bugün menüm
11.30 da
2 haşlanmış yumurta
badem
peynir
15.30 da
3 kuru incir
akşam 20.30
fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.
su 3,5 lt
kızlar ben geldim ama acayip yorgunumev bulduk sonunda 2 gün içinde taşınıyoruz büyük ihtimalle :) çıkmışken onu da hallettik kafam rahat olucak valla bi geçmişe bakıp geliyoum :)
sabah(10:45)
2 yumurtadan sebzeli omlet
peynir
3 zeytin
1 kepekli roll ekmek
3 bardak şekersiz çay
1 küçük domates
ara(13:30)
fındık
öğle(15:00)
1 yumurtadan çılbır
1 kaseden az tarhana
1 dilim tam bugday
ara(16:30)
erik ve dut
akşam(18:00)
1 kase tarhana
2 litre su
spor yok kızlar ama bi ara hava almak için çıktım bi 40 dk gezdik anamla
kızlar temizlikti toparlanmaydı derken 2-3 gün çok yoğun giremeyeceğim haberiniz olsun internetin taşınması da var tabi ama boş anımda telefondan girerim tabi :) buraları bş bırakmayın sakın :) ben biraz kolilemeye başlıyorum yarın sabah erkenden ev sahibiyle görüşmeye gideceğim. akşama kadar giremeyebilirim 1-2 saate tekrar gelirim öpüyorum hepinizi
Menütom
sabah 8:30
1 bardak süt
elmalı maden suyu
öğlen 12:30
2 dilim ekmekten tost
ayran
akşam 18:30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir
su 2 litre
spor 1 saat yürüyüş
kahvaltı tarzı oldu okuldan geç geldim kızlar ve bi sorunum var ben yumurta görmek bile istemiyorum artık :26:
bugünki menüm 07.05.13
kahvaltiyi öglede yaptim mecburen
13:00
2yumurta ve 1kk beyaz peynir 45% ile omlet
1 dilim tam bugday ekmegi
1 domates
biraz salatalik
3zeytin
4bardak yesil cay
16:30
1 tabak tarhana corbasi
1 kase cacik
aciktigimda saat 21 olmustu bu yüzden aksam yemedim.
biliyorum örnek menülerimden degil kizlar
2 lt su
4 bardak yesil cay
spor yok
Günaydınnnnnnnnnnnnn..İnşallah çoookkkkkkkkkkkkk güzel bir gün olur
bu hafta bana atıyosun canım haftaya liste yapılcak ona göre atılacakGünaydın kızlar.Keyifler nasıl?
Emos mesaj sayılarını kime atacağız?
2 minik patates olsun artık , güzel menü cnm .. afiyet olsun..
kolay gelsin emoşş, 1 oda kız, toplarsın... bak düşün , taşıonıcan , her şey temizlenecek, ohh mis gibi... 1 hafta yorulursun ama sonrası miss...
ohh, bol yumurta yemişsin tatlım, afiyet olsun... hastasın da , o yüzden spor ve su eksiği önemli değil.. gerçi suyun da 2 yani iyidir...
yeni evinden girmeni bekliyoruz emoş o zaman, hadi sana kolay gelsin tatlım, bir çırpıda taşının inşallah :) tek avazda gibi oldu ama...
Zeliş'çim çok iyi değil bence, sabah süt-soda olmamış bence... ekmeklerden 1ini sabaha koysaydın daha iyiydi tatlım... yürüyüş falan güzel :)
spor olsa çok iyi olurdu cnm, senin menülerin zamanları çok iyi değil ama değiştiremiyorum diyorsun.. güzel olmuş o zaman, afiyet olsun cnm..
Menütom
1 bardak süt
elmalı maden suyu
2 dilim ekmekten tost
ayran
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir
su 2 litre
spor 1 saat yürüyüş
kahvaltı tarzı oldu okuldan geç geldim kızlar ve bi sorunum var ben yumurta görmek bile istemiyorum artık :26:
bugünki menüm 07.05.13
1 domates
biraz salatalik
3zeytin
4bardak yesil cay
1 tabak tarhana corbasi
1 kase cacik
2 lt su
4 bardak yesil cay
spor yok
Günaydın kızlar..
Güzel haberlerle gelmeme ramak kalmıştı aslında bu sabah ama başaramadım.Yeniden toparlanmanın rehaveti diyerek hiç mralimi bozmadan yoluma devam ediyorum.
