Bunu bu şekilde algılamana gerek yok özel bir gününde sinirleri laçka olan benim şuan. Seni yada kimseyi suçlamıyorum. Ben bu şekilde rahat ediyordum hepsi bu. Her neyse artık.Kazen'e mesaj yazdim gönderiyordum su uyari geldi:
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu
Kazen isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.
Kazenin arkadas listesine ekli olan arkadaslar var mi, yardimci olabilirlermi.
Arkadaslik istegi gönderecegim simdi ama kabul eder mi bilmiyorum.
Bu da bana ders olsun, daha kimsenin biseyini tebrik etmem/kutlamam.
önce menümü yazayım..
sabah 8:30 sirkeli su
kahvaltı 9:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
öğle 12:30
tavuk göğsü haşlama
1bardak ayran.
ara 15:30
1 kase yoğurt pulbiberli zencefilli
akşam 18:30
yumurtalı ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt bol pul biberli..
su 2 litre oldu ..
spor ev temziliği
benim menü kaynadı mı aradaaaaa bende yorum istiyorum
13738. mesajdaki alintilarima o an cvp veremedigim icin tekrar alintilayamadan cvp yaziyorum:
mid_night_sun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi)
bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...
öpüldünüüüzzz..
bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem
canim eger ayran detoksunu yaparsan paylas, onu yaparken miden nasil di dayanmasi kolay mi ve faydasini gördün mü diye. bu beni yakindan ilgilendiriyor.
bende müsait bir zamanda yapmayi düsünüyorum
Alıntı UcukMavi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sağol emoş bazılarının sonucu aldım bişey çıkmadı çok şükür.sadece serum demiri düşük çıkmış.bakalım dr ne diyecek 1 tanesi kaldı 3 gün içinde çıkacak oda.cuma yada pazartesi günü gideceğim ne zaman çıkarsa sonuç göstermek için
gecmis olsun canim tekrar
Alıntı limonlubrokoli kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
canim idollerimden biri olarak sana yakistiramadim, fakat neyseki resimde gördüm cok kücüklermis o cislar. ama yinede cis sonusta kücük ama tehlikeliler.
sanirim listede suan olmamanin rahatligi var ama olmasin. sana güveniyorum hemen düzeltecegini biliyorum
Alıntı LAydLiNe kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar size bir sürprizim var. Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
pek tanisamadik, dogum zamanina yeni geldigim icin ama nedense ben girmeni cok istiyorumbirde emzirirken daha kolay kilo veriliyormus, ne kadar dogrudur bilmem ama gecmiste bakmistim bir ara baya vermissin yine verirsin. agrin sizinda kalmamistir insallah yoluna birlikte dvm ederiz, bende artik listedeyim kaptancim
Alıntı zaum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
cok sevindim canim. Allah sifasini versin insallah cok daha iyi olur
Alıntı burcugncy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım benim
canım salataya bence hiç yağ koyma 1tk ha var ha yok bol limon sık
tesekkür ederim canim.
salatayi azda olsa yagsiz yiyemedigim icin sabah yumurtama yag koymuyorum ki aksam salatama koyabileyim, öyle bir pazarlik icersindeyim kendimle
sabah(11:00)
2 yumurta ile biberli yağsız omlet
3 zeytin
çatalın ucuyla peynir
domates salatalık
1 dilim tam bugday
4 bardak şekersiz çay
öğle(14:30)
1 dilim tam bugday
5 zeytin
yarım kk peynir
3 bardak şekersiz çay
akşam (19:00)
1 kaseden az mercimek
1 tabak yogurtlu madımak
salata
2.5 litre su
500 ml yeşil çay içicem
20 dk bacak hareketi yapcam
5 saat temizlik yaptım
afiyet olsun canim benim.
kahvaltilarim seninkine cok benziyor bu yüzden cok begendim
eminim baya tok kaliyorsundur o kahvaltidan sonra, ben yumurtanin tok tutma yetenegine bayiliyorum
ögle yemeginide kahvalti seklinde yapmissin canim ama günde 2 dilim ekmek biraz fazla gibi.
