hepinize günaydın kızlar.umarım herkesler iyidir.geçmişi henüz okumadım.şuan gitmem gerekiyor tekrar uğramaya çalışırım.meliscim biraz toparlıyım dedim ama imşallah doğru olmuştur. fikriye sen ve patbori kaldı.asutaha listeye girdimi emin olamıyorum ama sanırım bu hafta paylaşım haftası. öpüldünüz kızlar.
bhrcım seninde regl nedeniyle şişkinliğin vardır canım sanırım kaçamak yapmadın ve listene uymuştun??
sho gayet ii vermiş acaba neler yaptı bu hafta...
meliscim izinliler ne durumda dönen yok sanırım(
ya takım dağıldı gün içinde giriyorum kimse olmuyor artık... melisim sen yğunsun melzeyit bu hafta haklı olarak dağıldı ama yine de iyi geldi
adcım saolsun vakit buldukça burda
bahar ve ben hep burdayız melankoli ile saatlerimiz tutmuyor(
ama ben çok üzülüyorum artık... nazar mı değidi bize(
asutahaya baktım da gün içinde sıkça geliyor ama takıma uğramıyor başka topiklerde yazıyor
melisciğim cezamı ay inanmıyorum tamam bu hafta verecem söz veriyorum ayrıca bu izin meselesi gerçekten çok oldu bakacak olursak 2 aydan fazladır izinde olanlar var bencede yeniler takıma heyacan katıyor alalım sayımıza göre başkanım bi düzenleme yapar diye dşünüyorum
eskiden olduğu gibi yine bir hafta içinde katılama göre karar ver
canım
dosbacığım vallahi çıtır oldun şekerim tebrik ederim seni
shocum senide adcığım ayrıca senide tebrik ediyorum kendime ise kocaman bir oklava gönderiyorum ama bu hafta benim için kötüydü biliyosunuz özürdiliyorum
5.TAKIM **125.etap**
canzi3445 ( 75.1 / 75.1 / 0.0 / 0.00% )
bijoux ( 63.4 / 63.4 / 0.0 / 0.00% )
xTABU ( 93.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
chocolategirl ( 79.0 / 77.3 / 1.7 / 2.15% )
mersa ( 77.5 / 78.0 / -0.5 / -0.65% )
cedric ( 107.2 / 105.3 / 1.9 / 1.77% )
Pia ( 60 / 62.6 / -2.6 / -4.33% ) ( 9.takımdan ayrılan arkadaşımız geri döndü bizimle devam ediyor )
5.Takım toplam kilo ( 462.2 / 461.7 / 0.5 / 0.11% )
melisçim toplam kilonuzu bir kez daha kontrol edebilirmisin canım benmi hata yaptım..
( 634,1 / 632,4 / 1.7 / 0.27% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?