Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bişey sorcam ben mesaj yazarken smileylerim sayı olarak görünüyo mesajı gönderince görünüyo eskiden direk görünürdü bende mi sıkıntı sizde de var mı mesela kalın yaptığımda da bunlar çıkıyo [B ] [/.B] normalde direk yazı kalınlaşırdı yani ben yazarken göremiyorum ama mesajı gönderince görünüyo

2 hafta kalmış zaten biter o da göz açıp kapayana kadar :) 10 gün tatil mi var ya off bizim 24 mayısta okul bitiyo 25 mayısta sınavlar başlıyo

2 hafta kalmış zaten biter o da göz açıp kapayana kadar :) 10 gün tatil mi var ya off bizim 24 mayısta okul bitiyo 25 mayısta sınavlar başlıyo

yok kız 17 si tatil 20 sinde sınavlar başlıo 27 sinde bitio her sene tatil olurdu bu sene yapmadılar

Geçmiş olsun canım yeniden umarım şimdi daha iyisindir.

Gayet güzel bir menü olmuş ama perşembe günü yediklerinize dikkat edin. Leblebi olmamış akşam akşam hemde perşembe akşamı.

Dünki menüm

sabah 7:30
1 dilim ekmek
peynir

öğlen 12:00
2 yumurta
yoğurt
domates
3 zeytin
2 dilim ekmek

akşam 20:00
haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
Kahvaltı haricinde güzel bir menü. Akşam geç yemişsin. Emine ninde söylediği gibi su ve sporda yazmamışsın.

Az gitmiş ama tebrik ederim yinede gitmiş. Ceren'cim senin bir sağlık problemin mi var çünkü kilon çok az gidiyor. Doktora gittin mi hiç?

Korunmayı bırakınca zaten hemen hamile kalmak mucize gibi bişey canım. Allahtan hayırlısı. Çünkü ben hayatım boyunca hiç korunmadığım halde çocuk düşündüğümüzde 8-9 ay sonra oldu. Hatta ben tam ümidi kesmiştim olmuyor diye, hazır ideal kilomada ulaşmışken vazgeçmiştim çocuktan. Sonra büyük bir sürpriz oldu bana bebişim. Çünkü öğrendiğimde 1,5 aylık hamileymişim. Haberim yokmuş

geçen hafta 63.3
bu hafta 61.9
giden 1.4 kg yüzde hesaplamyı unuttum :26: ne neyle çarplıyordu ne neye bölünüyordu..
kızımın performans ödevi var onu yapacağız .sonrasında gelerim inşALLAH..
Derya'cım süper ötesi tebrik ediyorum seni. Büyük ihtimal ödem attın ama süper gitmiş. Hedef kilonu 58 yazıyorum. Haberin olsun.

Bence sen o nohutu yemesen daha iyi verirdin.

başlangıç:76

geçen hafta: 68.3

bu hafta: 66.9

fark : 1.4

yüzde: 2.05

umarım doğru hesaplamışımdır :118::118::118::118::118::118::118::118:
Tebrik ediyorum Burcu süper vermişsin canım. Maşallah sana Bu arada Emine'yle senin kalan kilolar azaldıkça azaldı. İçimden sizi mezun etmek gelmez sanırım hedefe ulaştığınızda

Bizde de aynı canım. Sanırım siteyle alakalı bir durum var.
Bir ara benim enter tuşumda çalışmıyordu sadece bu siteye özel. Şimdi o düzelmiş ama bu kezde yazı stili değişmiş.
kızlar ben bi markete gidip geliyorum hala kahvaltı yapmadım ben ekmeğim peynirim bitmiş bi koşu alıp geleyim :)
Hadi git gel bakalım. Bi koşu

Afiyet olsun canım, roll ekmek nasıl oluyor?
Afiyet olsun canımm
dünkü mesaj konusu anlamadım baktım bulamadım sordum yanıt geldimi göremedim ..Sanırım biraz soruna sebeb olan bir mesajdı halledliyse çok iyi ..
Hallettim canım sildirdim bir sıkıntı yok
11.30 gibi

2 yumurtadan omlet
badem
peynir
marul

öğlen sonu

1 nescafe

19-19.30 arası

mercimek corbası

kıyma kavurması

salata yoğurt

3 lt su
Afiyet olsun Ayşeciğimmm
inşallah Venüs'cüm yaa, benim daha 3-4 günüm var, durum fena..
Ay ay eyvah
bugün ölçtüm basenlerimi başladığımdan beri 7 cm incelmişim
Oha süpeeeeeeeeeeeeer darısı başıma darısı başımızaaa
Afiyet olsun canım benim
Nihahahha çok komik bu ya
Afiyet olsun canımmm
Evet bitanem yok edeceğiz birlikte :)
Dünki menüm

sabah 7:30
1 dilim ekmek
peynir

öğlen 12:00
2 yumurta
yoğurt
domates
3 zeytin
2 dilim ekmek

akşam 20:00
haşlanmış tavuk
salata
2 bardak ayran
Afiyet olsun fıstık menülerin çok iyiye gidiyor
Süpeeer

geçen hafta 63.3
bu hafta 61.9
giden 1.4 kg yüzde hesaplamyı unuttum :26: ne neyle çarplıyordu ne neye bölünüyordu..
kızımın performans ödevi var onu yapacağız .sonrasında gelerim inşALLAH..
Oha süpersinnnn
başlangıç:76

geçen hafta: 68.3

bu hafta: 66.9

fark : 1.4

yüzde: 2.05

umarım doğru hesaplamışımdır :118::118::118::118::118::118::118::118:
Oha len ohaaaaa süpersin ben seni yeriiiiimmmmmmmmmmm
kızlar benim kilom 65,9
gece serum yedim o da şişirdi galiba çünkü çarşamba günü 65,2 ydim Allahtan haftaya giricem listeye :)
Serumdandır canım kesinlikle. Hayırdır ne oldu ki?

Ben bu hafta listeye girme işini erteledim. Çünkü akşam geç vakitti mercimek köftesi yedim. Bulgurla yapıldığı için tartıyı kötü etkiledi. Geçen hafta 70,6 kiloydum. Dün sabah tartıldığımda 69 kiloyu gördüm tartıda ama bu sabah köfte sağolsun tartıda beni 70 gösterdi. 600 gr içinde listeye girmeye değmez. Bi dahaki cumaya bakalım eğer güzel bir kilo verirsem listeye girerim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bildirim yapmayanları da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada öğleden sonra minik prensesimin doktor kontrolü var. Yarın inşallah tam bir aylık oluyor. Pazarteside aşısı var. Anlayacağınız bugün yorucu bir gün olacak.

ayyy çok mutluyum venüsüm yaaa roll ekmek de bu canım klasik yemekhanelerde verilen bunun yarısına tost yapıorum işte

başımızın üstünde yerin var kaptancım her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…