ayy çatlak yaa,grevle olmaz, yemek lazım
ayy kızlaaarrr, cidden mi yaa, 1. miyimmayy heyecan yaptım pööff 5ten sonra da dışardayım, geç gelicem eve, bakarım artık o zman kesinleşmiş olur... ama takım olarak 1.lik bekliyordum ben
geçmiş olsun canım yaa, dikkat et cnm annene geçmesin evet hassas bir zamanda şimdi...
canım ahttın turkcell se ben sana mesaj atarım
ayy burcuuumm, evet cnm tcell, yazmıştım sana numaramı, süper olur walla.. Saaoooll cnm
ay süper cnm, ok , saolcerencim yarın da yazabilirsin tatlım
tenk yuu beybiiihallederiz kuzucum o zaman
Kızlar bu akşam kardeşimle minnak oğluşu bize gelicek bebişler birlikte oynasın diye
Yarın da diğer kardeşimle Teyzoş ziyaretine gidicez ordan da sihirli baloncuklar (bubble show'a).Akşama annemi ziyarete ve hatta belkide onda kalmaya..
Beni göremezseniz merak etmeyin olur mu.Çünkü annemde internet yok.Teldende birşeyler yazamıyorum ben çok uzun sürüyorBeceremiyorum da diyebiliriz.
eneeeeeeeeeeee hiç unuturmuyum tatile azıcık kalmışay süper cnm, ok , saol
tenk yuu beybiii
tamam cnm, ohh gez bakalım, sakın gezerken diyeti unutma heee...
eneeeeeeeeeeee hiç unuturmuyum tatile azıcık kalmış
şeytan dürtüyor tabiki bazen ama napim
Bugün yemek saatinde misssssssss gibi köfteci ramizin tavuklarından yiyip birde miss gibi alışveriş yaptım.kızıma 1 tulum,1 pantolonlu askılı tshirtlü (böyle balonumsu) alt üst takım.bir tane de sandalet aldım.güneş kremide aldım ona..kızım tatile hazır bunlar son eksikleriydi.
Bende mal gibi gidicem heralde.evdekiler ya büyük ya küçük.tam bedenim olanlarda geçen yıl haşat olmuştur.kala kala bir şort bir kaç tshirt kalmış.alsam yakında büyük gelecekler,almasam nasıl tatil yaparım
En güzeli diyorum evdekileri iyice ayıklayıp bi kaç tanede yeni şort,tayt almak...
Bir kaçta penyeyle gitmem.yada pazara gidip ucuz ucuz doldursam mı valizi
CEREN SÜPER Bİ SONUÇ BUUUUUU HAKKINDI ZATENGünaydııııınnn,
kilo bildirimi yapıyorum :
başlangıç: 78,6
geçen hafta: 74,7
bu hafta: 72,3
fark: 2,4 kg
%lik: 3,21
tebrikler emoş çok güzel vermişsinkızlar günaydın :) 1 saate gelicem arkadaşıma gidiyorum bizim internet sıkıntılı bakım varmış gidip geliyo listeleri hazırlaycam merak etmeyin beni emi :) bu arada kilom 62,4 bugün fark 1,5 bu taşınma beni zayıflattı stresten
zeliş artık daha fazla asılıp en azından 80 leri görmeyi başarmalısın
bence sen duraklama dönemine girdin burcum :26:geçen hafta:66.9
bu hafta:66.7
fark:200
yüzdelik: %0.3
Ohhhhhhh afiyet olsun.Ama yemeden önce büyük hayaller kurma biraz tadına alışman lazım burcucum..
Moralini bozma bak ben oralardan geldim buralara.Herşey istemekle oluyor inan bana..
çok iyi hiilal ablaBaşlangıç :103,1
Geçen Hafta : 86,5
Bu hafta :85,2
Fark :1,3 %1,50
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::124::124::124::124::124:
günaydın..
geçen hafta :61.6
bu hafta :61.6 kilom aynı ve bu göz işi uzadı iyice kimseye haksızlık olmasın beni izinli yaz sefgili kaptiş ve yardımcısı ...
kilo veren herkesi kutluyorum..veremeyenlere vazgeçmek yok önümüzdeki hafta daha fazla asılın diyorum..
tebrikler canım
burcum üzülme ben de -100 gr dayım.tabi benimki hatalarım yüzünden.inş. haftaya tatlım
zelişcim sen de üzülme canım haftaya daha fazla olur inş.
geçen hafta 69
bugün 68,9
giden 100 gr
Bugün yeniden zayıflayamış olanların öncesi sonrası fotolarına baktım.Harika ya insanların bir gün canına takk diyor demekki özgür olamamak.İsteğini giyememek sevdiklerinle fotoğraflarda gülememek vs vs.
