Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar, 13.takıma alındım, aranızda olmak ne güzel sonunda
Bu sabah diyetimde 1 dilim ekmek, 1 dilim dil peyniri, maydonoz nane, çay vardı.
öpüyorum hepinizi canlarım, günün sonunda tartıda herkesin 1 kilo vermesi dileğiyle

Kızlaaar yüzmeye gideceğim az sonra hazırlanayım sizleri çok öpüyorum

ohh, yüzmeye tam gaz başladın Venüs, bravoo, iyi yüzmeler cnm

kızlarrr sınavım var bugün öğleden sonra birazdan çıkıp okula gidip biraz daha çalışırım öptüm hepiniziiiii

başarılar kuşuumm

selam cnm, hoş geldin, kendini tanıtır mısın biraz bize.. bir de menüleri bizim yazdığımız gibi yazar mısın, örnekleri görürsün zaten 2-3 sayfa bakınca..
bu arada dil peyniri yağlıdır, ilk günden kızmayalım sana ama bilgin olsun..

bu arada, ben ceren, 30 yaşındayım, 3 yıllık evliyim (temmuzda 3 yıl bitiyor ) , bilgisayar mühendisiyim, 8 yıldır çalışıyorum...
hedeflediğim kiloya inince bebiş çalışmalarına başlayacağız kısmetse

Cerencim hoşbulduk, benim de adım Özlem memnun oldum. Endüstri mühendisiyim ben de, şu an yeni iş arıyorum, boş zamanın da tadını çıkarıyorum. Spor salonuna daha sık uğrayıp, sıkı bi diyet uygulayarak bu kilolardan kurtulmak istiyorum. Destek ve önerilerinizi bekliyorum. Bebiş için bol şans kuzucum. Kaç kilo vermek istiyorsun? ben şu an 71 kiloyum hedefim 55 olmak. Ticker oluşturucam birazdan takip edersiniz. :79:

bak şimdi sen kremalı mantarlı dedin içimdeki canavar uyandı 3 aya yakındır diyetteyim bugü açlık çekiorum ya
Bazen gördüğüm herşeyi yemek istiyorum.O halimden nefret ediyorum içinmden bir canavar çıkıyor sanki.Aslında mide ne yapsın bunca zaman yemişşş yemişşşş....
Yalnız olmamana sevindim.Malum burası türkiye insanın hevesini kursağında bırakıyorlar..Mükemmel bir anı olacaktır eminim.Heyyyyyyy gidi gençliğim heyyyyyyyyyyy
O patates ne patatesssssssssss..Veremiyorum diyosun patates yiyosun.Isırırım seni bak şimdi
Sabah şeftali ve kayısı olmasaydı da arada yoğurt yerine bunlar olsaydı.O aradaki yoğurt ta madımakla beraber olsaydı süperdi.

Evetttttt Nur.Hep sonu pişmanlık ama yinede yenik düşüveriyor insan arada.
Hemde uzun zamandır 7 hasretiyle yanıp tutuşuyorken.Bu kadar yakınım hala inemedim
Geç kalkınca daha mı az yiyor insan nedir.
Bende ilk defa ramazanda diyet yapıcam.Merak ettiğim sorulardan biri.Ramazanda da dukan yapıyorlar ama bilmiyorum ki ben dayanabilirmiyim meyve sebze olmadan..:44::44::44:
Semiz salataya devam o zaman..Ama 10.000 adım için söz veremem
leblebimi sadece hilalcim ne kadar kaçamak yapmış olsan da normal yemekle devam etmelisin. sağlıksız yiyerek zayıflanmaz canım
Kaçamak yaptım diye yemedim ki eminecim.Bağırsaklar yüzünden yedim Bugün daha iyiyim sanki.
Bende bilemedim ama dün pek su içememiştim çok kötü oldum:18::18::18::18:
Bugün yoğurt ve bol su içeyim diycem ama açımmmmmmmmmmmmmmm...
Bazen banada oluyor bol su yeşil çay ve yoğurtla hallediyorum canım..

Tostuda pek severim ama oda cısss.Sonraki günlerde ekmeğe pek yüklenme canım istersen...Sonra canın daha çok ister...

Bu saate kadar nerelerde bu kız dediniz mi bilmiyorum ama sabah hastaneye gittim.Zaten geçen hafta randevu almıştım biliyosunuz tahliller için.hem onları yaptırdım hemde malum problem için
Öğleden sonra alıcam bakalım ne diycek doktor.Galiba yediklerim yüzünde olmamışım ben böyle.Ortalıkta bir salgın varmış zaten ona yakalandık heralde...

tünaydın kızlar

Özlem hoşgeldin.Ben Ayşe.27 yaşındayım evliyim bir kızım var.Edebiyat öğretmeniyim kpss ye hazırlanıyorum.

Venüscüm otostop dışında güzel planların.İyi eğlenceler bence de yüzmenin çok faydasını göreceksin...

