Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bende bildireyimm takıma alınmasam da sadığımdıııırrrr :52:
Sizlerle başlayalı iki hafta oldu!! öncesinde zaten kendi çabalarımla vermeye çalışıyordum :8:
O zamanlar 67 yi görüyordum 66 olunca havalara ucuyordm:52::52:
Sizinle
ilk hafta : 64.5
ikinci haftam : 63.1
bugün itibariyle 62.0 oleeey oleeeey oleeeyy :32::32::16::16:
Haftada 1 kilo gidiyo :41::41:

:46::46::46::46::46: Bravo cnm

Selam kızlar.. İşlerimi anca bitirebildim.

Ya benim moralim cok bozuk,geldigimden beri 1 kilo bile veremedim ya :50:
ciddi ciddi,şok diyet yapıcam artık:43:
çözüm degil ama sinirlerim bozuldu.:19:

biliyorum burcu, zamanında cok tecrube edindim ama biraz olsun eksi göreyim istiyorum artık ya :50:
Gıdım gıdım gidiyorum..
Yada diyorum bu hafta daha cok mu protein alsam :44:

tatlım bence de şok diyet yerine protein al en mantıklısı bu. hem çok sağlıklı

kızlar sonunda efsane geri döndü 4. olmuşuzzzzzzz :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66:

ayy evet burcum ilk 3 te olamasak da 4. lük süper :)

kızlar ben jillian yaptıktan sonra ertesi gün 1 kilo fazla çıkıyorum net ya :50:

canım jillian kas şişiriyo 1 haftaya anca düzeliyo bende de aynı şey olmuştu çünkü

teşekkür ederim canım. açıkçası sizin takıma girmeyi isterim takımlar arasındabiraz inceleme yaptım:6::6: , kaptanınızı beklersek sanırım daha iyi olacak :40:

buralardaysan buyur gel canım :)

slm kızlar :16: haftaya cumartesi falan ankara gideceğim,,ankaraya gidince internet olmadığından giremem de :14:

sanırım takıma da alınmayacağım :43: geçen hafta elimden geldiğince sizlere ayak uydurmaya çalıştım :26: alınmadığım için menümü bildirsem de bildirmesem de dikkate alınmayacağımı düşünüyorum :44: olmazsa ben yine kendi çapımda yememe içmeme dikkat ederim arada sırada mesajlarınıza katılırım :5:

seni bu hafta listeye alacaktım ya ben :44:

kzlar çok kötü bi gece geçirdim gece 3 e kadar gencayla kavga ettik halledemedğimiz sorunlarımız var sonra regl ağrım çok arttı midem filan bulanmaya başladı ayakta duramıodum artık acile gittim acilde ateşimde olduğu anlaşıldı enfeksiyon kapmışım sanırım dışarlarda dolaşırken girdiğim tuvaletlerden oldum stresle birlikte açığa çıkmış sonra eve geldim uyudum saat 5 te uyusgezerliğim ttmuş kalkıp gidiyomuşum yine annem uyanmasa çıkıp giderdim evden sanırım yapmadığım bişi değil :52:

öle işte kızlar
:14:

çok geçmiş olsun burcum. gencayla da hallettiniz sanırım sorunlarınızı ?

selam kizlar nasilsiniz?

net problemi yüzünden sizden uzak kaldim.
halen daha sknti var.
geldgni görünce hemen gireyim dedim.
sizden uzak kalmak bana iyi gelmedi. baya bir duraklamadan sonra yasadigim streslerle birlikte diyetimde gevseklik yasadim.
ve ne yazik ki artiya gectim.
suan sorunlari halen atlatmis degiliz.
bir süreligine izin almak istiyorum, hem gruba negatif etki yapmamak adina hemde netden dolayi giremedigim icin.
cok üzgünüm her acidan. onca zorlukla verdgmiz kilolari geri almak cok depresif bir etki yapiyor.
fakat suan sizinle olarak grubun ortalamasini düsürecegim icin izine ayrilmak istiyorum.

bu arada ben suan tatilde olacaktim ama dedigim gibi sorunlar oldu ve biz halen yurt disindayiz.
türkiye gidebilecegimiz mechul, tatil deniz havuz ise hayalden öte.

net geldiginde ve toparlandgmda mutlaka geri dönmek istiyorum cünkü hedefim olan önce 59 sonra 56 kiloya ancak el birligi ve grubun motivesi ile verebilirim.

