Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 menüde iyi cnım afiyet olsun

ben de smileylerden ne bulduysam sildim, sizinkileri de silmiş olabilirim arada

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ceren bi harikasın

yok ceren ya hala çıkamadım az daha beklicem çıkamazssam kısmet arrtık napım

saol cnm benim, walla bomba diodum ya bu hafta, öyle oldu di mi

bravo cnm

olsun cnm, iyidir yine de .. daha güzel sonuçlar alacaksın düzenli yaparsan..

kızlar b arada ben yulaf kepeğini buldum doğalsan marka carrefour da

ohh, rahatladın mı kızz

üfffffffffffff beeeeeeeeee budur işte

saol cnm benim

geçen hafta:66.9

bu hafta:66.7

fark:200

yüzdelik: %0.3

güzel Burcum, tuvalet sorunu olmasına rağmen yani.. devam et

pantolon konusunda mutluyum da bugün yne mutlu olmadım tartıda tuvalete çıkamadım filan poff bak gör yarın fark daha fazla olcak tuvalete çıkınca

Başlangıç :103,1
Geçen Hafta : 86,5
Bu hafta :85,2
Fark :1,3 %1,50

tebriklerr

nelerin tadına alışmadık bea hilal ne çektik bea evladım
hahhaa, açıklığa kavuşturdum diosun

harikasınız beaaaa bugün kesin ilk 3 glio
ay inşallaahhh 1.yiz

olsun cnm, göz-lazer olayını yaptırdın mı? bekliyor mu ben kaçırdım?

Ticker ıma bakın motive olun kızlar 17,9 giden

:94::94::94: Burcu bak ne buldum.
ayy 17,9 süper bi şey yaa, tebriklerrrr

ceren muhteşemsin ne diyeyim durdun durdun sonucu aldın tatlım hakettin
ayy canım saol yaa, walla öyle oldu ama iyi oldu

geçen hafta 69

bugün 68,9

giden 100 gr

sizin tabi kilolar artık 60larda, daha zor oluyordur, minik kaçamaklar affedilmeyebiliyor.. yine de 100gr olsun gitmiş olsun

amiinnn

Kızlar kilom 80.2 :-( 200 gram anca gitmiş.Ama benim suçum,bu hafta çok yoğundum giremedim.Burdan uzakta olunca dikkat edemedim.Haftaya insaallah daha iyi bir sonuç olacak

olsun, 200 de hiç yoktan iyidir.

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.0 (10.5.13)
Bugün: 72.5 (17.5.13)
Skor: -500 gr
Hedef: 50 kg​

süperr, 500de iyi cnm, hareketler de başladı, haftaya artacak yine

ok, geldiğinde waffle partisi vericez o zaman
evet cnm yaa, 300-500 derken patlattım sonunda..

Söz tabiki Resmen aksiyon, korku, gerilim tadında bir şeydi ama olsun.

Ohaaa!!!! Süppersin bu kaçıncı haftan diyetteee

saol cnm 18 martta başlamıştım, 17 mayıs tam 2 ay oldu..

Eki Görüntüle 713996

kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum

hahhaa

ben sevdim ya yani o kadar kötü değil bkalım işe yarıcak mı? ayhhh bnde bi 60 ı göreyim bayram etcem halay çekcem ya ahaha aynen böle

ohh, birlikte çekilecek o halaylar

masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar

ayy saol cnm, olur muyum ki yaa

listeyi paylaştım gazamız mübarek olsun

haydi bakalım

güzel cnm , afiyet olsun

ceren valla haftaya bende patlama yapmazsam artık sanırım açlık grevine giricem bu bedende grev vardır filan yazıcam üzerime

kızlar paylaşım alanına baktım şimdiye kadar takım olarak 2. yiz cerende bireyselde 1.