1 dilim olsun, eger diger ögünüde ekmeksiz geciremem diyorsan sabah kahvaltida yarimini ye diger yarimini diger ögünde yersin canim.
ben kendimle böyle pazarlik yapiyorum misal yag konusunda
bende bugün temizlik yaptim buda cok benzemis benim günüme
suyun yesil cayin güzel.
biliyorsun 5 bardaktan fazlasi önerilmiyor yesil cayin.
aksam yemegine bisey diyemiyorum cünkü madimak nedir bilmiyorum :26:
canım zaten normalde sabah dışında yemiyorum ekmeği ama temizlik arasında yemek yapılmadığı içim
n kahvaltı gibi geçti 500 ml 2.5 bardak yapar canım 1 bardak 200 ml dir. madımak ıspanak gibi bişi cnm
memnun oldum madimak
tesekkür ederim canim yeni bisey daha ögrenmis oldum
ne demek canımcımmmm
edit: simdi aklima geldi, bunun semiz otuyla bir baglantisi var mi ona cok benziyor
konu ne bulamadım da anlayamadımda halledebildinizmi?Derya'cım yaa sen daha eskisin. Bir mesajımızın düzeltilmesi lazım ama süre geçmiş. Sen biliyor musun ne yapmamız lazım?
kahvaltılık lar zamanla kilo yapıyor menünde sebze olsa sağlığın içinde iyi olur..sabah(11:00)
2 yumurta ile biberli yağsız omlet
3 zeytin
çatalın ucuyla peynir
domates salatalık
1 dilim tam bugday
4 bardak şekersiz çay
öğle(14:30)
1 dilim tam bugday
5 zeytin
yarım kk peynir
3 bardak şekersiz çay
akşam (19:00)
1 kaseden az mercimek
1 tabak yogurtlu madımak
salata
2.5 litre su
500 ml yeşil çay içicem
20 dk bacak hareketi yapcam
5 saat temizlik yaptım
havuçta şeker çok.. ev temziliği güzel kalori yaktırıyor..birde ev temizya extra mutlu oluyor insan..bugünki menüm
kahvalti 11:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir 45% yag orani
1 dilim bugdayli tost ekmegi
2 bardak yesil cay
17:00
2 balik filet izgara 200gr toplam
salata ( 2 domates, 1 havuc, biraz kirmizi lahana)
+ 1 tk sivi yag
2 bardak yesil cay
4 bardak yesil cay
1lt su ( yatana kadar en az 1 litre daha icerim)
bugün disari cikip yürüyüs yapamadim (1 mayis)
evde temizlik yaptim baya yoruldum, sanirim leslie de yapmam.
döner etmi tavukmu ekmeğini yedinmi ..yürüyüş yapman süper ...dünki menüm
kahvalti 9:00
2 yumurta yagsiz omlet
1kk peynir 45% yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi
13:00
1 hurma
16:00
döner
salata
1 ayran
18:00
2 kuru kayisi koyu
2,5 lt su
1,5 saat yürüyüs
hoş geldin çok iyi ettin..İnşallah azaltmayacak Ayşe'cim. Zaten azalırsa bi süre ara veririm sorun yok. Bol sıvı tükettikten sonra sanmıyorum azalacağını. Zaten eskisi gibi diyet olmayacak benimki. Sağlıklı ve dengeli beslenme diyelim. Normal yediğim zaman bile güzel gidiyor kilolar. Süt için fazladan kalori harcıyor ya vücudum o kilo vermemi sağlıyor. Bakalım hayırlısı
kuş menüsüne devam karataymı yapıyorsun ayşe..menüm
12.30 gibi
2 yumurta
beyaz ve kaşar peynir
badem
akşam 7 gibi
mercimek çorbası
salata
yoğurt
3 lt su
çok şükür harika maşallah..Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
spor çok olmuş ..Sabah 9:00
1 dilim ekmek
peynir
ara
1 kivi
öğlen
3 dilim ekmek :26:
türlü
ayran
akşam 19 gibi yerim
1 kase special k
1 kase yoğurt
su 1.5 şimdilik 2 olur
spor 45 dk yürüyüş
30 dk jillian ve 15 dk falan dans
Kızlar size bir sürprizim var.Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?