melege tekrar tesekkür ediyorum, buraya yazamadgmda kendisine yazdigim ve bildirim yaptgm icin.

sizi cok seviyorum kizlar :54::54::54::54:

nurcum inşallah hakkında hayırlısı olur. sorunlarını da halledersin :) bu haftadan itibaren izinli yazıyorum seni

Hemmen kilo bildirimini yapayım

İzne ayfılmadan önce 70
İzinden dondugumde 72
Gecen hafta 71
Bu hafta 70,5

süpersin tubacım bu hafta listedesin ;)

günaydın kızlar uyuyakalmışım yaaa

başlangıç:76 kg

geçen hafta: 64.6 kg

bu hafta: 64 kg

fark: 0.6 kg

yüzde :0.93

tebrikleeeeerrrr burcum favorimsin :)
cerenlerin iş yerinde problem varmış bildirimi ben yapıyorum

geçen hafta : 70 kg

bu hafta:69.7 kg

fark: 0.3 kg

yüzde: 0.43

ceren tatile gidicek izinli yazılıyor canım emoşum

tamam canım :) sonunda 69ları gördü ceren en büyük alkış ona :46::46::46:
kızlar bende bildireyimm takıma alınmasam da sadığımdıııırrrr :52:
sizlerle başlayalı iki hafta oldu!! öncesinde zaten kendi çabalarımla vermeye çalışıyordum :8:
o zamanlar 67 yi görüyordum 66 olunca havalara ucuyordm:52::52:
sizinle
ilk hafta : 64.5
ikinci haftam : 63.1
bugün itibariyle 62.0 oleeey oleeeey oleeeyy :32::32::16::16:
haftada 1 kilo gidiyo :41::41:

şerifecim girmeye çalış seni listeye yazıcam bu hafta :)

canım jillian kas şişiriyo 1 haftaya anca düzeliyo bende de aynı şey olmuştu çünkü

nurcum inşallah hakkında hayırlısı olur. sorunlarını da halledersin :) bu haftadan itibaren izinli yazıyorum seni

canım sorunlar bilmiyorum bi haloluo bi geri dnüo anlamadım ama iyi değilim bu aralar depresifim canım hiç bişi yapmak istemio sıkılıyorum belli de edemiyorum gencay a daha çok cellallenio bilmiyorum iyimişim gibi davranıyorum işte telefonuda kırılmış düşürmüş garantiye gitti bide onun gerginliği var o yüzden mutlu rolü yapıyorum

***13. TAKIM 314. ETAP ***

burcugncy (64.6/64/0.6/%0.93)
limonlubrokoli(60.6/60.5/0.1/%0.17)
mavera87(70/70.5/-0.5/%-0.08)306. etapta izne ayrılan üye geri döndü. kilosu 9 a bölündü.
mid_night_sun (70/69.7/03/%0.43) izinli
mutedeyyin(79.6///)
0zlem(71.2/71/0.2/%0.28)
ssercecik (72.1///%0) izinli.bildirimde bulunmadı
venuskadini (69.5///%)

13.TAKIM ORTALAMASI: %

kızlar liste şimdilik bu şekilde venüsle melek kaldı bildirim yapmayan

Ya kızlar...
Takımın yüz karasıyım,umutsuz vakayım ben resmen :50:
İsterseniz takımdan cıukarın beni...

Kilo aldım bu hafta:
80.4 :50:

canım sorunlar bilmiyorum bi haloluo bi geri dnüo anlamadım ama iyi değilim bu aralar depresifim canım hiç bişi yapmak istemio sıkılıyorum belli de edemiyorum gencay a daha çok cellallenio bilmiyorum iyimişim gibi davranıyorum işte telefonuda kırılmış düşürmüş garantiye gitti bide onun gerginliği var o yüzden mutlu rolü yapıyorum

burcum inşallah sorunlarınızı halledersinniz. bizimde sorunlarımız vardı biliyosun aileyle tanışma kısmını hallettik ıspartaya geldiklerinde tanıştıracak artık kesin sözü aldım :) arada ufak tefek şeyler yine çıkıyo hayırlısı ya :)

highchemist(64/62/2/%1.56) yeni üye. kilosu 2 ye bölündü. hedef:58
mavera87(70/70.5/-0.5/%-0.08)306. etapta izne ayrılan üye geri döndü. kilosu 9 a bölündü.
mutedeyyin(79.6/80.4/0.8/%-1)
0zlem(71.2/71/0.2/%0.28)
venuskadini (69.5///%)

