GÜNAYDIN KIZLAAAR :)))))
Geçmişe bakıp geldim, ne yazık ki bugün buralarda olmayacağım, eski bir arkadaşa sözüm vardı :) Neyse bu sabah tartıldım tam 62.5 kilo çıktım, dünden beri 300 gram vermişim vuhhuu, inşallah böyle devam eder :))
Dünkü mesaj sayımı da yazayım, 11 :)
Ve bir de çok çok özür dileyerek yarın 11:30 da şehir dışında olacağımı söylemek istiyorum. Sabah erkenden tartılıp, bu başlığa mesaj olarak kilomu yazsam sorun olur mu :/ İlk haftadan böyle olsun istemezdim. Ama akşam yine geleceğim :)
27 dk ya zor dayanıyorum :) Maşallah sana kuzum :) Yoğurdu yemek zorundaydım, akşam öğününden sonra da ara öğün yapmadığım için çorbanın yanında yemek zorunda kaldım :) Himalaya tiroide iyi mi geliyormuş, hay mübarek ne yararlı bişeycik bu :)
Haklısın canım, alışacağım söz
Su da tamamlandı, çok da güzel oldu :))
Çok güzel, maşallah, o bacak egzersizlerinden basenlerim için benim de yapmam gerekiyor :)
Evet acıkmıyorum, sabah erken kalkıp ders çalışmak zorunda olduğum için bol enerjiye ihtiyaç duyuyorum. Bir de muzu yemesem de olurmuş dimi :)
Mükemmelsin :)))
Keşke light bişeyler içmesen yemesen kuzum, onun dışında menün mükemmel ama spor yok, olsun bugün sıkı çalışırsın :))
Ooo benim gibi bir pilavcı daha çıktı :)) Afiyet olsun yavru, 150 mekik için tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum ve pilavlar çoktan erimiştir ki diyorum :)))
Günaydın canım, sen bu tempoda devam edersen, maşallah, çok çabuk istediğin kiloya ulaşacaksın :) Form çayını da araştırmak gerek biraz, ben de merak ediyorum, acaba uzmanlar bu konuda ne diyor?
Hiç moralini bozma, bazen yavaşlıyor işte kilo vermek, hem şişlik yediklerinden olabilir, bir şeyler mi dokunuyor acaba, hiç dikkat ettin mi?