ayyy bebişler o kadar çok sayfa var ki oku oku bitmiyo :) şimdilik not aldım biraz ders çalışmam lazım yarın sınavdan snra devam ederim artık :) hepinizi kocaman öpüyorum
emoş b haftada çok aktif değil son 3 sınavım var diodu sen ben ceren takılıyoruz ama yeni insanlar olsa tanıdık menüydü suydu vakit geçio nur gece girio genellikle zatenbence yeni 2-3 kişi şart ama yapılan yorumları kaldıran biri olsun mümkünse
sabah(10:45)
1 haşlanmış yumurta
1 dukan krep
1 zeytin
yarım kk peynir
domates salatalık
şekersiz çay
öğle(15:00)
1 haşlanmış yumurta ile piyaz
5 zeytin
1 kk peynir
akşam(19:30)
et döner
1 bardak ayran
salata
1 dilim ekmek
500 ml yeşil çay
500 ml kayısılı form
3.5 litre su
30 dk jilian
20 dk karın basen egzersizi
ben geldimmmsonunda rahatlıyorum canlarım :) yarın son sınavım sonra da tezimi teslim edicem bitecek inşallah :)
bugün elimden geldiğince geçmişi okuycam :)
önce bi nasılsınız napıyosunuz öğreneyim de sonra giderim geçmişe :):)
ben iyi gibiyim kuzum ya. bu sınavlar ve bitirme ödevi beni mahvetti. perşembe günü bitirme sunumum vardı aşırı yorgunluk uykusuzluk halzislik vesaire derken sunumda fenalaştım. çok kötü oldu. üstüne bi de panik atağım gelince ortam şahaneydikoşa koşa çıktım salondan. ev arkadaşım alıp eve getirdi artık bi 3 saat saçmalamışım. psikologa gittim neyseki sıkıntı yok :) haftasonu olaylar vardı bizim evde şehrin göbeğinde ipini koparan soluğu bizim evde aldı bi ara 20 kişi falan vardı sayamadım :) ay daha o kadar çok şey var ki anlatacağım :) bi ara esadla ayrıldık 1 saat sonra barıştık böyle böyle stresli bir hafta geçirdim :)
ayyy bebişler o kadar çok sayfa var ki oku oku bitmiyo :) şimdilik not aldım biraz ders çalışmam lazım yarın sınavdan snra devam ederim artık :) hepinizi kocaman öpüyorum
hahhhaa,katılıyorum tatlım
harika Burcuuu
selam EMoooşş, iyiyiz cnm, sen nasılsın? kolay gelsin sana
aaa neler olmuş Emooşşş, bekliyoruuzz heyecanla..
Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : XXXXX
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR
Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR
Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
kızlar paylaşım alanında görmüşsünüzdür belki takımlar için yeni kural düzenlemesi yapılacak 5 hazirana kadar herkes oyunu yazsın alıntı yapıp evet/hayır hangisini seçiyorsanız siyaha çevirin.
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
w dilim kepek ekmeğine beyazpeynirli domatesli tost
1 bardak çay
öğlen(12:30)
ton balıklı salata - 1 dilim kepek ekmeği
ara(15:30)
5 badem
2 ceviz
akşam(19:30)
karidesli salata
light kola
spor yok ama caddede 1 saat yürüdüm ağır tempo
1 kupa yeşilçay
1,5lt su
ben geldimmmsonunda rahatlıyorum canlarım :) yarın son sınavım sonra da tezimi teslim edicem bitecek inşallah :)
bugün elimden geldiğince geçmişi okuycam :)
önce bi nasılsınız napıyosunuz öğreneyim de sonra giderim geçmişe :):)
bebegimmmmmmm suuu neden az yaaaaaama diğerleri güzel
kızlar, benim pek keyfim yok bu akşam.. annemlerin para durumları bayaa kötü , üzüldüm çok... destek oluyoruz ama biz de bi yere kadar yetebiliyoruz.. neyse, sizi de sıkmayayım.. ben kaçıyorum ok...
kızlar, benim pek keyfim yok bu akşam.. annemlerin para durumları bayaa kötü , üzüldüm çok... destek oluyoruz ama biz de bi yere kadar yetebiliyoruz.. neyse, sizi de sıkmayayım.. ben kaçıyorum ok...
tamam canımcım üzülme elbet düzelir iyi günler sizindir inşallah annenin babanın ellerinden öp iyi geceler canımcım
Allah yardım etsin canım..
Bol bol dua et..
Rabbim bi kapı açar inş.
iyi geceler kızlarrrr
ii geceler Burcu..
Bende kaçtım
10:00
2 yumurta, 2 cay bardagi süt ile krep
6 zeytin
2 tk pinar beyaza benzeyen az yagli krem peynir
12:00
1 tane petibör
14:00
1 tam bugday topuz ekmek ile sandwich:
yarim yaprak dilim peynir
kivircik
domates
1 cay kasigi balsamico-creme
18:00
1 tabak ezogelin corbasi
yarim dilim cavdar ekmegi
aksam biraz turladik ve dondurma yemege gittik, canim cektigi icin bende cok az yedim.
ardindan yürüyüse ciktik.
2lt su
3bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?