Günaydıınn kızlaaaaar,
bakalım neler olmuş dün önce, önce onlara bir bakayım, cvp vereyim, sonra menümü yazayım... sonra muhabbete devam ederiz
Anladım cnm, süpermiş o zaman...
tatlım menü güzel ama dengesiz bence de, kahvaltıyı en geç 10, öğlen 14 bir de 19da yapsan süper olacak...
fasulyeyi yememen iyi olmuş cnm
Yoookk, yapraktan vazgeçmiyor bu kız :) bulgurluymuş gördüm ama yine de yeme bence cnm...
Bravo Burcuuuu...
dünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve marullu sandviç (tost ekmeği yiyorum heo zaten kızlar)
ara (10:00)
5 fındık
öğlen(12:00)
yarım kase mercimek çorbası (hatta daha az)
tavuklu sebzeli bir yemek vardı adını bilmediğim :)(3-4 kaşık kadar ondan yedim)
1,5 dilim kepekli ekmek
ara (16:00)
2 ceviz + 5 çiğ badem (tuzsuz,kavrulmamış)
ara (18:30)
10 fındık
1,5 avuç beyaz leblebi
*spora gidicem diye yedim ama sonra bir bel ağrısı başladı, gidemediiimm..
akşam (20:00)
1 kase , light sütlü nesfit
2 kupa yeşil çay
2lt su
spor yok (regl olucam ya belim ağrıyor kızlar ... Dolap yerleştirdim spor sayılır mıkışlıkları ayırdım, bir de odamıza yeni dolap yaptırmıştık ya, yazlıklarımızı ona taşıdım, 1,5 saat sürdü )
venüs aynı sorun bendede var bide üstüne hasta oldum vücudum igne gibi batıo ama diyete annem sayesinde devam ediorum :2:Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok kötü bir dönem geçiriyorum. Sabah çok azimle başlıyorum, akşam dana gibi yiyerek kaçamak yapıyorum. Dün diyetisyenime gittim, 800 gram zayıflamışım.
Fakat bunun hiçbir önemi yok, akşam yaptığım kaçamaklar yüzünden bu sabah tartıda 2 kilo fazla çıktım.
Daha önce de bu kadar kilolar verdikten sonra böyle bir döneme girmiştim, sonunda verdiklerimi almıştım.
Asla, asla ve asla bu hatayı tekrarlamayacağım, 2 aylık emeğimi hiç edemem.
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
1 Temmuz'da 60 kilo olmak istiyorum. Akşam eve gidince Ebru Şallı ile Plates DVD'sini yapacağım.
Kızlar kendime gelmem gerek bana yardım edin!!!
venüs aynı sorun bendede var bide üstüne hasta oldum vücudum igne gibi batıo ama diyete annem sayesinde devam ediorum :2:
felaket hastayım kızlar arada bi bakıcam buralara öptüm :2:
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ben çok kötü bir dönem geçiriyorum. Sabah çok azimle başlıyorum, akşam dana gibi yiyerek kaçamak yapıyorum. Dün diyetisyenime gittim, 800 gram zayıflamışım.
Fakat bunun hiçbir önemi yok, akşam yaptığım kaçamaklar yüzünden bu sabah tartıda 2 kilo fazla çıktım.
Daha önce de bu kadar kilolar verdikten sonra böyle bir döneme girmiştim, sonunda verdiklerimi almıştım.
