- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
beni tuz değil de yagsız yoğurt kasıo şu an daama nane filan hallederiz ya
sadece 2 gün yapılyıor degilmi? daha fazla olmuyor?
birde çrşb - prşmb yapılsa acaba şişlik olurmu ki tartıda? yoksa azalmam mı olur?
Bulgur,mercimek falan var ya,ondan sordum... :44:
Yagsız yogurt mu kullanıcaz?yaglı olmuyor mu? yarım yaglı falan?
canım yapanlar çar. perş. yapıo ve kesinlikle sağlam kilolar veriyolar yani diğer gruplarda filan da var
hımm iyiymiş bizde yapalım o zaman
Neyse Burcu, ben kaçıyorum..
Karnım zil çalıyor, en iyisi uyuyayım,saat erken ama
Yarın görüşürüz
kızlar bi uğradım napıyosunuz diye :)
nurcum biraz okudum yazdıklarını tamamını bilmiyorum ama genel olarak anladığım sevgilinin sana karşı bi ilgisizliği var. bu da kızlar için sorun bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. eğer gerçekten bitirebileceksen bitir. sıkıntı sıkıntı üzerine olmuyo.ü
bizim de esadla aramız bozuk. 1 haftadır çok kötüyüz. burdayken hep yanayana olduğumuzdan sıkıntı olmuyodu ama şimdi istanbulda günde 1 ya da 2 kere konuşabiliyoruz. ablasının yanında diye konuşamıyomuş. ben annemin babamın yanında bile konuşuyorum mesela. sinirimi hoplatıyo bu durumlar. üstüne tez hazırlıycam diye canım çıkıyo hayattan kopmuşum saçma sapan şeylerden konu açıp kavga çıkartıyo. dün sinirli olmamın sebebi biraz da ondandı. beni adam akıllı ailesine anlatmadığı için ona kız bakmaya devam ediyolar. dün ablası sürekli söyleyip övüp durduğu bi kızı eve davet etmiş esadla tanıştırmak için. bunu duyunca iyice sinirlerim oynadı. resti çektim artık ya en yakın zmanda ailene beni şahsen kız arkadaşın veya sözlün gibi tanıtırsın ya da ben yoldan çekileyim rahat rahat kız baksınlar bulsunlar dedim. ona da yanaşmıyo paşam. 2 hafta kaldı dönmesine bekliyorum ne olacak diye.
nur sayende bende derdimi anlattım
menü fena değil Nur'cum... öğlen akşam ekmek yememişsin, sabah kahvaltıda 2 yumurta 2 peynir fazla gibi ama sonra dengelemişsin sanki, ekmek de az, protein ağırlıklı olmuş.. suyunu biraz daha artırırsan süper olacak..
görüşürüz cnm.. canını sıkma, rahatlamaya çalış elinden geldiğinde..
arkadaşım var kuzucum yanımdauzun zamandır görüşmedik de
fena değil bebeğim canım bu kadar ilgisiz davranması bence saçma gerçekten kopusunuz sanırım çok üzüldm kuzum ya
canım emoşum bu çok saçma bi neden ya gerçekten sen yapabiliosan oda yapmalı bizde kötü gibiyiz bi kaç gündür ya bilmiyorum ama çok tuhaf davranıo bazen çok iyi bazen çok kötü ama biz böle geçiş dönemleri yaşıoruz umarım sizinde böle bi geçiş dönemidir
Kızlar, benim anladığım bu havalar sadece bizim diyetleri, şişklinliği falan etkilememiş, erkekleri de etkilemiş
Esad , Gencay, Nur'un erkek arkadaşı hepsinin bu davranışları havalardandır diyelim
bu arada ben bir duş yapıp, dışarı çıkıcam, saçlarımı kestirmek , biraz şekil vermek istiyorum.. akşam gelirim kuzucuklaaarrr
emoşum resti çek kesinlikle.sanki kız olan bu şaştım yani ablasının yanında konuşamaması falan ilginç.
nurcum ben bile sinir oldum.ben yaşasam aynı şeyi yapardım.sen moralini bozup otururken onun umrunda bile değil eğlencede
kızlar şunu söyleyeyim evli biri olarak erkek her zaman kadından daha çok sevmeli,pervane olmalı.hele hele arkadaşlık döneminde... ilgisizlik varsa çok düşündürücü evlenince ne olur bu ilgisizlik düşünün.hiç bir şeyi büyütüp kendinizi üzmeyin,karşı tarafın ruhu bile duymuyor,kendinizi yıpratırsınız...
nurcum çok tatlısın ama bu övgülerin hiç birrini hak etmiyorum annemle çok kötü günler geçirdim önceden ergenlikmiydi neydi bilemem ama çok kırdık bbirbirimizi herşey düzeldi ama keşke bu günler hiç olmasaydı babam zaten yıllar önce vefat etti canım yani çok teşekkür ederim ama hiç birini hak etmiyorum keşke önceden de anlasaydım annemin değerini diye çok pişmanım
nurcum ve emoş inşallah ikinizinde erkek arkadaşıyla aranız düzelir ya ama olmuyosada bırakın gitsin
tabi bekara koca boşamak kolay gelir ama onlarda sizi üzmesinler bida
Ayyy bebişim o nuggetlar ve makarna çatallama olmasaydı bomba olmuştu.Onlarda normalde diyete zarar verecek kaçamaklar değil aslında ama senin iniş yavaşladı ve bir süre durduya o yüzden seni etkiler diye düşünüyorum.
