Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kişisel bilgilerimi topicde paylaşmıyorum, kimse yanlış anlamasın lütfen. İsteyen herkese özel mesajla Facebook linkimi atabilirim fakat rahat rahat yazmak için kişisel bilgilerimi paylaşmıyordum. (((

kizlar ben gecmiste kaldigim yerden dvm edeyim alinti yapmaya.
parca parca yapiyorum cünkü net baglantimda sorun var heran gidebilir yine.
okuyup geliyorum

Ben kişisel bilgilerimi topicde paylaşmıyorum, kimse yanlış anlamasın lütfen. İsteyen herkese özel mesajla Facebook linkimi atabilirim fakat rahat rahat yazmak için kişisel bilgilerimi paylaşmıyordum. (((

canım ben sildim kimsede alıntı yapmadığı için kalmadı çok özür dilerim

Burcu düzeltebildiyse eğer Nur da düzeltebilir. Bence o düzeltmeyi beceremedi. Nur nerdesin gel hemen yeniden bak süre dolmamış sanırım çünkü Burcu düzeltti.

sabah(11:00)

2 yumurta ile biberli yağsız omlet

3 zeytin

çatalın ucuyla peynir

domates salatalık

1 dilim tam bugday

4 bardak şekersiz çay

öğle(14:30)

1 dilim tam bugday

5 zeytin

yarım kk peynir

3 bardak şekersiz çay

akşam (19:00)

1 kaseden az mercimek

1 tabak yogurtlu madımak

salata

2.5 litre su

500 ml yeşil çay içicem

20 dk bacak hareketi yapcam

5 saat temizlik yaptım

itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim

Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım benim

canım salataya bence hiç yağ koyma 1tk ha var ha yok bol limon sık

Burcu düzeltebildiyse eğer Nur da düzeltebilir. Bence o düzeltmeyi beceremedi. Nur nerdesin gel hemen yeniden bak süre dolmamış sanırım çünkü Burcu düzeltti.

alinti yaptim cvp yazmadan size cvp vereyim. nasil yapilacak. mesaji düzenle yazan yer yok.
baska birsey varsa yardimci olurmusun hemen degiseyim

alinti yaptim cvp yazmadan size cvp vereyim. nasil yapilacak. mesaji düzenle yazan yer yok.
baska birsey varsa yardimci olurmusun hemen degiseyim
Maalesef canım ben yeniden baktım senin mesajına yarım saati geçmiş. Kazen diye bir yönetici var ona yazar mısın mesajının silinmesi için. Büyük ihtimal silinebilir.

Derya'cım yaa sen daha eskisin. Bir mesajımızın düzeltilmesi lazım ama süre geçmiş. Sen biliyor musun ne yapmamız lazım?

iyi akşamlarrrrrrrrr..
sıkıcı ve yorucu bir gün geçirdim..
ebru gelmiş bencede hazır emzirme dönemindeyken kilo vermek daha kolay..

Kızlar benim çıkmam gerekiyor ailemle yemek yiyeceğim çıkamıyorum şuanda yardımcı olur musunuz lütfen acil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…