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
1 Temmuz'da 60 kilo olmak istiyorum. Akşam eve gidince Ebru Şallı ile Plates DVD'sini yapacağım.
felaket hastayım kızlar arada bi bakıcam buralara öptüm :2:
Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedimHuhhh bu ruh halinden de nefret ediyorum.Bende yaklaşık iki haftadır aynı moddayım.Akşama kadar süperrr akşam çayımın yanında kurabiyeler.Dün akşam utanmadan poaça bile yaptım kendimeAkşam afiyetle götürdüm sabah olunca da hepsini buzluğa kaldırdım.Aptallık işte ne kadar çabala çabala pis boğazlığım yüzünden kalanları vermek yerine gidenleri geri alıyorum
Dışarı çıkıp bol nefes al ver ve kendin için harika bir yürüyüş yap.Kafanı boşalt ve hatta biraz da alışveriş yap ama içinde yiyecek bişey olmasın
Bende bazen işe yarıyor
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedimne olcak bizim halimiz bu aksam faslini kapatmamiz lazim ama nasil 8'de mi uyusam ne yaapsam
Geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
geçmiş olsun burcum iyibak kendine sonra uğra :)
Ayni durumdayiz Hilaaaaal ben de o son cayin yaninda kopuyorum yaaa dun aksam dukan kurabiye uydurdum gece gece vallahi yedimne olcak bizim halimiz bu aksam faslini kapatmamiz lazim ama nasil 8'de mi uyusam ne yaapsam
venüscüm ben de aynı haldeyim.zorla adapte olmaya çalışıyorum motivasyonumun düştüğünü hissediyorum.cumaya kadar tartılma kaçamak yaptın bitti,düşünme onu bugün yeniden başla.yaptığın kamakları da unut kafana takma.
burcucum geçmiş olsun canım
emoş benim motivasyona ihtiyacım var ya çok sıkıldım böle bütün gün yatmak istiyorum
evet emos usulü
daha önce hic limonlu brokoli yememistim ama cok sevdim emos sagolsun
ben genelde salatama 1 tane avuc rendelerdim ama daha rendelemiyorum. artik hayitlisi olsun zayiflayayimda havuc yemesemde olur yani
hadi bakalim bu sefer rüzgar olmaz insallah ucarsiniz güzelce, hem 58 kilonun ucmasida kolay olur
canim ben hidirellez kutlamasi icin yazmadim onu, o kutlanabilir eger dilek tutulup nehire dilegin kabul olacak diye girilmesyecek, ates üzerinden atlayabilirsem dilegim kabul olur diye düsünülmeyecekse, yada ne bileyim dallar kopartilip bereket getirecek diye evlere asilmayacaksa, kagitlara dilekler yazilip kabul olur diye suya atilmayacaksa hidirellez kutlanabilir neden olmasin.
ben orada yazdigimi biri gül agacina dileginizi astinizmi gibi bir soru vardi ona karsi yazdim.
bizim oradada hidirellez kutlanir, ismi daha farkli bizim orada ama batil inanc katilarak kutlanmaz, yani senklik halinde gecer.
tesekkür ederim canim evet yedim bitirdim seni limonlubrokoli
canim gecmis olsun ama sarkintilik mi yapti anlamadim ben, adam sadece otobüste arkandan ilerlediyse bunda tek basina bir sey yok aslinda. ben mi yanlis anladim :44:
ama siniri atma cözümünü cok begendim
neye 1 ay kaldi canim?
afiyet olsun burcum süpersinsabah(07:15)
yarım kepekli rol ekmeğe yarım kk peynirle yağsız tost
öğle(11:45)
1 kase şehriye çorba
tavuk gögsü yoğurtlu
1 porsiyon köfte
1/2 dilim ekmek
akşam(19:30)
menemen 5 yemek kaşığı
5 zeytin
1 kk yağsız tuzsuz peynir
kalan kepekli roll ekmek
bol yeşillik
3 bardak şekersiz çay
3.9 litre su
1 saat yürüyüş
20 dk bacak egzersizi
mekik çekicemde kaç tane olr sonra yazarım
500 ml yeşilçay
menümü yazayım
12 gibi
