konu ne bulamadım da anlayamadımda halledebildinizmi?
kahvaltılık lar zamanla kilo yapıyor menünde sebze olsa sağlığın içinde iyi olur..
havuçta şeker çok.. ev temziliği güzel kalori yaktırıyor..birde ev temizya extra mutlu oluyor insan..
döner etmi tavukmu ekmeğini yedinmi ..yürüyüş yapman süper ...
hoş geldin çok iyi ettin..
kuş menüsüne devam karataymı yapıyorsun ayşe..
çok şükür harika maşallah..
spor çok olmuş ..
:13:
maşallah size ..ne güzel anlatmışsın ..
kötü itiraf ebru geliyor artık dikkat ..
menün güzel..
geçmiş olsun bişey çıkmaması iyi..
kendşinde farkındasın yorum yok..
güzel spor olması zaten artı puan..
banada spor hocası dedi. yoksa spor sonrası protein yenmesi gerektiğini biliyorum..
güzel menü..
mesajlr kime atılıyor..benim çıkmam gerek.akşam şifa çalışmam var. orayada bakmam gerek...
Afiyet olsun canım gayet güzel bir Derya menüsü :)önce menümü yazayım..
sabah 8:30 sirkeli su
kahvaltı 9:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
öğle 12:30
tavuk göğsü haşlama
1bardak ayran.
ara 15:30
1 kase yoğurt pulbiberli zencefilli
akşam 18:30
yumurtalı ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt bol pul biberli..
su 2 litre oldu ..
spor ev temziliği
Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.Kazen'e mesaj yazdim gönderiyordum su uyari geldi:
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
Kazen isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.
Kazenin arkadas listesine ekli olan arkadaslar var mi, yardimci olabilirlermi.
Arkadaslik istegi gönderecegim simdi ama kabul eder mi bilmiyorum.
Bu da bana ders olsun, daha kimsenin biseyini tebrik etmem/kutlamam.
Deneme süresi yok sana Derya'cım. Ama aktiflik konusunu biliyorsun. Eğer onda sorun yoksa bu hafta listedesin canım. Çünkü eski ve mezun bir üyesin. Yeniden denenmen mantıksız. Daha doğrusu seni takımda bilenler varken denemeye gerek yok.geçmişe bakınayım menücanları yorumlayayım..birde benim denemedemi 3 hafta olucak özelliğin neki demeyin verilecek kilo çok az ondan diyorum.3 haftada kilocukları verir giderim ben:26:
Bayılırım madımağa.Eki Görüntüle 700129 madımak yemeğiEki Görüntüle 700130 tazesi
Afiyet olsun canım gayet güzel bir Derya menüsü :)
Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.
Deneme süresi yok sana Derya'cım. Ama aktiflik konusunu biliyorsun. Eğer onda sorun yoksa bu hafta listedesin canım. Çünkü eski ve mezun bir üyesin. Yeniden denenmen mantıksız. Daha doğrusu seni takımda bilenler varken denemeye gerek yok.
Bayılırım madımağa.
Annem getirmişti geçen gün geldiğinde. Şimdide buzluğa atmış onları getirecek. Yaz kış güzel oluyor.bende kaptan etrafta yeşerdi her yerde var
Annem getirmişti geçen gün geldiğinde. Şimdide buzluğa atmış onları getirecek. Yaz kış güzel oluyor.
iyi geceler kaptancım birazdan bende kaçıcam öptüm seni ve bebişiiiiiBurcu'cum kaçıyorum canım ben bugünlük. Bi sen varsın sana iyi geceler diliyorum. Öpüyorum kocaman. Yarın görüşmek üzere
Kızlaaarrr, nasılsınız? Daha sımdı gırdık eve... Hemen bı geçmişe bakiim bakabildiğim kadar, çok yorgunum çünküüü...
