başlangıç:76
geçen hafta: 68.3
bu hafta: 66.9
fark : 1.4
yüzde: 2.05
umarım doğru hesaplamışımdır:118::118::118::118::118::118::118::118:
1,4/63,3 *100 yapıcan canım 2,21 oluyo yüzden tebrik ederimsüper bi sonuç :)
vermişsin de ne kadar vermişsin :) çatlatma adamı :)
Süpersin Derya çok güzel incelmişsin. Maşallahbende ölçülerimi almıştım
belden 3 cm
basende 2 cm
göbekten 6 cm gitmiş..
ebru hedef 58 ok..58 de 38-36 arası beden arası oluyorum 2 doğum ve yaşa bakarsak yeterli bence..
teşekkür ederim tam hesaplarmısın diye rica edecektim..
***13. TAKIM 307. ETAP ***
burcugncy (68.3/66.9/1.4/%2.05)
mid_night_sun ( 75.1/74.8/0.3/%0.40)
ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)
ysfmir (63.3/61.9/1.4/%2.21) Yeni Üye Hedef:58
13. TAKIM ORTALAMASI: %
ben ters anlamışım :) yine de erken bitiyo okulunuz benimki 7 haziranda falan biticek sanırımyok kız 17 si tatil 20 sinde sınavlar başlıo 27 sinde bitioher sene tatil olurdu bu sene yapmadılar
iyiyim kaptancım ilaçların yan etkisiymiş baya bi ilaç alıyorum şimdi neyse ki bu hafta bitecek bi kısmı ama idrar söktürücüyü 1 ay daha kullanmam lazımmış vücudum çok ödem topluyomuş benim hiç bilmiyodum sofra tuzu tamamen yasak artık yemeklere bile koymuyorumGeçmiş olsun canım yeniden umarım şimdi daha iyisindir.
yap tabi yap :) ben hazırlamıştım bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum bu sayede yavaş yemiş oluyorumbende gidiyim bari yapıyım kahvaltımı
Bizde de aynı canım. Sanırım siteyle alakalı bir durum var.
Bir ara benim enter tuşumda çalışmıyordu sadece bu siteye özel. Şimdi o düzelmiş ama bu kezde yazı stili değişmiş.
Hadi git gel bakalım. Bi koşu
Ben bu hafta listeye girme işini erteledim. Çünkü akşam geç vakitti mercimek köftesi yedim. Bulgurla yapıldığı için tartıyı kötü etkiledi. Geçen hafta 70,6 kiloydum. Dün sabah tartıldığımda 69 kiloyu gördüm tartıda ama bu sabah köfte sağolsun tartıda beni 70 gösterdi. 600 gr içinde listeye girmeye değmez. Bi dahaki cumaya bakalım eğer güzel bir kilo verirsem listeye girerim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bildirim yapmayanları da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada öğleden sonra minik prensesimin doktor kontrolü var. Yarın inşallah tam bir aylık oluyor. Pazarteside aşısı var. Anlayacağınız bugün yorucu bir gün olacak.
ne demek canım
teşekkür ederim tam hesaplarmısın diye rica edecektim..
ya süper incelmişsin tebrik ederimbende ölçülerimi almıştım
belden 3 cm
basende 2 cm
göbekten 6 cm gitmiş..
ebru hedef 58 ok..58 de 38-36 arası beden arası oluyorum 2 doğum ve yaşa bakarsak yeterli bence..
