Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hahhhaa, katılıyorum tatlım

harika Burcuuu

selam EMoooşş, iyiyiz cnm, sen nasılsın? kolay gelsin sana

aaa neler olmuş Emooşşş, bekliyoruuzz heyecanla..

ayyy bebişler o kadar çok sayfa var ki oku oku bitmiyo :) şimdilik not aldım biraz ders çalışmam lazım yarın sınavdan snra devam ederim artık :) hepinizi kocaman öpüyorum

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
w dilim kepek ekmeğine beyazpeynirli domatesli tost
1 bardak çay

öğlen(12:30)
ton balıklı salata - 1 dilim kepek ekmeği

ara(15:30)
5 badem
2 ceviz

akşam(19:30)
karidesli salata
light kola

spor yok ama caddede 1 saat yürüdüm ağır tempo
1 kupa yeşilçay
1,5lt su

bebegimmmmmmm suuu neden az yaaaaa ama diğerleri güzel

kızlar, benim pek keyfim yok bu akşam.. annemlerin para durumları bayaa kötü , üzüldüm çok... destek oluyoruz ama biz de bi yere kadar yetebiliyoruz.. neyse, sizi de sıkmayayım.. ben kaçıyorum ok...

hoşgeldin-iyiyiz sen nasılsın

kızlar, benim pek keyfim yok bu akşam.. annemlerin para durumları bayaa kötü , üzüldüm çok... destek oluyoruz ama biz de bi yere kadar yetebiliyoruz.. neyse, sizi de sıkmayayım.. ben kaçıyorum ok...

tamam canımcım üzülme elbet düzelir iyi günler sizindir inşallah annenin babanın ellerinden öp iyi geceler canımcım

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Allah yardım etsin canım..
Bol bol dua et..
Rabbim bi kapı açar inş.

Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7

OYLAMA FORMU

TAKIM NUMARASI : XXXXX

Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET / HAYIR

Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
EVET / HAYIR

Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / HAYIR

Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
EVET / HAYIR

Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
EVET / HAYIR

Öneri 8:
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
EVET / HAYIR

Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR

Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
EVET / HAYIR

Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET / HAYIR

Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
EVET / HAYIR

Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET / HAYIR

Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
EVET / HAYIR
[/B]

kızlar paylaşım alanında görmüşsünüzdür belki takımlar için yeni kural düzenlemesi yapılacak 5 hazirana kadar herkes oyunu yazsın alıntı yapıp evet/hayır hangisini seçiyorsanız siyaha çevirin.

benim yukaridaki oylamamin biraz tipi bozuldu
bugün yedigim menüyü yazip cikiyorum kizlar hayirli geceler
havalar yine sogudu yorganlari cekistirmeyin kimse kimsenin üzerini acmasin.
zaten herkes izinde yeterince yorganimiz var

10:00
2 yumurta, 2 cay bardagi süt ile krep
6 zeytin
2 tk pinar beyaza benzeyen az yagli krem peynir

12:00
1 tane petibör

14:00
1 tam bugday topuz ekmek ile sandwich:
yarim yaprak dilim peynir
kivircik
domates
1 cay kasigi balsamico-creme

18:00
1 tabak ezogelin corbasi
yarim dilim cavdar ekmegi

aksam biraz turladik ve dondurma yemege gittik, canim cektigi icin bende cok az yedim.
ardindan yürüyüse ciktik.

2lt su
3bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs

tamam canımcım üzülme elbet düzelir iyi günler sizindir inşallah annenin babanın ellerinden öp iyi geceler canımcım

inşallah cnm, sağol..

Allah yardım etsin canım..
Bol bol dua et..
Rabbim bi kapı açar inş.

evet, inşallah

iyi geceler kızlarrrr

ii geceler Burcu..
Bende kaçtım

iyi geceler kızlaar, hatta yanında günaydın bir de

daha iyilerini bekliyoruuuzz nasıl inme var mı Nur'cum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…