Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın 13. takımın çıtır anneleri ve çıtır anne adayları. Hepimizin anneler günü kutlu olsun

Günaydın kızlar oruçluyum bu gün bütün gün uyuyarak geçiricem sanırım

Zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkürler Hilal'cim. Benim ikinci bebişim. İlk kızımı hiç emziremedim tamamen cahillik ve bilgisizlikten. Bunun için çok uğraştım. Sezeryan olduğu içi ilk zamanlar doğrulamıyordum bile ama inat ettim emzirdim. Ağlayarak doğruluyordum. Bide benim meme uçlarım yok. Onlar olmadığı için bebiş tutamıyordu. İlk kızımı o nedenle emzirememiştim. Bunda süt sağma makinasıyla sağdım çay kaşığıyla verdim sütü. Sonra ucu çıktı yavaş yavaş emmeye başladı. Şuan çok güzel emiyor ama birinci ayın sonunda doktora gittiğimizde az kilo almış anne sütü yetmiyor mama verin dedi. Ondan önce zaten sarılık tehlikesi atlattı. O dönemde mamaya başladım. Önce emziriyorum arkadan doymazsa mama veriyorum. Mama vermek istemiyorum ama bebişimi aç bırakmakta istemiyorum. Aslında çok etkilenmemem lazım diğer kızım mamayla büyüdü allaha şükür hiç sorun yaşamadı. Gelişimi çok iyi gayette zeki allaha şükür kolay kolay hastada olmaz. Ama nedense buna mama verirken üzülüyorum. Süt meselesi de bu canım. Sütüm yetmiyor az geliyor.

Geçmiş olsun dikkat et kendine. Dukan yapınca böyle oluyor sanırım. Umarım düzelirsin biran önce.

Zeliş'cim öğünlerin saatleri olmamış. Öğle çok güzel. Ekmek çok olmuş. Bide akşam neden ekmek yedin anlamadım.

Akşam yemeğinde hiç ekmek yemesen bile olur muş Burcu'cum hiç mi yanında domates, salatalık yoktu bu yemeğin yanında. Yoğurt yada ayranda olurdu. Ama ekmek olmamış. Bide bu kadar ara verme yemeklerin arasında. Öğle çok geç olmuş akşam çok erken olmuş.

Kızlar sabah ne kadar erken kahvaltı yaparsanız o kadar güzel kilo verirsiniz. Kahvaltılarınız hep geç oluyor bu da bir öğününüzü harcıyor. Ceren'cim ana öğünlerin çok güzel olmuş. Öğle olsa daha iyi olurmuş. Ama akşamki ekmek çok olmuş. Bide saat 15:00 ten sonra meyve yememiz gerekiyor ki sen saat 21:00 de yemişsin. Akşam yenilen meyvelerin şekerleri direkt olarak depo ediliyor. Bide sen zor kilo veriyorsun dikkat etmen lazım. Malta eriğide oldukça şekerli bir meyve.

anlaşıldı kaptan ben mesajı aldımmm

Hayırlı günler kızlar...
Eşimle yine tartıştık Bu gidişle ya kafayı yicem,ya ondan kurtulucam...

O dışarı çıktı,bende kafamaı dagıtmak için oğlumla dışarı çıkıcam.. Görüşürüz...

Uzun hikaye Burcu...
Açtıgım konulara bakabilirsin...
O zaman nasıl bi tehliyle yasadıgımı anlarsın

Neyse cıktım,gelince konusuruz

üzüldüm melekcim.geçen seneden biraz biliyorum ama açtığın konuları görmemiştim bakayım şimdi ona göre yorum yazarım.ama şunu söyleyeyim kendini üzüp yıpratma bu dünyaya kimsenin kahrını çekmek için gelmiyoruz.

ayşe nerden bkcaz

buldum cnm

Son düzenleme:
pes etmicemmmmmm tartılmaktan vazgeçtim ya cumAYA kadar trtılmıcam

canım tavuğu bi süre bırak bence

afiyet olsun cnm

o cısların acısını çıkar nurrrrr iyidir ya harketler

cikarcam insallah burcu
tavugu niye birak diyorsun canim, cokmu yedi yada zarari mi var?

Günaydın kızlar oruçluyum bu gün bütün gün uyuyarak geçiricem sanırım
kiz niye yatiyorsun, orucu ayakta gecirmekdir makbul olan.
Allah kabul etsin canim.

Allah hakkinizda hayirlisini versin canim.

hmm dukansa biraz sıkıntı olabilir ama yine de çok etkileyeceğini sanmam cnm, sen devam et...

hadi toparla o zaman, cumaya kadar hatasız bir5 gün bekliyoruz senden...

pes etmicemmmmmm tartılmaktan vazgeçtim ya cumAYA kadar trtılmıcam

canım tavuğu bi süre bırak bence

afiyet olsun cnm

o cısların acısını çıkar nurrrrr iyidir ya harketler

işte benim tanıdığım Burcuuu...

Günaydın 13. takımın çıtır anneleri ve çıtır anne adayları. Hepimizin anneler günü kutlu olsun
Günaydın Kaptancııım, senin de anneler günün kutlu olsun...

anneler gününüz kutlu olsun hepinizi çok seviyorummmmmmm annelerim benim
biz de sebi çok seviyoruz Burcuuu, senin de kutlu olsun cnm.. bizim gelecek anneler günümüze yazıcaz bu kutlamaları :)

tünaydın kızlar annelerimizin anneler günü kutlu olsun
senin de cnm..

kaptanım haklısın, ama ben dün gece 4ü geçiyordu yattım :) anneme bir video hazırladım da.. yani onları eritmişimdir fazlasıyla diye düşünüyorum.. ama dikkat edicem bundan sonra cnm..

yazdıklarını okumaya çalışıcam cnm, geçmiş olsun diyeyim, hakkınızda hayırlısı ama Ayşe'ye katılıyorum, hayat kısa ve çok değerli.. başka bir sen başka bir şans yok.. en iyi şekilde değerlendirmelisin.. konuyu bilmiyorum ama mutsuzsan, neden olduğunu düşünmek ve çözmek lazım...

Herkesin anneler günü kutlu olsun canlarııımmm..
Mutluluklarımız hep artsın..
henüz anne olmayan bizlerin de önümüzdeki seneleri için yazıyorum şimdiden..

sağol cerenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…