hadi ya bizde ev alıcaz da esad kredileri araştırıyodu evlendiğimizde sıkıntı olmasın diye ondan merak ettim :)
atmamıştın sanırım canım bakarım birazdan :)
kuzum sen bu pt günleri acıkıyomusun çok az geldi gözüme hiç yemek yok neredeyse:26:
yolda yapma canım çok zor olur sık sık tuvalete çıkıyosun :) yarın görüşürüz o zman bebişi benim yerime de sev :)
sabah(08:00)
yarım kepekli roll ekmeğe yarım yumurta 1/4 kk peynirle yağğsız tost
1 kutu süt
ara(10:30)
1 bardak şekersiz çy
öğle(12:30)
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek
4 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
4 bardak şekrsiz çay
akşam(19:00)
1 kase yayla çorba(pirinçlerini seçtim sossuz yedim)
1 tabak türlü(patates ve suyunu yemedim)
salata
2 lt su daha içerim
spor yok kızlar bugün full dışardaydım gezdik gencayın halı saha maçı vardı izledim bağırdım filannnn
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
Kızlar size bir sürprizim var.Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
Sabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir
ara
1 kivi
öğlen
3 dilim ekmek :26:
türlü
ayran
akşam 19 gibi yerim
1 kase special k
1 kase yoğurt
su 1.5 şimdilik 2 olur
spor 45 dk yürüyüş
30 dk jillian ve 15 dk falan dans
Ben de öptüümmmBurcu'cum kaçıyorum canım ben bugünlük. Bi sen varsın sana iyi geceler diliyorum. Öpüyorum kocaman. Yarın görüşmek üzere
iyiyzzzz canım sen nasılsın hadi bak gel cerenim seni bekliyorum sonra yatıyım
Cnm bız 3 sene once 0,8den almıstık kredıyı, sımdı 0,7le başka bankaya taşıdık.. 10 yıl almıştık 2 yıldan fazlasını ödedik, 6 ay da kısaltıyoruz , 7 yıl kalıyor) istersen , sorunuz varsa konuşalım cnm, biz çok araştırdık
Çokk güzel cnm..
Canın sağolsun kuzum, bi daha yapmazsın sen
Süperrr kaptancımmm..
Ekmekler abartı olmuş tatlım.. Bı de sana sanki jilian yapma dememişler miydi?
Ben de öptüümmm
Okudum ama venüss üzülmüş biraz sanırım.. Ben de alıntı yapmıştım ama sildim sonra okuyunca.. Dur daha anlatıcaklarım var :))
Hani demiştim ya bebiş sevmeye gittik diye, çok tatlı çok şirin bişey maşallah.. Bu arkadaşım oldukça kilolu hamile kalmıştı, hep kiloloydu ama evlendikten sonra biraz daha almıştı.. Tam net bilmiyorum ama boyu 1,55 falan, kilosu 90a yakındır... Neyse, ben en son 4 aylıkken görmüştüm, 4-5 kilo almıştı, oturup kalkarken bile zorlanıyordu.. Ay nasıl olacak bu iş, sağlıkla geçse 9 ay dedim içimden.. Sonra da başka şehirde olduğundan görüşemedik.. Doğum yapalı 10 gün oldu, bir gördüm, ilk halinden bile zayıf... 5.aydan sonra hamilelik şekeri çıkmış, sıkı bir diyete sokmuşlar veee, hazır olun, o aldığı kiloları vermiş, hamileliği 1 kiloyla tamamlamış.. Bugün hamile kaldığından 8 kilo daha zayıfmış, bebek de 3 küsür.. :)) ikisi de çok sağlıklı görünüyorlar... Çok ilginç geldi, paylaşayım dedim)
ahahahaha ceren yaaa alemsin teyzemde aynıydı bide benm böle çok hastam oldu gerçekten hamilelikte şker hastası olmak çok tehlikeli ve verilen diyet bizim yaptığımız diyetten çok fazla yaktıro çünkü hepsini bebiş alıoo
Yaa pöööfff, şaşırmadın mıbi ben mi şaşırdımm yaa?
Şeker olayı kötü tabii, neyse atlatmışlar ama 1 kilo olayı süperr di mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?