Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emoş bide ısrarla bizim gruba girmeyen biri var dün buradanda yazdı katılmak isteyen alanına da illa 13 takım demiş :44:

burcum dayanamadım ısrarlarına davet ettim artık :)

ımmm kolay gelsin emoşum sen braları merak etme mesaj listesini takip edecek bi gönüllü olur herhalde bnm sınav haftam yoksa ben devralırdım

tamam canım kolay gelsin sana da :)

bebeğim sen de süper gidiyosun 16 kilo verdin neredeyse :) 1 aya kadar senin de 60 kilo olacağına inanıyorum

kızzz burcuuuuu sen de mi dukancı oldun

tekrar tebrik ederim cerencim :) yazını çok beğendim çok güzel yazmışsın

cereeeen o ekmekler niye arttı bakiyim

kızlar sonunda tuvaletime çıktım rahatladım kaç gram farketti derseniz 300 gr daha farketti yani 66.4 üm inş. da böle gider yani kilo vermeye devam

ohh sonunda burcucum

venüsüm toparlan hemen ağlamakla kilo verilmiyo ben çok denedim olmuyo tek çaresi diyet ve spor. spora başladın zaten diyetin süper gidiyo. hayatındaki çalkantılar da düzene girecektir merak etme biz her zaman yanındayız gerekirse sana şeytan çıkarırırm bakkkk

2+2=4 tabak ezogelin 1 gün için çok fazla canım. dikkat et çorba iyidir ama aşırıya da kaçma

burcu menülerin bi azalmış gibi sanki :26:

bu ne kız böyle doyulur mu

iyi geceler kızlarr yarın sabah uğrar giderim biliosunz yarın doğum günümmm tmm pasayı çok az yicem öptüm hepinizi

burcuuuuuummmmm doğum günü kutlu olsun tatlım nice nice nice güzel,mutlu,sağlıklı,başarılı yaşlara bebeğim

kaptancıımmmm özledik seni çok. ne zman rahat olursan bekliyoruz kaptancım kaptanlık mevzusuna gelince senin kaptanımız olarak kalmanı istiyorum bu benim şahsi görüşüm tabi :)

kızlar bana olan güveniniz için çok teşekkür ederim ama kendimi kötü hissediyorum sizden ayrı kaldım 1 haftadır ilgilenemiyorum :26:

ayyyy çok özendim yaaaa bu sene esad napcak bakalım :) bekliyorum bi ekşın

doğum günün olmasına rağmen süper olmuş canım

nurcum menülerin çok düzensiz geldi gözüme :26:

melekcim tantuni çok yağlı değilmi? afiyet olsun canım

kuzum sen yemekleri mi azalttın yoksa dışarda olunca mı böyle oldu :26:

Bugün nasıl perişan oldum anlatamam kafamı kaldıramıyorum Tuvalete git gel rezil gibiyim.Evede gitmek istemedim Aylinle tuvalete bile gidemem.
Benim menümü tahmin edersiniz bugün.
Leblebi
leblebi
leblebi...

leblebimi sadece hilalcim ne kadar kaçamak yapmış olsan da normal yemekle devam etmelisin. sağlıksız yiyerek zayıflanmaz canım

canım ben hiç ramazanda diyet yapmamıştım. bu sene yapıcam. iftarı hafif sahurda bol protein ve tok tutucu yemekler yemeyi düşünüyorum sen de o şekilde yapabilirsin.

vayy bee masallah.
ben hic gecenin bir vakti degil tatli icin baska birsey icin bile kalkip yemem.
ama sen gece kalkip pasta yapmana ragmen bunu biraktiysan bende insallah ramazani tatlisiz geciririm

yani bencede hastayken bile hiç dermanım olmasın kalkıp elmalı kurabiye hamuru yogrdumu bilirim yani

yok emoşum azalmadı menülerim sadece bol protein filan alıorum bide midem küçülmüş doyuyorum ama bugün bi hayvan var içimde doymak bilmedim canım biz idare ediyoruzzz siz işlerinizi halledin yne ilgileniosunuz merak etme biz sizi istioruz o kadar

ya çalışan anne çocuğu olunca evin işleri bana kalıo e ucundan öğrendim yemek filan güzel yaparım yani

anladım kuzuumm, bizim çocukların geleceği yani.. benim annem ben 5 yaşındayken işi bıraktı ama ben de çok zorlanmadım.. süper yemekler yapmıyorum ama yoğurtla yeniyor

