Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar geçmişi okurken esad aradı konuşurken yazamadım tabi :) bu arada takımımıza bir transfer daha geldi lypsa arkadaşımız :) 9. takımdan kendisi :)

lypsacım kendini biraz tanıtırmısın biz seni tanıyalım sen de bizi tanı :)

en doğrusu canım bugüne bakmak ve yeniden başlamak lazım

emoş dondurmya düşkünlüğüm yok da tatlı bu aralar beni germeye başladı dayanamıorum artık. canım taş çatlasın 15 dk sürüodur mekikler

hoşgeldin canım bn burc hemşirelik öğrencisiyim 21 yaşımdayım sözlüyüm ankaradayım

güzel bir kahvaltı yaptım bugünü güzel bitireceğim.hadi kızlar siz de toparlanın
.

lpysa cnm hoşgeldin

canim ama hergünün akisi farkli oluyor yeme saatleride uymuyor birde ya 2 yada 3 ögün oluyor degisiyor.
bunu düzeltebilecegimi sanmiyorum
birde kahvaltiyi erken yapinca afedersiniz kusasim geliyor cok mecbur kalmadikca yemiyorum erkenden.
ancak 11 gibi yiyebiliyorum. bu sefer uzun süre tok kaldigimdan 16larda acikmaya basliyorum o zaman yiyincede aksam 19larda yine tok hissediyorum. pöfff zor durum nasil düzeltebilirim ki ben bunu

ne güzel kilo vermissin 103ten 85e az degil, ama 85dede halen "sismanlar" arasindasin bunu düsün, magzalara girdiginde büyük beden sorunu yasamayacaksin, indirime gittiginde bedenini bulacaksin bunu düsün canim. ve dedigin gibi en önemlisi göbegini saklamak zorunda kalmayacaksin bu insani cok rahatsiz ediyor.
birkac saniyelik kacamak zevki icin insan kendine bu kötü durumu yasatmamali.
bende dahil hep bunu düsünüyorum.
yiyicemde nolcak yine acikicam diyorum saglikli yemeye calisip hem tokluk yapmaya calisiyorum hemde kilo veriyorum bu cok daha zevkli bisey.

ayy evet tatil vardi dimi

Son düzenleme:
emoşcumn kullanmıştı oyumu.püskütü severim çok emeği var takımlarda sormasına bile gerek yok

Kızlar motivasyon bozuklugundan bahsetmişsiniz...
Sonradan kilo alan biri olarak,kendinizi kaybetmeyin diyorum.
Onca emeği çöpe atmayın..

O istediginiz şeyleri yiyince ne olacak?
Ben söyleyeyim,kısa süreli bi hazdan sonra uzun süreli pişmanlık yaşayacaksınız..
Çok istiyorsanız ucundan tadına bakın ama gerisini getirmeyin derim ben...

Verilen kilolar alınınca cok kötü oluyor.
Emeklerinize yazık etmeyin...

kizlar günaydin yazmadan gecmise daldim.
iyi ögleler hatta.
bakalim bugün kim neler yicek kacamaksiz
ne hareketler yapacak
ne kadar su icecek

güzel bir gün olmasi dilegiyle görüsürüz kizlar

kızlar şu mesajı okuyun mutlaka görmeyenler için tekrar yazıyorum. oy kullanmayan arkadaşalar da kullansın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-811.html#post30212866

ben püsküüt burada paylastiginda oyumu vermistim.
her takimin ilk sayfasinda onun adi olduguna göre tabiki evet

cok haklisin canim.
bu yüzden ne kacamak yapicaz nede kilo verdikten sonra oh zayifladik diyip girisicez.
saglikli beslenmeye alismaliyiz

burcucum gecmis olsun canimmm

Venüs toparlanman gerek ya biliyorum o duyguyu yedikçe ağlamak istiyor insan ne olur toparlan batman için en önemlisi kendin için
Evet canım haklısın dün resimlerine bakıp ağladım sonra dönüp yine yemek yedim ya allah cezamı ondan uzak bırakarak veriyor. 7 haftalık program yaptım kendime 7 hafta sonra batmanimin kollarında olacağım!
Evde kalmak kötü oluyor evet! Neyseki bugün iş yerindeyim diyetimi doğru düzgün yapıyorum. Akşam da plates yaparsam huzurla uyuyabilirim...
Öyle yapmaya çalışıyorum canım Cuma'ya kadar da tartılmayacağım... Haftaya Pazartesi tartıda 71 çıkmam gerek, belki olur
Ay maşallah nazar değmesin

Çok haklısın canım benim 1 Temmuz'a kadar kaçamak yapmayacağım. Bundan sonraki ilk kaçamağım batmanimle birlikte olsun...

Mid_night_sun günaydın:)
Yaprakları bi öğrencim getirmiş,ziyan olmasın diye yaptım yapmıyorum kolay kolay adın nedir?ne diyeyim sana?

adım Ceren :) senin adın neydi, yazmıştı kızlar ama unuttum
peki hadi bakalım öyle olsun, afiyet şeker bal olsun :) aman dikkat yağ olmasın

Venüs'cüm hayalini düşün, hedefini düşün... yapma etme dememizin hiç bir anlamı yok, sen zaten biliyorsun ne yapıp ne yapmayacağını... ama ben sana hayranım cnm yaa, bu kadar zamanda süper kilo verdin... gerçekten emeklerine yazık etme, devam et... fıstık gibi olacaksın... ben de çok aldım-verdim ama burası iyi geldi bana.. bu desteği harcama.. derin bi nefes al, kendine bi kahve yap... 10dk hiç konuşma, iç sesin bile konuşmasın, son düşün... ya sorunları düşünüp çözüm bulacaksın, ya da zaten bulmuş olduğun çzümü uygulamaya başlayacaksın... yapabileceğini biliyorum ben...

kizlar günaydin yazmadan gecmise daldim.
iyi ögleler hatta.
bakalim bugün kim neler yicek kacamaksiz
ne hareketler yapacak
ne kadar su icecek

güzel bir gün olmasi dilegiyle görüsürüz kizlar
sagol canım sanada..
adım Ceren :) senin adın neydi, yazmıştı kızlar ama unuttum
peki hadi bakalım öyle olsun, afiyet şeker bal olsun :) aman dikkat yağ olmasın
adım Melek canım...

inşaallah Nurcum.. Nur du degilmi? Yanlış hatırlamıyorum?

Çok teşekkür ederim canım. Kendime 1 Temmuz'a kadar kaçamak yapmamak ve her gün Ebru Şallı'nın DVDlerini yapmak için söz verdim. Kendi kendimi yarı yolda bırakmayacağım. Şu aptal davranışlarımı son vereceğim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…