Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar yukarida bahsettigim seyden ben baya korktum acikcasi cünkü aftada 500gramdan daha fazla veriyorum.
yaklasik yedi haftada neredeyse 7 kilo verdim.
bu hemen hemen haftada 1 kiloya denk düsüyor.
ben bu aclik metabolizmasi icine girdim mi acaba

birde troidim varya cok korkuyorum.
sanirim bana 3 ögün yap demenizin nedenine bu aclik metabolizmasindan dolayiydi.
yani metabolizmamin yavaslamasi anlamina geliyor.
pöfff saskinim

menün güzel duruo canım afiyet olsun

günaydın kızlar ben yokum bugün akşama kadar malum staj seviyorum hepinizi öptüm canlarım

cerencim tebrik ederim suyun gözüne vurmuşsun

walla ööle oldu cnm

benim zaten hep 300-500 veriyorum, tiroidim de var, ne diyeyim şimdi... ama benim bildiğim uzun süre diyet yapılınca, arada şaşırtma yapıyorlardı.. benim kardeşim 2 haftada 1 gün serbestti, her istediğinden her öğünde 1 tabak yeme hakkı vardı.. mesela öğlen 1 tabak mantı, akşam 1 tabak bi şey ama ne olduğu önemli değil gibi... herkesin durumu farklı, hepimiz bi şeyler yapıyoruz işte cnm.. yaşarak görücez...

günaydın kızlar ben yokum bugün akşama kadar malum staj seviyorum hepinizi öptüm canlarım

iyi çalışmalar tatlııımm...

Ehhh geçmiş olsun sevindim herşeyin yolunda olmasına.İnşallah bu kaçamağını hemen unutursun..

nerede yaptirdin analizi diye soracaktim ama sonraki mesajinda söylemissin canim.
ona göre dikkat et 20 yasindaydin galiba 45 baya agir olmus.
benimki kac cok merak ettim bende

Yaş 20 değil..30 Bu testler özel kliniklerde makinelerle yapılıyor bildiğim kadarıyla..

ip atlamak cok iyimis bu arada. biz eskiden spor dersimizde cok ip atlardik. etlerim ozaman cok daha pekti

İnşallah benimde pek olur Akşam 200 Sabah 200 atladım..Birde 300 yapabilsem Yavaş yavaş çıksam iyi olacak.

kizlar bio yasimizi test etmek icin doktora gitmek gerekiyor diye gördüm nette.
yinede bir sitede test buldum yaptim yasim 19 cikti
ben 21 yasindayim ve bu test bana pek inandirici gelmedi :44:

İnternetten nasıl anlayacak ki :26: Bana vücudunda hareket oranı %3 dedi.%6-7 olmalıymış.Vücuttaki su ne kadar,yağlar nerde yoğun fln..
Aletlerle ölçmeden internet bana nasıl söyleyecek bunları

ben haftada 1 kg dan fazla veriyorum genelde..Nedeni protein diyeti yapıyor olmam.Yani şu en alt kısımda metabolizmayı normal haline çevirmek için bahsedilen bol protein bende var.Yağ asgari ve karbonhidratlar düşük.(Yulaf kepeği karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor.)

Bu tezde haftada 1 veya 3 gün karbonhidrat ve protein ağırlıklı yemekleri götürün ve yağıda azami tutun diyor.Dukan diyetine başlamadan önce tamda böyle bir diyet yapmıştım.Hafta içi hergün sebzeli meyveli vs vs çok titizlikle diyetimi yapıp haftasonları saldım çayıra mevlam kayıra yaptım.Ne oldu biliyormusunuzzz yerimde saydım
Benim metabolizma hızımla alakalı olabilir ama açıkçası ben açlık metabolizmasına da girsem yola devam

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
Kızlar geçen hafta bildirimde zaum da yok:26: Onuda mı bu hafta ekleyeceksiniz?

selam cnm, sen bu alıntıda bi şeyleri yanlış yapmışsın sanırım , ben ip atlamakla ilgili bi şeyyazmamıştım, arada bi şeyler silinmiş heralde yani ip atlamak iyidir, çok kalori yaktırıyor ama ben yazmamıştım onu

Evet o sabah akşam ip atladımları ben araya yazıvermişim Serecik yazmış onları:)

Son düzenleme:

kaçamağım için özür dilerim kızlar ama bana iyi geldi.bundan sonra menülerimde göreceksiniz+ sporumla.

öncelikle gözün aydın cnm, bişey olmamasına sevindim.. kaçamağı da madem bundan sonra telafi edicem diyorsun, canın sağolsun, stresine verdim gitti

yrna güzel haberler alabilecek miyiz senden? durum nedir?

