bahar geldi herkes bi kopuş yaşıyo vallasakın sakın bırakmak yok. ya ben de dayanamıyorum bazen ama katlanıcaz biraz daha artık herşeye sabrediyorum yemiyorum ama dondurmaya nasıl dayanaıcam bilmiyorum 60 olana kadar yemicem diye kendime söz verdim şimdi herkes elinde dondurma geziyo şeytan dürtecek diye korkuyorum. yersem biliyorum ki her gün yerim. bu hafta spor yapmadığım için ayrı bi üzgünüm zaten dün spora başladım artık
iyi toparlamışsın canım akşamı :) afiyet olsun :)
Çok teşekkür ederim canım. Kendime 1 Temmuz'a kadar kaçamak yapmamak ve her gün Ebru Şallı'nın DVDlerini yapmak için söz verdim. Kendi kendimi yarı yolda bırakmayacağım. Şu aptal davranışlarımı son vereceğim inşallah...
kızlar geçmişi okurken esad aradı konuşurken yazamadım tabi :) bu arada takımımıza bir transfer daha geldi lypsa arkadaşımız :) 9. takımdan kendisi :)
lypsacım kendini biraz tanıtırmısın biz seni tanıyalım sen de bizi tanı :)
güzel bir kahvaltı yaptım bugünü güzel bitireceğim.hadi kızlar siz de toparlanın
.
lpysa cnm hoşgeldin
ne güzel kilo vermissin 103ten 85e az degil, ama 85dede halen "sismanlar" arasindasin bunu düsün, magzalara girdiginde büyük beden sorunu yasamayacaksin, indirime gittiginde bedenini bulacaksin bunu düsün canim. ve dedigin gibi en önemlisi göbegini saklamak zorunda kalmayacaksin bu insani cok rahatsiz ediyor.
birkac saniyelik kacamak zevki icin insan kendine bu kötü durumu yasatmamali.
bende dahil hep bunu düsünüyorum.
yiyicemde nolcak yine acikicam diyorum saglikli yemeye calisip hem tokluk yapmaya calisiyorum hemde kilo veriyorum bu cok daha zevkli bisey.
Kızlar motivasyon bozuklugundan bahsetmişsiniz...
Sonradan kilo alan biri olarak,kendinizi kaybetmeyin diyorum.
Onca emeği çöpe atmayın..
O istediginiz şeyleri yiyince ne olacak?
Ben söyleyeyim,kısa süreli bi hazdan sonra uzun süreli pişmanlık yaşayacaksınız..
Çok istiyorsanız ucundan tadına bakın ama gerisini getirmeyin derim ben...
Verilen kilolar alınınca cok kötü oluyor.
Emeklerinize yazık etmeyin...
tavuğu niye yemiyosun canım protein kaynağı ve zayıflamaya çok etkili :)
ben püsküüt burada paylastiginda oyumu vermistim.
her takimin ilk sayfasinda onun adi olduguna göre tabiki evet
cok haklisin canim.
bu yüzden ne kacamak yapicaz nede kilo verdikten sonra oh zayifladik diyip girisicez.
saglikli beslenmeye alismaliyiz
burcucum gecmis olsun canimmm
neyin var Burcuu'mm? grip falan mısın? regl mi oldun? iyileş biran önceeeee
dünkü menüm
sabah(11:00)
2 yumurtadan peynirli omlet
yarın dilim tb ekmeği
1 salatalık
öğle(14:00)
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşillik
ara(15:30)
10 badem
akşam(18:30)
4 köfte
1 bardak ayran
1 kase salata
3 lt su,3 fincan yeşilçay
45 dk yürüyüş, 45 dk egzersiz
Sıcacık karşılamanız için çok teşekkür ederim.Bu hafta listede transfer isteğimi yazıp aranıza resmen katılmış olucam.Niyetim geçen hafta katılmaktı ama bahar temizliği aşkına düşünce bir güzel evde perişan perişan yattım.Gelir gelmezde hiç paylaşımda bulunmadan tanışıp konuşamadan olmaz diye düşündüm bu yüzden 1 hafta ertelemeye karar verdim.
