Kizlar size 2 sorum var:
1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?
2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?[/QUOTE
canım yayla iç ama normalden az iç ve yapılırken çok pirinçli mi yarma mısır tarzı şeyler varsa çok çok az içsütlü nescafe iç ama sakın şeker atma. ha bide sütlü nescafeyi akşam içme sonuçta süt ve laktoz akşam yağa çevirir
Bebeğim gördüm fotoğrafını inceldiğin gayet belli oluyor hem daha dur yani 30 kilo vermedin ki:89:kızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm
Öyle miii? Çok merak ettim canım özel mesaj atabilir misin facebook sayfanı :86:canım 12 yıldır bu işlerle iligleniyorum öyle evrağım diplomam yok ama şu an face özel sayfam var her hafta özle çalışmalarımız oluyor ..reikide diğer isimlerinden birisi..:)
menü :
sabah (8:00)
sirkeli su
kahvaltı(8:30)
1minik dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
3 ince dilim kaşar
1 adet yumurta
ara(10:45)
yeşil çay
öğle (13:00)
1 el ayası kadar tavuk göğsü
kıvırcık salat bol limonlu
1 bardak ayran
1 minik dilim tam buğday ekmeği
ara (15:30)
yeşil elma
çay bardağı süt
akşam (18:00)
6 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su akşam 3 litre olur..
bugün hafif hafif bölgesel hareketler yaptım..totoya yönelik
Bebeğim adana vs bol yağ ve sos ile yapılan etler kendi evinde yiyeceğin etten kat be kat yağlı oluyor.ciddimisin canim, bende ekstra gittigimiz yerde adana aldim diyetime uygun olur diye.
cünkü gecen biri adana güzel secim demisti. kimdi unuttum ama
Afiyet olsun bebeğim, sporun da süppppeeersabah(10:30)
1 yumurta küçük soğan 1 biber ile yağsız menemen
çatalın ucuyla peynir
4 zeytin
1 dilim tam bugday
330 ml yeşil çay
ara(13:00)
4 tane yeni dünya
330 ml yeşil çay
öğle(15:00)
1 kase madımak
2 yk yoğurt
akşam(18:45)
1 su bardağı kadar mercimek çorbası
4 yk kaşıgı taze fasulye
salata
kızlar yemeklerin hepsini ben yaptım ve kocaman tencerelere 2 yk yağ koyarak yaptım saygılar
2.7 litre su
1 saat walk at home
30 dk bacak egzersizi
100 mekik (50 normal 50 obliks)
180 squats yapcam akşam yatmadan yaparım
şimdi bi 330 daha yeşil çay içicem 1 litreye tamamlıcam canlarım
Bebeğim gördüm fotoğrafını inceldiğin gayet belli oluyor hem daha dur yani 30 kilo vermedin ki:89:
Öyle miii? Çok merak ettim canım özel mesaj atabilir misin facebook sayfanı :86:
Afiyet olsun canımmm
Bebeğim adana vs bol yağ ve sos ile yapılan etler kendi evinde yiyeceğin etten kat be kat yağlı oluyor.
Afiyet olsun bebeğim, sporun da süppppeeer
Hihihi bebeğim benimmresmi görünce sporun dibine vurdum venüssss
Selam kızlaaaarr,
ben geldim, bir bakayım neler kaynattınız dünden beri...
Bebeğim gördüm fotoğrafını inceldiğin gayet belli oluyor hem daha dur yani 30 kilo vermedin ki:89:
Öyle miii? Çok merak ettim canım özel mesaj atabilir misin facebook sayfanı :86:
Afiyet olsun canımmm
Bebeğim adana vs bol yağ ve sos ile yapılan etler kendi evinde yiyeceğin etten kat be kat yağlı oluyor.
Afiyet olsun bebeğim, sporun da süppppeeer
Kizlar size 2 sorum var:
1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?
