Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bakma burcu bende 1 ay yapacağıma inanmamıştımm:52: inşallah şimdiki programıda bitiririm:41::41::41:
kızlar şimdilik görüşürüz. boş durmayın spor spor spor:41::41::41: yatarak eritemeyiz yağlarımızı dimi:34::34:
Bebişi olanlar açın müziği göbek atın zıplayın birlikte:32::32:
Ay ben çok tembeliiiiiiimmmmm
venüscüüüm mezroyu alıp ölçmedim ama bütün kumaş pantolonlarımı daralttım gören basenlerin gitmiş diyo eee tabi bende çooook mutlu oluyorum:16: ama termal sauno şortun faydası olduğunu düşünüyorum bunu plates yaparken giyiyorum üzerimde sürekli bulundurmuyorum!!!
Hey maşşallaaaah nazar değmesin bebeğime
tuvalette sorun yok...
ama acaba diyorum hala çiğköftenin şişliğimi?
dünde iki tabak mercimek içtim ondan mı diyorum..
pazar günü 79.5 cıkmıstım halbuki :44:
CUMAYA 79 OLURUM DİYORDUM :50:

tmm form çayı içiyordum,yeşilçay içeyim.
Tuzuda azaltayım...

Yarın inş. evde olursam sırf protein alayım ya...
Canım önceki haftaların kaçamakları yeni yeni oturmaya başlıyor olabilir, bu bir gerçek diyetisyenim söyledi. Besinin kiloyu hemen de oturabilirmiş yada 1 hafta içerisinde de kendini gösterebilirmiş. Kimyasına bağlı demişti. Çünkü bende de kaçamak haftaları sonrasında düzgün diyet yapmama rağmen kilo verememe durumu olmuştu. Diyet düşündüğümüzden daha komplike bir şey. Hiç takılma yoluna bak, düzene girecek 1 haftaya

meleğim seninki bence şişkinlik yarına düzelir. çiğ köfte yemiştin şişkinliği 1 günde geçmiyo. ben geçen cumartesi yedim pazartesi neredeyse 1 kg fazla çıktım p.tesi düzelmişti. bol su iç düzelir bozma moralini :34:

Kabız mı oldun acaba ki, şişliktir o şeker :) Şişlik gidince birden iner kilon, daha zevkli oluyor birden azalma görünce hihihi :D

Belkide vücudunun kaçamağa ihtiyacı vardır:34:

olabilir cnm üzme kendini.Geçen hafta aç karnına tartıldım.73 çıktım.sonra kahvaltı ettim ve yürüyüşe çıktım.Geldim birdaha tartıldım 72.500:52: hem şaşırdım hem sevindim:34: hava serindi hiçte terlemedim yürüyüşte:46:

inş. şişliktir kızlar.. sagolun destek için :))

bende 1.5 u vurdum herhalde bugün 4 yapıcam :52:
hey maşşallah :52::52:

Günaydın fıstıklaaar! Bir sigara içip geçmişe bakayım.:16:
sigara mı :19::19::19::19:

slm kızlar nasılsınızzz??/
iyidir şekerim sen nasılsın? :35::35::35:

Hoşgeldiniz kızlaarr :) İyiyim az önce jillian ile beraberdim, şimdi bisiklete bineceğim, yola devam, iyi ki varsınız :))
selam sööleseydin bizden :33::33::33:

bebişlerim ben kursa gidiyorum akşama görüşürüz öpüldünüz :16::54:
:54:

Diyete 3 hafta ara verip sürekli kaçamak vs. sonra bir anda diyete dönüş olunca bünye şaşırdı o yüzden canım. Teşekkür ederim yinede hihih
1 de değil 2 kilo Pazar'dan bugüne. Ama asıl kaç kilo gitmiş yağdan önemli olan o... Diyetisyende öğrenceğim. Aslında polisten kaçarken baya efor sarf ediyor insan. Bir de biber gazı yağ yakıyormuş hahahahahah:52::9::9:
ahhhaaa, alemsin venüss...:37::37:

Ay ben çok tembeliiiiiiimmmmm

Hey maşşallaaaah nazar değmesin bebeğime

Canım önceki haftaların kaçamakları yeni yeni oturmaya başlıyor olabilir, bu bir gerçek diyetisyenim söyledi. Besinin kiloyu hemen de oturabilirmiş yada 1 hafta içerisinde de kendini gösterebilirmiş. Kimyasına bağlı demişti. Çünkü bende de kaçamak haftaları sonrasında düzgün diyet yapmama rağmen kilo verememe durumu olmuştu. Diyet düşündüğümüzden daha komplike bir şey. Hiç takılma yoluna bak, düzene girecek 1 haftaya

tembel değilsin kzucum sadece sporu sevmiosun sanırım :52: ve spor yapmamana ragmen benden fazla kilo verdn haa çok kıskanıyorum diomuşum şimdi :52: ahh bebegim kilo verelimde nası olursa olsun :52:

şey kem küm ben durmadan yıkamıyorum :17: kurutuyom giyiyorum :1:

havalandırmanız yeterli kuzularım :52:

hey maşşallah :52::52:

sigara mı :19::19::19::19:

iyidir şekerim sen nasılsın? :35::35::35:

selam sööleseydin bizden :33::33::33:

:54:

ahhhaaa, alemsin venüss...:37::37:

ahahah ceren bende jillianla beraberdim şimdi onunda sana selamı var :52:

kızlar, ben birazdan çıkıcam, işlerim var, akşam eve giderim.. haberiniz olsuuunn , mucukks :54::54::54:

görüşürüzzz bebeğim :52:

12.06.13

Sabah-09:00
1 normal haşlanmış yumurta, dikkat kayısı kıvamı :)
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 adet orta boy muz (muz bana kabızlık yapmıyor, günlük şeker ihtiyacımı almış oldum)
1 çay bardağı şekersiz çay

