ben de çok bekledim sonra bilg. açık kalmış ben yarınki dersime hazırlanıyordum sonrada kızım uyandı uyumuşuz beraber. Hanım dün ö.sonra uyukusu uyumadı tabi sonra akşam 7de uyudu, ben tam yatmaya hazırlanıyorum 11.30 falan uyuku bitti kalktı oturdu, 1'e doğru zor uyuttum. Bugüün oruç tutacaktım biliyorsunuz tam sahura kalkacağım uyandı uyumak bilmiyor 1 saat uğraştım, ezan saatini bilmiyorum bu arada, ama okunmadı neyse uyudu sonunda ama 1 saat uğraştım yine. Sonra ben tam sahurumu yaparken ezan okundu. Ama saatde geç geldi zaten bana, şimdi geldim internetten baktım 5.30 civarıymış hoca 6da okudu ben de yedim o saatte
kızım ve hoca orucumu sabote ettiler. Gıcık oldum.
canim gözün aydin babanlada aran en kisa zamanda düzelir insallahbugün nasılsınız kk nın güzel bayanları yerimseniben
ben bugünden itibaren daha iyi olucam sanırım en azından biraz daha kafam rahat olacak sabah halam döndü memlekete yalnız babamla hala konuşmuyoruz bi süre böyle devam eder sanırım aradan zaman geçmesi gerekiyo..
ben de sabah klasik kahvaltımı ve ara öğünümü yaptım inşallah sporumu da yapıcam bugün :lepi:
canim cicilerini güle güle giy az yiyorsun suyunu da cok icmeye alisacagina inaniyorumyine azim yine dosba alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım çok az yiyorum geçekten ama suyumu ihmal ediyorum ve basküle birşey yansımıyor sen o kadar emek ver su içme böyle olsun. Ne yapmalıyım bilmiyorum, daha dikkat etmeliyim su işine.
kızlar kendime 2 etek aldım çok şık bayıldım. Yazlık eteklerim çoktu da çorapsız giyilenlerden ama bu mevsimlik kışlık kumaş hiç yoktu hiç öyle bir tarz yapmamıştım kendime. Biri füme biri siyah çok şıklar :)
canim bütün dualrimiz seninle insallah kabul edilirkızlar bana dua edin şu an itibari ile yurtdışına bir makale yolladım umarım kabul olur.
bhrcım motivasyonun bozuluyorsa diyetine tam uyduğun günün sabahında tartıl veedosbacım nasılsın canım? ben şu birkaç gündür tam anlamıyla konsantre olamıyorum diyete de spora da o yüzden keyfim kaçtı bişeyler yapıp motivasyonumu yeniden canlandırmam lazım mafoldumben
offf benim ise hiç keyfim yok ine bu aralar cok canım sıkılıyo herşeye,silkelenmeye çalışıyorum ama başaramaıyorum....sabah k-fleks yedim yarım kase öğlen yarım patates üzerine yumartayı çırpıp omlet yaptım ve ekmeksiz yeşil çayla onu yedim akşama ise naparım bilmiyorumCADIARZU....
canım geçmiş olsun... bugün burası güzeldi ama artık sonbahar kendini hissetirecek gibi... bu dönemlerde çok dikkat etmek lazım c vitamini almaya çalış canımcanim gözün aydin babanlada aran en kisa zamanda düzelir insallah
canim cicilerini güle güle giy az yiyorsun suyunu da cok icmeye alisacagina inaniyorum
canim bütün dualrimiz seninle insallah kabul edilir
kizlar ben cok kötü hastayim havalardan galiba kizim atlatti bana geldi
DOSBACIM canım sadece 1 hafta kaldı iznimin bitmesine:umursamaz:
fıstıklar kilomu bildireyim yarın sabah geç girebilirim..
73.5 hiç spor yapmıyorum((
offf benim ise hiç keyfim yok ine bu aralar cok canım sıkılıyo herşeye,silkelenmeye çalışıyorum ama başaramaıyorum....sabah k-fleks yedim yarım kase öğlen yarım patates üzerine yumartayı çırpıp omlet yaptım ve ekmeksiz yeşil çayla onu yedim akşama ise naparım bilmiyorumCADIARZU....
canim gözün aydin babanlada aran en kisa zamanda düzelir insallah
bhrcım motivasyonun bozuluyorsa diyetine tam uyduğun günün sabahında tartıl vee
iyi sonucu gör bu moralini düzeltebilir
ya da buzdolabının üzerine zayıf halinin bi fotosunu yerleştir
vee en çok kk ya takıl... hoş sen herzaman burdasın ama başaracağım demeyi unutma
çok ii gidiyordun canım bozma moralini
canım çok dağıldık takımca artık toparlanma vakti geldi... spor bizim takımın en büyük eksiği...
