Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlarım :) kahvaltı yaparken zamanı dğerlendireyim dedim :) evi tutmaya gideceğiz birazdan ama sevgili ev arkadaşım uyanabilirse :) 1 saattir hem telefonla hem başında bekliyorum :) bi bakınayım şöööööle bi geçmişlere ne var ne yok :)

Günaydın kızlar.Keyifler nasıl?
Emos mesaj sayılarını kime atacağız?

bugün menüm

11.30 da

2 haşlanmış yumurta
badem
peynir

15.30 da
3 kuru incir

akşam 20.30

fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.

su 3,5 lt

2 minik patates olsun artık , güzel menü cnm .. afiyet olsun..

kızlar ben geldim ama acayip yorgunum ev bulduk sonunda 2 gün içinde taşınıyoruz büyük ihtimalle :) çıkmışken onu da hallettik kafam rahat olucak valla bi geçmişe bakıp geliyoum :)

kolay gelsin emoşş, 1 oda kız, toplarsın... bak düşün , taşıonıcan , her şey temizlenecek, ohh mis gibi... 1 hafta yorulursun ama sonrası miss...

ohh, bol yumurta yemişsin tatlım, afiyet olsun... hastasın da , o yüzden spor ve su eksiği önemli değil.. gerçi suyun da 2 yani iyidir...

yeni evinden girmeni bekliyoruz emoş o zaman, hadi sana kolay gelsin tatlım, bir çırpıda taşının inşallah :) tek avazda gibi oldu ama...

Zeliş'çim çok iyi değil bence, sabah süt-soda olmamış bence... ekmeklerden 1ini sabaha koysaydın daha iyiydi tatlım... yürüyüş falan güzel :)

spor olsa çok iyi olurdu cnm, senin menülerin zamanları çok iyi değil ama değiştiremiyorum diyorsun.. güzel olmuş o zaman, afiyet olsun cnm..

kızlar hepiniz çok sağolun :) bugüne bitmez ama biterse hemen bugün taşınmayı düşünüyoruz taşınacağımız ev çok pis değil yeni temizlikçi tutmuş adam hatta ayakkabılarla girmemize izin vermedi yine durumlardan haberdar ederim sizi :)
Günaydın kızlar.Keyifler nasıl?
Emos mesaj sayılarını kime atacağız?
bu hafta bana atıyosun canım haftaya liste yapılcak ona göre atılacak

:):):) cereeeen çok saol bebeğim :) şu an ben 1 odaya ne sığdırmışım diye düşünüyorum :) 6 koli oldu ve hala paketleyeceklerim var

Son düzenleme:
dünkü menüm:

sabah(08:00)
beyaz peynirli, kepek ekmeğe tost
1 çay

ara(11:00)
5 badem
5 fındık

öğlen(12:30)
ızgara etli salata (etlerin 1ini yemedim, toplamda 3 köfte kadar var yok kızlar)
1 dilim kepek ekmeği

ara(16:00)
5 badem
2 ceviz
2 fındık

akşam(20:30)
fırında yaptığım yemekten, 3 köfte kadar et, 3 dilim patates, 2 kaşık yoğurt
(aslında spor akşamları yemiyordum kızlar ama , canım öyle tatlı istiyordu ki, yemek yemeye karar verdim, acıktım da.. mecburiyetten yedim tatlı yememek için )

1 kupa yeşil çay
2,8LT su
1 saat 45dk spor

canım valla ben dönüp dolaşıp yumurta yiyorum hiç de tiksinmedim valla güzel menü suyu bi tık daha fazla hadi zelişşş

canım kahvaltını düzenlemen lazım artık en geç 11 de yapmış ol az ye mesela 3 ögün yap çok faydasını görceksin

poğaçalar ve su hariç iyi denilebillir ama biz suyu sadece su olarak alıoruz canım yeşilçay siyah çay ayrı hesaba katılıor

valla yumurtadan vazgeçemiyorum ceren ama bugün iyiym spor filan yaparım inş. da önce agdaya gitmem lazım ya

1 kaç minik patates olsun bari begendim cerencim su beni bitirdi 2.8 litre ahahah

Bende dukanlayalı yumurtasız kalamıyorum.
Su konusunda da dün berbattım.Bugün halledicem canım onu ayrı ayrı sayıyorum.3 fincan yeşil çay ve bir form çayı mutlaka içiyorum.Zorla morla gidiyor.
Şimdiden 3 fincan yeşil çay ok.