Adım Hilal .Bu yıl artık tam 30 oluyorum ama kim sorarsa 27 yaşımdayım hala.Tipik bir yay burcuyum.Çok heyecanlı,uçuk kaçık hep kendi havasında kendimce oldukça renkli bi insanım.Allah bağışlarsa Minnak birde kızım var geçen çarşamba günü 1.doğum gününü kutladık.Bu kadar renkli kişiliğime karşılık Allah belamı verdi gittim bir Başak erkeği ile evlendimÇoğu zaman beni frenlesede zaten akşamdan akşama görüyorum adamcağızı Fazla sıkıntı olmuyor anlayacağınız..
Bunun dışında özel bir inşaat şirketinde çalışıyorum.İnşaat mezunuyum zaten.İşim masabaşında gibi görünsede şirket içinde ve zaman zaman dışardaki sirkülasyon beni akşama eve pilim bitmiş olarak gönderiyor.Yakşaık 8 yıldır aynı şirkette aynı pozisyonda çalışıyorum.Eşimle tanıştığımızda bende filiz fidanmışım o zamanlar haberim yoktu şimdi fotolara bakınca anlıyorumNasıl olduysa nişan düğün bebek derken bir baktım 103,1 :122::122::122::122::122::122::122::122: Bildiğiniz top.
Ocak 24 te işe geri dönmem gerekiyordu ve benim montumun önü bile kapanmıyordu.O gazla bir geldim buraya..İşte o gün herşeyin başlangıocı oldu.Her tanıdığım yeni insan bana biraz daha cesaret ve güç verdi.Olmaz denen oldu ve ben baskülde tam 85,1 i gördüm.Bu sabah 88,3 çıktım ama benim motive olup kendime gelmem yeterli.Ben bu işi başarmak ozrundayım kızlar.Minicik kızımla fotoğraf çekilmek istemiyorum.Onunla bir sürü güzel anımız fotoğraflansın istiyorum ama yapamıyorum.Bir an önce bu işi başarmam lazım..Destek ve yardımlarınız benim için çok önemli...
Hoşbulduk cnm teşekkür ederim.
Morbit Obezlikten Obezliğe ve oradanda aşırı şişmanlığa terfi ettimBuna bile sevindim allahım aklımı koru:18::18::18:
Evet sürekli bunu tekrar ediyorum.Yiyceksinde ne olcak.Bumusun sen.Ezikmisin lan sen
canım yazın ben tavugun haşlamasını ve yemeğini yiyince hasta oluorum annemde aynı şekilde enfekte ediomuş yani bnm bağışıklığım bunu kaldırmıomuş o nedenle yazın mangal hariç tavuk yemem ben
sağol cnm bnm
tavuk yüzünden olmuşum ceren ya gece ateşlendim serum yedim zehirlenme değil bağışıklığım yaz ayında tavuk yiyince üreyen mikroorganizmaya kaldırmıomuş
afiyet olsun canım bnm
Sıcacık karşılamanız için çok teşekkür ederim.Bu hafta listede transfer isteğimi yazıp aranıza resmen katılmış olucam.Niyetim geçen hafta katılmaktı ama bahar temizliği aşkına düşünce bir güzel evde perişan perişan yattım.Gelir gelmezde hiç paylaşımda bulunmadan tanışıp konuşamadan olmaz diye düşündüm bu yüzden 1 hafta ertelemeye karar verdim.
Adım Hilal .Bu yıl artık tam 30 oluyorum ama kim sorarsa 27 yaşımdayım hala.Tipik bir yay burcuyum.Çok heyecanlı,uçuk kaçık hep kendi havasında kendimce oldukça renkli bi insanım.Allah bağışlarsa Minnak birde kızım var geçen çarşamba günü 1.doğum gününü kutladık.Bu kadar renkli kişiliğime karşılık Allah belamı verdi gittim bir Başak erkeği ile evlendimÇoğu zaman beni frenlesede zaten akşamdan akşama görüyorum adamcağızı Fazla sıkıntı olmuyor anlayacağınız..