2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?[/QUOTE
canım yayla iç ama normalden az iç ve yapılırken çok pirinçli mi yarma mısır tarzı şeyler varsa çok çok az içsütlü nescafe iç ama sakın şeker atma. ha bide sütlü nescafeyi akşam içme sonuçta süt ve laktoz akşam yağa çevirir
pirinc, yogurt, yumurta ve sosu var üzerinde. ben dibinden almiyim ki pirinc gelmesin ve üzerinin sosunu ayirayim ozaman.
ok canim ozaman bidaha canim istedgnde sütlü icerim nescafe. dün canim cok kahve cekti icmemistim ondan sorayim dedim.
ben prensip geregi yillardir iceceklerime seker koymuyorum iyiki buna alismisim yoksa diyetle birlikte dahada zor olacakti
anladim canim, bunda sos yoktu yani direkt izgaradan nasil alindiysa öyle idi.
ama ekstra icine yag katmislarmiydi bilmiyorum.
evet tabi canim biz eve yagsiz kiyma aliyoruz disaridakiler yagli kiyma aliyor daha uygun fiyat oldugu icin.
pirinc, yogurt, yumurta ve sosu var üzerinde. ben dibinden almiyim ki pirinc gelmesin ve üzerinin sosunu ayirayim ozaman.
ok canim ozaman bidaha canim istedgnde sütlü icerim nescafe. dün canim cok kahve cekti icmemistim ondan sorayim dedim.
ben prensip geregi yillardir iceceklerime seker koymuyorum iyiki buna alismisim yoksa diyetle birlikte dahada zor olacakti
adana yer yer değişir canım ama 1 porsiyonu 4 köfte kadar filan sonçta dışarda yediğmiz köftede yağlı oluo yani dışardaki en iyi seçenekler servis tarzı şeyler adana servis döner köfte filancanım zaten sosu deli gibi yağ bence direk nane atın yada sen kendine ayır öyle yap bence kahveye de sütsüz alış çok güzel oluo bende 3.5 yıldır lşeker kullnmıoyorum
Hihihih tatlım beniiiimmmm...:90::86: Ay vücudumu şekillendirsin başka bir şey istemiyorum.:109: Temmuz 15'de tatile çıkacağım 2,5 ay durmadan spor yapacağım bir gelişme olur değil mi?
ay kaldırmaaa, bakıcam hemenkızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm
kizlar saat 19 olmuuuuuus
ben daha yemek yemedimmmm kahvaltiylayim.
hemen gidip kendime doyurucu ve az yagli biseyler koyup yiyeyim
2,5 ayda süper şeyler olur tatlım :)
ay kaldırmaaa, bakıcam hemen
anladim canim, bunda sos yoktu yani direkt izgaradan nasil alindiysa öyle idi.
evet tabi canim biz eve yagsiz kiyma aliyoruz disaridakiler yagli kiyma aliyor daha uygun fiyat oldugu icin.
adana yer yer değişir canım ama 1 porsiyonu 4 köfte kadar filan sonçta dışarda yediğmiz köftede yağlı oluo yani dışardaki en iyi seçenekler servis tarzı şeyler adana servis döner köfte filancanım zaten sosu deli gibi yağ bence direk nane atın yada sen kendine ayır öyle yap bence kahveye de sütsüz alış çok güzel oluo bende 3.5 yıldır lşeker kullnmıoyorum
kizlar benim yedigim yer kebapci degildi bir kutlama vardi orada yedim.
diger yiyecekler hamurisi veya yagli ve pirincli seylerdi ondan bu adanayi tercih ettim. hatta salatayida sadece az tuz dökerek yedim yagi filan yoktu.
ben ayda yilda bir kahve icerim ama onu sütdüz icemem ondan önce sorayim dedim.
Burcuuuuu, ciddi fark var tabi ki... bravo cnm
burcu canim gercekten iyi kilo vermissin masallah.
sanirim motive olmak icin bende resim cekmeliyim kendime ve 1-2 ay sonra resimleri karsilastirmaliyim.
ama foruma koymayi düsünmüyorum. ben görür sonucu size derim
He ben kebapları soslu moslu bildiğim için söyledim canım.anladim canim, bunda sos yoktu yani direkt izgaradan nasil alindiysa öyle idi.
Pek bir şey kaynatmadık canım, bugün sakindi dükkanSelam kızlaaaarr,
ben geldim, bir bakayım neler kaynattınız dünden beri...
sağol cerencim ben o kadar fark olduğunu düşünmüyordum ama varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?