günaydın kızlaaaarrr...
fıstıkları abartmadıysan, sarmalar önemli değil bence cnm, sabahtan başka ekmek yememişsin zaten
ayy çok güzel di mi Burcuuu, bana da bu hafta bir sürü kişi söylüyoo, çok mutlu oluyoruuumm
aynen devam ediyoruz şekerr...
sana daha iyilerini alcakmış kızzz, kıskanma da elinden düşürüp yere falan patlatmasın tlfu
ay kızlaaarrr , bu saat oldu niye kimse yazmıoooo?? Burcuu, Nur, Meleeekkk nerdesiniiizz, sesimi duyan var mıı??
bak size heyecan yaptıriim, sabah 70,0 gördüüm
Bu arada, 1-2 gün tickerlar görünmemişti yaa, benimki komple silinmiş.. yeniden ekledim.. haberiniz olsun kızlaaaaaarrr...
[ı]günaydın kızlar ben bugün çok uyumuşum ya bi kalktım saat 12 ye çeyrek var hemen duşa girdim şimdi kahvaltı yapcam
bu arada hepinizin mirac kandili mübarek olsun kuzularımmm [/ı]
oohh, uykucuuu, biz 12de ööle yemeene gittik
senin de kandilin mübarek olsun şekerrr..
emoş geleydide takıma yeni birilerini alsa çok azz kaldık ya
evetakşam burda olucam hee, yalnız bırakma beni... kaynatalım.. gelmeyenlere işkence olsun geçmişi okumak..
kısa kısa, çok çok yazalım
Zuzuuu, ben çıkıyorum birazdan.. 6da eve giderim, yemen bi yemek yapcam... 7 gibi geçerim başına.. mucuukks
emoş geleydide takıma yeni birilerini alsa çok azz kaldık ya
yettim gayriiialıcam yeni kişiler artık bugünden itibaren merak etmeyin :) :)
bencede canım yeni bi kaç nefes olsun aramızdaburalarda mısın emoşşş ben bi 15 20 dk lığına çıkıcam
ya şanssızmıyz neyiz :) kimse yok bekleyençıkıcam canım birazdan. ev arkadaşımın annesiyle babası geliyo kep töreni için onları karşılıycam artık rahatım buralardayım :)
kızlar venüsle konuşan var mı bu hafta kilo bildirmesi gerek yoksa diskalifiye olabilir:26:
yettim gayriiialıcam yeni kişiler artık bugünden itibaren merak etmeyin :) :)
ya şanssızmıyz neyiz :) kimse yok bekleyençıkıcam canım birazdan. ev arkadaşımın annesiyle babası geliyo kep töreni için onları karşılıycam artık rahatım buralardayım :)
ben konuşmadım cnm, teli yok bendekızlar venüsle konuşan var mı bu hafta kilo bildirmesi gerek yoksa diskalifiye olabilir:26:
iyi bariicanım ben konuştum bu hafta bildireceğini söledi ama konuşurum yine :26:
iyiyiz Meleeekk, sen nasılsın? annenlerdeydin di mi? selam sööle bizdenMerhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?