Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

artidayimya tickerimida degistirmek gelmio icimden yoksa bildirim yaptgm an degistiriyordum
artik haftaya tekrar kilom düsük olarak degistirmeyi umuyorum

kizlar yarin sabahi sabirsizlikla bekliyorum.
insallah begenir videoyu ilk kez yaptigim icin cok acemiyim ama önemli olan emek vermis olmam.
Ki aslinda ben cook begendim
Biri bana yani sevdigim insan bana böyle video yapsa saatlerini harcasa kanatlanir ucarim ben türk hava yollari, amerikan uzay füzeleride neymis
kac saattir basindayim pcnin videoyu hazirlayabilmek icin
birde hatalar vs. verdi hem acemi hemde hatalari nasil düzelteyim diye düsünürken bir yolunu buldum cözdüm.
artik yatma vaktim geldi gecenin ücbucugunda
hayirli geceler/sabahlar kizlar.

bu arada aklima ufak bir kural geldi.
arti cikanlar nedeni olanlar dahil nickinin altina hani bende "Basarmaliyimmm" yazan yere "Ben pisbogazim" v.b. seyleri ceza olarak yazsin arti cikan kisi.
o hafta grupta en iyi kilo verenin "13. takimin kralicesi" yazsin.
fikir nasil sizce?

kizlar ben 2hafta sonra 3-4haftaligina yaz tatiline cikacagim.
orada net imkanim yok.
3-4haftaligina izinli olunuyormu?

olunuyor canım merak etme

aslında pilav dışında kötü durmuyor canım

kızlar ortalık çok karışık çok fena ankara dahil tüm ülkede bi direniş var grçkten katılmayı çok istedim ama izin çıkmadı oturduğm yerden seyrediiyorum sadece

tüm planlar iptal kızılay tam bir savaş alanı arkadaşım sınava giricek nası gircek hiç bilmiyo gitti bakalım olaylar kötü

türkiye uyanıyor belki ama hükümet bir kaosa sürüklüyor!!!!

Günaydın kızlar...
Bu hafta bende cok giremeyebilirim.
Eşimin üni sınavları var.sehir dısına cıkacak,bende annemlerde olurum.
Girebilirsem girmeye calısıcam kızlar...

Hepimizin meşgaliyetleri bu zamanlara denk geldi

aynen ya takım bomboşşşş

selam kızlar.. dün akşam br arkadaş doğum yaptı, çıkıp hemen onun yanında gittik, ordan da diğer arkadaşlarla yemeğe..
bugün de miting, eyleme desteğe katılıyorum.. çok yazamayacağım... bilginiz olsun..

BENDE BU ZİHNİYETİ ANLAMIYORUM ARKADAŞ !!

Tamam cevreyi koruyorsun, hak savunuyorsun diyelim...
Üni. önlerinde başörtü yasagından dolayı binlerce genc kardeşimiz dayak yedi,
Bazılarını bebeklerini düşürdü...

O zaman nerdeydi bu direniş !!

Tmm görüşürüz, dikkar ette biber gazı girmnesin gözüne

ehh idare ederiz

tebrikler kuzucmmm

ahaha halay çekelim mi ceren

halay şekelim tabi cnm yaa, bravo sana , halay başı laylaylaylay

takımı çok seviyorum , nazar değdi, geçicek, toplanıyoruuuzz

cnm hallettşn galiba sonraraki yorumlarını gördüm..

çok güzel cnm

fikir güzel cnm, menü de pilav dışında güzel... her şey yavaş yavaş düzeliyor galiba Nur'cum

benim eşim gitti, ben kayınvalidemlerde kaldım, izin çıkmadı ama burda balkonda dklarca düdük çaldık, tencere tava vurduk.. ortam inanılmaz.. sonuna kadar destekliyorum... sen de mitinglere katılamasan bile olduğun yerden destek ver cnm.. sosyal medayada paylaşman bile destektir...