Bugün nasıl perişan oldum anlatamam kafamı kaldıramıyorum Tuvalete git gel rezil gibiyim.Evede gitmek istemedim Aylinle tuvalete bile gidemem.
Benim menümü tahmin edersiniz bugün.
Leblebi
leblebi
leblebi...

ay cnm geçmiş olsun yaa, neden bu kadar kötü oldun ki acaba? bol suyu ihmal etme, susuz kalma...

Dondurma Karpuz kiraz
yani karışınca mideni bozdu heralde, bi de uzun zamandır yememiştin...

Kız burcu kilo verirmiyim acaba böyle olunca
yani su kaybı olur ama yağ olur mu bilemedim..

ay Venüüüss, nasıl mutlu ettin beni yaa, saol cnm.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum işte.. dur ben desana sarılıyım öpiyim ben var ya, zaten bu dünyada kötülük için uğraşanları anlayamıyorum, zekam yetmiyor...yani en kötü şeyi yapsan eline ne geçecek? sen de ölücen o da ölücek en sonunda.. walla ya, bazen böyle konuşuyorum annemlerle teyzemlerle falan , bana uzaylı gibi bakıolar.. salak bu be, yok saaff, falan gibi muhabbetler geçiyor aralarında

kızlar bugün fırında elma dilim patates yapsam ysem ne derseniz :18:
afiyet olsun Burcum , yemişsin zaten şimdiye kadar..

iyiymiş bu saol tatlımm..

bak şimdi sen kremalı mantarlı dedin içimdeki canavar uyandı 3 aya yakındır diyetteyim bugü açlık çekiorum ya

ay kıyamam yaa..

Starbucks ile aşkımız light sütlü latte ile devam ediyor. Tavsiye ederim.

sen de short-nonfat-yarımshot latteyi seviyorum..

ay çok güzeell, dönüşünde maceralarını yazmanı bekliyoruuuzz..

selam Emooşş, tamam cnm sen ilgilen projenle... isterseniz bana yollayın mesaj sayılarını,emoş gelene kadar ben bakarım...

akşam çorba olmasaymış daha iyiymiş sanki cnm yaa, patatesler var ya.. neyse, afiyet olsun kuşum

cnm ya, Burcu'yla yazışmanızı okudum ama bence de miden için bir doktora gitsene.. yani çok rahatsız edici değil mi böyle.. gastrit mi-reflü mü başka bi şey mi baksınlar yani.. yazık sana yaa

yok canım yemekleri güzel yaparım bak şimdi Allah var yukarda canım diorum ya içimde bi hayvan var bide öğle çorba yemedim die yedim neyse o hayvan artık yerini neye bırakacak bakalım sınavda var

neyseee kızçeler iyi geceler yarın sınavım var gidiyim az daha bakıyım yatıyım emoş mesajlar sana mı atılacak

anladım canım :) en kısa zamanda komple burdayım

tamam canım bu hafta sana atılsın mesaj sayıları o halde bi duyuru yapayım :)

13. Takım Güzelleri
bu haftaki yoğunluğumdan dolayı 20.05.2013 pazartesi yani bugünden itibaren mesaj sayıları mid_night_sun yani cerene atılacak duymayan kalmasın :)

ok canim o gün kutlama vardi ve cabuk ve doyurucu yiyebilecegim tek sey ezogelindi.
hepsini pasta cörek börek yememek icin yaptim

olsun canim tasindin yogunsun normal yani.

o günki menüme sabah mecbur kayisi kattim, cok zor durumdaydim emos, gecti cok sükür.