Evet ben sadece bende var diye üzülüyorum ama bütün takımları mevsim değişikliği çarpmış
ohhhhhhhhhhhhhhh kızılkayalara gidince öyle oluyor nedense silmece süpürmece.Tebrik ederim seni bebişim iyiki yememişsin.
Ekmekten vazgeçmemek için akşam da tost yemiş bak bak bak
Nur'cum bende fikrimi söylemek istedim müsadenle.Önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki gerçekten karşında çok anlayışsız ve senin ona duyduğun saygıyı sana duymayan bir adam var.Sen o kadar iyi nyetlisin ki sürekli onun yaptıklarına mantıklı kılıflar giydirmeye çalışıyorsun(biz kadınlar hep böyleyiz)ama sonunmda üzülen sen olursun.Çünkü ben olmuştum ve birçok insanında sonunda yaşadığı böyle oldu.Kendini bu kadar çok üzersen sonra çok pişman olursun.Bırak ne hali varsa görsün.İnşallah karşına ondan daha iyileri çıkar.Çünkü onunla evlenirsen bütün hayatın böyle geçecek. Ne gerek var seni deli gibi seven yerlere göklere sığdıramayan biriyle evlenirim daha iyi.
O pişman olsun.
Senle ben bu hafta aynı durumdayız.Bende regl bekliyorum hala olmadım ama çok acelem var.Pazartesi gidicem.Bir an önce olsun diye dualar ediyorum.Antalyanın o sıcağında havuz deniz olmadan naparım bilmem((((((
Oy oy kıyamam.Menülerde gitgide düşmüş.
Burcum jillian nasıl gidiyor.2 hafta sonra tatil dönüşü bende başlamak istiyorum biliyosun.İncelme toparlanma vs ne alemdesin.???????????????
Yoğurt,Ayran..Hilalin yoğurtla imtihanı var gibiyim bu ara:))))))))))))))) Evde bir kova yoğurt ofiste bir kova yoğurtGülmekten ölüyorlar bana...Afiye olsun bebişim.
Proteinin gözüne gözüne vurdum yemin ederim:))))))))))))))))))))))))))))))))))
Siz orda kısa yazdığıma bakma 1 tabak ciğer ye bakalım ne oluyor:))))))))))))))))))))))
Bebişi düşünenlere yeniden düşünmelerini tavsiye ediyorum.Çok yoruyor beni çünkü(((((((((((
Bu arada iyi vakit geçirdik ama insanlar çok saygısız.Kimseyi itip kakmamak için saatlerce bekleyip en önden sıra aldım.Arkama gelen kadınlar resmen üstümüze çıktı ve kızımı çok bunalttılar((((((((((((((
Maşallah maşallah...
Eline sağlık canım benimde cuma cumartesi kalmış.Cuma 13 ,cumartesi 2 diye burdan yazsam olur mu :))))))))))))))
Amma sardın kız dukan krep'e :)))))))))
Melekcim sen doydun mu asıl böyleAfiyet olsun.
Eneeeeeeeeeeee ben kurtardım sıra sendeYorgunluktan deli gibi yatağın neresinde olduğumu bilemeden yattım yemin ederim.Biraz da güneşten yanmışım
kızlarrrrrr markete gidip mantar aldımmmmemoşun brokolisi benm mantarlarrr ahahahaha
emoşum gel artıkkkkk
Dün tartıldım. Kilom 80.4 cıktı.
Bende kalori sepetine girdim. Bir ay sonra 76 olmayı hedefledim.
Bana günlük 1300 küsür kalori verdi.
Buna ek 30 dk. spor yapsam belki 72 ye inebilirim...
Eşime de dedim " Bana 1 ay kilodan bahsetme.1 ay sonra veremezsem istediğini söylersin"
Kilomla ilgili konuşunca motivasyonum düşüyor, tamam dedi.
Bu sefer bi program hazırladım,kararlıyım inş. vericem.
Bu haftada 79 u görücem
Merhaba kızlar
takımda emoş venüs nur ortalarda görünmüyo ben bile onlardan daha aktifim nerde bu kızlar
tamam kız koyacam taytla üstümdekilerle hani eskiden de giydiğim için şu ankıyafetle farkı görün die bebeğim tamam tayt ve askılıylada koyarım2 bden den fazla canım şu an 38 i zorluorum kapanıo ama yanlardan simitlerim çıkıo o yüzden 40 cuk oluo 76 kiloyken 44 bedendim işte
bu hafta yapcam canım bakalım ne sonuç alcam
sen yap,ii olursa bende yaparımbu hafta yapcam canım bakalım ne sonuç alcam
kizlar tartida 1,5kg regl dönemim yakin oldugu icin düsündügüm artiyi eksiye cevirmek icin
yarin ayran detoksu yapmayi planliyorum.
gerekli malzemeleri bugün aldim.
nohutlar suda bekliyor.
emin olmak icin tekrar size sormak istiyorum
su yazacaklarim dogrumudur?