kızlar liste şimdilik bu şekilde venüs kaldı bildirim yapmayan

burcum inşallah sorunlarınızı halledersinniz. bizimde sorunlarımız vardı biliyosun aileyle tanışma kısmını hallettik ıspartaya geldiklerinde tanıştıracak artık kesin sözü aldım :) arada ufak tefek şeyler yine çıkıyo hayırlısı ya :)

bilmiyorum emoş ya bu sefer çok farklıydı içimde o kadar biriktirmişim ki herşeyi normlde hiç bişiyi takan bi insan değilim hayat hep akışındadır ama bu sefer ben farkında olmadan çok birikmiş işte geçen gece bana ayağım kaydı telefon düştü filan dedi hatta ayağım kırılcaktı belki filan dedi önce anın sağolsun aşkım sana bişi olmamışş filan dedim ama çok üsteledi bi uğursuzluk vr filan bu kaçncı diyince bende şarteller attı rahat bi saat hiç durmadan konuştum on çok kırdım farkındayım ama gerçekleri görmesi gerekiodu öle gidio bakalım şimdi nolur bilmiyorum
:50:

highchemist(64/62/2/%1.56) yeni üye. kilosu 2 ye bölündü. hedef:58
mutedeyyin(79.6/80.4/0.8/%-1)
0zlem(71.2/71/0.2/%0.28)
venuskadini (69.5///%)

kızlar liste şimdilik bu şekilde venüs kaldı bildirim yapmayan

venüse ulaşmaya çalışıyorum canım

13. Takımın Kraliçeleri 2. Hafta(10-16 Haziran 2013)

Zayıflama Kraliçesi :21::17:

0zlem(72,5/71.2/1.3/%1.79)

• 0zlem bu hafta % 1.79 luk yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Su Kraliçesi :7::17:

• burcugncy 21.1 litreyle bu haftanın Su Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Spor Kraliçesi :8::17:

• 0zlem 373 dk spor yaparak bu haftanın Spor Kraliçesi oldu tebrikler :46:

Paylaşım Kraliçesi :126::17:

• burcugncy 220 mesajla bu haftanın Paylaşım Kraliçesi oldu tebrikler :46:

• 0zlem bu hafta % 1.79 luk yüzdeyle bu haftanın Zayıflama Kraliçesi oldu tebrikler :46:

sağol canım benimmmmm

bilmiyorum emoş ya bu sefer çok farklıydı içimde o kadar biriktirmişim ki herşeyi normlde hiç bişiyi takan bi insan değilim hayat hep akışındadır ama bu sefer ben farkında olmadan çok birikmiş işte geçen gece bana ayağım kaydı telefon düştü filan dedi hatta ayağım kırılcaktı belki filan dedi önce anın sağolsun aşkım sana bişi olmamışş filan dedim ama çok üsteledi bi uğursuzluk vr filan bu kaçncı diyince bende şarteller attı rahat bi saat hiç durmadan konuştum on çok kırdım farkındayım ama gerçekleri görmesi gerekiodu öle gidio bakalım şimdi nolur bilmiyorum
:50:

anında söylemek gerekiyo bazen canım. bende söyleyemez biriktirirdim. sonra çıktığında ayrılmanın eşiğine kadar gelirdik. artık pat pat ne varsa söylüyorum içimde biriktirince ondan da uzaklaşıyorum. soğuyorum. sen de biriktirme biriktirince insan daha çok üzülüyo ve karşısındakini daha çok kırıyo. inşallah her şey düzene girer canım:16:

anında söylemek gerekiyo bazen canım. bende söyleyemez biriktirirdim. sonra çıktığında ayrılmanın eşiğine kadar gelirdik. artık pat pat ne varsa söylüyorum içimde biriktirince ondan da uzaklaşıyorum. soğuyorum. sen de biriktirme biriktirince insan daha çok üzülüyo ve karşısındakini daha çok kırıyo. inşallah her şey düzene girer canım:16:

inşallah canım bu sefer çok farklı zaten cumada tatile çıkıyolar bilmiyorum nolcak

kızlar ben şimdilik çıkıyorum öğle arası bitti hocamın yanına gidicem. projede son düzenlemeleri yapıcaz 1-2 saate tekrar girerim öpüldünüz :54:

olley olley olleeeyy beni de al listeye yuppii :16::16::16::16::52::52:

heyy maşallahh :nazar::nazar::nazar:kraliçelere bakk beee alkışşşş:46::46::46::46::46:

Back
X