herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak.. kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş. neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı çıkmam gerek..
Ay öyle mi dersin Burcum ya çok sevindim böyle düşünmene resmen mutlu oldumvenüscüm senin metabolizman çok hızlı temmuza kadar 13 kiloyu rahat verirsin
teşekkürler conem
Ay öyle mi dersin Burcum ya çok sevindim böyle düşünmene resmen mutlu oldum
canım bn kendimi tanıttım ama görmedn sanırım
ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm
kızlar geçmişi okudum ama çok kötüyüm herkese tek tek cevap yazamıcam
venüscüm senin metabolizman çok hızlı temmuza kadar 13 kiloyu rahat verirsin
burcu nasıl oldun canım? iyimisin biraz?
geçmiş olsun deryacım,dikakt et kendine..herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak.. kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş. neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı çıkmam gerek..
doktora gitseydin,gittinmi?mideme kramplar girio canım ya valla bilmiorum ki arada fena halde ateşim çıkıo :2:
geçmiş olsun deryacım,dikakt et kendine..
üzüldüm ya..
iyileşene kadar idare edebiliriz diye düşünüyorum ben ...:26:
doktora gitseydin,gittinmi?
herkese merhaba..
anım bizim senle aramızda 2 hafta var ve ben 8 9 anca verdim sen 13 14 vrdin mesela ki bn daha önceden de dikkat ediodum
gittim canım gece acilleştim serum yedim ama kramplarımm bi kaç gün geçmez iğnemi de yaptırdım ağrı kesici ateş düşürücü olarak ama kramplar bnmle :2:
kızlaaaaaarrrrrrnasılsın bakayım, nasıl gidiyooorr
geçen hafta birinci olmuşsunuz yine ortalığı kavurmuşsunuz hepinizi tebrik ederiiim
tickerıma bakınız
geçen hafta birinci olmuşsunuz yine ortalığı kavurmuşsunuz hepinizi tebrik ederiiim
tickerıma bakınız
burcuuu çok geçmiş olsun kuzuuum :26:
geçmiş olsun cnm, umarım kolayca atlatırsın yaparsan.. ben de lazer yaptırmıştım 2008 senesinde, çok memnunum.. bende hem miyop hem astigmat vardı, ikisi de geçti..
ben bu muhabbete hiç girmiyorum Burcuuuu ve Venüüssss...
dün benim 6. haftam doldu, verilen kilo belli... ayıp ayıp yanımda yapmayın bari
ay çok geçmiş olsun kuzum yaa yeniden...
buseeee, nerelerdesin seennn? özledik seniiii....
wauuwwwww, 47yi görücem başka yolu yok diosun
bugün menüm
11.30 da
2 haşlanmış yumurta
badem
peynir
15.30 da
3 kuru incir
akşam 20.30
fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.
su 3,5 lt
melekcim verirsin bence inanmak ve kaçamaksız devam etmek lazım disiplinle gidecek kilolar :)
inş. verirsin.. Bizimde 28 Temmuzda evlilik yıldönümümüz.65 kilo olmak için iddiaya girdik,1 milyarına2.5 ay var, 15 kilo var önümde.. olurmu bilemiyorum ama elimden geleni yapıcam...
hoşgeldin Hilal...
Bende Melek, 24 yasındayım,evliyim 3 yasında 1 oglum var.
Kur'an kursunda görev yapıyorum bende...
Önceleri sen gibi 9. takımdaydım
Kaderimiz aynı.. Başak burcu erkeğiyle evliyimBoğa burcuyum...
Biraz karmasık tipler
seni anlayabiliyorum
emoşum afiyet bal şeker olsun
herkese merhaba..
bugün menüm
11.30 da
2 haşlanmış yumurta
badem
peynir
15.30 da
3 kuru incir
akşam 20.30
fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.
su 3,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?