Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

önce menümü yazayım..
sabah 8:30 sirkeli su
kahvaltı 9:00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık

öğle 12:30
tavuk göğsü haşlama
1bardak ayran.

ara 15:30
1 kase yoğurt pulbiberli zencefilli

akşam 18:30
yumurtalı ıspanak kavurma
2 kaşık yoğurt bol pul biberli..
su 2 litre oldu ..
spor ev temziliği

Kazen'e mesaj yazdim gönderiyordum su uyari geldi:

Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu

Kazen isimli üyemizi arkadaş listenize eklerseniz mesaj yazabilirsiniz. Bu sebepten dolayı özel mesajınızı gönderemiyoruz.

Kazenin arkadas listesine ekli olan arkadaslar var mi, yardimci olabilirlermi.
Arkadaslik istegi gönderecegim simdi ama kabul eder mi bilmiyorum.

Bu da bana ders olsun, daha kimsenin biseyini tebrik etmem/kutlamam.

Bunu bu şekilde algılamana gerek yok özel bir gününde sinirleri laçka olan benim şuan. Seni yada kimseyi suçlamıyorum. Ben bu şekilde rahat ediyordum hepsi bu. Her neyse artık.

geçmişe bakınayım menücanları yorumlayayım..birde benim denemedemi 3 hafta olucak özelliğin neki demeyin verilecek kilo çok az ondan diyorum.3 haftada kilocukları verir giderim ben :26:

afiyettt olsunnnnn ablacım

benim menü kaynadı mı aradaaaaa bende yorum istiyorum

Son düzenleme:
13738. mesajdaki alintilarima o an cvp veremedigim icin tekrar alintilayamadan cvp yaziyorum:

mid_night_sun kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlaaarr, ben kaçıyorum, yrnki ziyaret için bebişe hediye bakıcam, sonra akşam PTye gidicem, sonra da arabayı servisten alıcaz eşimle (tahminen 12 gibi)

bu akşam benden umudu kesin... yrn akşamdan önce yazmaya çalışırım ama bakalım...

öpüldünüüüzzz..

bu arada yrn ayran detoksu yapsam mı yaa? yolda zor olur mu? dur bakalım bunu da düşünücem

canim eger ayran detoksunu yaparsan paylas, onu yaparken miden nasil di dayanmasi kolay mi ve faydasini gördün mü diye. bu beni yakindan ilgilendiriyor.
bende müsait bir zamanda yapmayi düsünüyorum

Alıntı UcukMavi kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
sağol emoş bazılarının sonucu aldım bişey çıkmadı çok şükür.sadece serum demiri düşük çıkmış.bakalım dr ne diyecek 1 tanesi kaldı 3 gün içinde çıkacak oda.cuma yada pazartesi günü gideceğim ne zaman çıkarsa sonuç göstermek için

gecmis olsun canim tekrar

Alıntı limonlubrokoli kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim

canim idollerimden biri olarak sana yakistiramadim, fakat neyseki resimde gördüm cok kücüklermis o cislar. ama yinede cis sonusta kücük ama tehlikeliler.
sanirim listede suan olmamanin rahatligi var ama olmasin. sana güveniyorum hemen düzeltecegini biliyorum

Alıntı LAydLiNe kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar size bir sürprizim var. Umarım hoşunuza gider Bu hafta listeye girmeye karar verdim. Biran önce, hazır emzirme dönemindeyken fazlalıklarımdan kurtulayım diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne dersiniz? Gireyim mi listeye?

pek tanisamadik, dogum zamanina yeni geldigim icin ama nedense ben girmeni cok istiyorum birde emzirirken daha kolay kilo veriliyormus, ne kadar dogrudur bilmem ama gecmiste bakmistim bir ara baya vermissin yine verirsin. agrin sizinda kalmamistir insallah yoluna birlikte dvm ederiz, bende artik listedeyim kaptancim

