ne demek ne demeeekkk
durmak yokkkk
bir ki bir kiii :))
ahahahah spor spor spor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek ne demeeekkk
durmak yokkkk
bir ki bir kiii :))
Selaaam kızlar, nasılız bakalımmm?? Simdi kızımı uyutuyorum sonra dogggrruuu jilliana!!! Randevumuz vaaarr:)
günaydın canımmmmmm ekmeği nası unuttuysam bende şaşırdım
yok kuzum haftaya başlıo derslerim bu hafta evdeyim![]()
tabiki haber veririm midim nightııımm![]()
ha bu arada kızlar her ne kadar menü bildirmesemde buraya bağlıyım yani yediğime içtiğime dikkat ediyorum sporumu yapıyorumnefes alıp veriyorum hatta akşamları yatmadan önce zumba bileeem yapıyoruumm
dün akşam gün içerisinde yediğim içtiğim olduğu halde 63.3 çıktım sabah bağırsaklarım çalıştırmadığım halde 62.7 çıktıımmm
durmak yok yola devaaaammm
![]()
Selaaam kızlar, nasılız bakalımmm?? Simdi kızımı uyutuyorum sonra dogggrruuu jilliana!!! Randevumuz vaaarr:)
bu takım çok boş motivasyonum düşüo bak canım poğaça filan çekmeye başladıııı haaa![]()
bu takım çok boş motivasyonum düşüo bak canım poğaça filan çekmeye başladıııı haaa![]()
Allah analı babalı byütsün canımmmmKızlar, ben iş çıkışı bir arkadaşımı ziyarete gidicem hastaneye, bugün doğum yaptı...
sonra da alışverişe gidicem hemen.. 2 şort alıcam kendime, tatil için.. evdekiler artık 2 beden büyük de
çok bi şey almıcam ama, tamamen zayıfliim, tüm dolabı değiştiricem inşallah
akşama beni beklemeyin yaniiiii![]()
Hopp dediikkk!!! Ne pogacası burcuu kendine geell:)))
wuhuuu 3 kişiyiz topikteee.. Burcuuuu, Tubaaaaa hellooooooo![]()
kimse duymasın ama benim deeeee..
Aaaaa Burcu çok ayipp, poğaca ne demek![]()
bu arada ben dün 69,5 çıkmıştım, bu sabah 69,9 çıktım yaa... bu ne yaa... neyse bu akşam hafif geçiricem, yrna 69,5 görmem lazım en fazla![]()
motivasyonunu artırmak için ne yapabilirim kuzucum?
aşağıdaki 2 resim işe yarar mı acabaaa??
Eki Görüntüle 739816 Eki Görüntüle 739817
ahahaha ceren ya ben gidiyim yarım saat leslie yapıyım barii yaaaaaa o resmi biraz önce bende arkadaşıma attım sağdaki sen soldaki ben dedim dalga geçtim![]()
heh işe yaradı yaniiii , leslie'ye gittiğine göre
ayrıca sen böyle devam edersen, çok çok daha güzel bir gelin olacaksın![]()
senin boy kaçtı ki kuzum? amaaaan aramızda 3ün 5in lafı mı olurinşaalah cerenim yaaaa rabbim boy vermemiş ki babam 1.86 annem 1.57 az ortalama bi boy olsaymış![]()
di mi amaGuzel motivasyon olmus burcuya:))
Bu arada kızlarrrr jillian tamamdırrrrr!!!
Guzel motivasyon olmus burcuya:))
Bu arada kızlarrrr jillian tamamdırrrrr!!!
senin boy kaçtı ki kuzum? amaaaan aramızda 3ün 5in lafı mı olur
hem şööle düşün, minyon olursan daha ince görünürsün.. uzun boylular daha iri durabiliyor
ben de çok ortayım be anam.. ne uzunum ne kısa.. 1,66
di mi ama
bravoo![]()