Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dosbacım nasılsın canım? ben şu birkaç gündür tam anlamıyla konsantre olamıyorum diyete de spora da o yüzden keyfim kaçtı bişeyler yapıp motivasyonumu yeniden canlandırmam lazım mafoldumben

Son düzenleme:
offf benim ise hiç keyfim yok ine bu aralar cok canım sıkılıyo herşeye,silkelenmeye çalışıyorum ama başaramaıyorum....sabah k-fleks yedim yarım kase öğlen yarım patates üzerine yumartayı çırpıp omlet yaptım ve ekmeksiz yeşil çayla onu yedim akşama ise naparım bilmiyorumCADIARZU....

Canım oruç konusunda bişey dikkatimi çekti beni yanlış anlama sakın yanlız şimdi oruç tutacağın zaman takvimde imsak vaktine bakman lazım bu çok önemli,yani ezan okunmasını beklemiyceksin o ramazanda sadece insanlar yanılmasın diye sabah ezanını imsak vaktinde okunur,yoksa tuttuğun oruç kabul olmaz boşuna aç kalmış olursun

canim gözün aydin babanlada aran en kisa zamanda düzelir insallah
canim cicilerini güle güle giy az yiyorsun suyunu da cok icmeye alisacagina inaniyorum
kızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.
canim bütün dualrimiz seninle insallah kabul edilir
kizlar ben cok kötü hastayim havalardan galiba kizim atlatti bana geldi

dosbacım nasılsın canım? ben şu birkaç gündür tam anlamıyla konsantre olamıyorum diyete de spora da o yüzden keyfim kaçtı bişeyler yapıp motivasyonumu yeniden canlandırmam lazım mafoldumben
bhrcım motivasyonun bozuluyorsa diyetine tam uyduğun günün sabahında tartıl vee
iyi sonucu gör bu moralini düzeltebilir
ya da buzdolabının üzerine zayıf halinin bi fotosunu yerleştir
vee en çok kk ya takıl... hoş sen herzaman burdasın ama başaracağım demeyi unutma
çok ii gidiyordun canım bozma moralini

canım senin uzun sürdü bu bunalım bi de patborinin... artık toparlanma vakti diye düşünün bayramda yine üzülememek için istediğim kıyafeti bulabilmek için en önemlisi sağlığımız için

canım geçmiş olsun... bugün burası güzeldi ama artık sonbahar kendini hissetirecek gibi... bu dönemlerde çok dikkat etmek lazım c vitamini almaya çalış canım

senin ne sıkıntın var canım palaşmak istersen dinleriz yardımcı olmaya çalışırız..

canim gözün aydin babanlada aran en kisa zamanda düzelir insallah

saol canım inşallah yavaş yavaş konuşmaya başladık bakalım sanırım birkaç haftaya tamamen unutulur..

saol canım yarın sabah inşallah tartıda yüzüm güler gerçi regl olmam gerekiyodu ama olmadım onun verdiği bi şişkinlik ve sinir var üzerimde kötükedihüso

fıstıklar kilomu bildireyim yarın sabah geç girebilirim..
73.5 hiç spor yapmıyorum((

bende istediğim şekilde spor yapamadım bu hafta canım güya düzenli spora başlayacaktık mafoldumben

canım çok dağıldık takımca artık toparlanma vakti geldi... spor bizim takımın en büyük eksiği...

eveeeeettttttttttttt :gitme:

kızlar belirli bir nedenim yok ama çok sıkılıyorum bilmiyorum bu durumun neden kaynaklandığını:S geçer inş. yakında bende geçen haftaki gibiyim sebebi malum regl halim 72.5 kilo bildirimimide yapmış bulunuyorum böylelikle,inş. haftaya herkezin yüzü güler baskülde,dasbacım seni tebrik ediyorum bu konuda sana koccaman bi maşallahherkeze iyi geceler....

daha iyi olmasını bekliyordum hatta daha iyiydi ama dün turşu yedim bugün cezasını çekiyorum (
65.5 im yani 600gr verdim
diyetisyene gideceğim gelince görüşürüz

günaydın arkadaşlar..tartıya çıkınca yüzüm falan gülmedi ne yazık ki kilom aynı (umarım regl olduktan sonra düşer) 83.3 klava:

