Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah burcum ah Hakikaten bir rehavet çöktü herkese çok belirgin.Ama bencede konuşarak kısa sürede halledebiliriz.Ben bugünden itibaren izindeyima ma havadisleri senden alırım Verirsin dimi bana haberleri kızz
Nihayet hayaliyle yanıp tutuştuğum tatilim başlıyor.İnşallah kazasız belasız tatlı tatlı eğlenip geliriz.
Dönünce bende sizin kabul ettiğiniz herşeye varım.Özelliklede püsküütün fotoğrafla bildirim fikrine bayıldım.Bütün kurallarınız kabulümdür.
yeterki bu işi bu yaz halledelim kızlar

herkes bi toparlansın kuzucum ben sana havadisleri ileticem merak etme

herkes bi toparlansın kuzucum ben sana havadisleri ileticem merak etme

Sadece iki haftacık yokum zaten.Bi deşarj olayımmmmmmmmmmmmmmmmm bomba gibi geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Birde aksilik bugü internet sıkıntı oldu son günümde.Hem işlerim aksadı hem sizinle güzel güzel konuşamadık.
hepinizi çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk özliyyyyyyceeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:101::101::101::101::101::101::101::101::111::111::111::111::111:

bizde seni özlicez canım güle güle git güle güle gel ama bak bi artı gel saaçını başını yolcam aha bu smile benzersin

canım bu arada ben haftasonları müsait olmayabilirim ararsan ulaşamayabilirsin hafta içleri her daim ulaşabilirsin gündüz
gencay ın yanındayken teli elime almıyorum

Tamam bebişimmmmmmmmm hafta içi ve sanırım akşamları havuz vs yemek işleri bitip bebiş yatınca yazarım bende sana
Hadi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tamam bebişimmmmmmmmm hafta içi ve sanırım akşamları havuz vs yemek işleri bitip bebiş yatınca yazarım bende sana
Hadi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

görüşürüzzz kuzucummm kendine çok dikkat et gündüz ulaş akşam arasan bulamazsınnnn

Son düzenleme:
Ya kızlar delircem şimdi.
Farem bozuktu.Oğlumda sabah klavyenin üzerine istifra etti.Ikiside pert şu an.yeni fare ve klavye aldım.şimdi de bilgisayar yüklemek istiyor.calismadiklari içinde yükleyemiyorum ya. Sinir oldum.bilen biri var mi yardım edecek biri :-@

canım ben hiç anlamam ama kızlardan anlayan muhakkak vardır

hilal izinlimisin sen
herkes gidiyo ya

evet hakikaten anormal bi çöküş var takımda..
ne olursa ben uymaya razıyım.

sabah(10:30)
1 dukan krep
mantarlı omlet
5 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık

öğle(15:00)

1 kase yoğurt
fıstık
kayısı kurusu

akşam(19:30)

3 yk bamya
3 yk mantar yemeği
salata

500 ml yeşilçay

500 ml kayısılı form

30 dk jilian

canım düzelme varsa ilacın dozuunu azaltması gerekmio mu?

günaydın kızlar

cerencim tebrik ederim canım harika ilerliyorsun.

nurcum üzülme regl olunca fazlasıyla verirsin

ben de - 500 gr dayım

insallah öyle olur kizlar.
regl olsam bicok sey yoluna girecekde iste

evet canim aynen katiliyorum üzerimede aliyorum bu haftanin 13. takimin yüz karasi olarak.
ben diyetime aynen devam ettim yani elimde olmadan oldu ama sonucta ortalamam nedenli veya nedensiz grup ortalamasini sarsiyor.
kurallar herzaman iyidir.
fakat gecenin su saatinde aklima gelmiyor.
net geldigine sükredip dogumgünü videosu hazirladim. birde face'e yükleyebildimmi tamamdir insallah

kizlar ben 2hafta sonra 3-4haftaligina yaz tatiline cikacagim.
orada net imkanim yok.
3-4haftaligina izinli olunuyormu?

bugünki menüm

10:00
2 yumurta yagsiz omlet
1 dilim cavdar ekmegi

ara
3kayisi

18:00
4 tavuk kanat derisiz izgara
2 yk pilav sivi yagli
1 kase yogurt 3,5% yag orani

20:00
az sütlü kahve

yarim saat yürüyüs
2lt su

kizlar bugünki menümden bende hic memnun degilim.
kahvaltidan sonra unideydim ve aksilikler oldu aradan baska bisey yapamadim,
nakitte yoktu yanimda kantin kartimdada bakiye yoktu.
ancak evet 18de ac kurt düstügümde o an evde yapilan seyi yiyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…