Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın demeyi unuttum ben daldım öyle ders boş bende fırsattan istifade buraya kostum :)

Emoş ve burcu kolay gelsin kızlar

bende çıkıyorum artık azıcıkda arkadaşlarımla kopayim görüşürüz kızlar

Bilgisayar başına oturmama engel olacak kadar büyük bir sıkıntı olmazsa ben halledrim canım merak etme.
mutedeyyini bu hafta listeye dahil edecekmiyim onu bana söylerseniz sevinirim.Çünkü şu an listemizde yok ??
Senin kg içinde 3'e bölücez çünkü 305 te bilidirm yapmışsın.306-307 e şimdide 308.etap bildirimi yapılıyor.Yani 3 olması gerekir.

Son düzenleme:

mutedeyyin geçen hafta 1. takımdan transfer 1. takımdaki son bildirimini alıp bu hafta listemize dahil edeceğiz. ben yarın girebilirsem son kontrolleri yaparım canım çok saol takıma gelir gelmez iş yüklüyorum sana da :26:

21 gün içinde 7300 gr vermem lazım kızlar.3 Haziranda Antalyaya indiğimde kendimi 7 li kiloları görmüş bir kahraman olarak görmem lazım yoksa tatil benim burnumdan gelir.Oranı sakla buranı sakla:78::78::78::78:
O zaman 79,900 olurum en azından:118::118::118::118::119::119::119::119:

aaa hiç önemli değil.İşte iş olsa bariSen rahatına bak rica ederim.

kızlar ben çıkıyorum şimdi. yarın inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır :) işlerim bitsin bütün geçmişi okuyup notlarımı alacağım :) görüşürüz bebiklerim :) özlüyorum sizi öpüyorum kocaman

tünaydın kızlar

desteğiniz için teşekkür ederim hepinize

cerencim 300 gr + daydım bugün korkumdan tartılmadım

emoşcum yarın elimden geleni yaparım canım.hilalcim de aynı şeyi söylemiş merak etme tatlım sen.

Kız bazen onları çekiştirirken acaba okuyormu diye korkmuyor değilim :124::124::124::124::124::82::82::82::82:Sanki bir köşeden bize bakıyorlar gibi

gitmene o kadar üzülmüştüm ki yorum bile yapamadım..ama şu okuduklarım kalbimin hızlı çarpmasına neden oldu..ellerim titreyerek yazıyorum bunları..

motivasyonun düşmesi , paylaşım azlığı her takımda olan şeyler (ki belki sende buna "hafta sonu müsait olamıyorum diyerek", bir mesaj dahi atmayarak buna katkıda bulundun)..hepsi hallolur..ama arkadaşım , hilalim dediğin kişinin böyle konuşduğunu duymak gerçekten insanın canını yakıyor..çok üzdün beni..

artı muhabbeti yaptığın eleman kendini kaptan olarak nitelendirsede takım onu kaptan görmemişti ve ondan sonra gelen kaptanlarla hiçbir olumsuzluk yaşanmadı..kendisi takım takım gezdiğine göre suçu biraz kendinde arayıp 9. takımı karalamaya çalışmasa kendisi için daha hayırlı olur zannımca..

Hoppişim balımmmmmmmmmmmmm beni bu kadar seviyor olmana çok sevindim çünkü bende seni kocaman seviyorum.
Benimde arkamdan konuşulsa bende aynı tepkiyi verirdim sana katılıyorum ama bebeğim o arkasından kouştuğum benim herif ayollllllllll Hiç ben size öyle bir hainlik yaparmıyım

herkeste bir yoğunluk var.ben de temizlik yaptım biraz daha işim var,sonrasında da ders çalışacağım.daha yeni oturdum biraz,epey kalori harcamışımdır

Kızlaaaaaaaarrrrrrr ben geldimm bir bakayım dedim sizlere neler olmusssss diye pek hakim olamadım o kadar uzun zaman olmuski ama Ebrucum gelmisss arada onu yakaladım :))
Benim tombiş bıraktıklarım incecik olmayaa baslamslarr bile masallah kızlaaarr size
Bende de hazırlıklar tam gaz az zamanımız kaldı cok sey bitti hazırladık :) kiloma gelincede 55im 56 olmamak icin debelenip duruyorum :))) ama hala ac yasıyorum korumak icin :)) hala dikkat ediyorum fazla kacrdıgımda hemen dengeliyorumm tepkilerr süper okulda etraftaa herkes sokta :) ama artık cok zayıfımmm begenmeyenlerin sayısıda hic az degil :)) en güzeli verilen tepkilerrr cok cok mutlu oluyorum :)) 21 kilo dile kolay :) hadi kızlaaar darısı basınızaaaaa öpüyorum hepinizi cok cok cok

Son düzenleme:
Venüs rapor alıp devamsizlik hakkımı kullanıcaktim ama bi sorun oluştu 2 hafta daha okula gidiyorum sonra bana heryer paris okul bitiyor benim için
Öyle mi uhuuu süpermiş hihih

Ayyy sorma biliyorsun ben de aynı durumdayım. 7 haftada 13-14 kilo... Çoook çok gerçekçi ve doğru bir hedef değil belki bunlar ama olsa süper olur sankiii:26:

Ay darısı başımıza canım benim, aman nazar değmesin sana

ay olaya ortadan dalıyorum ama dayanamadım, onlar orada eşlerinden bahsediyordu cnm yaa, aynı burçlar falan diye muhabbete girmişlerdi... sen yanlış anladın sanırım takımlarla ilgisi yoktu..

Kızlar an itibariyla içtiğim su 2,5LT oldu, akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, çok fazla içemem orada,i habire tuvalete gitmek istemem dışarda :) ama 3ü geçerim yine bugün kesin

Ayyy sorma biliyorsun ben de aynı durumdayım. 7 haftada 13-14 kilo... Çoook çok gerçekçi ve doğru bir hedef değil belki bunlar ama olsa süper olur sankiii:26:

Hızlı vermek iyi değil deselerde moral olarak çok iyi bişey
Her zayıflamışsın diyene sarılasım geliyor.Ama zayıflatıcaz seni fısttttıııııkkkkkkkkkkkkkkkkk gibi yapcazzzzzzzzzz...Tabi arada kendimizi de

Kızlar an itibariyla içtiğim su 2,5LT oldu, akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, çok fazla içemem orada,i habire tuvalete gitmek istemem dışarda :) ama 3ü geçerim yine bugün kesin

Bende şu an 1,5 tayım.Bugün zero fln içtim biraz akşama sarktı su.Bende kesin 3 ü geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…