Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zorda kalmadıkça yemiyorum ablacım zaten öğle kahvaltı türü ama dün okuldan sonra kaynanamlara gittim daha yeni kahvaltı yapıyolardı küçük kardeş okula gitmediği için bgünde temizlik arasında hemen öyle atıştırdık annemle yoksa makarna yada bulgur pilavı yapcaktı

Afiyet olsun canım gayet güzel bir Derya menüsü :)

Nur'cum bu özel bir durum seninle alakası yok. Üstüne alınma sakın. Benden kaynaklanan bir hata oldu. Ama düzelteceğiz inşallah.

geçmişe bakınayım menücanları yorumlayayım..birde benim denemedemi 3 hafta olucak özelliğin neki demeyin verilecek kilo çok az ondan diyorum.3 haftada kilocukları verir giderim ben :26:
Deneme süresi yok sana Derya'cım. Ama aktiflik konusunu biliyorsun. Eğer onda sorun yoksa bu hafta listedesin canım. Çünkü eski ve mezun bir üyesin. Yeniden denenmen mantıksız. Daha doğrusu seni takımda bilenler varken denemeye gerek yok.

Bayılırım madımağa.

bende kaptan etrafta yeşerdi her yerde var

Burcu'cum kaçıyorum canım ben bugünlük. Bi sen varsın sana iyi geceler diliyorum. Öpüyorum kocaman. Yarın görüşmek üzere

Cnm bız 3 sene once 0,8den almıstık kredıyı, sımdı 0,7le başka bankaya taşıdık.. 10 yıl almıştık 2 yıldan fazlasını ödedik, 6 ay da kısaltıyoruz , 7 yıl kalıyor ) istersen , sorunuz varsa konuşalım cnm, biz çok araştırdık

Çokk güzel cnm..

itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim

Canın sağolsun kuzum, bi daha yapmazsın sen

Süperrr kaptancımmm..

Ekmekler abartı olmuş tatlım.. Bı de sana sanki jilian yapma dememişler miydi?

Burcu'cum kaçıyorum canım ben bugünlük. Bi sen varsın sana iyi geceler diliyorum. Öpüyorum kocaman. Yarın görüşmek üzere
Ben de öptüümmm

iyiyzzzz canım sen nasılsın hadi bak gel cerenim seni bekliyorum sonra yatıyım

Okudum ama venüss üzülmüş biraz sanırım.. Ben de alıntı yapmıştım ama sildim sonra okuyunca.. Dur daha anlatıcaklarım var :))

anlat hadi hadi

Hani demiştim ya bebiş sevmeye gittik diye, çok tatlı çok şirin bişey maşallah.. Bu arkadaşım oldukça kilolu hamile kalmıştı, hep kiloloydu ama evlendikten sonra biraz daha almıştı.. Tam net bilmiyorum ama boyu 1,55 falan, kilosu 90a yakındır... Neyse, ben en son 4 aylıkken görmüştüm, 4-5 kilo almıştı, oturup kalkarken bile zorlanıyordu.. Ay nasıl olacak bu iş, sağlıkla geçse 9 ay dedim içimden.. Sonra da başka şehirde olduğundan görüşemedik.. Doğum yapalı 10 gün oldu, bir gördüm, ilk halinden bile zayıf... 5.aydan sonra hamilelik şekeri çıkmış, sıkı bir diyete sokmuşlar veee, hazır olun, o aldığı kiloları vermiş, hamileliği 1 kiloyla tamamlamış.. Bugün hamile kaldığından 8 kilo daha zayıfmış, bebek de 3 küsür.. :)) ikisi de çok sağlıklı görünüyorlar... Çok ilginç geldi, paylaşayım dedim )

ahahahaha ceren yaaa alemsin teyzemde aynıydı bide benm böle çok hastam oldu gerçekten hamilelikte şker hastası olmak çok tehlikeli ve verilen diyet bizim yaptığımız diyetten çok fazla yaktıro çünkü hepsini bebiş alıoo

Yaa pöööfff, şaşırmadın mı bi ben mi şaşırdımm yaa?
Şeker olayı kötü tabii, neyse atlatmışlar ama 1 kilo olayı süperr di mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…