Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar kendimi kaybettigim icin moralim cok bozuk.
yarin insallah daha güzel bir gün olur.
sevdigimide cok özledim, izinde oldugu icin cok az görüsebiliyoruz.
zaten uzaktik, uzaktan görüsmek bile zorken simdi görüsmekde zor

iyi geceler kizlar

hmen toparlanıyorsun nur kndini düşünmüosan takımı düşün 1.3 kiloyu almak nedir 100 200 gr da nedir zaten yavaş veriosun tiroidden dolayı hemen telafi etmeye başlıosun

Günaydıııın kızlaaarrr, dün öğlen bir çıktım evden, bir daha giremedim... akşam 10da eve geldik, kayınvalidemlere gittik ama benim bir boğaz ağrım başladı, 2 saat içinde nakavt oldum..7de yattım 8:30a kadar orada uyudum, sonra eve geldik, salona bile girmeden evde uyudum.. şimdi daha iyiyim ama ağrı ve halsizlik devam ediyor... çok yoğun vücut ağrım yok enazından...

neyse, geçmişi okuyup geliyoruuumm...

Yazdım kızlar topice, müsait olduğunuzda okursunuz
tamam cnm, bakıcam hemen

bende de açılmıyor cnm ama dediğin gibi arıcam bakalım...

Kızlaaar az sonra 70 dakikalık Walk at Home yapacağım. Bu bir ilk ve büyük bir adım
vuhuuu

hmen toparlanıyorsun nur kndini düşünmüosan takımı düşün 1.3 kiloyu almak nedir 100 200 gr da nedir zaten yavaş veriosun tiroidden dolayı hemen telafi etmeye başlıosun

harika Burcu'cum... ben de birazdan dünkünü yazarım...

dünkü menüm:

sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
maydanoz-domates-biber

ara(13:30)
100ml %50 yağlı sütle neskafe (1 kupa kadar yuptım ama 1/3ünü içebildim...)

ara(14:30)
1 ceviz
5 badem

ara(18:00)
1 muz

akşam(20:30)
haşlanmış tavuk göğüs(2-3 köfte kadar) + salata + yoğurt

2 saat PT
2Lt su
1 kupa yeşil çay

uuuuuuuuuuuuuuu kaçamağa bak sen..Bayaaaaaa götürdüm diyosun yani:))))))))))))))))))))))))))))
Ben bu sabah tartıda +500 görünüyorum ama vücut yorgunluğu falanda olabilir kalkar kalkmaz tartılmamıştım çnkü..Belkide gerçekten dukanda basit kaçamaklarda bile balona iğne batmış gibi olması olayı doğrudur
Etlerden böğğ geldi ama ben diğer diyetlerle sanki zayıflayamadım yaw Devam etmek lazım.Nur kendini kaybetme lütfen gidenlerin geri gelmesi çok üzücü oluyor söylemedi deme.80 e üzülürken kendini doksan kilo bulursun allah korusun

hmmm.Canını sıkma diycem ama bende konuları bilmiyorum.Allah kolaylık versin ne diyeyim.Ailevi sıkıntı insan için zor oluyor.İnşallah çabucak düzelir problemleriniz.

Geçmiş olsun Şimdi nasılsın?

Kız bu kaç tane ara Öğle yemeğini atlatmak için yaptın sanırım
Birde bu PT plates mi?

Günaydın haftasonunu kaçamaklı kaçamaksız atlatan bayanlar..
Her gittiğim yerde kurulan sofralardan ağzımın suyu dizlerime akar oldu.Şişman olmakta zor be.Bu güne kadar yemişsin birden alışmakta insana dokunuyor.Sağlığım için zayıfladığımı unutup bazen eziyet çekiyor gibi hissediyorum kendimi.
Anneler günü dolasıyıla annemde hazırlanan kalabalık sofrada deli gibi yediğimi itiraf etmek isterim.:125::125::125::125::125::125::125:Ama dukan poaça bol tavuk et vs vs vs ...Kör topal atlattık ama gelecek günler için korkmuyor değilim.Her defa direnmek biraz daha zorlaşıyor sanki

Baskülde 87 çıktım ama arada oluyor böyle endişenmeme gerek yok.Eminim cumaya güzel bir sonuçla gelirim.Bugün sabah 6 da yağmur eşliğinde 1 saat tempolu yürüyüş yaptım.Duşumu aldum işe geldim utanmasam uyurum masada ama etrafımda birsürü insan var uyuyamıyorumAlışırım heralde zamanla.Eve bi geldim benimkiler koyniş koyniş uyuyor baba kız.Hemen duş aldım onlarda ben çıkana kadar uyandılar
İnşallah yarın öff kim gidecek demem.