Eeeee kızlar, yrn cuma durumlar nasıl? ben hala regl olmadım sabah tartıldım, 74,2'yim.. yani geçen haftaya göre 600gr fark var ama daha çok olabilirdi eğer günümde ptesi-salı hastalansaydım.. neyse 600da iyi, şimdi yrna şişmeyeyim de

cnm zeliş durumu yüzünden katılamadı, çok yoğun uğraşıyor bu ara, paylaşımları vs azdı, anneciğine destek için bir süre girmek istemedi.. yani hem okul, hem anneciğinin sağlık sebebiyle böyle bir durum oldu...
bu hafta ne olacak, emoş ve kaptanımız söyler heralde...

Son listeye bakıyorum isimleri göremeyince izinde fln mı acaba diye kafam karıştı Tanımak için soruyorum bende belki takımda değildir arkadaşlar ziyarete geliyordur diye

Dünkü menüm:

sabah:
1 dilim peynirli salçali tost

ogle:
Tavuklu salata

akşam:
1 kase tavuk çorbası
1 dilim ekmek

3lt su
20 dk zumba
1 dilim ekmek ile mi yaptın tostunu canım? Afiyet olsun
Afiyet olsun, ekmekler biraz fazla olsa da süper menü, süper spor!

Süper görünüyor canım, afiyet olsun. Sporun da çok iyi. Menülerini daha ayrıntılı ve ayrı bir mesaj halinde yazsan ya fıstıkçığım.
Hihihihi şapşik
Süper menü akşam öğünü biraz ilginç olmuş ama olsun kalori olarak dengeli
iyi geceler canımmm

Çok sevindim canım bir problem olmadığı için. Ben de 36-38'lere düşmek istiyorum ama işte... Sabretmeliyiz.
Kız ne okul bırakması? Neler oluyor anlamadım?
Döner ekmeği, patates ve sos var mıydı canım? Eğer yoksa iyi bence ama varsa kaçamak sayılır gibi sanki. :26:
bahsettigim sey boynumdu canim bogazim gerdanim filan.
ama boyumda kisa 1.57 canim
Ay pardon canım yanlış okumuşum canım. Ne kısası canım, Türkiye geneli için normal boy. Hatta Slav asıllı ülkeler haricinde dünya için normal boy.

kizlar bio yasimizi test etmek icin doktora gitmek gerekiyor diye gördüm nette.
yinede bir sitede test buldum yaptim yasim 19 cikti
ben 21 yasindayim ve bu test bana pek inandirici gelmedi :44:
Yalan onlar canım, doktorda kan testiyle yok boy kilo oranıyla falan bulunuyor diye biliyorum.
Bebişkom biz de sana bunu anlatmaya çalışıyorduk.
Olsun canım üzülme buna, hepimize aynı durum oluyor özel günlerde... Regl deyip geç.
Ben de bugün tartıda 73.6 çıktım! Pazartesi gecesi yaptığım kaçamaktan sonra 74.8 çıkmıştım, iniyorum yavaş yavaş. Şükür

günaydın kızlar napıyosunuz nasılsınız ? ben çok yorgunum işler bitmedi daha akşama belki taşınacağız. yetiştiremezsek yarına kalacak.

neyse ben güzel haberi vereyim bugünkü kilom:
63,9 :)
yarın gelemeyebilirim.ayşeciğim ve hilalciğim kaptanımız yarın gelmezse bende gelemezsem listeyi siz hazırlar mısınız?
bu haftadan itibaren listedeyim
geçen haftanın listesi bu:
ben 305.etapla 64,1le izne ayrılmıştım. şu anki kilom 63,9 fark 200 gr yüzde: %0,16 tekrar kontrol edersiniz kilomu 2 ye böldüm. 3e bölünüyosa eğer düzeltirsiniz :)

***13. TAKIM 307. ETAP ***

burcugncy (68.3/66.9/1.4/%2.05)
mid_night_sun ( 75.1/74.8/0.3/%0.40)
ssercecik (74.3/74/0.3/%0.40)
UcukMavi ( 69.1/68.6/0.5/ %0.72)
venuskadini ( 75.6/73.9/1.7/ %2,25)

ysfmir (63.3/61.9/1.4/%2.21) Yeni Üye Hedef:58

13. TAKIM ORTALAMASI: %1,34

ben listede yokum zaten giremedim gitti hilal abla

ben eski üye olduğum için belli işlemler gerekiyor ve aktifligimi arttırmam bekleniyor :)

ne güzel anlatmışın ceren

Venüs rapor alıp devamsizlik hakkımı kullanıcaktim ama bi sorun oluştu 2 hafta daha okula gidiyorum sonra bana heryer paris okul bitiyor benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…