Son düzenleme:
1. 10. takım olacak heralde yeni takım olunca yüzdeler uçuk ceren de şimdilik 1. inşallah ondan yüksek kimse yoktur

10. takım yeni nefeslerle kurmuş takımı ya hepsi yeni bu arada uzun zamandır bizde almadık yeni emoş ya hoş bizbize yeterizde ceren durdu durdu turnayı gözünden vurdu

ben sevdim ya yani o kadar kötü değil bkalım işe yarıcak mı? ayhhh bnde bi 60 ı göreyim bayram etcem halay çekcem ya ahaha aynen böle

Ben ben 6 lı bir rakam göreyim halayın fotosunu bile koyucam size

Maşallah de bebeğim kilo veremezsem sorumlusu sensin
Ben çalışıyorum canım evet.Öğrencilik biteli 6 sene oldu Keşke hiç bitmeseydi.
Bu hafta iş güvenliği uzmanlığı için sınavlar var.Benimki Ankaraya gitti de onun sınavı..

Evet bende onları gördükçe gaza geliyorum
Allah onları başımızdan eksik etnesinKendimi onların yerine koyup ne hayaller kuruyorum:26:

Amma yoğurt yemişsin kız beni geçicen az kaldı.
Beğendim bende menülerini aynen devam.

şu an listede 9 kişi var izindekilerde var alırsak çok kalabalık olacaz biraz daha geçsin o zman yeni nefeslere yer açarız :)

10. takım yeni nefeslerle kurmuş takımı ya hepsi yeni bu arada uzun zamandır bizde almadık yeni emoş ya hoş bizbize yeterizde ceren durdu durdu turnayı gözünden vurdu

Eneee ben hiç farkında dğeildim daha listelere de bakamadım fırsat bulup.Demek konuşulan takım geldi sonunda.Hemen gidip bakıyorum.

Kızlar bugün birden fenalaştım ateşim 38.5a yükseldi midem çok kötüydü dus aldım birde ağrı kesiciyle uyudum hiç bi şey anlamadım birden oldu şimdi daha iyim ama sadece baş ağrım kaldı ama anneme bulaşacak diye korktum o kaldıramaz şimdi menümü yazıp kaçaym kötüyüm çünkü hala :26:

şimdi sen halay fotosunu diyince dur bulursam ankara oyun havası oynadığım fotolarım var bulursam koyuyum

Eneee ben hiç farkında dğeildim daha listelere de bakamadım fırsat bulup.Demek konuşulan takım geldi sonunda.Hemen gidip bakıyorum.

konuşulan takım mı kız neler bilion sen

çok geçmiş olsun cnm benm

Menüm

sabah 10:00
2 incir
1 avuç beyaz leblebi

öğlen
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
2 ceviz

akşam 19:00 gibi yerim
1 kase çorba

su şimdilik 1.5
2.5a çıkar ama

söz uyumadan tüm geçmişi bitiricem ama şimdi kötüyüm kızlar sonra görüşürüz :)

canım öğle olmamış hastasın ama öğlende çorba içebilirdin yada yoğurt filan yeseydin leblebiyide çok abartma bebegm

Ehh kuzum böyle yersen hasta olursun tabiki
Geçmiş olsun.

şimdi sen halay fotosunu diyince dur bulursam ankara oyun havası oynadığım fotolarım var bulursam koyuyum

Ahaaaa bak Ankara gene
Benim kocişte diyo ki ankara gecelerini de merak ediyodum bakim nasılmış

Ehh kuzum böyle yersen hasta olursun tabiki
Geçmiş olsun.

Ahaaaa bak Ankara gene
Benim kocişte diyo ki ankara gecelerini de merak ediyodum bakim nasılmış

geceler farklıdır da her düğünde baş oynayan benmdir ama bulamadım fotoları ya

ceren valla haftaya bende patlama yapmazsam artık sanırım açlık grevine giricem bu bedende grev vardır filan yazıcam üzerime

ayy çatlak yaa, grevle olmaz, yemek lazım

kızlar paylaşım alanına baktım şimdiye kadar takım olarak 2. yiz cerende bireyselde 1.

1. 10. takım olacak heralde yeni takım olunca yüzdeler uçuk ceren de şimdilik 1. inşallah ondan yüksek kimse yoktur

ayy kızlaaarrr, cidden mi yaa, 1. miyimm ayy heyecan yaptım pööff 5ten sonra da dışardayım, geç gelicem eve, bakarım artık o zman kesinleşmiş olur... ama takım olarak 1.lik bekliyordum ben

geçmiş olsun canım yaa, dikkat et cnm annene geçmesin evet hassas bir zamanda şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…