Dün için Menüm
Sabah:2 Haşlanmış yumurta
Öğle : Çevirme piliç (Derisi,gerisi,kanatları vs hariç)
Akşam : Kurabiye ve poaça:125::125::125::125::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Su : Yarım lt.ama şekersiz içeceklerle 2 ltden fazla.(Bugün su işinide halledicem.)
Spor : 50 mekik(Biraz yarım mekik biraz tam mekik)
35 sağ bacak 35 sol bacak popo hareketi.
Öğlen yarım saat yürüyüş.
Şimdi yulaf karışımıyla pancakeler yaptım yeşil çayla hüpletiyorum.Ben bu günü kazasız atlatayım daha da benim diyetime bişey olmaz inşallah.
2 minik patates olsun artık , güzel menü cnm .. afiyet olsun..
kolay gelsin emoşş, 1 oda kız, toplarsın... bak düşün , taşıonıcan , her şey temizlenecek, ohh mis gibi... 1 hafta yorulursun ama sonrası miss...
ohh, bol yumurta yemişsin tatlım, afiyet olsun... hastasın da , o yüzden spor ve su eksiği önemli değil.. gerçi suyun da 2 yani iyidir...
yeni evinden girmeni bekliyoruz emoş o zaman, hadi sana kolay gelsin tatlım, bir çırpıda taşının inşallah :) tek avazda gibi oldu ama...
Zeliş'çim çok iyi değil bence, sabah süt-soda olmamış bence... ekmeklerden 1ini sabaha koysaydın daha iyiydi tatlım... yürüyüş falan güzel :)
spor olsa çok iyi olurdu cnm, senin menülerin zamanları çok iyi değil ama değiştiremiyorum diyorsun.. güzel olmuş o zaman, afiyet olsun cnm..
dünkü menüm:
sabah(08:00)
beyaz peynirli, kepek ekmeğe tost
1 çay
ara(11:00)
5 badem
5 fındık
öğlen(12:30)
ızgara etli salata (etlerin 1ini yemedim, toplamda 3 köfte kadar var yok kızlar)
1 dilim kepek ekmeği
ara(16:00)
5 badem
2 ceviz
2 fındık
akşam(20:30)
fırında yaptığım yemekten, 3 köfte kadar et, 3 dilim patates, 2 kaşık yoğurt
(aslında spor akşamları yemiyordum kızlar ama , canım öyle tatlı istiyordu ki, yemek yemeye karar verdim, acıktım da.. mecburiyetten yedimtatlı yememek için )
1 kupa yeşil çay
2,8LT su
1 saat 45dk spor
canım valla ben dönüp dolaşıp yumurta yiyorum hiç de tiksinmedim valla güzel menü suyu bi tık daha fazla hadi zelişşş
valla yumurtadan vazgeçemiyorum ceren ama bugün iyiym spor filan yaparım inş. da önce agdaya gitmem lazım ya
poğaçalar ve su hariç iyi denilebillir ama biz suyu sadece su olarak alıoruz canım yeşilçay siyah çay ayrı hesaba katılıor
Bende dukanlayalı yumurtasız kalamıyorum.
Su konusunda da dün berbattım.Bugün halledicem canım onu ayrı ayrı sayıyorum.3 fincan yeşil çay ve bir form çayı mutlaka içiyorum.Zorla morla gidiyor.
Şimdiden 3 fincan yeşil çay ok.
günaydın kızlar
bu sabah tartıldım 300 gr artıdayım zaten motivasyonum düşük moralim çok bozuldu
Kızlar günaydın, şimdi ofisteyim. Bugün biraz yoğun olacak. Geçmişe bakıyorum, döneceğim. Ayrıca dün akşam eve gidince 45 dakika plates yaptım, kaçamak da yapmadım. Bu benim için büyük bir başarı. hihih
günaydın kızlar
bu sabah tartıldım 300 gr artıdayım zaten motivasyonum düşük moralim çok bozuldu
Kızlar günaydın, şimdi ofisteyim. Bugün biraz yoğun olacak. Geçmişe bakıyorum, döneceğim. Ayrıca dün akşam eve gidince 45 dakika plates yaptım, kaçamak da yapmadım. Bu benim için büyük bir başarı. hihih
Kızlar bir de fotoğraf yükledim, arkadaş listemdekiler görebiliyor. Lütfen bakıp yorum yapın, arkadaş listemde olmayanlar da lütfen eklesin. Yorumlarınız benim için çok önemliii!!!:26::26:
moral bozmak yok Ayşe'ciiiiimm.. +lar olacak -ler olacak.. bir süreç bu... moral bozmuyoruz, devam ediyoruz ki +lar artmasın, -ler artsın, sonuç mükemmelleşsin
çık balkona, ya da aç pencereni, oohhh, temiz misss gibi hava çek... 2-3 keez daha yap.. tamaaaaamm, moral bozukluğu molekülleri havayla gittiiii
kaldı motivasyon, full motivesin şu anda
ay ceren çok iyisin yaaaaa
sizden kaptım baaayaaan..