Bunun dışında özel bir inşaat şirketinde çalışıyorum.İnşaat mezunuyum zaten.İşim masabaşında gibi görünsede şirket içinde ve zaman zaman dışardaki sirkülasyon beni akşama eve pilim bitmiş olarak gönderiyor.Yakşaık 8 yıldır aynı şirkette aynı pozisyonda çalışıyorum.Eşimle tanıştığımızda bende filiz fidanmışım o zamanlar haberim yoktu şimdi fotolara bakınca anlıyorumNasıl olduysa nişan düğün bebek derken bir baktım 103,1 :122::122::122::122::122::122::122::122: Bildiğiniz top.
Ocak 24 te işe geri dönmem gerekiyordu ve benim montumun önü bile kapanmıyordu.O gazla bir geldim buraya..İşte o gün herşeyin başlangıocı oldu.Her tanıdığım yeni insan bana biraz daha cesaret ve güç verdi.Olmaz denen oldu ve ben baskülde tam 85,1 i gördüm.Bu sabah 88,3 çıktım ama benim motive olup kendime gelmem yeterli.Ben bu işi başarmak ozrundayım kızlar.Minicik kızımla fotoğraf çekilmek istemiyorum.Onunla bir sürü güzel anımız fotoğraflansın istiyorum ama yapamıyorum.Bir an önce bu işi başarmam lazım..Destek ve yardımlarınız benim için çok önemli...
dünkü menüm
sabah(11:00)
2 yumurtadan peynirli omlet
yarın dilim tb ekmeği
1 salatalık
öğle(14:00)
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
bol yeşillik
ara(15:30)
10 badem
akşam(18:30)
4 köfte
1 bardak ayran
1 kase salata
3 lt su,3 fincan yeşilçay
45 dk yürüyüş, 45 dk egzersiz
tavuk yüzünden olmuşum ceren ya gece ateşlendim serum yedim zehirlenme değil bağışıklığım yaz ayında tavuk yiyince üreyen mikroorganizmaya kaldırmıomuş
çok memnun oldum hilalcim benimde kardeşimin adı hilal çok severim bu ismi :) hatta küçükken o doğduğunda o emine olsun ben hilal olayım falan demişimben de kendimi tanıtayım :) ben emine emoş da derler :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum aslen denizliliyim ama okulum ıspartada olduğundan ıspartada yaşıyorum :) bekarım fakat sevdiceğim var inşallah biz de evlenip muradımıza ericez :) kızının adı ne ?
anladım canım benim laktoz gibi bi yerde :)
Hilal'cim hoşgeldin, Ben Ceren. ben de 30 yaşındayım :) 3 yıldır evliyim, bebişimiz yok, zaten biraz da onun için zayıflamak istiyorum.
bilgisayar mühendisiyim.. ben balık burcuyum, tipik olduğumu söyler herkes ama çok da içli dışlı değilim burçlarla açıkçası..
ben birlikte başaracağımıza eminim.. baksana 20kilo vermişsin, bi dayan azcık daha kalmış...
bravo cnm, süper menü, afiyet olsun
Aaaa, geçmiş olsun tatlım, doğrudur walla... dikkatli ol o zaman ...
çok memnun oldum hilalcim benimde kardeşimin adı hilal çok severim bu ismi :) hatta küçükken o doğduğunda o emine olsun ben hilal olayım falan demişimben de kendimi tanıtayım :) ben emine emoş da derler :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum aslen denizliliyim ama okulum ıspartada olduğundan ıspartada yaşıyorum :) bekarım fakat sevdiceğim var inşallah biz de evlenip muradımıza ericez :) kızının adı ne ?
Hilal'cim hoşgeldin, Ben Ceren. ben de 30 yaşındayım :) 3 yıldır evliyim, bebişimiz yok, zaten biraz da onun için zayıflamak istiyorum.
bilgisayar mühendisiyim.. ben balık burcuyum, tipik olduğumu söyler herkes ama çok da içli dışlı değilim burçlarla açıkçası..
ben birlikte başaracağımıza eminim.. baksana 20kilo vermişsin, bi dayan azcık daha kalmış...
