Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba melis
bilgisayarımız cumartesinden beri serviste..giremiyorum..şu an başka bir yerden yazıyorum..biraz önce dersten çıktım..eve gitmeden uğradım...kilomu ayrnı geçersen sevinirdim..hepinizi öptüüüüümmm

ben evhanımıyım 28 yasındayım evlıyım bır kızım var 11 aylık zaten ne olduysa ondan sonra oldu kılo aldım evlılık dogumdu derken bende bı 15 kılo fılan kaldı bu hafta bası dıyete basladım ramazandan önce spora baslamıstım zaten ama ramazanda bıraktım motıvasyonum dustu nette gezeken buldum sıteyı kısacası kılo vermek ıstıyorummmmm

memnun oldum canım. Allah bağışlasın, benim de kıızm var 14 aylık. Doğum kilolarımı verdim şimdi 5 kilom kaldı verilecek.
Kilon tam olarak kaç şu an? Ne diyeti yapıyorsun?
Biz de burada birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz.

Bu hafta deneme haftan kurallar gereği. Paylaşımın iyi olursa hafataya cuma listelerdesin. Kuralları da birazdan yollarım sana.

Selam bayanlar bende aranıza katıldım.2 gün önce diyete başladım.Ekmeği kestim,Çok ekmek yiyordum.Bide herşeyden az yemeye çalışıyorum.Ben hep 55 kilolarda falan gezerdim.Sonra 60 oldum.Şimdi 70 kiloyum.1 ay rahatsızlığımdan dolayı yattım.Yatınca yemk yiyemiyordum başta 55 edüştüm sonra 70 oldum yemek yemeye başlayınca....Bende eski kiloma fit bir şekilde dönmek istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

NOT:Bu arada annelerden ve teyzelerden gelme basen sorunumuz var yatınca bendede oluştu bunlar ve göbek kızlar....Kurtulmam lazım.:enbuyukkk:

Hoşbulduk canım.İlk başta şu kilo çizelgesini yapmaya çalıştım fakat olmadı sanırım.Kilo çizelgesi nasıl yapılır yazan yeri okudum ama olmadı yaa.Yardım istiyorum.

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildi.
O halde hedefin 55 olmak, bir listen varmı, spor yapıyormusun?
Bende de basen var türk hanımlarının başbelası.

ayyy valla kurallardan korktum (

asutahaya baktım da gün içinde sıkça geliyor ama takıma uğramıyor başka topiklerde yazıyor
evet gün içinde burda oluyor ama pek katılım sağlayamadı

teşekkür ederim canım... çok sancılı bi dönemden sonra zayıflamaya başladım ama daha yolum var tatlım
canım sen bu hafta yine çok iyiydin 200gr nedir ki .... yeter ki sen kendini toparla ...

dosba gerçekten ben de inanamıyorum canım kısa sürede güzel kilo verdin, 65 kilo artık kilolu sayılmaz.
bende inanamıyorum hep tombik kalacam sanıyordum bi ara... hatta aranızdan ayrılmayı düşünmüştüm( iyiki burdayım çok mutluyum

kızlar merhaba aranıza yenı katıldım
hoşgeldin canım a.s.
maşallah Allah bağışlasın
canım şimdi kaç kilosun boyun kaç??

yaa ben daha şimdiden böyleyim doğum yapınca noolcak bende merak ediyorum :))
sanırım 13.takımda herkes mezun olur ben tekrar doğumdan sonra takıma belki KAPTAN olurum hehehe melis bak senin yerine göz koyyorum şimdiden.... :))))

hoşgeldin canım a.s.
geçmiş olsun öncelikle umarım önemli bişey değildir
bu arada boyun kaç ?? spor yapıyor musun ??

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildi.
O halde hedefin 55 olmak, bir listen varmı, spor yapıyormusun?
Bende de basen var türk hanımlarının başbelası.

evet canım hedefim 55 olmak.Kalp spazmı geçirdim canım.Baygınlık yaşıyordum,tansiyonum düşüyordu.İlaç kullanıyorum şimdi iyiyim çok yorgunluğa gelemiyorum.Ben nişanlıyım.Hasta olduğum dönemde 1 kiloluk kasede hazır satılan dondurmalardan 2-3 kere yiyordum bir günde.Hiç yemek yiyemediğimden soğuk bişeyler istiyordu canm hep dondurma yedim.Fındık,ceviz falan.....Sonrada böyle kilo oldu.Ama sağlık daha önemli.Azimli biriyimdir kafama taktığımı yaparım o yüzden vercem kiloları.alkisalkisalkis

Kızlar 5-10 dk müsade istiyorum bir süpürge tutup geleyim....

kolay gelsin.

çok iyi canım evet o günleri hatırlıyorum ayrılmayı düşünüyordun ama şimdiki kilon süper.
:)))) keşke canım ben de mezun olsam (zor görünüyor) sen de bebiş sahibi olsan dönsen kaptan olsan.

dosbam geldinmi diyetisyenden, ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…