Alıntı zaum kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)

cok sevindim canim. Allah sifasini versin insallah cok daha iyi olur

Alıntı burcugncy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım benim

canım salataya bence hiç yağ koyma 1tk ha var ha yok bol limon sık

tesekkür ederim canim.

salatayi azda olsa yagsiz yiyemedigim icin sabah yumurtama yag koymuyorum ki aksam salatama koyabileyim, öyle bir pazarlik icersindeyim kendimle

eh hadi bakalım

afiyet olsun canim benim.
kahvaltilarim seninkine cok benziyor bu yüzden cok begendim
eminim baya tok kaliyorsundur o kahvaltidan sonra, ben yumurtanin tok tutma yetenegine bayiliyorum

ögle yemeginide kahvalti seklinde yapmissin canim ama günde 2 dilim ekmek biraz fazla gibi.
1 dilim olsun, eger diger ögünüde ekmeksiz geciremem diyorsan sabah kahvaltida yarimini ye diger yarimini diger ögünde yersin canim.
ben kendimle böyle pazarlik yapiyorum misal yag konusunda

bende bugün temizlik yaptim buda cok benzemis benim günüme

suyun yesil cayin güzel.
biliyorsun 5 bardaktan fazlasi önerilmiyor yesil cayin.

aksam yemegine bisey diyemiyorum cünkü madimak nedir bilmiyorum :26:

canım zaten normalde sabah dışında yemiyorum ekmeği ama temizlik arasında yemek yapılmadığı içim
n kahvaltı gibi geçti 500 ml 2.5 bardak yapar canım 1 bardak 200 ml dir. madımak ıspanak gibi bişi cnm

ben 5 bardak okumusum megerse 5 saat temizlik mis

ispanak gibiyse güzel secim, afiyet olsu canim tekrar

kizlar net gitmezse gelirim yine.
hazir net varken uni. ile ilgili halletmem gereken seyler var.
görüsmek üzere.

gelemezsem netin yok bilin

Derya'cım yaa sen daha eskisin. Bir mesajımızın düzeltilmesi lazım ama süre geçmiş. Sen biliyor musun ne yapmamız lazım?
konu ne bulamadım da anlayamadımda halledebildinizmi?
kahvaltılık lar zamanla kilo yapıyor menünde sebze olsa sağlığın içinde iyi olur..
havuçta şeker çok.. ev temziliği güzel kalori yaktırıyor..birde ev temizya extra mutlu oluyor insan..
dünki menüm

kahvalti 9:00
2 yumurta yagsiz omlet
1kk peynir 45% yag orani
1 dilim tam bugday ekmegi

13:00
1 hurma

16:00
döner
salata
1 ayran

18:00
2 kuru kayisi koyu

2,5 lt su
1,5 saat yürüyüs
döner etmi tavukmu ekmeğini yedinmi ..yürüyüş yapman süper ...
hoş geldin çok iyi ettin..
menüm

12.30 gibi

2 yumurta
beyaz ve kaşar peynir
badem

akşam 7 gibi

mercimek çorbası
salata
yoğurt

3 lt su
kuş menüsüne devam karataymı yapıyorsun ayşe..
Ebru abla annem çok ıyi ya çok şükür yürüyor konuşuyor gülüyor artık 3 gün baygın yattı nerdeyse ama iyi şimdi :)
çok şükür harika maşallah..
spor çok olmuş ..
:13:
maşallah size ..ne güzel anlatmışsın ..
itiraf:
kızlar ben bugün 2 tane çikolatalı kahve çekirdeği yedim
kötü itiraf ebru geliyor artık dikkat ..
menün güzel..
sağol ebrucum annemlerden dönüşte yolda, baş dönmesi, nefes problemi yaşadım ellerimde uyuşma falan oldu.onunla ilgili şuana kadar bişey çıkmadı yorgunluk +stres kaynalı bişey sanırım
geçmiş olsun bişey çıkmaması iyi..
kendşinde farkındasın yorum yok..
güzel spor olması zaten artı puan..
banada spor hocası dedi. yoksa spor sonrası protein yenmesi gerektiğini biliyorum..
güzel menü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…