bu direniş sadece doğa-ağaç kavgası değil Melek... burda girmeyelim tabii ama altında yatan nedenler çok başka... artık son noktaydı taksim gezi parkı... bunca zamandır uyuyan bir millet uyandı diyelim... tabi kimseye şiddet uygulanmamalı, bu yazdıklarımdan sakın önceki davranışları onayladığımı sanma.. ama yaşanan vahşete inanamazsınız... şöyle anlatayım, kolu kopan, testisleri parçalanan,ölen onlarca insan var.. 2 değil... onlarca.. hiç birşey gösterilmiyor...

bu arada ayran detoksuna başladım bugün arkadaşlar... tatile kadar 3 hafta, haftasonları yapacağım bakalım ... o yüzden, bugün yrn menü yazmm ben.. yani bzarsam yazarım da, bozmayı düşünmüyorum...

fıstıklar, 1 saat kadar yokum heralde... dişçiye gidicem karşı apartmana hızlıca gelirim.. bu da hamilelik hazırlığımın bir adımı, son gibi bu arada dün o kadar çok çocuk vardı ki etrafımızda yemekte... vazgeçtik desek yeridir..

Kesinlikle darp hiçbirşeyin çöüzümü değil...
Ama önceki hükümetlerde bunların çok çeşitlisini yaptı,o zaman demokrasi oluyordu bu işler...
Şimdi nedense direniş gibi gösteriliyor...

Millet uyumuyor zaten, azınlık bir kesim , devlet elden gidiyor diye kendi çaplarında ugrasıyorlar işte.
AMAÇ AĞAÇ-DOĞA KAVGASI değil, demişsin ya..
Zaten amaç fidan falan degil, tamamen provakasyon.
Artık eskisi gibi ahkam kesmeeidkleri için son çırpınışları...

Neyse ya, sen öyle düşünürsün ben böyle...
Haklıyı Allah bilir...
Herşey hayırla sonuçlanır inşaallah...

dikkat et kendine

sağol cnm

katılıyorum

bu arada ayran detoksuna başladım bugün arkadaşlar... Tatile kadar 3 hafta, haftasonları yapacağım bakalım ... O yüzden, bugün yrn menü yazmm ben.. Yani bzarsam yazarım da, bozmayı düşünmüyorum...

bozma bozma

hadi bakalımmmmm

hello, kızlar geldim... pööff, bitmemiş olabilir yaa.. yani tedavi bitti aslında, kapattı ama diyor ki, alerji gelişebiliyor, 2 hafta sonra gel bakalım.. eğer istediğim iyileşme olmadıysa yeniden açıcaz.. pööff, sıkıldım yaa.. yani para için de yapıyor olamaz çünkü işlem ne kadar uzun sürerse sürsün, parası aynı.. neyse... bööle işte..

dikkat et kendine

sağol cnm

katılıyorum

bozma bozma

hadi bakalımmmmm

geldim cnm, anlattğım gibi, bitmemiş olabilir bakalım.. kısmet, görücez..
öff bu arada light yoğurttan ayran berbat beee.. ben geen sefer ilk gün normal yoğurtla yapmıştım, 2. gün lightla ama daha koyu yapmıştım... şimdi 500gr yoğurt 1,5lt su ile hazırladım ama o kadar sulu ki anlatamam
sabahtan beri de 1LT su içtim.. bakalım, tamamlıcaz yani, hepi topu 2 gün... bugünün çoğu da gitti...

yrn sabah kahvaltıdan sonra da spora gidicez, o zorlayabilir birazcık

eşim taksimde, yanında bir arkadaşı ve kardeşi var ama aklım onlarda tabi... eşimin astımı da var, inşallah başlarına kötü bir şey gelmez... bu arada olayları izlemek için (digiturk 53. kanaldan çıkan) halk tvye bakabilirsin... +1tv de gösteriyor çoğunlukla... bilgin olsun cnm

geçmiş olsun canımcım

bende orayı izliyorum canım ama ankara da çok kötü konur da sıkıştırmışlar bizim arkadaşları gaza boğmuşlar

umarım eşine bişi olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…