İnce olmak hayatı kolaylaştırıyor vallahi.Umarım bende ,sizde en kısa zamanda hedeflerimize ulaşabiliriz.
Kızlar kilom 80.2 :-( 200 gram anca gitmiş.Ama benim suçum,bu hafta çok yoğundum giremedim.Burdan uzakta olunca dikkat edemedim.Haftaya insaallah daha iyi bir sonuç olacak
tebrikler venüzzzzBaşlangıç: 87.6 (2.3.13)
Geçen Hafta: 73.0 (10.5.13)
Bugün: 72.5 (17.5.13)
Skor: -500 gr
Hedef: 50 kg
LİSTEYE GİRİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM OLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
canım normalde alıyoorum ama bu hafta hem bilgisayarım yoktu hemde taşınma olayıyla kaynadı haftaya tam gaz devam :) haftaya olabilirsin kraliçe
tühh kaçırdım fotoları neyse bi dahakine artık :) toparlamana sevindim canım :)
evet canım makine farklı ayna farklı olunca garip oldu taytı da bacaklarım daha net belli olsun diye giydim :)
ütülenecek bi dünya eşya varhala başına geçemedim yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo taşınırken haliyle tozlanıyo kirleniyo bugün bitiricem hepsini inşallah :) çok saol canım :)
bende istanbula gelmek istiyorum ama ne zmana bilmiyorum esad yarın gidiyo bi 3 hafta kalacak orda ordayken gidebilirsem gelicem ama kalacak yerim sıkıntı işte ama gelirsem istanbula sizinle mutlaka görüşüp tanışmak istiyorum
resimleri kaldırmıyorum tatlım :) istediğin zaman bakabilirsin
tatlım ben gönderirdim ama kullanmıyorum bu ara
38leeerrr 36 laaaarrrrr olacakkkkk giricez giyicez gezicezzzz
gayet güzel tatlım :) spor da olsaymış mükemmel
piliç büyük olmuyo mu canım? afiyet olsun canım
sabrın sonu selamet diye buna denir işte süpeeerrr mükemmeeeeelllll
zelişciğim olacak böyle zamanlar paylaşımlarının artığını farkettim :) haftaya listeye alabiliriz seni :)
üzülme burcum sen gayet güzel kilo veriyosun zaten. tuvalet sıkıntım var demişsin düzelir mutlaka
bravooooo hilalcim süpersinnnnnn
izine ayrılmasan da olurdu canım ama öyle istiyosan öyle olsun tatlım :)
gram gram da gitse giden gidiyo canım :)
aynen söylediklerine katılıyorum canım :) geçen yıl ben kilolarımdan dolayı tatile çıkmadım bu sene acısını çıkartıp 3 kere gidicem
kızlar sıkmayın canınızı kilo veremedim diyince veremiyosunuz haftaya daha çok vericem diyin süper olacak :)
ayyy ellerine sağlık tatlım :)
yakında bende başlıcam bu kepeğe
geçmiş olsun zelişcimKızlar bugün birden fenalaştım ateşim 38.5a yükseldi midem çok kötüydü dus aldım birde ağrı kesiciyle uyudum hiç bi şey anlamadım birden oldu şimdi daha iyim ama sadece baş ağrım kaldı ama anneme bulaşacak diye korktum o kaldıramaz şimdi menümü yazıp kaçaym kötüyüm çünkü hala :26:
iyide hiçbirşey yememişsin, iyice güçten düşersin sonra..Menüm
sabah 10:00
2 incir
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
2 hurma
1 avuç beyaz leblebi
2 ceviz
akşam 19:00 gibi yerim
1 kase çorba
su şimdilik 1.5
2.5a çıkar ama
söz uyumadan tüm geçmişi bitiricem ama şimdi kötüyüm kızlar sonra görüşürüz :)
Kızlar bu akşam kardeşimle minnak oğluşu bize gelicek bebişler birlikte oynasın diye
Yarın da diğer kardeşimle Teyzoş ziyaretine gidicez ordan da sihirli baloncuklar (bubble show'a).Akşama annemi ziyarete ve hatta belkide onda kalmaya..
Beni göremezseniz merak etmeyin olur mu.Çünkü annemde internet yok.Teldende birşeyler yazamıyorum ben çok uzun sürüyorBeceremiyorum da diyebiliriz.
Bugünkü menüm:
Sabah: 09.00
2 dilim ekmek
2 domates ve peynir
Öğle: 14..00
Special K kraker ve ayran
Akşam: 19.00
Patlıcan musakka
1 dilim ekmek ve cacık
3 lt su.
