Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün spor yapmanın daha klolay yolarını bulmaya başladım.Ofiste boş kalınca hemen bir kuytuya kaçıp merdivenin başına geçiverdim
Sabah evden çıkmadan 200 ip atlama+100 sağ 100 sol bacak merdivene in çık+30 sağ 30 sol bacak yana+30 sağ 30 sol bacak arkaya

Akşam evde yine yatmadan mekik ve ip atlama yaparım.Suyumda 2 lt bitti.3 Yeşil çayımı da içtim.Herşey yolunda gibi bugün

Son düzenleme:

harika

benim suyum da 2,8LT oldu, çok içmiyorum ki akşam dert olmasın... 3ü kesin geçerim ben..3,5 olur :)

Son düzenleme:

sağol canım

durumlar vahim ceren sabitim

harikasın canım

Emoş ve burcu kolay gelsin kızlar

bende çıkıyorum artık azıcıkda arkadaşlarımla kopayim görüşürüz kızlar

sağol canım

bravo canım bnun öyküsünü çok merak ettim

kızlar bugün çok yogumdum öğleden sonra obezite sempozyumuna gittim baya güzeldi k flakes sponsormuş orada 30 gramlık küçük domatesli naneli kraker dağıttılar yedik valla ne öğrendim derseniz hepimizin bildiği şeyler ama bni ve bi kaç arkadaşımı taktir ettiler diyete başladığımz için öyle geçti

selam kizlar ben geldim yogun bir gündü epeeeeyy.
siz nasilsiniz?

hemen namazimi kilip geliyorum
Allah kabul etsin..
afiyet olsun

wooow canim masallah baya azalmis ekmekler. sendin degilmi canim yanlis dglsem ilk menünde her ögünde ekmekleri olan?
eger sendiysen bu menü süper süper tebrikler
evet o benim
hiç bi fikrim yok ama dogruluk payı olabilir...
günaydın kızlar ben yokum bugün akşama kadar malum staj seviyorum hepinizi öptüm canlarım

Günaydın canlarııııımmmm

Kıslaaar günaydııınnn
günaydın kızlar...

ay olaya ortadan dalıyorum ama dayanamadım, onlar orada eşlerinden bahsediyordu cnm yaa, aynı burçlar falan diye muhabbete girmişlerdi... sen yanlış anladın sanırım takımlarla ilgisi yoktu..

benim burdaki bildirimden sonra listeye alınmam lazım. 1 . takıma girmiyorum cünkü artık

Kızlar an itibariyla içtiğim su 2,5LT oldu, akşam arkadaşlarla yemeğe gideceğiz, çok fazla içemem orada,i habire tuvalete gitmek istemem dışarda :) ama 3ü geçerim yine bugün kesin
cerencim çok iyi gidiyorsun cnm

oooo süpersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…