Çok teşekkür ederim desteğin için canım benimmmişte bu!! eminim başarılı olacaksın
Hoşgeldin aramızaaaa enerjin çok güzel umarım biz de seni böyle motive edebiliriz.Sıcacık karşılamanız için çok teşekkür ederim.Bu hafta listede transfer isteğimi yazıp aranıza resmen katılmış olucam.Niyetim geçen hafta katılmaktı ama bahar temizliği aşkına düşünce bir güzel evde perişan perişan yattım.Gelir gelmezde hiç paylaşımda bulunmadan tanışıp konuşamadan olmaz diye düşündüm bu yüzden 1 hafta ertelemeye karar verdim.
kızlar benim şimdi çıkmam lazım geç olmadan bikaç okulla görüşmem gerekiyo onların internet sitelerini hazırlıycam. yediklerinize dikkat edin öpüyorum hepinizi :)
Çok teşekkür ederim desteğin için canım benimmm
Hoşgeldin aramızaaaa enerjin çok güzel umarım biz de seni böyle motive edebiliriz.
Ben de Venüs, 21 yaşındayım. 2 ay 1 haftadır 13. takım ile zayıflıyorum. Üniversite öğrencisiyim, aynı zamanda çalışıyorum. Batman nickli bir adama aşığım ve hem kendim hem de onun için zayıflamaya çalışıyorum.
21 Yaşımı ne kadar özlediğimi kelimelere dökebilsem keşke sana ne kadar şanslı olduğunu anlatabilsem.
Bu arada ünide 21 yaşında aşık olduğum adam şimdi nerde kiminle hiç haberim yok
Bende hiç anlamam burçlardan aslında.Bir kendimi biliyorum birde cins oldukları için Başak Erkeklerini
Bebiş içinde allah gönlünüze göre versin inşallah...Ben hep 2 yıl sonra olsun derdim.2 yıl istemem dedim dedim 2 yıl bitti hamile kadımHerkese istediği zamanda ve sağlıklı ve bakabileceği kadar hareketli bir evlat dilerim Benimki yerinde durmuyorda Akşamları yorgun argın gidince feleğim şaşıyor
Allah bağışlasın cnm, biz heralde bu yaz denemelere başlarız ama 2 yıl da uzamasın yani :) istediğim kadar zayıflayabilirsem hemen olabilir hatta...sanki bana kaldı da sipariş veriyorum
herkes diyor öyle hemen olmaz diye, sen 9 ayı göze al diyorlar .. dedikleri gibi 1 yıla yakın bekleyen arkadaşlarım da var 1. ayda hamile kalanlar da... bakalım kısmet.. paylaşırım zaten sizlerle kızlar...
65e inmeden hamile kalmak istemiyorum aslında... denemeler sırasında da diyete devam ederim.. bakalım zaman ne gösterecek...
Ben hayatımın aşkını bulmuş gibi hissediyorum ama onda kaçıyorum. 1 Temmuz'da ideal kiloma düşüp kapısına gideceğim. Çok özledim. Umarım sen de şimdi kendi aşkını bulmuşsundur.
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.
Elbetteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........
Günlerdir ara verdiğim yeşil çayıma da geri döndüm.En az iki kupa devireyim eve gitmeden..Bugün 1 saat yemek molasında yürüdüm ama yanımda birileri olunca arada alışveriş molası veriyoruz yani tam 1 saat yürüdüm sayılmaz.Yarım saat diyeyim ben ona.Birde evde mekik fln çekmek lazım bebiş uyuyunca.İşin kötüsü 3 Haziranda tatile çıkıcam.Bari 7 lerde gideyim tatile
Ay hadi inşallah canım.
Ben de 1 Temmuz'da hedefime ulaşırım umarım. Spor ve diyetle olur mu sizce? 1 Temmuz'da 60 kilo... 13 kilo verebilir miyim acaba? 1,5 2 ayda?:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?