maşallah size ..ne güzel anlatmışsın ..Keşke bu güzel havayı değerlendirebilseydin.Bende evde bebişle ilgileniyorum. Eskiye göre herşey daha güzel şuan canım. Bebişle birbirimize iyice alıştık. Huylarımızıda öğrenmeye başladık. 3 gün sonra bir aylık olacak inşallah. Kırkımız çıksaydı herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.
kötü itiraf ebru geliyor artık dikkat ..itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
menün güzel..sabah(08:00)
yarım kepekli roll ekmeğe yarım yumurta 1/4 kk peynirle yağğsız tost
1 kutu süt
ara(10:30)
1 bardak şekersiz çy
öğle(12:30)
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek
4 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
4 bardak şekrsiz çay
akşam(19:00)
1 kase yayla çorba(pirinçlerini seçtim sossuz yedim)
1 tabak türlü(patates ve suyunu yemedim)
salata
2 lt su daha içerim
spor yok kızlar bugün full dışardaydım gezdik gencayın halı saha maçı vardı izledim bağırdım filannnn
geçmiş olsun bişey çıkmaması iyi..sağol ebrucum annemlerden dönüşte yolda, baş dönmesi, nefes problemi yaşadım ellerimde uyuşma falan oldu.onunla ilgili şuana kadar bişey çıkmadı yorgunluk +stres kaynalı bişey sanırım
kendşinde farkındasın yorum yok..bugün menüm hiç beğenmesemde yazayım
sabah
9,30 gibi
yarım simit
12 gibi
meyveli soda
akşam 16 gibi
çiğ köfte dürüm.çiğ köfte karatyda serbest bunu belirteyim.
simiti de yemek zorundaydım.aç karnı tahlil verdim diğer tetkikimin tok karna olması gerekiyordu aceleyele bişeyler yemem gerekti.simiti çok severim ama o aceleyle zevk bile almadım ne yediğimi anlmadım bile. meyveli sodayı da eşimib arkadaşı almış gelmiş içemem diyemedim zaten sıcaktan bunalmıştım iyi geldi
güzel spor olması zaten artı puan..bugünkü menüm:
sabah(09:30)
kepek ekmeğine beyazpeynir domatesli tos
200ml light süt
öğlen(13:30)
1 bardak ayran
kepekli tost (ya hep dışardaydım, tapu falan biliyosunuzzz, kızmayııınnn..)
ara(15:00)
1 avuç beyaz leblebi
ara(16:00)
200ml light sütlü kahve
ara(17:30)
1 avuç beyaz leblebi
ara(22:30)
1 kase yoğurt yerim ya da ayran içerim spor sonrası
2 saate yakın PT yapıcaz, su çok az şimdilik 1 lt ama 2,5 bulurum, yeşil çay yok, akşam 1 tane içerim..
banada spor hocası dedi. yoksa spor sonrası protein yenmesi gerektiğini biliyorum..ya benim spor hocam da spor öncesi ve sonrası karbonhidrat alma dio.. diyetisyenim de protein verioo.. anlamadım ben bu işi...:26::26::26: sen nerden biliyorsun cnm karbonhidrat yemem gerektiğini.. bi de benim tiroidim var, insülinim de dengesiz, endokrinoloji uzmanım da diyetisyenimle görüşüyor, karbonhidratı az tutuyorlar... ben arada yesem de
güzel menü..Bugünkü Menüm
sabah(12:00)
sandviç:
2 dilim kepekli ekmek
2 dince dilim salam
yarım domates
yarım salatalık
1 ince dilim beyaz peynir
ara(14:00)
2 yeni dünya+10 fındık
ara(15:30)
2 kaşık yoğurt
akşam(17:00)
150 gr haşlama tavuk göğsü
2 bardak ayran
bol yeşillik
2 lt su(daha içerim), 2 fincan yeşilçay
kizlar net gitmezse gelirim yine.
hazir net varken uni. ile ilgili halletmem gereken seyler var.
görüsmek üzere.
gelemezsem netin yok bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?