Öğle-13:00
8 kaşık zeytinyağlı kabak yemeği (Yarın yemeğimi 7 kaşık yiyeceğim ;)
1 bardak yoğurt suyu

Akşam-18:00
1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt
1 kase domates salatası (zeytinyağını pek sevmiyorum, o yüzden bir gıdım tat versin diye normal yağ kullandım, ayrıca yemekleri pişirirken KAYA TUZU, daha sonra soğuk ekleyeceksem HİMALAYA TUZU kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar :)

2 fincan yeşil çay
1,5 litre su, 3'e tamamlayacağım (inşallah)

Egzersiz: 30 Day Shred, Jillian Michaels (level1-2.gün-27dk)
10 dk hızlı tempo (25km/sa) pedal çevirme
Rutin ev işleri :)

Bugünlük böyle kızlar, bu akşam kendimi derse vermem gerekiyor (KPSS) Yarın görüşürüz inşallah, Allah'a emanet olun :)

12.06.13

Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz
1 adet orta boy muz (muz bana kabızlık yapmıyor, günlük şeker ihtiyacımı almış oldum)

1 bardak yoğurt suyu

1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt
1 kase domates salatası (zeytinyağını pek sevmiyorum, o yüzden bir gıdım tat versin diye normal yağ kullandım, ayrıca yemekleri pişirirken KAYA TUZU, daha sonra soğuk ekleyeceksem HİMALAYA TUZU kullanıyorum. Tavsiye ederim kızlar :)

2 fincan yeşil çay

Bugünlük böyle kızlar, bu akşam kendimi derse vermem gerekiyor (KPSS) Yarın görüşürüz inşallah, Allah'a emanet olun :)

öncelikle afiyet olsun canım kaya tuzu ve himalaya tuzu bende kullanıyorum tiroidim için akşam yoğurtlu çorba ve yoğurt ikisi bi arada zor olmadı mı ben yiyemem de :52: bide jillian da ben 30 dk tamamlıyorum hani kardiyo hareketleri var ya 3 dk da ondan yapıyorum 30 dk oluo tam :52: suyuda 3 tamamlarsan 4 4lük bi menü canım benm :52:

sanki biz sporla daşş gibiyizzzzz venüsüm yaaaa :52::52:sana bacaklarımın fotosunu atsam var ya emin ol sen daha sıksıındır :52::52:
Ay çok merak ettim bebeğim mail atsana bana ya ben hiç anlamıyorum bu sıkılık gevşeklik işlerinden

12.06.13

Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz

1 bardak yoğurt suyu

1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt

2 fincan yeşil çay

Afiyet olsun canım menün çok güzel ama bence zeytinyağına alışmalısın

Diyete 3 hafta ara verip sürekli kaçamak vs. sonra bir anda diyete dönüş olunca bünye şaşırdı o yüzden canım. Teşekkür ederim yinede hihih

1 de değil 2 kilo Pazar'dan bugüne. Ama asıl kaç kilo gitmiş yağdan önemli olan o... Diyetisyende öğrenceğim. Aslında polisten kaçarken baya efor sarf ediyor insan. Bir de biber gazı yağ yakıyormuş hahahahahah:52::9::9:

venüs ya güldürdün beni :9::9: bu arada 69,5 için ayrıca tebrikler :46::46::46: sonunda 6lar gelmeye başladı :16:

hadi kızlar oturmuyoruzzzz :8::8::21::21::32::32::62::62::66::66::118::118::122::122::64::64:

:52::52::27::27::37::37: gidiyimde zilli jillianla bi 30 dk takılayım bari :52:

jilliana başlatcaksınız yine beni :9:

12.06.13

Yarım avuç fındık
Yarım avuç ceviz

1 bardak yoğurt suyu

1 kase yoğurtlu çorba
1 kase yoğurt

2 fincan yeşil çay

suyunu 3 yaparsan mükemmel menü beğendim bennnn :16: afiyet olsun pınarcım :)

Kızlar ev işleriyle doşu bir gunde daha son gorevimi yerine getiriyoruö ve ufaklıgı Uyutuorum, sporumuda yaptım içim rahat ohh

Ay çok merak ettim bebeğim mail atsana bana ya ben hiç anlamıyorum bu sıkılık gevşeklik işlerinden

Afiyet olsun canım menün çok güzel ama bence zeytinyağına alışmalısın

canım şimdi çekemem bacaklarım temiz değil ama oturur pozisyonda dizini bük baldırına basenine hafif vur dalgalanıosa gevşeksin demektir :52:

Zilli jillian :)))))) cok guldumm:))

ahahahha :52:

venüs ya güldürdün beni :9::9: bu arada 69,5 için ayrıca tebrikler :46::46::46: sonunda 6lar gelmeye başladı :16:

jilliana başlatcaksınız yine beni :9:

suyunu 3 yaparsan mükemmel menü beğendim bennnn :16: afiyet olsun pınarcım :)

başlaaaa emoş başlaaaa :52:

Kızlar ev işleriyle doşu bir gunde daha son gorevimi yerine getiriyoruö ve ufaklıgı Uyutuorum, sporumuda yaptım içim rahat ohh

ohhhh misss :1:

kızlar ben temizliğe devam ediyorum yarın kardeşim geliyo azcık titizdir tribini çekmiyim şimdi onun :9: uğrarım arada öpüldünüz :54:

kolay gelsin canım :3:

sabah(10:30)
1 peynirli dukan gözleme
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz çay

öğle(15:15)
bir kaseden biraz az mercimek çorba
1 kase yoğurtlu semiz
1 dilim kavun(küçük)

akşam(19:30)
1 kaseden fazla limonlubrokoli