meliscim oruç tutamamışsın canım vardır bi hayır :)) cadı uyumamış yine(
kızlar kalktım klasik kahvaltımı yaptım yarın tartı günü bugün birazda yürüyüş yapmayı planlıyorum... dün koşu bandımı açtım ama ::( ufak bi ses gelio sanırım yarın bakıma gelecekler çook üzüldüm açmayalı sadece 1 hafta olmuştu neden oldu anlamadım (
günaydın canlarım nasılsınız bugün..farkındayım erkenciyim ama dün söylemiştim bi ablamda kaldım o da çalışan bi bayan iş için evden çıkarken beraber çıktık böylesi daha iyi oldu artık erken kalkmaya alışmam lazım ne demişler erken kalkan yol alır yerimseniben
sürekli yanında bi pet şişeyle gez canım emin ol çok işe yarıyo gözünün önünde durdukca..aslında gün boyu ders anlatıyosun eminim ki boğazın falan kuruyodur neden içemiyosun ki acaba :uhm:
yeni kıyafetlerin hayırlı olsun canım etek zaten bi bayana ayrı bi hava katıyo bence çok da yakışmıştır belki eklersin yeni cicilerinle fotolarını :kedi:
bak sen minik cadıya gecelerin cadısı olmaya karar verdi artık deseneeee :bbo:
hoca da bi tuhafmış canım vaktinden yarım saat sonra mı okunur hiç ezan artık bu gece kalkarsın şansını denersin :teselli:
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım işime geldim bide burda biraz kahvaltı yaptım ama bu hafta diyet pek iyi gitmedi kendimi toplamaya çalışırken kaçırmış olma ihtimalim çok yüksek
umarım haftaya vermiş olurum
sen o kadar emek ver su içme böyle olsun. Ne yapmalıyım bilmiyorum, daha dikkat etmeliyim su işine.
güle güle kullan şekerim bende etek giymeyi çok isterdim ama hem işim gereği hemde alışık olmadığımdan tabi birde kalın bacaklarımdan dolayı giyemiyorum
allah gönlüne göre verir inşallah umarım kabul ederler eee kabul ederlerse ne olacak yurt dışınamı gideceksin gerçi sizin için makalelerin yayınlanmısı çok önemli onu biliyorumda gerisini bilmiyorum:))
Canım oruç konusunda bişey dikkatimi çekti beni yanlış anlama sakın yanlız şimdi oruç tutacağın zaman takvimde imsak vaktine bakman lazım bu çok önemli,yani ezan okunmasını beklemiyceksin o ramazanda sadece insanlar yanılmasın diye sabah ezanını imsak vaktinde okunur,yoksa tuttuğun oruç kabul olmaz boşuna aç kalmış olursun
canim cicilerini güle güle giy az yiyorsun suyunu da cok icmeye alisacagina inaniyorum
canim bütün dualrimiz seninle insallah kabul edilir
kizlar ben cok kötü hastayim havalardan galiba kizim atlatti bana geldi
Kızlar bu hafta evde yokum beni izinli yazarmısınız
kızlar belirli bir nedenim yok ama çok sıkılıyorum bilmiyorum bu durumun neden kaynaklandığını:S geçer inş. yakında bende geçen haftaki gibiyim sebebi malum regl halim 72.5 kilo bildirimimide yapmış bulunuyorum böylelikle,inş. haftaya herkezin yüzü güler baskülde,dasbacım seni tebrik ediyorum bu konuda sana koccaman bi maşallahherkeze iyi geceler....
günaydınnnnn a.s.
daha iyi olmasını bekliyordum hatta daha iyiydi ama dün turşu yedim bugün cezasını çekiyorum(
65.5 im yani 600gr verdim
diyetisyene gideceğim gelince görüşürüz
arkadaşlar biraz yoğunum 77 kilo yazarsınız sevinirim
günaydın arkadaşlar..tartıya çıkınca yüzüm falan gülmedi ne yazık kikilom aynı (umarım regl olduktan sonra düşer) 83.3 klava:
13.TAKIM 125.ETAP
ad1 (52.9 / 52.5/ 0.4 / 0.76 %)
dosba (66,1/ 65.5/ 0.6/ 0.91%)
melankoli_84(72.5 / 72.5 /0.0/ 0.0%)
shopaholic (74.4 /73.5/ 0.9/ 1.21%)
bhr.87 (83.3 / )
melis08 (60.5 / )
melzeyit (76.8 /77.0/-0.2/-0.26%)
patbori (75.6 / )
fikriye_bg (72.0 / ) (yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 634.9 / 634.1 / 0.8 / 0.13%)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?