30 dk. zumba
50 mekik + 50 makas hareketi
melek güzel olmuş doydun mu? bide ekmekler beyaz ekmek mi? güzel olmuş beğendim
doymaya calıstım
ekmek beyaz ekmek değil
Eki Görüntüle 713996
kızlar bu hafta modum bu bugün ilk not ortalamalrım açıklancak ve heyecanım çok staj notum ne olcak merak ediorum
smileylerin hepsi sigmadiig icin bazilarini sildim
masallah canim cok tebrik ederim seni. insallah bireysellerde 1. olursun motiven artar
kizlar ben zaten normalde her sabah 2 yumurta ve 1kk peynir ile omlet yapiyorum domatesi yanina cig olarak dogruyordum,
bu sefer pisirerek yapayim dedim, herkes hem yumurta hem menemen, yani yumurta cok olmus dedi, tek fark pismesi veya cig yenmesi domatesin ondan cok sasirdim
tebrikler canim
canim bu hafta daha gayretli ol haftaya cok güzel bir sonuc görelim hem sen sevin hem biz sevinelim.
sana güveniyoruz daha iyi olacak.
hizli yürüyorum canim. alisinca cok güzel oluyor birde yürüyüs yerim cok güzel keske burada olsanizda birlikte yürüsek kizlar eminim oraya gitseniz sizde cok seversiniz
tebrik ederim canim cok güzel bir sonuc
bende ara ara bakiyorum netten. zaten diyete baslamamin bana gaz verici sebebide o resimlerdi.
bayanlar gördüm 100kg üzerinde simitleri var öyle kilo vermis ki sanki spor hocasi olmus vucuda sahip.
bu tarz fotolar beni gaza getirdi. ondan öncesinde online forum takip yerinde diyetle ilgili bisey görsem gözlerimi baska yere cevirirddim cok gicik olurdum
insallah bizde ulasacagiz canim
olsun canim en azindan duraklama degil
haftaya daha iyi olacak insallah
canim tickerinde 72.1 görünce venüs iyi veriyor bu sefer yine beni gecti demistim ama simdi ayni olduk yine
tebrikler canim.
insallah canim.
kolay gelsin canim insallah car cabuk biter.
bende taytla resim cekilmistim. hayatta tek basina tayt giyinmem o size özeldi
tesekkür ederim canim cok dikkatlisin gercekten
notlari ögrendikten sonra bu moda gecersin insallah
Eki Görüntüle 714010
kızlar paylaşım alanına baktım şimdiye kadar takım olarak 2. yiz cerende bireyselde 1.
teşekkürler burcu anlamadıımki ne oldu bana sabah ölüyordum şimdi turp gibiyimkonuşulan takım mı kız neler bilion sen
çok geçmiş olsun cnm benm
canım öğle olmamış hastasın ama öğlende çorba içebilirdin yada yoğurt filan yeseydin leblebiyide çok abartma bebegm
Ehh kuzum böyle yersen hasta olursun tabiki
Geçmiş olsun.
Ahaaaa bak Ankara gene
Benim kocişte diyo ki ankara gecelerini de merak ediyodum bakim nasılmış
zelişcim geçmiş olsun canım
ayy çatlak yaa,grevle olmaz, yemek lazım
ayy kızlaaarrr, cidden mi yaa, 1. miyimmayy heyecan yaptım pööff 5ten sonra da dışardayım, geç gelicem eve, bakarım artık o zman kesinleşmiş olur... ama takım olarak 1.lik bekliyordum ben
geçmiş olsun canım yaa, dikkat et cnm annene geçmesin evet hassas bir zamanda şimdi...
ayy bi şey diicem, 1. olursam hikaye yazmak lazım di mi? ay ben akşam dışardayım, gece yapsam sorun olur mu? sanki 1. oldum da derdi düştü ama ne biliyim şimdi , duygularım karışıkk:26: :18:
geçmiş olsun zelişcim
iyide hiçbirşey yememişsin, iyice güçten düşersin sonra..
iyi eglenceler hilalcim
Bugünkü menüm:
Sabah: 09.00
2 dilim ekmek
2 domates ve peynir
Öğle: 14..00
Special K kraker ve ayran
Akşam: 19.00
Patlıcan musakka
1 dilim ekmek ve cacık
3 lt su.
30 dk. zumba
50 mekik + 50 makas hareketi
ben sınavlara toplu giricem rapor aldığım için bakalım ben ne hale gelicem burcu
sağol nurcum inşallah haftaya çok iyi sonuçlar alıcam
süpersiniz kızlar
ceren hakediyordun uzun süredir böyle bi sonucu tebrik ederim canım
teşekkürler burcu anlamadıımki ne oldu bana sabah ölüyordum şimdi turp gibiyim
leblebiden başka bi şeyi midem kabul etmedi :26:
teşekkürler hilal abla
sağol ayşe ablacım
sağol ceren zaten gripten bana bi şey olmazda anne için endişelendim
hadi yazda okuyalım çok güzel oluyor böyle takımdan birinin bireyselde 1. olması
midem bulanıyor melek abla anca bu kadar yiyebildim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?