Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben neredeyse o kadar vermiştim.İstersen sende verebilirsin moralini hep yüksek tut..Bol su ve yeşil çayı ihmal etme.Vücudunda direnç göstermesine neden olan bir sıkıntı yoksa olabilir..

Yok tam tersine metabolizmam hızlı bile canım. Umarım olur yaaa... Artık dayanmıyorum

Ay ne güzel çooook sevindim adına

evet kızlar yaa, gerçekten doğru kişiye ewlenmek o kadar önemli ki!! her gün şükrediyorum halime, canım kocişşle ewlendiğim için...
uzuuuun-sağlıklı bir ömür diliyorum hep, birlikte daha çok zaman geçirebilmek için...
çevremde mutsuz insanları gördükçe de gerçekten doğru kişiyle evlenilmezse evliliğin işkenceye dönebileceğini farkediyorum...

hepimiz, bir ömür boyu mutlu olalıııımm, en kötü günümüz bööle olsuuunn

Ay hadi inşallah canım.
Ben de 1 Temmuz'da hedefime ulaşırım umarım. Spor ve diyetle olur mu sizce? 1 Temmuz'da 60 kilo... 13 kilo verebilir miyim acaba? 1,5 2 ayda?
:18::18::18:

ay benim de 21 haziranda 68 falan olmam lazım o bikinilerin içine girebilmem için :) 7 haftam var ama benim yavaşlığı düşündüğümüzde riskli duruyor :18::18::18::18::18:

yapıcaaaaazzzzz, kötü düşünmeyelim, totem yapalım kızlaarrrr,

Amiiiinnn

Benim de tam 7 haftam var. Haftada 2 kilo falan vermem gerekiyor ooof ooof

Eveeetttttttttttttt sen ne diyorsun yaw insanlar neler yaşıyorAllah herkesin mutluluğunu daim etsin.Aman aman dağlara taşlara gitsin pis kötü enerjiler

Yapalım vallahi.Bakalım ben şu son kaçamaklarda aldıklarımı hemen verebilecekmiyim.2 haftada aldıklarım 1 haftada gitse ne güzel olur
Ayrıca ben bikininin hayalini bile kurmuyorum.Sarkmış göbeğimle (((( yarın öğlen gidip vücut analizi yaptırıcam.Aradım bugün bilgi almak için göbeğini eritirim ama sarkma konusunda estetiksiz olmaz dedi (((((((
Neyse canım yağları eritsinde sarkmasını da sporla hallederük:))))))))))))

Yok tam tersine metabolizmam hızlı bile canım. Umarım olur yaaa... Artık dayanmıyorum
Ohhh daha ne istiyorsun kız ne güzel işte.Buse seni nasıl oldu da dukana başlatmadıHızlı vermek lazımsa dukanı tek geçerim

Son düzenleme:

Diyetisyenimle 2 ayda 14 kilo kadar verdim canım, Dukan sanki fazla işkence gibi geliyor bana yahu. Diyetisyenimden memnunum ben hihihi

Diyetisyenimle 2 ayda 14 kilo kadar verdim canım, Dukan sanki fazla işkence gibi geliyor bana yahu. Diyetisyenimden memnunum ben hihihi

Sana 2 ayda 14 kg verdiren diyeti benimle paylaşmazsan her gece zayıflayama diye sana dua ederim

Faceden de yazabilirsin link atarım ben sana..

inş. verirsin.. Bizimde 28 Temmuzda evlilik yıldönümümüz.65 kilo olmak için iddiaya girdik,1 milyarına 2.5 ay var, 15 kilo var önümde.. olurmu bilemiyorum ama elimden geleni yapıcam...
hoşgeldin Hilal...
Bende Melek, 24 yasındayım,evliyim 3 yasında 1 oglum var.
Kur'an kursunda görev yapıyorum bende...

Önceleri sen gibi 9. takımdaydım

Kaderimiz aynı.. Başak burcu erkeğiyle evliyim Boğa burcuyum...
Biraz karmasık tipler

seni anlayabiliyorum
emoşum afiyet bal şeker olsun

Ayyyyyyy:132::132::132::132: bilen biliyor demekki bunları Melek
Allah kolaylık versin hoşbuldum teşekkür ederim.

Sana 2 ayda 14 kg verdiren diyeti benimle paylaşmazsan her gece zayıflayama diye sana dua ederim

Venüs Hilal'e katılıyorum bende...
Şu doktorun listesini paylassana bizimle

Venüs Hilal'e katılıyorum bende...
Şu doktorun listesini paylassana bizimle

Hihihi tamam kızlar eve gidince yazarım listeyi. Ama tabi kan değerlerine göre vs. yapılıyor. Fazla bile gelecek bakınca size, ben de bazı şeyleri yemiyorum. Yazınca ayrıntılı açıklama yaparım

Hihihi tamam kızlar eve gidince yazarım listeyi. Ama tabi kan değerlerine göre vs. yapılıyor. Fazla bile gelecek bakınca size, ben de bazı şeyleri yemiyorum. Yazınca ayrıntılı açıklama yaparım

Saygılar ablaaaaa
Sabırsızlıkla bekliyorum.Akşam bakamazsam sabahın köründe bakıcam

21 Yaşımı ne kadar özlediğimi kelimelere dökebilsem keşke sana ne kadar şanslı olduğunu anlatabilsem.
Bu arada ünide 21 yaşında aşık olduğum adam şimdi nerde kiminle hiç haberim yok

canım bn kendimi tanıttım ama görmedn sanırım

ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

kızlar geçmişi okudum ama çok kötüyüm herkese tek tek cevap yazamıcam

venüscüm senin metabolizman çok hızlı temmuza kadar 13 kiloyu rahat verirsin

Kız bazen onları çekiştirirken acaba okuyormu diye korkmuyor değilim :124::124::124::124::124::82::82::82::82:Sanki bir köşeden bize bakıyorlar gibi
üzerimize nasıl bi baskı kurdu bunlar böyle
onlar yokken bile rahat konusamıyoruz

teşekkürler conem

herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti.. telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman .. muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak.. kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş. neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı çıkmam gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…