***13. TAKIM 307. ETAP ***
ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)
teşekkür ederim
nerde bu millet ya saat 11 oldu :44:
teşekkür ederim
nerde bu millet ya saat 11 oldu :44:
Teşekkür ederim canım benimben ters anlamışım :) yine de erken bitiyo okulunuz benimki 7 haziranda falan biticek sanırım
iyiyim kaptancım ilaçların yan etkisiymiş baya bi ilaç alıyorum şimdi neyse ki bu hafta bitecek bi kısmı ama idrar söktürücüyü 1 ay daha kullanmam lazımmış vücudum çok ödem topluyomuş benim hiç bilmiyodum sofra tuzu tamamen yasak artık yemeklere bile koymuyorum
yap tabi yap :) ben hazırlamıştım bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum bu sayede yavaş yemiş oluyorum
iyi o zaman :) bende menümü yazıcam rengarenk yasayım dedim de görünmeyince de süpriz çıkmasın dedim :)
sağlık olsun kaptancım haftaya beraber gireriz listeye :) ayy baya yoğun olacaksın bu gün kolay gelsin kaptancım :) bebişin de 1. ayı kutlu olsun
ne demek canımtakımın matematikçisi gibiyim hesap kitapı severim ben
ya süper incelmişsin tebrik ederimben ölçülerimi almadığıma pişman oldum yaa
bu hafta liste süper görünüyo :) bildirimler tamamlanınca güzel bi sonuç çıkacak ortaya :):)
Aynen canım yaaaa. Benim 1-2 saate kalmaz çıkmam lazım. Randevumuz saat 15:30 da ama SGK ya gidip minişimi kaydettirmem lazım. Ne saçma sistem yaaaa. Otomatik kayıt edemiyorlar. İnşallah çok bekletmezler. O nedenle saat 13:00 gibi SGK da olmam lazım her ihtimale karşı. Biran önce gelselerde listeyi yayınlasak. Gerçi Emine burda o halleder listeyi ama merak ediyorum şimdi ortalamamızı
Hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıklagünaydın kızlar tartılıp geliyorum hemen
ben ters anlamışım :) yine de erken bitiyo okulunuz benimki 7 haziranda falan biticek sanırım
iyiyim kaptancım ilaçların yan etkisiymiş baya bi ilaç alıyorum şimdi neyse ki bu hafta bitecek bi kısmı ama idrar söktürücüyü 1 ay daha kullanmam lazımmış vücudum çok ödem topluyomuş benim hiç bilmiyodum sofra tuzu tamamen yasak artık yemeklere bile koymuyorum
yap tabi yap :) ben hazırlamıştım bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum bu sayede yavaş yemiş oluyorum
iyi o zaman :) bende menümü yazıcam rengarenk yasayım dedim de görünmeyince de süpriz çıkmasın dedim :)
sağlık olsun kaptancım haftaya beraber gireriz listeye :) ayy baya yoğun olacaksın bu gün kolay gelsin kaptancım :) bebişin de 1. ayı kutlu olsun
ne demek canımtakımın matematikçisi gibiyim hesap kitapı severim ben
ya süper incelmişsin tebrik ederimben ölçülerimi almadığıma pişman oldum yaa
bu hafta liste süper görünüyo :) bildirimler tamamlanınca güzel bi sonuç çıkacak ortaya :):)
Teşekkür ederim canım benimÖlçüler içinde çok geç değil. Şimdi de alabilirsin.
Aman boşver kaptancığım hallettik yerim ben seniHalledilmesine çok sevindim Venüs'cüm.Tekrardan kusura bakma canım.
Ay akşam dönücem ya
Hadi yaaaaaaaaaa eve ne zaman döneceksin?
Çok harika olmuş canım ya çok sevindim. Minnakmış bu ekmek deayyy çok mutluyum venüsüm yaaa Eki Görüntüle 701505 roll ekmek de bu canım klasik yemekhanelerde verilen bunun yarısına tost yapıorum işte
:
Ay senin de süper canımcım ben korkuyorum ölçmeye değişmediyse çok üzülürümbende ölçülerimi almıştım
belden 3 cm
basende 2 cm
göbekten 6 cm gitmiş..
Ay ben ne şapşallık yaptım bu sabah tartılmadım aklımın ucundan geçmedi ya***13. TAKIM 307. ETAP ***
ssercecik (74.3///%)
UcukMavi ( 69.1/// %)
venuskadini ( 75.6/// %)
burcucum ve deryacım çok güzel vermişsiniz tebrik ederim kızlar
Aman boşver kaptancığım hallettik yerim ben seni
Ay akşam dönücem yaişteyim şuan
Çok harika olmuş canım ya çok sevindim. Minnakmış bu ekmek de
Ay senin de süper canımcım ben korkuyorum ölçmeye değişmediyse çok üzülürüm
Ay ben ne şapşallık yaptım bu sabah tartılmadım aklımın ucundan geçmedi ya
süper burcu o zaman :) çok rahat olursun seneye :)bizim hep öyle erken bitio canım bütler başlıo büt bitince yaz okulu bende üstten ders alcam bu sene yaz okulundan seneye tüm derslerimi azaltcam seneye tüm seneye 2 dersim kalıo
Aman boşver kaptancığım hallettik yerim ben seni
Ay akşam dönücem yaişteyim şuan
Çok harika olmuş canım ya çok sevindim. Minnakmış bu ekmek de
Ay senin de süper canımcım ben korkuyorum ölçmeye değişmediyse çok üzülürüm
Ay ben ne şapşallık yaptım bu sabah tartılmadım aklımın ucundan geçmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?