Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yumurtanın gözüne vurmuşsun burcu bugün su niye bu kadar az hasta olduğundan mı içemedin?

kızlar temizlikti toparlanmaydı derken 2-3 gün çok yoğun giremeyeceğim haberiniz olsun internetin taşınması da var tabi ama boş anımda telefondan girerim tabi :) buraları bş bırakmayın sakın :) ben biraz kolilemeye başlıyorum yarın sabah erkenden ev sahibiyle görüşmeye gideceğim. akşama kadar giremeyebilirim 1-2 saate tekrar gelirim öpüyorum hepinizi

kolay gelsin kuzucum

Hilal abla hoşgeldin 13. takıma ben zeliş lise son öğrencisiyim 16 yaşındayim çok güzel vermişsin ya bende 102 ile başladım inşallah senin gibi 80leri görücem

Busi gelmiş 48leri görmüş busi ama bizi unutmuş o yüzden darginim ben sana busi

derya abla geçmiş olsun ya göz çok zor inşallah kısa zamanda düzelir :26:

emoş kolay gelsin :)

burcu o nasıl bi hastalık ya çok geçmiş olsun ilk defa duydum dinlen iyi bak kendine yarın böyle olma

Menütom

sabah 8:30
1 bardak süt
elmalı maden suyu

öğlen 12:30
2 dilim ekmekten tost
ayran

akşam 18:30

2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir

su 2 litre

spor 1 saat yürüyüş

kahvaltı tarzı oldu okuldan geç geldim kızlar ve bi sorunum var ben yumurta görmek bile istemiyorum artık :26:

Uyuyorum ben herkese iyi geceler yarın okulum var bütün geçmişi okuyorum ama cevap yazamıyorum hepinizi çok seviyorum iyi geceler kızlar

Burcu,Ayşe,Zaum afiyet olsun kızlar...
Emoşum motivasyon için sağol
Zaum iyi geceler canım.Adın neydi senin

Misafirlerim vardı yeni gittiler,yoruldum ya...
yatayım bulasiklarim bile duruyor

sagol canım sanada..

adım Melek canım...

inşaallah Nurcum.. Nur du degilmi? Yanlış hatırlamıyorum?

evet canim Nur

cok gecmis olsun simdiden canim.
bende gözlerime lazer yaptirmayi düsünüyordum ama bilmiyorum, ya daha kötü olursa diye korkuyorum. ben uzagi göremiyorum ve degerim cok degil yani -1,25 beni rahatsiz ediyor acikcasi fakat bilmiyorum lazer daha cok zarar verecek diye

kızlaaaaaarrrrrr nasılsın bakayım, nasıl gidiyooorr

geçen hafta birinci olmuşsunuz yine ortalığı kavurmuşsunuz hepinizi tebrik ederiiim

buseee hosgeldin canim özlettin kendini. tickerini gördüm hadi bakalim 47ye cok az kaldi hedefine ulasip koruyacagina inaniyorum

kızlar ben geldim ama acayip yorgunum ev bulduk sonunda 2 gün içinde taşınıyoruz büyük ihtimalle :) çıkmışken onu da hallettik kafam rahat olucak valla bi geçmişe bakıp geliyoum :)

canim hayirli olsun yeni ev. iyi tasinmalar. baya yorulucan ama pozitif bakmak gerekirse epey hareket edeceksin

bugünki menüm 07.05.13

kahvaltiyi öglede yaptim mecburen
13:00
2yumurta ve 1kk beyaz peynir 45% ile omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates
biraz salatalik
3zeytin
4bardak yesil cay

16:30
1 tabak tarhana corbasi
1 kase cacik

aciktigimda saat 21 olmustu bu yüzden aksam yemedim.
biliyorum örnek menülerimden degil kizlar

2 lt su
4 bardak yesil cay
spor yok

kizlar ben boynumu kisa biliyordum ama dikkatimi cekiyorda her aynaya baktigimda, aslinda kisa degilmis kilodan cok kisa görünüyordu.
suan epey fark var eskiye göre.
insallah dahada incelir boynum cünkü ben cift ceneyim zaten birde kilodan daha kalin oluyor.

canım bn kendimi tanıttım ama görmedn sanırım

ben burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

Aslında görmüştüm Burcucum ama yazmayı mı unuttum acaba
Kusuruma bakma canım yazdım sanıyordun hoşbulduk diye:18:

Geçmiş olsun..Acil şifalar dilerim.

tickerıma bakınız

Buse harikasın bebişim.Geliyordum bende ne güzel arkandan biraz fire oldu ama neyse halleidyorum.Bende peşindeyim.Yuhhh kıza bak nasıl zayıfladı diyecekler arkamdan..

Owww senin işin zor desene.Kolay gelsin canım şimdiden.

Hilal abla hoşgeldin 13. takıma ben zeliş lise son öğrencisiyim 16 yaşındayim çok güzel vermişsin ya bende 102 ile başladım inşallah senin gibi 80leri görücem

Hoşbulduk canımmmmm..Görürsün inşallah neden görmeyesin.Sen yeterki iste.Senin yaş avantajınla beni sollaman lazım.

Günaydın kızlar..
Güzel haberlerle gelmeme ramak kalmıştı aslında bu sabah ama başaramadım.Yeniden toparlanmanın rehaveti diyerek hiç mralimi bozmadan yoluma devam ediyorum.

Dün için Menüm
Sabah:2 Haşlanmış yumurta
Öğle : Çevirme piliç (Derisi,gerisi,kanatları vs hariç)
Akşam : Kurabiye ve poaça:125::125::125::125::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Su : Yarım lt.ama şekersiz içeceklerle 2 ltden fazla.(Bugün su işinide halledicem.)
Spor : 50 mekik(Biraz yarım mekik biraz tam mekik)
35 sağ bacak 35 sol bacak popo hareketi.
Öğlen yarım saat yürüyüş.

Şimdi yulaf karışımıyla pancakeler yaptım yeşil çayla hüpletiyorum.Ben bu günü kazasız atlatayım daha da benim diyetime bişey olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…