yani bencede hastayken bile hiç dermanım olmasın kalkıp elmalı kurabiye hamuru yogrdumu bilirim yani

sen baya baya gece sefiymissin yav
benim öyle bir durum olmadi hic, olsaymis bide nolurmusum

eger o gün sinav yoksa rahatsiz etmiyor, sadece belli bir saate kadar ac duruyorum sonra yine yiyorum
aslinda öncedende dedigim gibi vardi ama bu kadar uzun sürmezdi, suan evde cok kalabaligiz konsantre gerektirn isleri ben gece yaptigim icin yani ders calismak vs. haliyle tüm gün akisim birbirine karisiyor ben biraz da ona bagliyorum.
eskiden biraz daha erken yiyebilirdim genelde 8-9 gibi.
ama uzun zamandir en erken 9 genelde ise 10dan sonra yiyebiliyorum.
bilmem ki doktora giderim yakin zamanda sgl cnm.

13. Takım Güzelleri
bu haftaki yoğunluğumdan dolayı 20.05.2013 pazartesi yani bugünden itibaren mesaj sayıları mid_night_sun yani cerene atılacak duymayan kalmasın :)

ok canim anlasilmistir

kızlar bugün fırında elma dilim patates yapsam ysem ne derseniz :18:
Yapma diyecektim ama sen yapıp bide yemişsin. Menünü beğenmedim. Fazla olmuş kendini çok aç bırakma bırakırsan o içindeki öküz çıkıyor ortaya.

Venüs cüm yine bırakmışsın kendini sebebini bilmiyorum ama toparlanacağına inanıyorum. Lütfen hedefine odaklan o zaman herşey daha güzel olacak. Bu tatil fikri otostop haricinde süper bir fikir. Malum Türkiye de yaşıyoruz otostop işi sakıncalı geldi. Bizde bazı tatillerimizi çadırda yapıyoruz çok eğlenceli oluyor ama otostop işini bi daha düşün derim. Bu arada bu yaz bende İzmir deyim. Denk gelirse tarihler görüşelim derim

Kolay gelsin sana kuzucum. Arada bir olsada bende gelmeye başladım. İzine ayrılmama konusunu iyi düşünmüşsün. Ama beni asıl düşündüren seni mezun edince buralar ne olacak? Mesaj listesini yapayım diyecektim ama Ceren e atılacakmış. Bu hafta böyle olsun haftayı listeyi yapayım. Bu arada kaptanlık fikrin içinde teşekkür ederim. Okumuşsun bütün geçmişi

diyetimin ez zor asamasi iftarda tatli yiyememek olacak
acken canim tatli istemiyorda hep yemegi yiyip doyduktan sonra istiyor.

insallah kilo almam ramazanda. veremesem bile ramazana basladigim kiloyla ayni kiloda olsam sevinirim yani

Nur'cum bütün mesajlarını alıntılayamadım ama miden ve kahvaltı işi için mutlaka doktora git. Ama bence psikolojik geldi. Belkide mideni öyle alıştırdın. Yavaş yavaş düzeltebilirsin Burcu nun dediği gibi. Ramazan içinde sahurunu sağlam yaparsın. Mutlaka haşlanmış yumurta olsun. İftarla sahur arasında oruç olmadığın zamanda bol bol su içersin. Tatlı olarakta zaten hurma yiyormuşsun. Bir ikisi seni keser bence. Ayrıca kendini böyle şartlandırma çünkü düşünce gücü çok önemli. Ben düşünce gücüyle bir haftada 1.6 kilo verdiğimi biliyorum. Yeterki olumlu düşün. Karşılığını alırsın.