Venüsss , yorum yaptım cnm , bomba gibi devam ediyorsun, 1 temmuza taş oluyorsun !
Ay canım benim ya çok karamsarlığa düştüm ama aslında giden 100 gram olsa bile şükretmek gerekanım bizim senle aramızda 2 hafta var ve ben 8 9 anca verdim sen 13 14 vrdin mesela ki bn daha önceden de dikkat ediodum
Ohaaa Buseee süpersiiinnnnntickerıma bakınız
Afiyet olsuuunn. Suyun da süperbugün menüm
11.30 da
2 haşlanmış yumurta
badem
peynir
15.30 da
3 kuru incir
akşam 20.30
fırında patlıcan patates oturtma.patatesinden 2 minik dilim yedim.
su 3,5 lt
Afiyet olsun Burcummmsabah(10:45)
2 yumurtadan sebzeli omlet
peynir
3 zeytin
1 kepekli roll ekmek
3 bardak şekersiz çay
1 küçük domates
ara(13:30)
fındık
öğle(15:00)
1 yumurtadan çılbır
1 kaseden az tarhana
1 dilim tam bugday
ara(16:30)
erik ve dut
akşam(18:00)
1 kase tarhana
2 litre su
spor yok kızlar ama bi ara hava almak için çıktım bi 40 dk gezdik anamla
Tost yağsız değil mi fıstıkımMenütom
1 bardak süt
elmalı maden suyu
2 dilim ekmekten tost
ayran
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kase yoğurt
1 kk peynir
su 2 litre
spor 1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım benimbugünki menüm 07.05.13
1 domates
biraz salatalik
3zeytin
4bardak yesil cay
1 tabak tarhana corbasi
1 kase cacik
2 lt su
4 bardak yesil cay
spor yok
Canım boyun kaç çok merak ettimkizlar ben boynumu kisa biliyordum ama dikkatimi cekiyorda her aynaya baktigimda, aslinda kisa degilmis kilodan cok kisa görünüyordu.
suan epey fark var eskiye göre.
insallah dahada incelir boynum cünkü ben cift ceneyim zaten birde kilodan daha kalin oluyor.
Süppppeeeerdünkü menüm:
sabah(08:00)
beyaz peynirli, kepek ekmeğe tost
1 çay
ara(11:00)
5 badem
5 fındık
öğlen(12:30)
ızgara etli salata (etlerin 1ini yemedim, toplamda 3 köfte kadar var yok kızlar)
1 dilim kepek ekmeği
ara(16:00)
5 badem
2 ceviz
2 fındık
akşam(20:30)
fırında yaptığım yemekten, 3 köfte kadar et, 3 dilim patates, 2 kaşık yoğurt
(aslında spor akşamları yemiyordum kızlar ama , canım öyle tatlı istiyordu ki, yemek yemeye karar verdim, acıktım da.. mecburiyetten yedimtatlı yememek için )
1 kupa yeşil çay
2,8LT su
1 saat 45dk spor
Ayşeciğim ben de son bir haftadır o haldeydim ama sakın motivasyonunu düşürmek gibi bir hata yapma. Ben 2 kilo artı çıktım tam tersine gaza gelmelisin canım benim harika ilerliyorsun sengünaydın kızlar
çok iyisin venüscüm hep böle ol
Hihihiih çok teşekkür ederim kızlarbravo Venüssmotivasyonda uzaysın
ayyy, hemen bakıyorum tatlııımmm
Ay canım benim ya çok karamsarlığa düştüm ama aslında giden 100 gram olsa bile şükretmek gerek
Ohaaa Buseee süpersiiinnnnn
Afiyet olsuuunn. Suyun da süper
Afiyet olsun Burcummm
Tost yağsız değil mi fıstıkım
Afiyet olsun canım benim
Canım boyun kaç çok merak ettim
Süppppeeeer
Ayşeciğim ben de son bir haftadır o haldeydim ama sakın motivasyonunu düşürmek gibi bir hata yapma. Ben 2 kilo artı çıktım tam tersine gaza gelmelisin canım benim harika ilerliyorsun sen
Hihihiih çok teşekkür ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?