Serceciğim benimle ilgili mesajını siler misin lütfen?
canim
zamani gecti sanirim silemiyorum
gecmise dalmistim görmemisim yazdgni üzgünüm canim
Ben kişisel bilgilerimi topicde paylaşmıyorum, kimse yanlış anlamasın lütfen. İsteyen herkese özel mesajla Facebook linkimi atabilirim fakat rahat rahat yazmak için kişisel bilgilerimi paylaşmıyordum.(((
O geçmişi okumaya döndü yaaaBurcu düzeltebildiyse eğer Nur da düzeltebilir. Bence o düzeltmeyi beceremedi. Nur nerdesin gel hemen yeniden bak süre dolmamış sanırım çünkü Burcu düzeltti.
kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi)
bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...
öpüldünüüüzzz..
bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem
sağol emoş bazılarının sonucu aldım bişey çıkmadı çok şükür.sadece serum demiri düşük çıkmış.bakalım dr ne diyecek 1 tanesi kaldı 3 gün içinde çıkacak oda.cuma yada pazartesi günü gideceğim ne zaman çıkarsa sonuç göstermek için
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
Kızlar size bir sürprizim var.Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım benim
canım salataya bence hiç yağ koyma 1tk ha var ha yokbol limon sık
Burcu düzeltebildiyse eğer Nur da düzeltebilir. Bence o düzeltmeyi beceremedi. Nur nerdesin gel hemen yeniden bak süre dolmamış sanırım çünkü Burcu düzeltti.
Maalesef canım ben yeniden baktım senin mesajına yarım saati geçmiş. Kazen diye bir yönetici var ona yazar mısın mesajının silinmesi için. Büyük ihtimal silinebilir.alinti yaptim cvp yazmadan size cvp vereyim. nasil yapilacak. mesaji düzenle yazan yer yok.
baska birsey varsa yardimci olurmusun hemen degiseyim
Maalesef canım ben yeniden baktım senin mesajına yarım saati geçmiş. Kazen diye bir yönetici var ona yazar mısın mesajının silinmesi için. Büyük ihtimal silinebilir.
Geçmiş çoktancanim nereden nasil yapayim. tarif edin hemen yapayim.
mesaj düzenleme paneli yazan yer yok o mesajda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?