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım 300 gr artıdayım zaten motivasyonum düşük moralim çok bozuldu

tamam canım biz takımda en az 2 litre su içiyoruz kural gibi bişi oldu artık çünkü bn suyu fazla içtiğimde bildiğin kilo verişim hızlanıo tabi sporda çok önmli

günaydın kızlar

bu sabah tartıldım 300 gr artıdayım zaten motivasyonum düşük moralim çok bozuldu

ayşecim moralini bozma lütfen şişkinliğin vardır devam et yarın eksi çıkcaksın bak gör

Kızlar günaydın, şimdi ofisteyim. Bugün biraz yoğun olacak. Geçmişe bakıyorum, döneceğim. Ayrıca dün akşam eve gidince 45 dakika plates yaptım, kaçamak da yapmadım. Bu benim için büyük bir başarı. hihih

Kızlar bir de fotoğraf yükledim, arkadaş listemdekiler görebiliyor. Lütfen bakıp yorum yapın, arkadaş listemde olmayanlar da lütfen eklesin. Yorumlarınız benim için çok önemliii!!!:26::26:

çok iyisin venüscüm hep böle ol

günaydın kızlar

moral bozmak yok Ayşe'ciiiiimm.. +lar olacak -ler olacak.. bir süreç bu... moral bozmuyoruz, devam ediyoruz ki +lar artmasın, -ler artsın, sonuç mükemmelleşsin

çık balkona, ya da aç pencereni, oohhh, temiz misss gibi hava çek... 2-3 keez daha yap.. tamaaaaamm, moral bozukluğu molekülleri havayla gittiiii

kaldı motivasyon, full motivesin şu anda

bravo Venüss motivasyonda uzaysın

Kızlar bir de fotoğraf yükledim, arkadaş listemdekiler görebiliyor. Lütfen bakıp yorum yapın, arkadaş listemde olmayanlar da lütfen eklesin. Yorumlarınız benim için çok önemliii!!!:26::26:

ayyy, hemen bakıyorum tatlııımmm

ay ceren çok iyisin yaaaaa

anım bizim senle aramızda 2 hafta var ve ben 8 9 anca verdim sen 13 14 vrdin mesela ki bn daha önceden de dikkat ediodum
Ay canım benim ya çok karamsarlığa düştüm ama aslında giden 100 gram olsa bile şükretmek gerek
tickerıma bakınız
Ohaaa Buseee süpersiiinnnnn
bugün menüm

11.30 da

2 haşlanmış yumurta
badem
peynir

15.30 da
3 kuru incir

akşam 20.30

fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.

su 3,5 lt
Afiyet olsuuunn. Suyun da süper
Afiyet olsun Burcummm
Tost yağsız değil mi fıstıkım
Afiyet olsun canım benim
Canım boyun kaç çok merak ettim
Süppppeeeer
günaydın kızlar

Ayşeciğim ben de son bir haftadır o haldeydim ama sakın motivasyonunu düşürmek gibi bir hata yapma. Ben 2 kilo artı çıktım tam tersine gaza gelmelisin canım benim harika ilerliyorsun sen
çok iyisin venüscüm hep böle ol

bravo Venüss motivasyonda uzaysın

ayyy, hemen bakıyorum tatlııımmm
Hihihiih çok teşekkür ederim kızlar

aynen canım mesela ben bu hafta çok umutsuzum ama salmıorum devam etcem sıkıştım sınavlar filan depresyona girdim ama bırakmamam lazım çnkü herkes oha çok güzel zayflamışsın dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…