neredeee canim ipin ucunu birakinca devami geliyor demek ki.
kahvaltim süperdi ama gerisi berbatti.
biri bana tokat atmali bu böyle olmaz.
sabahtartildigimda dünden 1.3kg fazlaydim!
kabus olmali bu.
1 haftada zor verdigim kilo 1 günde geri geldi
ve daha kötüsü bugün telafi eemedim.
hem kendime kiziyorum bugün hemde durduramadim kendimi.
disardaydik birde acik büfe gibiydi mahfoldu günüm .
kizlar kendimi kaybettigim icin moralim cok bozuk.
yarin insallah daha güzel bir gün olur.
sevdigimide cok özledim, izinde oldugu icin cok az görüsebiliyoruz.
zaten uzaktik, uzaktan görüsmek bile zorken simdi görüsmekde zor
iyi geceler kizlar
tamam cnm, bakıcam hemenYazdım kızlar topice, müsait olduğunuzda okursunuz
vuhuuuKızlaaar az sonra 70 dakikalık Walk at Home yapacağım. Bu bir ilk ve büyük bir adım
sabah(10:30)
1 yumurtadan çılbır
yeşillik, 4 çeri domates
öğle(15:00)
mantar biberden 1.5 tatlı kaşığı yağ ile 1 yumurtadan omlet
5 zeytin,3 çeri domates
akşam(19:30)
1 kaseden az mercimk çorba
salata
3 lt su
200 ip atlama
40 dk karın basen egzersizi
60 squats, 30 dk walk at home
500 ml yeşilçay
500 ml şekersiz çay
hmen toparlanıyorsun nurkndini düşünmüosan takımı düşün 1.3 kiloyu almak nedir 100 200 gr da nedir zaten yavaş veriosun tiroidden dolayı hemen telafi etmeye başlıosun
kizlar bu gün cok cisss seyler oldu
malum eve bir ordu insan gelince hazirligida ona göre bol cesitli oluyor
kacamak degil baya bildigin diyet bozma günüm oldu bugün
kendimi tutamadim ve tutmakda gelmedi icimden cünkü su daha az yagli veya kalorili diye seyler yoktu,
hazirlik yaparkende yorgun düstügüm icin ve misafirlerle ayri yememek icin bende herseyden az koyarak yedim.
ne olduklarini söylemiyim ama türk mutfaginin en özel lezzetlerindendi hepsi
misafirlerin istegi ile yürüyüse ciktik yemekten sonra.
2 saatten fazla yürüdük.
tüm gün kosusturma + 2 saatten fazla yürüyüs yaptigim icin artida cikmamayi umuyorum, yarin bakip yazarim size.
insallah sadece metabolizmam sasirmis olur ve pozitif etki olur ne diyeyim
yarin karsiniza özür degerinde bir menüyle cikmak istiyorum insallah.
bu arada burcucum heraketler icin cok tesekkkürler.
bugün özellikle alt karin kaslarimda hamlama hissettim demek ki kaslar güzel calisti o hareketlerle.
bugün dgl ama yarin dvm edicem insallah onlara.
birde bir yakinim benim okadar yürüyebilecegime inanmamis
acele edip kizlarla eve cebuk gelince onu gecmis bulundum, eve geldiginde sen yari yoldan geri döndün dimi dedi.
bende hayir tam aksine hizlanip solladikda geldik sizi dedim soklara girdi
eskisine göre cok enerjigim kizlar
80kilodan simdiki kiloma cok fark var, daha rahat hareket ediyorum.
bunu okuyup eger diyette olmayanlar varsa onlara sesleniyorum.
kendinize bu iskencei yapmayin kilo verin ve görün ne kadar dinc oldugunuzu.
bol su icmeyide sakin ihmal etmeyin.
ben 21yasimda olmama ragmen suan kendimi 5yas daha genclesmis hissediyorum
iyi geceler kizlar yarin insallah görüsürüz.
yarinda dügün var sanirim, bakalim gidermiyim oyunlumuydu mevlitlimiydi hatirlamiyorum ona göre hareket olur belki
tatli rüyalar hepinize uyuyan güzeller
Hayırlı günler kızlar...
Eşimle yine tartıştıkBu gidişle ya kafayı yicem,ya ondan kurtulucam...
O dışarı çıktı,bende kafamaı dagıtmak için oğlumla dışarı çıkıcam.. Görüşürüz...
