selam kızlar :) mutlu bir hafta geçirmenizi dilerim
ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım. bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. yeni üyemiz var NES84 yaklaşık 2 yıl önce yarışmış ama sağlık nedeniyle ayrılmış yeniden alırken nasıl bir yol izlemem lazım? yeniyim ve kaptanımız da olmadığı için size sorayım dedim umarım yardımcı olabilecek biri vardır :) şimdiden teşekkür ederim
slm,bizim topige yazmistim,bide buraya yazayim,belki görmemissindir..
karar defterinden kopyaladim,umarim isine yarar
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
3) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır. Bu durum etap listesinde belirtilir..
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar..
rica ederimteşekkür ederim canım
hamile kalmak için tedavi görmüş o halde yeni üye gibi işlem yapıcam değilmi?
kaptanımız 3. takım olarak söyledi. ayrıldın dimi mezun falan olmadın ?
Anladım canım bence üzerindeki yükleri bir orada paylaşmalısın, anlattığın kadar yorularak kendini çok yıpratırsın sonuçta bir evlilik tek kişilik değildir. Diyet haricinde konuşuyorum, bu şekilde erkenden yaşlanırsın yani bence kendin için düzenini değiştirmeye çalışmalısın arkadaşım.:97:
He anladım canım tamamdır:125:
bende evdeyim ve hiç birşey yapasım yokalışveriş yapmam lazım ama çıkasım yok :18: deli gibi şiştim diye yemek yiyesim de yok pofffff :18:
evet ayrıldım canım mezun olmadım.
Yanlış yapıyorsun bence canım. Hele ki o konumda, kesinlikle iş paylaşımı yapmalısın bir şekilde. En azından çocukların biraz büyüyene kadar. Ve tamamen kişisel fikrim; evinin tüm yükünü üstüne alırsan ileride gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunda ve istediğinde karşındaki insanlar çok bir şey istiyormuşsun gibi algılabilirler, keyfi davranıyormuşsun gibi... Anlatabildim mi bilmiyorum açıkcası.:97:aslında haklısın biraz çünkü ben bütün işleri yönetmeyi kendime görev edinmişim herşeyi ben başarabilirim gibi bi psikolojim var buda gerçekten yıpratıyor kimseden yardım alamıyorum ...
cnm o şişkinliğin geçici, aç kalıp da metabolizmanı yorma fazla.. yemen gerekenleri ye.. şişlik elbet inecektir...
kızlar ben bu arada bugünkü menümü yazayım, akşama spor var, geç gelirim yine, giremeyebilirim, şimdidem yazayım..
Sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 KK beyaz peynir + marul ile sandviç
(yumurta yemediğim için 2 kk yaptım)
Öğle(12:30)
4 köfte + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği
Ara(15:00)
2 kuru incir
Ara(16:30)
1 avuç içi beyaz leblebi ( avucu abartmadan)
Akşam(21:30)
1 bardak ayran
*spordan geleceğimiz için yemek yok
şimdiye kadar 1,5lt su (3ü bulur bugün spor nedeniyle)
şimdi bir yeşil çay içiyorum (belki 1 de akşam içerim)
2 saate yakın PT
çok geleceğe dönük bir menü oldu ama yaparım bilirsiniz
:90:Akşam yemeği yemeyecek misin canım?:86:kızlar ben bu arada bugünkü menümü yazayım, akşama spor var, geç gelirim yine, giremeyebilirim, şimdidem yazayım..
Sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına 2 KK beyaz peynir + marul ile sandviç
(yumurta yemediğim için 2 kk yaptım)
Öğle(12:30)
4 köfte + salata + 1,5 dilim kepek ekmeği
Ara(15:00)
2 kuru incir
Ara(16:30)
1 avuç içi beyaz leblebi ( avucu abartmadan)
Akşam(21:30)
1 bardak ayran
*spordan geleceğimiz için yemek yok
şimdiye kadar 1,5lt su (3ü bulur bugün spor nedeniyle)
şimdi bir yeşil çay içiyorum (belki 1 de akşam içerim)
2 saate yakın PT
çok geleceğe dönük bir menü oldu ama yaparım bilirsiniz
Yanlış yapıyorsun bence canım. Hele ki o konumda, kesinlikle iş paylaşımı yapmalısın bir şekilde. En azından çocukların biraz büyüyene kadar. Ve tamamen kişisel fikrim; evinin tüm yükünü üstüne alırsan ileride gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunda ve istediğinde karşındaki insanlar çok bir şey istiyormuşsun gibi algılabilirler, keyfi davranıyormuşsun gibi... Anlatabildim mi bilmiyorum açıkcası.:97:
:90:Akşam yemeği yemeyecek misin canım?:86:
su içmekten yemeğe yer kalmıyobi de canım sıkkın dün kaçamak yaptım ne yediğimi söylemiyim ama çok fena bişey spor yapamadığım için de canım sıkıldı
Yanlış yapıyorsun bence canım. Hele ki o konumda, kesinlikle iş paylaşımı yapmalısın bir şekilde. En azından çocukların biraz büyüyene kadar. Ve tamamen kişisel fikrim; evinin tüm yükünü üstüne alırsan ileride gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunda ve istediğinde karşındaki insanlar çok bir şey istiyormuşsun gibi algılabilirler, keyfi davranıyormuşsun gibi... Anlatabildim mi bilmiyorum açıkcası.:97:
hiç canını sıkma Emoş'uumm, o kadar sıkıntıdan sonra minik bir ödül vermişsin kendine
şimdi toparlan, bol suyunu iç, yemen gerekenleri ye, atacağın ödemle birlikte ödülün fazlalığı da gider merak etme sen, içini ferah tut
güzeller, 5dkya çıkıyorum ben, hemen eve geçip, üzerimi değiştirip 18:30da spora gidicem.. gelince fırsat bulursam yazıcam, olmadı see you tomorrow babies
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar evde misafirim var akşam giremeyebilirim gidip akşama hafif bişeyler hazırlıycam bide yeşil çayım bitmiş onu alıyımm byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?