Kızlar bütün geçmişi okudum. Çok alıntı yapamadım ama gördüğüm kadarıyla bugün menü yazmayanlar ve çok az uğrayanlar var. Sanırım paylaşımlar azalmış biraz. Bu takımın motivasyonunu etkilemesin sakın? Aklıma geldi şimdi. Kaçamaklar çoğalmış hafta sonu. Umarım cumaya herkes kilo vermiş olur. Bu arada cuma günü gelirim liste için. Emine müsait olmazsan ben yaparım lissteyi. Artık çareyi böyle gece gelmekte buldum. Ufaklık uyuyunca bakıyorum ama zor oluyor geçmişi okumak Kaçıyorum şimdilik. Yarın yine uğramaya çalışacağım. İyi geceler herkese, sabah gelenlerede günaydın

ebrucum ben mezun olunca da buralarda olurum :) bu hafta çok yoğunum sadece. kilomu korumam lazım koruma dönemi boyunca da takımımdan ayrılmayı düşünmüyorum :) kaptancım sen listeleri merak etme sağolsun takım arkadaşlarımın hepsi o konuda yardımcı oluyo :)

günaydın kızlaarrr, dün akşam elektrik kesildi.. ben de fırsattan istifade yattım walla :) bakayım akşam neler kaynatmışsınız..
ya bende 2 gündür şişlik var kızlar yaa, diyette hiç bozukluk yok ama 2 gündur 300-400gr fazla çıkıyorum... ama hissediyorum yüzüklerim falan sıkıyor , ayaklarımın altı acıyor, şişlik yani

naapsam ki , çok su içiyorum ama....

ay bi şey olmamış akşam :) benden sonra siz de kaynatmamışsınız fazla...
hadi o zaman mesajları falan düzenleyeyim ben :)

öptüüm...

Dünkü Menüm:

Sabah(08:00)
2 dilim kepek ekmeği arasına beyaz peynirli domatesli tost
çay

Öğlen(12:20)
Izgara et + yoğurt + 1,5 dilim kepek ekmeği

Ara(16:40)
Kepek ekmeğine beyazpeynirli domatesli tost (kenarları attım, 1 dilim ekmek yemişimdir.)

Ara(21:50)
5 badem

3,6LT su
2 saat Bodypump ve yürüyüş
1 sade kahve
yeşil çay içemedim dün :18::18:

ekmekler de biraz fazla di mi? akşam yemek olmayınca, tost yiyeyim tutsun dedim...

Afiyet olsun canımcım, menün güzel. Sporun ise süper:13:
anlattigin hic benim tarzima göre degil ama sana bol eglenceler dilerim canim.
bende bodrumda olacagim insallah.
birde reglime denk gelmezse deymeyin keyfime
Hihih doğrudur canım fakat tam benim tarzım üç arkadaş maceradan maceraya artık Hatta iş için Ankara'ya gittiğimde iş arkadaşlarımdan ayrılıp öğrenci arkadaşlarımla buluştuğumda da Ankara'yı otostopla gezdik paramız yoktu. Alışık olduğum bir şey sorun değil benim için.
Afiyet olsun canımcım
Toparlanacağım Emoşum! Yüzmek incecik yapacak beni zaten eminim buna! Ne kadar inanırsam okadar kararlı oluyorum. Bu işi başaracağım canım arkadaşım!
Senin de pozitif enerjin bizleri çok mutlu ediyor sonuçta canım benimmm. Ailen kötü niyetli insanların seni kırmasından korktukları için öyle tepki veriyorlardır bence
13. Takım Güzelleri

Kaptişkooom tabiki görüşeliiiim! Ben daha iki gün önce otostopla Ankara'yı gezdim, daha önce de arkadaşlarımla Antalya'yı gezmiştik. Zaten 3 kişi olacağız merak etme canım. Hihih
Ödem olmuş canım belli ki ama ne işe yarar bilmiyorum.
Afiyet olsun bebişkommm

ay kaptancım herhalde bu kaçamak neyse kaçamak demeyelimde patatesleri yemeseydim heralde devam etcektm böle bugün canım hiç bişi istemio 2 ayın isyanı oldu sanırım ama bugün toparladım

minnoş ekmeğin dibine vurmusun ama iyi iyi

Kızlaaar yüzmeye gideceğim az sonra hazırlanayım sizleri çok öpüyorum

kolay gelsin cnm

kızlarrr sınavım var bugün öğleden sonra birazdan çıkıp okula gidip biraz daha çalışırım öptüm hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…