Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve marullu sandviç (tost ekmeği yiyorum heo zaten kızlar)

ara (10:00)
5 fındık

öğlen(12:00)
yarım kase mercimek çorbası (hatta daha az)
tavuklu sebzeli bir yemek vardı adını bilmediğim :)(3-4 kaşık kadar ondan yedim)
1,5 dilim kepekli ekmek

ara (16:00)
2 ceviz + 5 çiğ badem (tuzsuz,kavrulmamış)

ara (18:30)
10 fındık
1,5 avuç beyaz leblebi
*spora gidicem diye yedim ama sonra bir bel ağrısı başladı, gidemediiimm..

akşam (20:00)
1 kase , light sütlü nesfit

2 kupa yeşil çay
2lt su
spor yok (regl olucam ya belim ağrıyor kızlar ... Dolap yerleştirdim spor sayılır mı kışlıkları ayırdım, bir de odamıza yeni dolap yaptırmıştık ya, yazlıklarımızı ona taşıdım, 1,5 saat sürdü )

hala gelen giden yok kızlar, bugün olması gerekiyor , zaten olayım da şişliğim varsa insin di mi ama
öpüyorum hepinizi, kimse yok, 1-2 saat sonra gelirim yine, byeeeee

Mid_night_sun günaydın:)
Yaprakları bi öğrencim getirmiş,ziyan olmasın diye yaptım yapmıyorum kolay kolay adın nedir?ne diyeyim sana?

benden size kocaman Günaydın kızlar

dün dünde kaldı benim için hiç bi şey moralimi bozmaya diyetimi bırakmaya değmez

öyle kolay kurtulamazsiniz benden tam gaz devam diyete

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok kötü bir dönem geçiriyorum. Sabah çok azimle başlıyorum, akşam dana gibi yiyerek kaçamak yapıyorum. Dün diyetisyenime gittim, 800 gram zayıflamışım.
Fakat bunun hiçbir önemi yok, akşam yaptığım kaçamaklar yüzünden bu sabah tartıda 2 kilo fazla çıktım.
Daha önce de bu kadar kilolar verdikten sonra böyle bir döneme girmiştim, sonunda verdiklerimi almıştım.
Asla, asla ve asla bu hatayı tekrarlamayacağım, 2 aylık emeğimi hiç edemem.
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
1 Temmuz'da 60 kilo olmak istiyorum. Akşam eve gidince Ebru Şallı ile Plates DVD'sini yapacağım.
Kızlar kendime gelmem gerek bana yardım edin!!!

Günaydıınn kızlaaaaar,
bakalım neler olmuş dün önce, önce onlara bir bakayım, cvp vereyim, sonra menümü yazayım... sonra muhabbete devam ederiz

günaydın cerencim

sağol cnm

iyi iyi

venüs aynı sorun bendede var bide üstüne hasta oldum vücudum igne gibi batıo ama diyete annem sayesinde devam ediorum :2:

venüs aynı sorun bendede var bide üstüne hasta oldum vücudum igne gibi batıo ama diyete annem sayesinde devam ediorum :2:

Ya çok kötü hissediyorum inan... Çok kötü bir durum bu! Yine kendi ellerimizle kendi hayallerimizi suya atıyoruz. Bu hatayı asla tekrar etmeyeceğim. Hayatımın dönüm noktasına girdim ve devamını getireceğim. Sürekli ağlayasım geliyor. Ama vazgeçmeyeceğim.

günaydın canlarım bugün dersim iptal edilmiş bi sevindim sormayın :) işlerimi bitirebilmek için baya bi vaktim olacak :) geçmişi okuyup geliyorum kızlar

Venüs toparlanman gerek ya biliyorum o duyguyu yedikçe ağlamak istiyor insan ne olur toparlan batman için en önemlisi kendin için

Huhhh bu ruh halinden de nefret ediyorum.Bende yaklaşık iki haftadır aynı moddayım.Akşama kadar süperrr akşam çayımın yanında kurabiyeler.Dün akşam utanmadan poaça bile yaptım kendimeAkşam afiyetle götürdüm sabah olunca da hepsini buzluğa kaldırdım.Aptallık işte ne kadar çabala çabala pis boğazlığım yüzünden kalanları vermek yerine gidenleri geri alıyorum
Dışarı çıkıp bol nefes al ver ve kendin için harika bir yürüyüş yap.Kafanı boşalt ve hatta biraz da alışveriş yap ama içinde yiyecek bişey olmasın
Bende bazen işe yarıyor

Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedim ne olcak bizim halimiz bu aksam faslini kapatmamiz lazim ama nasil 8'de mi uyusam ne yaapsam

venüscüm ben de aynı haldeyim.zorla adapte olmaya çalışıyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum.cumaya kadar tartılma kaçamak yaptın bitti,düşünme onu bugün yeniden başla.yaptığın kamakları da unut kafana takma.

Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedim ne olcak bizim halimiz bu aksam faslini kapatmamiz lazim ama nasil 8'de mi uyusam ne yaapsam

Senin artık korumaya çalışman daha kolay olur.Benim işim çok zor.Aslında zor da değil yani şurda 4-5 aylık işim var benimde pis boğazlığımdan

Şimdi yemek saatini bekliyorum.Atıcam kendimi sokağa.Ne kadar yürüsem kar değil miSabah tartıda yeniden 88,3 gördüm.Geçen hafta bildirimde 87 görmüştüm.Kendine gel dedim artık bu sabah napıyorsun sen böyle..Hemen koştum ofise yumurta aldım.Haşladım bismillah dedim inşallah yeniden ayı azim ve hızla yoluma devam edebilirim ve bugünde kaldığım yerden başlamamın ilk günü olur.103 ten 85 e gelsim de burdan sonra koşmam lazım artık.Ben sadece yerimde sayıyorum
Yok yok bitti artık.Kendime geldim ben yok kaçamak falan.Hayatımın en güzel günleini göbeğimi saklayarak geçirdiğim yeter:113::113::113::113::95::95::95::95::88::88::88::84::84::84:

Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

geçmiş olsun burcum iyibak kendine sonra uğra :)

teşekkür ederim canlarım

offf ya bende aynı durumdayım kek filan yiyesim gelio artık

motivasyon bnde sfır bide hasta oldum bi tavuk yüzünden yne poff

burcucum geçmiş olsun canım

sağol cnm bnm

emoş benim motivasyona ihtiyacım var ya çok sıkıldım böle bütün gün yatmak istiyorum

bahar geldi herkes bi kopuş yaşıyo valla sakın sakın bırakmak yok. ya ben de dayanamıyorum bazen ama katlanıcaz biraz daha artık herşeye sabrediyorum yemiyorum ama dondurmaya nasıl dayanaıcam bilmiyorum 60 olana kadar yemicem diye kendime söz verdim şimdi herkes elinde dondurma geziyo şeytan dürtecek diye korkuyorum. yersem biliyorum ki her gün yerim. bu hafta spor yapmadığım için ayrı bi üzgünüm zaten dün spora başladım artık

okulun tatile girmesine 1 ay kaldı canım :)

afiyet olsun burcum süpersin
menümü yazayım

12 gibi

1 yumurta
peynir

18 gibi

kıyma kavurma
yoğurt
2 dlim ekmek:26:

3,5 lt su

20 dk egzersiz

ekmekler çok değil aslında canım ama sende görmeye alışkın olmadığımız için garip geldi :) afiyet olsun canım :)

onu nasıl hesaplıyosun burcu merak ettim acaba bende atabiliyomuyum ya doktor bana su tutuyosun demişti :26:

yine 2 öğün olmuş ama akşam yememen doğru bi karar olmuş canım afiyet olsun :)

bu menün biraz daha iyi ben beğendim :) afiyet olsun canım :) yalnız bulgurlu yemekleri çarşambadan sonra tüketme tartıda fazla çıkıyo :)

kızlar 150 mekik çektim 100 tane normal 50 tane obliks

kız sen bunları yazıyosun kaç dk sürüyo ben bunları yazamıyorum listeye

Kızlar internet paketim bitmişti yeniledim ama 2 gün haber veremedim şu sıralar desteğinize çok ihtiyacım var çünkü hatalar yapıyorum yarın tekrar burdayım kızlar iyi geceler

hoşgeldin canım bu hafta buralarda ol tamam mı bak önemli senin için :)

tamam canım not aldım :)

Günaydıınn kızlaaaaar,
bakalım neler olmuş dün önce, önce onlara bir bakayım, cvp vereyim, sonra menümü yazayım... sonra muhabbete devam ederiz

iyi toparlamışsın canım akşamı :) afiyet olsun :)

benden size kocaman Günaydın kızlar

dün dünde kaldı benim için hiç bi şey moralimi bozmaya diyetimi bırakmaya değmez

öyle kolay kurtulamazsiniz benden tam gaz devam diyete
aferin hep bu düşünce de ol zeliş :)
venüüüüüs noluyo sana ya kendine gel lütfen hani spora başlıyodun hemen başlıyosun madem temmuz başına hedef koydun o hedefe koşarak gitmelisin 2 ileri 1 geri değil. hadi bakalım bundan sonra ne kaçamak görmek istiyorum menünde ne de sporsuz bir gün yoksaaaa hiç kimseye göstermediğim kadar şeytanlarımı sana gösteririm ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…