süper burcu o zaman :) çok rahat olursun seneye :)
sıkma canını bebeğim :) kaçta geçiceksin eve ? ya da tartılabileceğin bi yer var mı?
çalışmayı düşnüyorum valla emoş bakalım zaten kpss var işte belli olcak inş. sınavlar bitmeden çalışıp çalışmayacağım eğer özel bi hastaneye girersem çok rahat olmıam sanırım zaten ben okulu bitti sayıyorum seneye psikiyatri ve sağlık oagı hemşireliği yapcam sıkıntı yok
bence çalışma direk kpssye hazırlan canım ne kadar yüksek alırsan o kadar iyi
kizlar nete gicik oluyorum
gecen hafta 74.3 kg
bu hafta 74.0 kg
fark 0,3 kg
okadar dikkat ettim su ictim hareket ettim ama 300 gr vermisim.
reglli iken bile 600 gr vermistim
Mantıklı canım iyi yapıyorsunevet çok minnak ama yarısına peynirli tost yapıorm işte yanına süt içince 12 ye kadar tutuo beni
Ay yok ofisteyim bir yere de çıkmıyorum tartılabileceğim bir yer de yok yasıkma canını bebeğim :) kaçta geçiceksin eve ? ya da tartılabileceğin bi yer var mı?
Süppersin canımmmm nazar değmesingeçen hafta 69,1
bu hafta 68,6
fark 0,5
gecen hafta 74.3 kg
bu hafta 74.0 kg
fark 0,3 kg
gecen hafta 74.3 kg
bu hafta 74.0 kg
fark 0,3 kg
Mantıklı canım iyi yapıyorsun
Ay yok ofisteyim bir yere de çıkmıyorum tartılabileceğim bir yer de yok ya
Süppersin canımmmm nazar değmesin
Olsun canım menülerini biraz değiştirirsne belki daha hareketlenir metabolizman yine de çok iyi bence
yine iyi canım ama sen yeme düzenini değiştirmelisin daha önce de söylemiştim senin yeme düzenin 3+3. 3 öğün yap mutlaka illa acıkmıyorum deme çok acıkmadan hafif yemeklerle öğünü geçirirsin. bu hafta 3 öğün olarak dene farka göre devam edersin
Mantıklı canım iyi yapıyorsun
Olsun canım menülerini biraz değiştirirsne belki daha hareketlenir metabolizman yine de çok iyi bence
üzülme canım yanlış hatırlamıosam sende tiroid vardı demi. 3 ögün yapmalısın canım az ye 3 yap bak ben bu hafta 3 yaptım mesela hep. hem 300 gr 300 gramdır üzülme en azından + çıkmadın tebrikler canım benim
üantıklı canım iyi yapıyorsun
yine iyi canım ama sen yeme düzenini değiştirmelisin daha önce de söylemiştim senin yeme düzenin 3+3. 3 öğün yap mutlaka illa acıkmıyorum deme çok acıkmadan hafif yemeklerle öğünü geçirirsin. bu hafta 3 öğün olarak dene farka göre devam edersin
Ay hiç bilmiyorum kisen izinli mi sayılcan bu hafta canım o zaman
sağlık olsun canım o zaman haftaya unutmazsın artık :)
mtoiveniz icin tesekkür ederim kizlar.
haklisiniz ben bu hafta bir degisiklik yapip 3 ögün yapayim,
olmazsa haftaya da ayran detoksu yaparim ama bu bana iyi gelirmi bilmiyorum.
troidi olup ayran detoksu yapan var mi kizlar ?
başlangıç:76
geçen hafta: 68.3
bu hafta: 66.9
fark : 1.4
yüzde: 2.05
umarım doğru hesaplamışımdır:118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar benim kilom 65,9
gece serum yedim o da şişirdi galiba çünkü çarşamba günü 65,2 ydim Allahtan haftaya giricem listeye :)
ya bişey sorcam ben mesaj yazarken smileylerim sayı olarak görünüyo mesajı gönderince görünüyo eskiden direk görünürdü bende mi sıkıntı sizde de var mı mesela kalın yaptığımda da bunlar çıkıyo [B ] [/.B] normalde direk yazı kalınlaşırdı yani ben yazarken göremiyorum ama mesajı gönderince görünüyo
Az gitmiş ama tebrik ederim yinede gitmiş. Ceren'cim senin bir sağlık problemin mi var çünkü kilon çok az gidiyor. Doktora gittin mi hiç?
Korunmayı bırakınca zaten hemen hamile kalmak mucize gibi bişey canım. Allahtan hayırlısı. Çünkü ben hayatım boyunca hiç korunmadığım halde çocuk düşündüğümüzde 8-9 ay sonra oldu. Hatta ben tam ümidi kesmiştim olmuyor diye, hazır ideal kilomada ulaşmışken vazgeçmiştim çocuktan. Sonra büyük bir sürpriz oldu bana bebişim. Çünkü öğrendiğimde 1,5 aylık hamileymişim. Haberim yokmuş
geçen hafta 69,1
bu hafta 68,6
fark 0,5
gecen hafta 74.3 kg
bu hafta 74.0 kg
fark 0,3 kg
Ay hiç bilmiyorum ki
Bir daha böyle şapşal aptallık yapar mıyım :26:
süpersin Burcuuuu,
olmuş emoşş'um, senin durumun özel.. hem bu hafta fasulyedensin senhaftaya bomba gibi geleceksin...
evet cnm benim de rakam şeklinde, 2 aydır böyle benim walla..
cnm benim tiroidim var, ilaç kullanıyorum ama bence o etkiliyor.. bir de yıllardır diyet yapıp alıp verdiğim için de az az gidiyor olabilir.. ama napiyim, kararlıyım, az olsun benim olsun.. herkes farketmeye başladı..
bu arada tiroid şeker dengesizliğine de sebep olurmuş, doktor ilk 3 ay hızlı vermeyi bekleme demişti, bilmiyorum artık bundan sonra ne olur, 3 ay geçti ilaca başlayalı
ben evlendiğimizden beri doğumkontrol hapı kullanıyordum, 3 yıl kullandım yani, ocakta bıraktım, farklı şekilde korunuyoruz şimdi.. aslında hep sanki 2-3 ayda olur gibi düşünüyorum ama dediğin gibi 8 ay falan sürerse veririm zaten tüm kilolarıhayırlısı cnm... haberleşiriz zaten :) o günler bir gelsin de...
bravooo
tebrikler cnm, her zaman fazla olmaz.. bak bana hep 300-500 gidiyorum...
hatta benim sloganım o , 300 500 300 500 300 500
teşekkür ederim kızlar reglken + çıkmamak güzel.
mtoiveniz icin tesekkür ederim kizlar.
haklisiniz ben bu hafta bir degisiklik yapip 3 ögün yapayim,
olmazsa haftaya da ayran detoksu yaparim ama bu bana iyi gelirmi bilmiyorum.
troidi olup ayran detoksu yapan var mi kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?