Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim benimde yavas calisiyor az dozda ilac yazdi doktor, yanlis ahtirlamiyorsam 3 aydir iciyorum.
ilk ictigimde yemem ayni olmasina ragmen 2 kilo almistim ama daha sonra diyetle birlikde vermeye basladim.
regl düzensizligim vardi, hapi icmeye basladiktan 1ay sonra düzeldi cok sükür.
aksatmaya gelmez, cünkü troid tüm organlari etkileyen hatta onlari bir nevi beyinimiz gibi yöneten birsey.
hic zaman kaybetmeden doktora git canim.
gecmis olsun

Evet canim zaten ondan cocuklar tedaviyle oldular.

baktim 2 resmin vardi canim, zaten güzelsin zayiflayincada citir olcaksin
kiloyla alakasi yok ama gözlerinin gercek rengimi mavi canim

canim ben bu 3. ögünü orturtacak yer bulamadim birtürlü :26:
kendimi kahvaltidan dolayi tok hissediyorumya sanki üstüne 1 ögün daha yersem cok olur gibi geliyor
birde zaman olarak 3. ögünü nasil planlayacagim bilmiyorum.
genelde mide bulantimdan dolayi kahvaltilarim 11de oluyor, cok nadir erken yiyorum.
aksam yemegimde 18-19 o aralarda oluyor. ama ben 15de diyelim 1 ögün daha yersem cok tok olacagim kilo verebilirmiyim ki ozaman

ilk kez mesaj sayim 2
ama o gün hic netim yoktu
net geldiginde saat 23:58di ancak 2 mesaj yazabildim
pazar günü telefi ettim 25 mesaj civari yazarak ama ozamanda saymiyoruz, yinede vicdanimi rahatlattim

canim bunlar cok az degilmi.
saglikli olmamiz icin günde en az 1400kcal yemek zorundayiz.
az yersekte kilo veremeyiz, cünkü bu sefer vücuda ne girerse depolamak zorunda hissediyor kendini bir nevi "kötü güne" acliga karsi direnmek icin stok ediyor yediklerimizi.

canim ama zayif olduktan sonrada bunlari yersek kilo aliriz yine

begendinmi begenmedinmi tam anlamadim canim smileyden dolayi [/QUOTE]

illa 3. öğün olsun demiyorum canım mesela 2-3 gibi bi ayran iç bugünkü gibi latte mesela iki öğünün arası çok uzun olmasın diye dedim yorum yaptığım menüde 8 saat gibi bi boşluk vardı o şekilde olmasın diyorum

çıtırlarım ben yatıyorum yarın akşama kadar dersim var akşamda gencayla buluşcam geç kalırsam merak etmeyin muahhhh

iyi geceler tatlım öpüyorum kocaman

Menü

Sabah saat 10 :00
Cay ve kepekli bisküvi

Öğlen saat 13:00
Koca bir tabak salata
iki dilim ekmek anneme gitmistim kepek ekmegi yoktu beyaz ekmek
Peynir

Aksam saat 20:00
Gec oldu ama ancak yemek yapabildim
Bir kase sehriye çorbası
Domates salatası bol elma sirkeli
Iki yemekkasigi kiymali patates
Bir dilim kepek ekmegi

Simdi yesil cay içiyorum iki litrede su içtim

Kızlar burayı çok boşladim biliyorum ama okul ev misafir temizlik derken vakit bulamıyorum ve evdeki interneti kestik hep mobilim bundan sonra

internet kesilince video indiremiyorum ebru şallı değilde businin dediği gibi dambılsiz jilliana başlıycam çünkü o video elimde var

menümu beğenmenize çok sevindim bu hafta en başta yaşadığım cozutmanin telafisi olur inşallah bide spora başladım mi oh süper olacak

kızlar hepinizi çok seviyorum böyle ayrı kalmamı mazur görürsünüz umarım iyi geceler öpüyorum hepinizi

afiyet olsun canım. beyaz ekmek olmamış kepekli bisküvi de işlenmiş gıda olduğu için çok fazla tüketmemeye çalış canım :)

zelişim çok boşlama ama burayı bak gelmeyince nasıl oldu bugünkü gibi devam et süper olacaksın iyi geceler tatlım öptüm kocaman

canım kepekli bisküvi ve ekmek dışında güzel menü tebrikler

günaydınlar çıtırlarım ben yine okul yollarına çıkıyorum öptüm hepiniziiii

afiyet olsun canım. beyaz ekmek olmamış kepekli bisküvi de işlenmiş gıda olduğu için çok fazla tüketmemeye çalış canım :)

GÜNAYDIN HERKEZE

kepekli bisküvi hani şu diyet olanlardan onunda mı zararı oluyor :18: ama zaten bir haftada küçük bi paketi bitirmiyorum bile yani günde bi tane falan yiyorum bir bardak çay 1 tane bisküvi.

Afiyet olsun bebeğim süper menü
:114:
Süper menün canım, suyun az ama arttırmışsındır. Afiyet olsun
:111:

Kepekli bisküvi bir tane değil mi canım? Akşam patatesli yemek tercih etmesen sonraki sabah tartıda daha az çıkarsın canımcım
:119:
venüss okulda yedim anca böyle oldu işte
Hihihihi yerim seni ben
:111:
günaydınlar çıtırlarım ben yine okul yollarına çıkıyorum öptüm hepiniziiii

GÜNAYDIN HERKEZE

kepekli bisküvi hani şu diyet olanlardan onunda mı zararı oluyor :18: ama zaten bir haftada küçük bi paketi bitirmiyorum bile yani günde bi tane falan yiyorum bir bardak çay 1 tane bisküvi.
Günaydın fıstıklaaaaaarrrrr
:126:

günaydın...Evet bir tane büsküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…