Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlaaarrrr,

dün hiç gelemedim :52::52::52: farketmişsindir :52::52::52:
işte yine inanılmaz yoğun bir gündü, eve 8 gibi geldim.. bir baktım, bilgisayar eşimde , çalışıyor... giremedim walla....
bugün ,yrn girerim, nispeten rahat geçer, eğitimdeyiz..

birazdan dünkü menümü yazarım :) bu sabah 71,6 çıktıımm , iniyoruuum kızlaaarr :34::34::34:
Günaydın Ceren cim hoş geldin. Ama biliyorsun ki ne olursa olsun mutlaka takıma uğramamız lazım. Yoksa motivasyon kalmıyor insanda.
geçmişi bir sonraki arada okuyabileceğim... başlıyoruuuzzzz eğitimeee...
Hadi bakalım kolay gelsin sana.

gunaydin kuzucanlar :) gerci oglen oldu ama :) simdi yola ciktim. 4 te inerim 5 gibi evde olurum buyuk ihtimalle opuyorum hepinizi dikkat edin kendinize :)

ben de buralardayım bugun büroda işler sakin. kaptan gaz sancısı mı var allah kolaylık versin
Bilmiyorum ki canım. Her şeyi deniyorum. 3. ayı bitiyor ama sanırım arada yine gaz sancılarımız olacak. İlaç verdim az önce uyudu. Ama uykusu çok kısa sürüyor. Diğer kızım böyle değildi. Çok güzel uyurdu. Ama bu minişe düzen oturtamadık daha. Uykusu düzensiz olduğu için sanırım kilo alımı da çok yavaş. Elleri kolları sürekli hareket halinde. Hiç bir işimi yapamaz oldum. Her an tetikteyim uyanacak diye :26:

gunaydin kuzucanlar :) gerci oglen oldu ama :) simdi yola ciktim. 4 te inerim 5 gibi evde olurum buyuk ihtimalle opuyorum hepinizi dikkat edin kendinize :)
İyi yolculukla Emoş cum. :16:

Merhabalar kızlar.. Naıslınız?
15 dk. sonra cıkacagım bakayım dedim :1:
Hoş geldin Melek cim. Bi seninle karşılaşamadık gitti. Ben geldim sen izne ayrılmışsın. :16:

Merhabalar kızlar.. Naıslınız?
15 dk. sonra cıkacagım bakayım dedim :1:

iyiyiz kuzucum asıl sen nasılsın

iyi yolculuklar emoşummmmm :52:

Ben buralardayım canım da minik prensesle ilgileniyorum. Uykusu var uyuyamıyor. Ağlıyor. En son çare pusete yatırdım. Hafif hafif hareket ettiriyorum.

senin prensesde pek bi yaramaz çıktı kaptişşş :52:

iyiyiz kuzucum asıl sen nasılsın

iyi yolculuklar emoşummmmm :52:

senin prensesde pek bi yaramaz çıktı kaptişşş :52:
Aynen canım hiç mi hiç ablasına benzemiyor :50: Ablası böyle değildi maşallahı vardı. Demek ki her çocuk aynı olmuyormuş. Allahtan erkek değil yoksa canımı okurdu. :9:

oğlum aylarca gaz sancısı çekti. hala geceleri gazdan kıvranır . ağlar . uykusundan uyanır.sürekli yerlerde oynuyor halile soğuk çekiyor illa ki. inşallah sizinki geçici bir dönemdir.

oğlum aylarca gaz sancısı çekti. hala geceleri gazdan kıvranır . ağlar . uykusundan uyanır.sürekli yerlerde oynuyor halile soğuk çekiyor illa ki. inşallah sizinki geçici bir dönemdir.
Bizde üç aydır çekiyoruz canım. Gerçekten çok zor bir durum. Doğumdan sonra bir süre bende çektim. Burç sancısı dedi doktor. İkinci doğumdan sonra daha çok oluyormuş. Allahım kimseye yaşatmasın çok kötü bir acı. Bu aydan sonra geçer diye bekliyorum ama inşallah :16:

Kızlar nerdesiniz yaaaaa? Olmaz böyle. Acilen bu paylaşım olayına bir çözüm bulmamız lazım. Lütfen herkes paylaşımını artırsın. :47:

selamlar :3:
başım çok ağrıyor ya dün lesie ile yürüyüş yaparken başım tuttu, sınav yorgunluğunu atamamışım üstümden. bugün de yine geç kalktım. yarın erkenden işim var dışarda, artık normale döner.

saat 12 de 60 kalorilik krakerlerden yedim, + 1 yeşil elma.. kahvaltı edemedim

sonra saat 3 gibi tavuk eti + salata, yarım dilim çavdar. hepsini yiyemedim tatsız tuzsuz yağsız çok kötü oluyor tadi yaaa :26: off alışmam lazım..