1 yumurta
peynir
18 gibi
kıyma kavurma
yoğurt
2 dlim ekmek:26:
3,5 lt su
20 dk egzersiz
aslında suyu eger atamıosan zararlı cerencim hücreyi şişirir patlatır hücreden çıkan potasym zehirler ama ben dün kendime hastalara yaptığımız gibi aldığı çıkardığı takibi yaptım tam dengelemişim hatta çıkardığım 100 ml daha fazlaydı yanii vücudum su tutmuo demek bu
bugünki menüm
kahvalti 11:00
2 yumurta ve 1 kk peynir (45%) ile omlet
1 dilim tam bugday tost ekmegi
2 bardak yesil cay
14:30
2 kuru kayisi koyu
17:00
1 balik filet izgara+ 1 limon
salata + 1tk yag (1 domates, 1 salatalik, eisberg, 1 limon)
2 bardak yesil cay
toplam 4 bardak yesil cay
2lt su (daha icecegim)
1 saat yürüyüs (herkese tavsiye ediyorum faydasini görüyorum, inanamiyorum ama kalcalarim incelmis)
kizlar birde aksam fasulye yemegi yemeyi düsünüyordum ama saat 20:00 oldu artik bu saatten sonra yemiyim ben en iyisi
Menüm:
Sabah: (8.00)
1 dilim peynirli tost
1 ayran
Ara:
1 elma
Öğle: (14.00)
4 kaşık kıymalı mantar sote
Çoban salata
Yarım dilim ekmek
Akşam: (19.00)
3 yaprak sarma
1 kase mercimek çorbası
2.5 lt. su
20 dk. zumba
Sarmadan 7-8 tane yicektim ,sizden korktum valla
Suyumu cogalttım,sporda yaptım. ii bugün
Ama şimdi siz niye sarma yedin dersiniz
kızlar 150 mekik çektim 100 tane normal 50 tane obliks
Kızlar internet paketim bitmişti yeniledim ama 2 gün haber veremedim şu sıralar desteğinize çok ihtiyacım var çünkü hatalar yapıyorum yarın tekrar burdayım kızlar iyi geceler
peki canim ben simdilik yürüyüsle dvm edeyim biraz daha inceldigimde o videoya baslarim insallah
emos canim ben cumartesiyi gönderdim saniyordum yanilmisim.
04.05.13 mesaj sayim 11
toplamda 87 mesaj canim
diger kirmizilar netim yoktu, birinde son anda gelmisti ancak 4 olmustu
Günaydıınn kızlaaaaar,
bakalım neler olmuş dün önce, önce onlara bir bakayım, cvp vereyim, sonra menümü yazayım... sonra muhabbete devam ederiz
dünkü menüm:
sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir ve marullu sandviç (tost ekmeği yiyorum heo zaten kızlar)
ara (10:00)
5 fındık
öğlen(12:00)
yarım kase mercimek çorbası (hatta daha az)
tavuklu sebzeli bir yemek vardı adını bilmediğim :)(3-4 kaşık kadar ondan yedim)
1,5 dilim kepekli ekmek
ara (16:00)
2 ceviz + 5 çiğ badem (tuzsuz,kavrulmamış)
ara (18:30)
10 fındık
1,5 avuç beyaz leblebi
*spora gidicem diye yedim ama sonra bir bel ağrısı başladı, gidemediiimm..
akşam (20:00)
1 kase , light sütlü nesfit
2 kupa yeşil çay
2lt su
spor yok (regl olucam ya belim ağrıyor kızlar ... Dolap yerleştirdim spor sayılır mıkışlıkları ayırdım, bir de odamıza yeni dolap yaptırmıştık ya, yazlıklarımızı ona taşıdım, 1,5 saat sürdü )
aferin hep bu düşünce de ol zeliş :)benden size kocaman Günaydın kızlar
dün dünde kaldı benim için hiç bi şey moralimi bozmaya diyetimi bırakmaya değmez
öyle kolay kurtulamazsiniz benden tam gaz devam diyete
venüüüüüs noluyo sana ya kendine gel lütfen hani spora başlıyodun hemen başlıyosun madem temmuz başına hedef koydun o hedefe koşarak gitmelisin 2 ileri 1 geri değil. hadi bakalım bundan sonra ne kaçamak görmek istiyorum menünde ne de sporsuz bir gün yoksaaaa hiç kimseye göstermediğim kadar şeytanlarımı sana gösteririm ona göreGünaydın kızlar, nasılsınız?
Çok kötüyüm ve mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?