Geçmiş olsunGünaydıııın kızlaaarrr, dün öğlen bir çıktım evden, bir daha giremedim... akşam 10da eve geldik, kayınvalidemlere gittik ama benim bir boğaz ağrım başladı, 2 saat içinde nakavt oldum..7de yattım 8:30a kadar orada uyudum, sonra eve geldik, salona bile girmeden evde uyudum.. şimdi daha iyiyim ama ağrı ve halsizlik devam ediyor... çok yoğun vücut ağrım yok enazından...
neyse, geçmişi okuyup geliyoruuumm...
dünkü menüm:
sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
maydanoz-domates-biber
ara(13:30)
100ml %50 yağlı sütle neskafe (1 kupa kadar yuptım ama 1/3ünü içebildim...)
ara(14:30)
1 ceviz
5 badem
ara(18:00)
1 muz
akşam(20:30)
haşlanmış tavuk göğüs(2-3 köfte kadar) + salata + yoğurt
2 saat PT
2Lt su
1 kupa yeşil çay
Geçmiş olsunŞimdi nasılsın?
Kız bu kaç tane araÖğle yemeğini atlatmak için yaptın sanırım
Birde bu PT plates mi?
Günaydın haftasonunu kaçamaklı kaçamaksız atlatan bayanlar..
Her gittiğim yerde kurulan sofralardan ağzımın suyu dizlerime akar oldu.Şişman olmakta zor be.Bu güne kadar yemişsin birden alışmakta insana dokunuyor.Sağlığım için zayıfladığımı unutup bazen eziyet çekiyor gibi hissediyorum kendimi.
Anneler günü dolasıyıla annemde hazırlanan kalabalık sofrada deli gibi yediğimi itiraf etmek isterim.:125::125::125::125::125::125::125:Ama dukan poaça bol tavuk et vs vs vs ...Kör topal atlattık ama gelecek günler için korkmuyor değilim.Her defa direnmek biraz daha zorlaşıyor sanki
Baskülde 87 çıktım ama arada oluyor böyle endişenmeme gerek yok.Eminim cumaya güzel bir sonuçla gelirim.Bugün sabah 6 da yağmur eşliğinde 1 saat tempolu yürüyüş yaptım.Duşumu aldum işe geldim utanmasam uyurum masada ama etrafımda birsürü insan var uyuyamıyorum Alışırım heralde zamanla.Eve bi geldim benimkiler koyniş koyniş uyuyor baba kız.Hemen duş aldım onlarda ben çıkana kadar uyandılar
İnşallah yarın öff kim gidecek demem.
Kepek hakkımı acık fazla kullanmış olabilirim ama midem bugün hala kendine gelmiş değil
Et yerine bol yoğurt yesem içim kıyılıyor.Et yemeden tutmuyor.Eee etleri yedikçede içim kalkıyor arada:120::120::120::120:
Düşe kalka gidiyoruz bakalım.Kaçamaklardan kurtulup bir sebze gününe geçemedim.Bu hafta içi inşallah sebzeler gelince rahatlıyorum
günaydın kızlar.
nurcum olan olmuş şimdiye bak toparlan tatlım diyet+ yürüyüşle telafi edersin canım
venüscüm çok iyi 70 dk a
melekcim merak ettim uğramamışsın bir daha inş. iyisindir.
cerencim geçmiş olsun canım
hilalcim ben de onu söylecektim senin kepeğin 2,5 kaşığı baya geçmiş diye.poğaçalar kurabiyeler
cnm şimdi daha iyiyim ama geçmiş değil, çok az ateşim var, halsizlik,boğaz ağrısı falan.. dayanıyorum işte .. saol cnm.. :2::2::2::2:
cnm spora 3 saat kaladan itibaren ağır yememek lazım, o yüzden ara biraz fazla oldu... PT de personal training demek, hocayla birlikte çalışıyorum 2 saat.. 1,5 aydır devam ediyor, son birkaç haftalık dersimiz kaldı, sonra işkence bitecek, normal spora geçicem
ohh,süper olmuştur yürüyüş... aksatmamaya çalış cnm, sonuçları güzel olacak
hadi az kalmış bak, sebze gelince rahatlayacaksın, sık dişiniii
saol cnm.. :2::2:
Kızlaarr, hani demiştim ya ctesi gecesi 4te yattım diye, anneme mini bir video hazırladım çünkü... saat 11de aklıma geldi hadi yapayım dedim bir baktım 4 olmuş.. ama minik güzel bir hediye oldu, sizinle de paylaşayım dedim...
[video=youtube_share;CJPCKPm53qk]http://youtu.be/CJPCKPm53qk[/video]
ay gidiyorum, geliyorum kimse yokk, topik sinek avlıyor yine , hareketlenin kızlaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?