tamam meliscim..kilomu zaten aynı geçmişsin..teşekkürler...
ben evhanımıyım 28 yasındayım evlıyım bır kızım var 11 aylık zaten ne olduysa ondan sonra oldu kılo aldım evlılık dogumdu derken bende bı 15 kılo fılan kaldı bu hafta bası dıyete basladım ramazandan önce spora baslamıstım zaten ama ramazanda bıraktım motıvasyonum dustu nette gezeken buldum sıteyı kısacası kılo vermek ıstıyorummmmm
Selam bayanlar bende aranıza katıldım.2 gün önce diyete başladım.Ekmeği kestim,Çok ekmek yiyordum.Bide herşeyden az yemeye çalışıyorum.Ben hep 55 kilolarda falan gezerdim.Sonra 60 oldum.Şimdi 70 kiloyum.1 ay rahatsızlığımdan dolayı yattım.Yatınca yemk yiyemiyordum başta 55 edüştüm sonra 70 oldum yemek yemeye başlayınca....Bende eski kiloma fit bir şekilde dönmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT:Bu arada annelerden ve teyzelerden gelme basen sorunumuz var yatınca bendede oluştu bunlar ve göbek kızlar....Kurtulmam lazım.:enbuyukkk:
Hoşbulduk canım.İlk başta şu kilo çizelgesini yapmaya çalıştım fakat olmadı sanırım.Kilo çizelgesi nasıl yapılır yazan yeri okudum ama olmadı yaa.Yardım istiyorum.
ayyy valla kurallardan korktumKızlar kurallarımıza göre uyarılar yapmak durumundayım:
- "1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu".
Bu kurala istinaden melzeyitim seni uyarıyorum önümüzdeki 3 hafta kilo alamazsın (az almışsın 200 gr ama)
- "1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir".
kuralına istinaden kendimi, baharı ve melankoliyi uyarıyorum. Bir kezs daha sabit çıkma hakkkımız var başka yok bu 1. uyarı.
ödül alan kimse yok ne yazıkki spopaholiccim 100 gr daha verseymişsin istediğin tatlıyı hakkedecektin.
evet gün içinde burda oluyor ama pek katılım sağlayamadıasutahaya baktım da gün içinde sıkça geliyor ama takıma uğramıyor başka topiklerde yazıyor
eskiden olduğu gibi yine bir hafta içinde katılama göre karar ver
canım
dosbacığım vallahi çıtır oldun şekerim tebrik ederim seni
shocum senide adcığım ayrıca senide tebrik ediyorum kendime ise kocaman bir oklava gönderiyorum ama bu hafta benim için kötüydü biliyosunuz özürdiliyorum
bende inanamıyorum hep tombik kalacam sanıyordum bi ara... hatta aranızdan ayrılmayı düşünmüştümdosba gerçekten ben de inanamıyorum canım kısa sürede güzel kilo verdin, 65 kilo artık kilolu sayılmaz.
hoşgeldin canım a.s.kızlar merhaba aranıza yenı katıldım
maşallah Allah bağışlasınben evhanımıyım 28 yasındayım evlıyım bır kızım var 11 aylık zaten ne olduysa ondan sonra oldu kılo aldım evlılık dogumdu derken bende bı 15 kılo fılan kaldı bu hafta bası dıyete basladım ramazandan önce spora baslamıstım zaten ama ramazanda bıraktım motıvasyonum dustu nette gezeken buldum sıteyı kısacası kılo vermek ıstıyorummmmm
yaa ben daha şimdiden böyleyim doğum yapınca noolcak bende merak ediyorum :))memnun oldum canım. Allah bağışlasın, benim de kıızm var 14 aylık. Doğum kilolarımı verdim şimdi 5 kilom kaldı verilecek.
Kilon tam olarak kaç şu an? Ne diyeti yapıyorsun?
Biz de burada birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.
Bu hafta deneme haftan kurallar gereği. Paylaşımın iyi olursa hafataya cuma listelerdesin. Kuralları da birazdan yollarım sana.
Selam bayanlar bende aranıza katıldım.2 gün önce diyete başladım.Ekmeği kestim,Çok ekmek yiyordum.Bide herşeyden az yemeye çalışıyorum.Ben hep 55 kilolarda falan gezerdim.Sonra 60 oldum.Şimdi 70 kiloyum.1 ay rahatsızlığımdan dolayı yattım.Yatınca yemk yiyemiyordum başta 55 edüştüm sonra 70 oldum yemek yemeye başlayınca....Bende eski kiloma fit bir şekilde dönmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT:Bu arada annelerden ve teyzelerden gelme basen sorunumuz var yatınca bendede oluştu bunlar ve göbek kızlar....Kurtulmam lazım.:enbuyukkk:
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildi.
O halde hedefin 55 olmak, bir listen varmı, spor yapıyormusun?
Bende de basen vartürk hanımlarının başbelası.
hoşgeldin canım a.s.
geçmiş olsun öncelikle umarım önemli bişey değildir
bu arada boyun kaç ?? spor yapıyor musun ??
Kızlar 5-10 dk müsade istiyorum bir süpürge tutup geleyim....
ayyy valla kurallardan korktum(
bende inanamıyorum hep tombik kalacam sanıyordum bi ara... hatta aranızdan ayrılmayı düşünmüştüm( iyiki burdayım çok mutluyum
yaa ben daha şimdiden böyleyim doğum yapınca noolcak bende merak ediyorum :))
sanırım 13.takımda herkes mezun olur ben tekrar doğumdan sonra takıma belki KAPTAN olurum hehehe melis bak senin yerine göz koyyorum şimdiden.... :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?