sabah(10:45)
2 yumurtadan sebzeli omlet
peynir
3 zeytin
1 kepekli roll ekmek
3 bardak şekersiz çay
1 küçük domates
ara(13:30)
fındık
öğle(15:00)
1 yumurtadan çılbır
1 kaseden az tarhana
1 dilim tam bugday
ara(16:30)
erik ve dut
akşam(18:00)
1 kase tarhana
2 litre su
spor yok kızlar ama bi ara hava almak için çıktım bi 40 dk gezdik anamla
yumurtanın gözüne vurmuşsun burcubugün su niye bu kadar az hasta olduğundan mı içemedin?
kızlar temizlikti toparlanmaydı derken 2-3 gün çok yoğun giremeyeceğim haberiniz olsun internetin taşınması da var tabi ama boş anımda telefondan girerim tabi :) buraları bş bırakmayın sakın :) ben biraz kolilemeye başlıyorum yarın sabah erkenden ev sahibiyle görüşmeye gideceğim. akşama kadar giremeyebilirim 1-2 saate tekrar gelirim öpüyorum hepinizi
sağolun kızlar ay sanki bitmeyecek stres oldum topu topu 1 oda eşyam var ama sıkıntı düştü içime pfff
sagol canım sanada..
adım Melek canım...
inşaallah Nurcum.. Nur du degilmi? Yanlış hatırlamıyorum?
herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak.. kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş. neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı çıkmam gerek..
kızlaaaaaarrrrrrnasılsın bakayım, nasıl gidiyooorr
geçen hafta birinci olmuşsunuz yine ortalığı kavurmuşsunuz hepinizi tebrik ederiiim
kızlar ben geldim ama acayip yorgunumev bulduk sonunda 2 gün içinde taşınıyoruz büyük ihtimalle :) çıkmışken onu da hallettik kafam rahat olucak valla bi geçmişe bakıp geliyoum :)
canım bn kendimi tanıttım ama görmedn sanırım
ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm
herkese merhaba..
Nasılınız..Bu hafta 1 ay erken açıklanan tayin haberi tüm düzeni alt üst etti..telefon trafiği stres herşey biribirne karışıtı..
VE ben burada gözüm lazere karar verdim ..şimidede onunla uğraşıyorum.bugün muayene oldum..gözümde şu an zor görüyor ..ilça damlatıldı göz bebeklerim kocaman ..muaynede çıkan sonuç canımı sıktı filme göre korneam yeni yönteme uygun değilmiş..ve başka bir yöntemdne bahsetti doktor..oda ağrılıymış morlaim bozuk .kabul edersem yarın 5 te operasyon olacak.. kelimelerim abuk oluyor idare edin çok zor yazıyorum.. ..operasyonu olunca 3-4 gün sıkınıtlı geçiyormuş. neyse kısaca kafam karıştı..bu hafta için paylaşımımdaki düşüş hatta hiç olmama sebepleri bunlar..beni bu şekil idare ederseniz diyeti bozmadım takımda kalmak istiyorum..ama ameliyatta olursam haftaya kadar paylaşım konusu böyle sıkınıt olucak..herşey yasak telefon ışığına dahi maruz kalmayacağım..yok diğerlerine haksızlık olur derseniz izinli yazın size bıraktım cumaları yine kilo bildirimi yaparım..çünkü kesinlikle bu kilolar gidecek yarı yolda bırakamam..:) başınızı şişirdim hepiniz öpüyorum..başım çatladı çıkmam gerek..
tickerıma bakınız
kızlar temizlikti toparlanmaydı derken 2-3 gün çok yoğun giremeyeceğim haberiniz olsun internetin taşınması da var tabi ama boş anımda telefondan girerim tabi :) buraları bş bırakmayın sakın :) ben biraz kolilemeye başlıyorum yarın sabah erkenden ev sahibiyle görüşmeye gideceğim. akşama kadar giremeyebilirim 1-2 saate tekrar gelirim öpüyorum hepinizi
Hilal abla hoşgeldin 13. takıma ben zeliş lise son öğrencisiyim 16 yaşındayim çok güzel vermişsin ya bende 102 ile başladım inşallah senin gibi 80leri görücem
günaydıııııııınnnn kızlaaaaarrrrr
hadi biraz geçmişi okuyayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?