12.05.2013
Menüm​

Sabah
Hindi Füme
Haşlama yumurta
Dukan poaça.

Ara
sütlü kahve
dukan kurabişşşşşşşş

Öğle
köfte çatlayana kadar
Dukan poaça
Ayran

Ara
sütlü kahve
dukan kurabişşşşşşşş

Akşam
Izgara çatlayana kadar
Dukan poaça
Ayran

Gece
Dukan dondurmaaaaaaaaaaaaa..

Su :2 lt.
Sporum hiç yok.​

Kepek hakkımı acık fazla kullanmış olabilirim ama midem bugün hala kendine gelmiş değil
Et yerine bol yoğurt yesem içim kıyılıyor.Et yemeden tutmuyor.Eee etleri yedikçede içim kalkıyor arada:120::120::120::120:
Düşe kalka gidiyoruz bakalım.Kaçamaklardan kurtulup bir sebze gününe geçemedim.Bu hafta içi inşallah sebzeler gelince rahatlıyorum

Günaydın kızlar okulda yine fırsat bulup buraya uğradım ama geçmiş yok denecek kadar az menüler dağınık kızlar toparlanın :)

günaydın kızlar.
nurcum olan olmuş şimdiye bak toparlan tatlım diyet+ yürüyüşle telafi edersin canım

venüscüm çok iyi 70 dk a

melekcim merak ettim uğramamışsın bir daha inş. iyisindir.

cerencim geçmiş olsun canım

hilalcim ben de onu söylecektim senin kepeğin 2,5 kaşığı baya geçmiş diye.poğaçalar kurabiyeler

Geçmiş olsun Şimdi nasılsın?

Kız bu kaç tane ara Öğle yemeğini atlatmak için yaptın sanırım
Birde bu PT plates mi?

cnm şimdi daha iyiyim ama geçmiş değil, çok az ateşim var, halsizlik,boğaz ağrısı falan.. dayanıyorum işte .. saol cnm.. :2::2::2::2:
cnm spora 3 saat kaladan itibaren ağır yememek lazım, o yüzden ara biraz fazla oldu... PT de personal training demek, hocayla birlikte çalışıyorum 2 saat.. 1,5 aydır devam ediyor, son birkaç haftalık dersimiz kaldı, sonra işkence bitecek, normal spora geçicem

ohh,süper olmuştur yürüyüş... aksatmamaya çalış cnm, sonuçları güzel olacak

hadi az kalmış bak, sebze gelince rahatlayacaksın, sık dişiniii

saol cnm.. :2::2:

hilalcim ben de onu söylecektim senin kepeğin 2,5 kaşığı baya geçmiş diye.poğaçalar kurabiyeler

Aslında 4 kaşık oldu
Ama başka bişeylere saldırmaktansa kepek yiyeyim dedim ne yapayım..Birde sabah anneme gidince baktım kadıncağızın gözleri kızarmış.Başım ağrıyor dedi kahvaltı için hiç bişey hazırlayamadım.Bende üzüldüm hemen koştum mutfağa mis gibi açmalar kıymalı poaçalar enfes bir kahvaltı masası hazırladım.hemde bahçede kokoş örtülerle fln.Biz 3 kız kardeşiz.Onlarda gelince bayıldılar.Ne zaman kalktınız da bu kadar hazırlandınız fln.Üleeeynnnnnnnn ben diyette olmayacaktım ki

Böyle yani.Kazasız belasız başka türlü bu işin altından kalkamazdım.Malum bahanem hazırdı midem bulanıyor diye cozutacaktım

Uzun zamandır planlıyordum ama arkadaş bulamıyordum kendime.Benim yan komşuyla karşılaştım dün akşam.Yürümeye gidiyorum dedi.Bende sanki kadın mecburmuş gibi Sabah gitsenize ayol bende gelirim deyiverdim.Oda meğer bir yürüyüş parkuru bulmuş yakında gidecek arkadaşı yokmuş.Hemen tamam dedi.Sabah benim kv yide çapırdık gittik hep beraber.Kv arkadan yavaş yavaş geldi.Bizde yürü koş yürü koş sırtımızdan terler aktı maşallah.Ama işe biraz yorulmuş geldim sanki azıcık alışmam lazım

Kızlaarr, hani demiştim ya ctesi gecesi 4te yattım diye, anneme mini bir video hazırladım çünkü... saat 11de aklıma geldi hadi yapayım dedim bir baktım 4 olmuş.. ama minik güzel bir hediye oldu, sizinle de paylaşayım dedim...

[video=youtube_share;CJPCKPm53qk]http://youtu.be/CJPCKPm53qk[/video]

Ayyyy çok tatlısın.Ne kadar sevinmiştir eminim.Benim kızımda bana böyle hediye getirse zırıl zırıl ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…