şimdi de su içiyorum 1 ltrelik.

ve dans edeceğim 1 saat her gün, onun videolarını hazırlıyorum.

oy başıııım :14:

ama bırakmayacağım inat ettim bana ne 54 hatta 53ü görene kadar devam....

Son düzenleme:
iyi yolculuklar emoss;-)

Günaydın kızlaaarrrr,

dün hiç gelemedim :52::52::52: farketmişsindir :52::52::52:
işte yine inanılmaz yoğun bir gündü, eve 8 gibi geldim.. bir baktım, bilgisayar eşimde , çalışıyor... giremedim walla....
bugün ,yrn girerim, nispeten rahat geçer, eğitimdeyiz..

birazdan dünkü menümü yazarım :) bu sabah 71,6 çıktıımm , iniyoruuum kızlaaarr :34::34::34:
Merhaba cnm.tatil dönüşünde kac kilo cıkmıştın? Şişkinliktir kabızlıktır muhtemelen.yeme düzenin yasam düzenin değişiyor sonuçta tatilde:-) kilolarimiz cok yakın.bende buhaftaya 72 ile başladım;-)
Ben buralardayım canım da minik prensesle ilgileniyorum. Uykusu var uyuyamıyor. Ağlıyor. En son çare pusete yatırdım. Hafif hafif hareket ettiriyorum.
Geçmiş olsun cnm.bizde bu aylarda yaşamıştık gaz sancısını.cok kötü oluyor ağlıyorlar acıklı acıklı:(
Bizde üç aydır çekiyoruz canım. Gerçekten çok zor bir durum. Doğumdan sonra bir süre bende çektim. Burç sancısı dedi doktor. İkinci doğumdan sonra daha çok oluyormuş. Allahım kimseye yaşatmasın çok kötü bir acı. Bu aydan sonra geçer diye bekliyorum ama inşallah :16:
Burç sancısı derken?
başım çok ağrıyor ya dün lesie ile yürüyüş yaparken başım tuttu, sınav yorgunluğunu atamamışım üstümden. bugün de yine geç kalktım. yarın erkenden işim var dışarda, artık normale döner.

sonra saat 3 gibi tavuk eti + salata, yarım dilim çavdar. hepsini yiyemedim tatsız tuzsuz yağsız çok kötü oluyor tadi yaaa :26: off alışmam lazım..

Paketin hepsinimi yedin cnm?

Kızlar nerdesiniz yaaaaa? Olmaz böyle. Acilen bu paylaşım olayına bir çözüm bulmamız lazım. Lütfen herkes paylaşımını artırsın. :47:

valla baktım kimse yok kaptiş bende gidiyim biraz dışarlarda geziyim dedim hem vitrin gezdim hem yürüdüm

Böyle giderse hem zayıflayamayacaksın hemde takıma giremeyeceksin. Böyle kafana göre gelip bir mesaj yazıp gitmeyle olmuyor canım. Sana defalarca yazdım geçmişi oku sana sorular yönelttim diye ama sanırım pek umursamadın. Neyse bakalım gel böyle arada kafana göre takıl ama takıma girmen bu gidişle imkansız gibi. Baştan söyleyeyim sonra darılmaca gücenmece olmasın. Bu arada menü diyemem ben senin o dediklerine. Çünkü oldukça sağlıksız bir yaşam şeklin var.
iyi yolculuklar emoss;-)

Merhaba cnm.tatil dönüşünde kac kilo cıkmıştın? Şişkinliktir kabızlıktır muhtemelen.yeme düzenin yasam düzenin değişiyor sonuçta tatilde:-) kilolarimiz cok yakın.bende buhaftaya 72 ile başladım;-)

Geçmiş olsun cnm.bizde bu aylarda yaşamıştık gaz sancısını.cok kötü oluyor ağlıyorlar acıklı acıklı:(

Burç sancısı derken?

Paketin hepsinimi yedin cnm?
Bende ne olduğunu bilmiyorum canım. Annem söyledi söyledi inanmadım. Eskiler uydurmuştur diye düşündüm. Doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde kadın doğumcum söyledi. Şok oldum. O anda soramadım nedri diye başı kalabalıktı. Netten araştırayım dedim bişey çıkmadı. Ama felaket bir sancı.

Back
X