Günaydın kızlaaar! Dün arkadaşımın doğum günü vardı, akşam giremedim. Spor da yapamadım ama kaçamak yapmadım.
bravooo venüs
Teşekkür ederim bebeğimcim, Batman ile yeni gelişmeler oldu yazıyorum şimdi diğer topice
ayşe nerden bkcaz
buldum cnm
Günaydın kızlaaar! Dün arkadaşımın doğum günü vardı, akşam giremedim. Spor da yapamadım ama kaçamak yapmadım.
Teşekkür ederim bebeğimcim, Batman ile yeni gelişmeler oldu yazıyorum şimdi diğer topice
Burcu, ben bulamadım yaa, başka birinin yazdıklarına yaptığı yorumları buldum, bana link yollar mısın?
Hayırlı günler kızlar...
Eşimle yine tartıştıkBu gidişle ya kafayı yicem,ya ondan kurtulucam...
O dışarı çıktı,bende kafamaı dagıtmak için oğlumla dışarı çıkıcam.. Görüşürüz...
Allah kabul etsin canım
Kızlaaar az sonra 70 dakikalık Walk at Home yapacağım. Bu bir ilk ve büyük bir adım
Kızlaaar az sonra 70 dakikalık Walk at Home yapacağım. Bu bir ilk ve büyük bir adım
Evde yürüyüş mü? nasıl oluyor canımm
hmm dukansa biraz sıkıntı olabilir ama yine de çok etkileyeceğini sanmam cnm, sen devam et...
hadi toparla o zaman, cumaya kadar hatasız bir5 gün bekliyoruz senden...
işte benim tanıdığım Burcuuu...
Günaydın Kaptancııım, senin de anneler günün kutlu olsun...
biz de sebi çok seviyoruz Burcuuu, senin de kutlu olsun cnm.. bizim gelecek anneler günümüze yazıcaz bu kutlamaları :)
senin de cnm..
kaptanım haklısın, ama ben dün gece 4ü geçiyordu yattım :) anneme bir video hazırladım da.. yani onları eritmişimdir fazlasıyla diye düşünüyorum.. ama dikkat edicem bundan sonra cnm..
yazdıklarını okumaya çalışıcam cnm, geçmiş olsun diyeyim, hakkınızda hayırlısı ama Ayşe'ye katılıyorum, hayat kısa ve çok değerli.. başka bir sen başka bir şans yok.. en iyi şekilde değerlendirmelisin.. konuyu bilmiyorum ama mutsuzsan, neden olduğunu düşünmek ve çözmek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?