Hoşbulduk güzelcim, çok memnun oldum. Başarılar şimdiden KPSSde. Bu arada 1. ağustosa kadar 10 kilo verme konusunda iddiaya girdik bi arkadaşımla. Ne diyosunuz kızlar başarabilir miyim?

hilalcim geçmiş olsun

netimde problem var çok yavaş dünden beri çok geç açıyor bazen açmıyor

günaydın tatlım ödem tutmuşsundur canım 1-2 güne düzelir canım merak etme :)

ekmekler yine çok olmuş cerencim ama spor günleri böyle oluyo senin

kızlarrr sınavım var bugün öğleden sonra birazdan çıkıp okula gidip biraz daha çalışırım öptüm hepiniziiiii

kolay gellsin bebeişim

hoş geldin canım ben 13. takımın kaptan yardımcısıyım ismim emine(emoş) bilgisayar mühendisliği okuyorum 2,5 aydır 13. takımlayım ve yaklaşık 14 kilo verdim takımımla inşallah sende bizlerle hedefine ulaşırsın canım :)

şimdi yapman gereken bazı şeyler var birazdan onları yazıcam :)

hilalcim ben kaçamk yaptın da öyle yedin sandım geçmiş olsun canım iyisindir inşallah :)

Hoşbulduk güzelcim, çok memnun oldum. Başarılar şimdiden KPSSde. Bu arada 1. ağustosa kadar 10 kilo verme konusunda iddiaya girdik bi arkadaşımla. Ne diyosunuz kızlar başarabilir miyim?

verirsin canım azim kararlılık olunca mutlaka verirsin. 2,5 ayda 14 kilo veren biri olarak yapabilirsin diyorum :)

özlemcim şimdi takımla ilgili bilgileri yazıcam. ilk olarak bana şu anki boyunu kilonu hedef kilonu yazmanı istiyorum not alıyorum.
birazdan genel takım kurallarını yazacağım onu da okuyup altına okudum anladım yazman gerekiyo.
her gün saat 00:00 a kadar olan topiğe yazdığın mesajları sayıp bu haftalık mid_night_sun nickli arkadaşa özel mesaj olarak atıyosun. mesajlar neden önemli dersen takım listelerine girmen için aktifliğin çok önemli. 3 hafta deneme süresi var senin durumuna ve dikkatine bağlı olarak bu süre kısalabilir. mesela ben ilk haftamda girmiştim. her gün düzenli olarak menülerini öğün ve saatleriyle beraber yazıyosun. örnek liste için mid_night_sun ın listesine bakabilirsin.
her girişinde son mesajından itibaren geçmişi okumalısın sana öneride bulunulmuş olabilir. bi soru sorulmuş olabilir.

şimdilik aklıma gelenler bunlar. şimdi kuralları paylaşıcam cnım :) tekrar hoşgeldin aramıza

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.

Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Emoşcummm ne kadar şeker mi şeker bişisin. çok moral oldu söylediklerin. 2,5 ayda 14 kilo vermen büyük başarı. çok tebrik ediyorum seni. o zaman kesinlikle doğru ellerdeyim diyorum önerilerin neler canım bekliyorum:126:

canım boyum 1.73 kilom 71 55 kilo olmak istiyorum. dediklerini harfiyen uygulayacağım. hoşbulduk

okudum anladım :13:

disiplinli olduktan sonra başarılamayacak bişey yok canım :) menülerini yazdıktan sonra yapman gerekenleri yapmaman gerekenleri tekrar söylerim canım :)

canım boyum 1.73 kilom 71 55 kilo olmak istiyorum. dediklerini harfiyen uygulayacağım. hoşbulduk

tamam canım not aldım :)

kolay gelsin cnm
Teşekkür ederim Burcummm
Kolay gelsin sana da tatlım. Ben sporuma gittim geldim, öğle yemeğimi yedim. Şimdi bir kahve yaparım oooh!

Merhaba Meltem, ben Venüs. 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim aynı zamanda çalışıyorum. 13. Takım ile 2 Mart 2013'den bugüne 15.5 kilo verdim. Daha yolum uzun birlikte güzel zayıflamalar dilerim.
Bir de akşam tartılmaktan bahsetmişsin sanırım, aç karnına ve sabahları tartılman gerekiyor biliyorsundur.
Menülerini de parça parça değil de akşam toptan yazarsın canımcım. Sabah-Ara-Öğle-Ara-Akşam şeklinde gibi... Öğünlerini tükettiğin saatleri de yanlarına yazabilirsin. Ayrıca menünün sonuna gün boyu ne kadar su içtin, ne kadar yeşil çay içtin ve ne spor yaptın yazarsın canım.
Yalnız olmamana sevindim.Malum burası türkiye insanın hevesini kursağında bırakıyorlar..Mükemmel bir anı olacaktır eminim.Heyyyyyyy gidi gençliğim heyyyyyyyyyyy
Süper olacak
Gemiş olsun fıstıkımmm
tünaydın kızlar

Venüscüm otostop dışında güzel planların.İyi eğlenceler bence de yüzmenin çok faydasını göreceksin...

Tünaydııın Çok güzel olacak umarım tatilim 2.5 ay yüzerek bacacıklarımı inceltmeyi hedefliyorum, bakalım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…