Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar özür dilerim netin yine azizligine ugradim.
dün belirttigim gibi

dün netim olmazsa 72.5 diye yazarsiniz demistim önceki gün sabahki kilomdu o.

suan asiri siskinlik ve 3-4gündür afedersiniz wc sorunum var.
bu sabah 72.6 ciktim

kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum

Eminecim benimde en büyük hayalim 7 lerde gitmek bu sene ama bakalım olacak mı? Hemde öyle tatilde bozmaya falanda hiç niyetim yok.Zaten alkolde tüketmiyorum.İnşallah bozmadan gelmeyi başarırım.Bu yaz benim için harika olacak.
Gerçi ben önceki yıllarda da bu kiloyla gitmiştim tatile hep moralim bozuluyordu

Ben varya kendimi hep 60 zannediyorum delimiyim neyim
Eminecim sen çok koşturuyorsun yardımım olsun diye hazırladım ben listeleri umarım yanlış anlamıyorsundur beni..

KEPEK İYİ CANIM asma tek merak ettiğim günlük ne kadar yemeliyim onuda hilale soruourum şu an hilal duy beni
Bebişim ben günde 2 kaşık tüketiyorum.Zaten tadını sevmediğim için yetiyorda..

Ay isveç diyeti mübarek

Ay süpper canım benimmm! Ne kadar sürede verdin?

Ocak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.

Artık bende tıkınmaya gideyim.Ödül olarak bir alışveriş merkezinde başkasının pişirdiği şeylerden yemek istiyorum.Bıktım yemek hazırlamaktan
Bugün hem cuma hem benimki şehir dışına çıktı..Haftasonu sınavı var sonrada biraz ziyaret fln.Üstelik benim hiç planım yok
Bende kızımla eve tıkılıp kalmak istemiyorum bakalım naparız düşünmelerdeyim hala.

ben sevdim ya yani o kadar kötü değil bkalım işe yarıcak mı? ayhhh bnde bi 60 ı göreyim bayram etcem halay çekcem ya ahaha aynen böle

haftaya daha iyi olcaz venüsümmmm gçen haftaya gör grupça daha iyiyz ama
Evet bebeğim! Ben Pazartesi'den Pazar'a her gün yüzeceğim gelecek hafta! Salı hariç..
Bu hafta çok güzel kilo veren kişiler var. Onları çok tebrik ediyorum, onlar sayesinde yırttık.
listede gördüm yazilmis cok sevindim.
iyiki dün yazmak aklima gelmis

net gitmeden gecmise bakayim ben
Seni de tebrik ederim canım
Eki Görüntüle 713996

kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum
Ay ben de haftaya bu halde olacağııımmm!
Ocak ayının sonuna doğru diyete başladım.Normal az yiyerek fln..Sanırım 2 aydır da dukanlıyorum..4 ay bile olmadı venüscüm.
Ay süppermiş! Benim de 2.5 ay oldu, çok güzel kilo veriyorsun çok beğendim vallahi

Eki Görüntüle 713996

ayy bende haftaya böyle olucam :)

bende bozmıcam tatilde ya :) aynen deevam :) tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum kilo vermekle :)

canım benim yanlış anlamıyorum hatta hoşuma gitti hazırlaman :) çok teşekkür ederim tekrar :):)

bende hep kaç kilosun dediklerinde 57 diyesim geliyo olmak istediğim kilo olduğunda :) oluyo bazen

hayırdır canım ne sınavı sen çalışıyodun?

smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim

Günaydııııınnn,

kilo bildirimi yapıyorum :

başlangıç: 78,6
geçen hafta: 74,7
bu hafta: 72,3
fark: 2,4 kg
%lik: 3,21

masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar

canım su az ve nye hem menemen hem omlet

wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ceren bi harikasın

yok ceren ya hala çıkamadım az daha beklicem çıkamazssam kısmet arrtık napım

kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim

tebrikler canim

canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.

geçen hafta:66.9

bu hafta:66.7

fark:200

yüzdelik: %0.3

hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz

Başlangıç :103,1
Geçen Hafta : 86,5
Bu hafta :85,2
Fark :1,3 %1,50

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::124::124::124::124::124:

tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc

bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum

insallah bizde ulasacagiz canim

Kızlar kilom 80.2 :-( 200 gram anca gitmiş.Ama benim suçum,bu hafta çok yoğundum giremedim.Burdan uzakta olunca dikkat edemedim.Haftaya insaallah daha iyi bir sonuç olacak

olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah

Başlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.0 (10.5.13)
Bugün: 72.5 (17.5.13)
Skor: -500 gr
Hedef: 50 kg​

canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine
tebrikler canim.

insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi

kızlar nur bildirim yaptı mı ben kaçırdım mı yoksa :26:

canım netinde sıkıntı varmış giremeyebilrim demiş gece 72.5 yazın gelemezsem demiş

tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten

Eki Görüntüle 713996

notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah

tesekkür ederim canim

kizlar hemen tickerimi degistirip geliyorummm

bu arada sonunda karnimda gurultular duyuyorum bu iyiye isarettir insallah.
sistim yav

listeyi paylaştım gazamız mübarek olsun

eveeeet yavas yavas 60li sayilara yaklasiyorummm.
insallah izine girmeden önce düserim 60larada havuzu ben tasirmam

kizlar bugün party var bol yemekli tatlili
ama ben kendimi tutacagim az yagli olan diyetime uygun seyler yemeye calisacagim.

aksama veya en gec yarin görüsürüz insallah netim gitmez

yetistirebilirsem yine 2 saat veya 1 saat yürüyüs yapacagim kizlar, insallah yetsitiririm yürümek cok iyi geliyor

birde deemyi unuttum dün buradan ciktiktan sonra 1 saat yürüdüm camiye yetismeme gerekiyordu, camiye yürüyerek gidip döndüm ve o arada yolu uzatarak yürüyüsümü 2 saate cikardim.
geldikten sonra karin icin egzersiz yaptim

Bakınca çok geldi benim de gözüme hihi ama hep böyle yiyormuşsun
Haftaya seni geçcem görörsööön
Aman dikkat et canım partyler çok tehlikeli
İnşallah tatilinden önce sen de ulaşırsın hedefine ben de ulaşırım

İNŞ. CNM benimmmm

15.5.13
Sabah:
1 porsiyon yeşillik
1 kk beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 yeşil zeytin
1/2 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 kivi
1 kepekli galeta
Öğle:
1/2 porsiyon zeytinyağlı kabak
1/2 porsiyon yoğurtlu dereotu
1 dilim kepek ekmeği
1 kutu yoğurt
Ara:
1 kivi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon yeşillik
3 fırında köfte
1 dilim kepekli etimek
1 kutu yoğurt (%0,15 yağlı)
*
3 lt su
2 kupa yeşilçay
2 kupa kahve
30 dk. yüzme​

16.5.13
Sabah:
1 porsiyon yeşillik
1 kk beyaz peynir
3 siyah zeytin
1 dilim kepek ekmeği
Ara:
1 kivi
1 kepekli galeta
Öğle:
1/2 porsiyon zeytinyağlı fasulye
1 porsiyon mevsim salata
1 kase domates çorbası
1 kutu yoğurt
Ara:
1 kivi
3 fındık
Akşam:
1 porsiyon yeşillik
3 fırında köfte
1 dilim kepekli etimek
1 kutu yoğurt
*
2,5 lt su
3 kupa yeşilçay
3 kupa kahve
(Dün akşam arkadaşlarımla buluştuğum için yüzmeye gitmedim.:26:)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…