13.TAKIM 125.ETAP

ad1 (52.9 / 52.5/ 0.4 / 0.76 &#37
dosba (66,1/ 65.5/ 0.6/ 0.91%)
melankoli_84(72.5 / 72.5 /0.0/ 0.0%)
shopaholic (74.4 /73.5/ 0.9/ 1.21%)
bhr.87 (83.3 / 83.3/0.0/0.0% )
melis08 (60.5 / )
melzeyit (76.8 /77.0/-0.2/-0.26%)
patbori (75.6 / )
fikriye_bg (72.0 / ) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 634.1 / )

Son düzenleme:

evet canım bence de. Ben de yaplamadan düşünmüştüm ama yağlamışsın da.

canım erken kalkmak gibisi varmı çok severim hayatım boyunca çocukluğumda dahil hep erken kalkım şöyle söyliyim 10da uyandığımı hiç hatırlamam 9 da uyandığım bilke sayılıdır.
baharım içerim de dersten çıkıp wcye gitmek
fotoğraf ekleyeceğim, birini p.tesi dersimde birini salı desimde giyerceğim, dün giymedim yüksek lisanstı spor takıldım.
cadı gerçekten öyle erken yatınca uyumak bilmedi.

kendini topla da ekerim diyet yaparsın ne de olsa.

sorma hayatım yaa çok yedim bu hafta ama su içmedim kilom aynı gıcık.
benim bacaklarım da çok ince değil ama olsun bıktım pantolon giymekten artık.
inşallah çok istiyorum. Yok canım y.dışına bir süre gidemem keşke gidebilsem yeniden ama melis küçükken zor. Yayınlnması çok önemli doçentliğe başvuracağım, gerçi yeterli yayınım puanım var ama y.dışılarım da olsun prestiji olsun diyorum sözlü sınavda önemli oluyor.

neden keyfin yok hayatım

melankolim buna hiç dikkat etmemiştim işte dün inetrnetten öğrendim. Yani sahur yaptım ama ezana göre yaptım ama imsak yarım saat önceymiş. Ramazanda aynı olur hep başka zamanı bilmiyordum öğrendim. Neden yanlış anlayım canım sen bu bilgileri öğrenmek için doğru adressin.opuyorumnanaktan

canim cicilerini güle güle giy az yiyorsun suyunu da cok icmeye alisacagina inaniyorum
canim bütün dualrimiz seninle insallah kabul edilir
kizlar ben cok kötü hastayim havalardan galiba kizim atlatti bana geldi

teşekkürler karamanlım. İnşallah.
geçmiş olsun offf cadılar bi de bize bulaştırıyorlar. Aman onlar hasta olmasın da biz ollım, sen de çabucak atlat inşallah.

fıstıklar kilomu bildireyim yarın sabah geç girebilirim..
73.5 hiç spor yapmıyorum((

olsun canım 1 kiloya yakın vermişsin.

Kızlar bu hafta evde yokum beni izinli yazarmısınız

izin dönüşü yapmamıştık zaten iznin devam ediyor.

canım sen de az yedin benim gibi listelerini hep kontrol ettim ya sen kaçırıyorsun buraya yazmadıkların oluyor ya da sen de ben gibi su içmiyorsun.

günaydınnnnn a.s.

günaydın tatlım.

daha iyi olmasını bekliyordum hatta daha iyiydi ama dün turşu yedim bugün cezasını çekiyorum (
65.5 im yani 600gr verdim
diyetisyene gideceğim gelince görüşürüz

600 gr çok iyi canım turşu biraz şlişkinlik yapmıştır yarın doğru kilonu görürsüğn. Görüşürüz gelince.

arkadaşlar biraz yoğunum 77 kilo yazarsınız sevinirim

tamam tatlım.

günaydın arkadaşlar..tartıya çıkınca yüzüm falan gülmedi ne yazık ki kilom aynı (umarım regl olduktan sonra düşer) 83.3 klava:

günaydın canım, sen de çok dikkat ettin kesin reglden farketmemiştir haftaya düşer sanırım.

adcım günaydın ellerine sağlık, 400 gr vermişsin harika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…