Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım umarım yumurta yağsızdır yada az tereyağlıdır güzel menüüüüü

Akşamı geçiştirdim gibi oldu ama evde sebze kalmamış,baklagilde yemek istemedim.Yumurtada çok az yağ vardı Burcu.

o açlık krizlerimde yavaş yavaş gidiyor çok şükür.en azından dayanabiliyorum

Ceren , dün Burcu bana demişti yoğurt ye diye,sende öyle yap istersen

bu iyi haber ben acıktığımı hissetmiyorum ya yemeğin başına oturana kadr

kızlar menüye bi ekleme daha doğrusu kaçamak eklicem unutmuşum öğlen 12 gibi kek yedim bi dilimden daha az ama dayanmadım umarım tartıya yansımz hoş zannetmiorum ama yarın görcem

Son düzenleme:
o zamanda midem bulanıyor :-D oyalanacak birşeyler buluyorum açlığimi unatayim diye

kızlar menüye bi ekleme daha doğrusu kaçamak eklicem unutmuşum öğlen 12 gibi kek yedim bi dilimden daha az ama dayanmadım umarım tartıya yansımz hoş zannetmiorum ama yarın görcem

hmm, yemeseydin daha iyiydi ama hareketli bi gün olmuş cnm.. bol da protein yemişsin.. yansımaz inşallah.. ne diyelim afiyet olsun Burcuuu'cuumm

hmm, yemeseydin daha iyiydi ama hareketli bi gün olmuş cnm.. bol da protein yemişsin.. yansımaz inşallah.. ne diyelim afiyet olsun Burcuuu'cuumm

ceren bi bakıon yarın sabah tartıda bi fark var ve mutlu etcek bişi olcak hissediorum bunu bide haftada bi acı yiyorum artık 3 ögün metabolizma hızlanıo bnce

Ya bu lokmalik kaçamakları çok abartmamak gerekir diye düşünüyorum ben.ne kadar çok kafaya takılırsa,o kadar yansır.Kaldığın yerden devam etmişsin,bozmamissin sonuçta.Bence dert etme

ceren bi bakıon yarın sabah tartıda bi fark var ve mutlu etcek bişi olcak hissediorum bunu bide haftada bi acı yiyorum artık 3 ögün metabolizma hızlanıo bnce

hadi inşallah cnm... bi de bakıyorsun 65i görmüşsün
ayy ben de hem acıyı seviyorum, hem de yiyorum walla.. haftada 2-3 kez yiyorum ama 1 öğünde...

hadi inşallah cnm... bi de bakıyorsun 65i görmüşsün
ayy ben de hem acıyı seviyorum, hem de yiyorum walla.. haftada 2-3 kez yiyorum ama 1 öğünde...

anım bnde kabızlık var ya fazla abartmadan yiyorum gün içinde yemekler valla barsaklar trtemiz oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…