2 gün üst üste yapilacak.
2 günde kahvalti ayni olacak:
1 haslanmis yumurta = ben cilbir yapmayi düsünüyorum
1 dilim kepekli ekmek= kepekli ekmek olmadigindan cavdar veya tam bugday ekmegi düsünüyorum
domates, salatalik.
az yagli beyaz peynir.
yesil cay su serbest
ayran detoksu
2lt ayran mi? 2 lt yogurt mu?
sanirim 2 lt ayran icine
2 salatalik rendesi = burada kisa salatalik olmadigindan uzun salataliktan bir tane koyacagim ve rende yapmayip ince ince cacik gibi dograyacagim
4 kasik haslanmis nohut = nohutu suya koydum
4 kasik bugday = pakedin üzerinde asurelik bugday yaziyor umarim dogrudur baska yoktu; bugdayida simdi aklima geldi sanirim buda suya konulacak. nette bakip ona göre koycam birazdan.
4 kasik yesil mercimek haslanmis
bu karisim gün boyu 2 saatte bir kase miktari icilecek.
kizlar dogrumudur bu?
birde wc problemi diyenler olmustu nasil oluyor o?
günaydın kızlaaarrrr
iyi geceler kuzucum sabah bana mesaj at tartılınca merak ediyorum öptümmmmmmm
Ya bu ayran detoksu nasıldı?
Bayagı oldu bakmayalı hatırlamıyorum :44:
Birde nedense böyle verilen kilolar geri alınacakmış gibi geliyor bana
beni tuz değil de yagsız yoğurt kasıo şu an daama nane filan hallederiz ya
Aaa tamam ,çorba gibi bişiler hatırlıyordum dogruymuş,yapılabilir,gayette doyurucu aslında.
ama tuz falan yokmuş,çorbayı tuzsuz içemem ki ben :120:
sadece 2 gün yapılyıor degilmi? daha fazla olmuyor?
birde çrşb - prşmb yapılsa acaba şişlik olurmu ki tartıda? yoksa azalmam mı olur?
Bulgur,mercimek falan var ya,ondan sordum... :44:
bugünki menüm
10:00
1 yumruta ile yagsiz omlet
2 kk beyaz peynir 45%yag
6 zeytin
1 d. tam bugday e.
domates
salatalik
12:00
3 kuru kayisi
16:00
2 balik filet
salata + 1tk zeytin yagi
20:00
1 tabak köfteli yemek
1 kase cacik
2lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
kizlar herzamanki gibi yememe ragmen
dünden beri tartida 1,5kg artidayim.
reglim yakin oldugu icin saniyorum ve umuyorum.
cuma günü arti cikmak istemiyorum
kizlar tartida 1,5kg regl dönemim yakin oldugu icin düsündügüm artiyi eksiye cevirmek icin
yarin ayran detoksu yapmayi planliyorum.
gerekli malzemeleri bugün aldim.
nohutlar suda bekliyor.
emin olmak icin tekrar size sormak istiyorum
su yazacaklarim dogrumudur?
2 gün üst üste yapilacak.
2 günde kahvalti ayni olacak:
1 haslanmis yumurta = ben cilbir yapmayi düsünüyorum
1 dilim kepekli ekmek= kepekli ekmek olmadigindan cavdar veya tam bugday ekmegi düsünüyorum
domates, salatalik.
az yagli beyaz peynir.
yesil cay su serbest
ayran detoksu
2lt ayran mi? 2 lt yogurt mu?
sanirim 2 lt ayran icine
2 salatalik rendesi = burada kisa salatalik olmadigindan uzun salataliktan bir tane koyacagim ve rende yapmayip ince ince cacik gibi dograyacagim
4 kasik haslanmis nohut = nohutu suya koydum
4 kasik bugday = pakedin üzerinde asurelik bugday yaziyor umarim dogrudur baska yoktu; bugdayida simdi aklima geldi sanirim buda suya konulacak. nette bakip ona göre koycam birazdan.
4 kasik yesil mercimek haslanmis
bu karisim gün boyu 2 saatte bir kase miktari icilecek.
kizlar dogrumudur bu?
birde wc problemi diyenler olmustu nasil oluyor o?
kizlar bugdayi halen suya koymadim
uyuma hazirligi yapayim ve bugdayi unutmadan suya koyayim.
insallah bu ayran detoksu ise yarayacak ve bende kilo verecegim.
strestenmidir regldenmidir nedir bu 1,5kg arti benim motivasyonumu cok düsürdü.
okadar verilen kilodan sonra ben bu hafta 60li kilolara inemk isterken artiya ciktim ya
univle ilgili bir skntida yasadim.
corap sökügü gibi tüm stresler üst üste geliyor
hayirli geceler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?