Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çayı şekesiz içiyorum. ama nescafeyi genelde çok sevmem zaten sırf iştahımı kessin diye içiyorum. tavsiyeni deniyeceğim sütle ve şekersiz içeceğim.O zaman simite bişey demeyelim ama. Dondurma ve şeker cıssss. Bende içemiyordum hiç bir şeyi şekersiz. Hatta bir kupa çaya 6 tane kesme şeker atan biriydim. Çay bardağına 3 tane kesme şeker atardım. Nescafe 3 ü 1 arada içerken bile şeker atan, ayrıca ilk içtiğim yeşil çaya bile şeker atmıştım.Sonradan çok güldüm kendime. Ve şuan şekerin ş si bile geçmiyor boğazımdan. Nescafeyi sütle yap. O zaman içiliyor şekersiz. Bahane yok yani. İstersen yapabilirsin.
O kadar abur cuburu kesince maşallah gitti bir haftada bu kadar kilo. Ben boşuna demedim size yarışalım diye. Daha geçeceğim hepinizi
Gecen hafta 72
Bu hafta 70.100
Yüzde 2.638
Gecen hafta 72
Bu hafta 70.100
Yüzde 2.638
sabah 4 kayısı 2 bardak su
sabah(08:45)
yarım tam bugday roll ekmeğe ince bir dilim kaşarlı domatesli tost
öğle(12:00)
1 kaseden az yeşil mercimek çorbası
tavuk yemeği(tavugu yedim sadece)
ayran
akşam(18:00)
1 su bardağı mercimek çorba
salata
4 tane sivri acı kıl biber
2 tane yemeğin içnden köfte
4.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor malesef yok
şimdi önce sorum kaptişeeee kaptiş cmartesi günüm varrr yaptığım kısırdan yemeli miyim ne kadar yemeliyim
sonra ki sorum hepinizeeee ramazanda napıyoruzzzzzzz![]()
Bugünkü menüm
10:00
3 kaşık yeşillikli,soğanlı,domatesli zeytin salatası
küçük bir parça beyaz peynir
yarım haşlanmış yumurta
2 çatal tavada yumurta
biraz pide ekmek
2 bardak sekersiz çay
11:00
1 fincan sade türk kahvesi
12:00
yarım kibrit kutusu kadar karpuz
1 kibrit kutusu kadar kavun
14:00
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık közlenmiş
domatesli,biberli patlıcan salatası
1 kibrit kutusu büyüklüğünde
fırınlanmış tavuk
1 kırmızı, 1 yeşil acı biber
400ml ayran
17:00
2 petibör büskivi
1fincan şekersiz sütlü nescafe
(inek sütü ile)
3.5 litre su
birazdan 400ml yeşil çay içerim
Egzersizler
19:00
1 saat 15 dakika sahilde bebek arabasıyla tempolu yürüyüş
çok sağol canım adın özlem sanırımne güzel gencecik bi annesin
boyum 1.75
büyüdüm ceren kocaman oldum![]()
cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen süpersin
merhaba 2. burcumuz oldu takımımızda
65 kraliçesi ne kız
burcum yine süper menü
ramazanda diyet 2 öğün gibi düşünüyoruz çok eğlenceli oluyo diyet ramazanda
petiborler ve pıde dışında çok iyi![]()
04.07.13
sabah 9:30
2 dilim ekmek
yarım kk peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 yumurtadan omlet
1 zeytin
şekersiz çay
ara 11:15
2 kayısı
1 avuç beyaz leblebi
1 bardak süt
akşam 16:00
1 porsiyon patlıcan yemeği
1.5 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara 18:00
1 kase special k
su 2 litre
spor 45 dk
ama ama ben gelmiştim :)))neyse yarın yumurta takibi için doktora gidecem lütfen dua edin büyümeye başlamış olsun![]()
geçen hafta:63.8
bu hafta:63
fark: 0.8
yüzde:1.25
kabızım yaaaa yine çıkaramadım![]()
tebrikler izne ayrıldığın kiloya çok yaklaşmışsın
günaydınlar..
dünkü menüm
sabah(7.30)
yarım simit
yarım salatalık
köy peyniri
domates
1 bardak şekersiz çay
ara(10.00)
2 bardak şekersiz çay
öğle(13.00)
1 büyük kase k flakes ( yarım yağlı süt ile)
ara(15.30)
1 fincan nescafe(1 kesme şeker ile)
akşam(19.00)
1 tabak fırında patlıcan kebap
bol salata(tere,yeşil soğan,domates ile)
ara(20.30)
1 sade dondurma ( dondurma yasak mı serbest mi?)
su miktarı 3 litreden fazla(3 litreden sonra saymayı bıraktım)
1 fincan nescafe ve 3 bardak çay var. bugün yeşil çaya başlayacağım.
yürüyüş: sabah oğlumu anneme götürürken bebek arabası ile 15 dk yürüyüş.
akşam iş çıkışı tartı vs. alırken bürodan durağa kadar 3 km. yürüyüş( babam o mesafenin 3 km. den fazla olduğunu söyle
bu sabah aç karnına ince pijamalarla kilom 62,1 çıktı.
kaptan istersen sen başlangıç kilomu 62,1 olarak kabul et. çünkü bir akrabamızın evinde kot pantolanla vs. tartılınca 64 kg. çıkmıştım. belki tartı yanlış ölçtü belki ben çok toktum. bilmiyorum. ama 3 günde 2 kg. vermiş olamam bi yanlışlık olmalı .
Tartı alman iyi olur senin için diyecektim ki sen zaten almışsın kendine. Hayırlı olsun.
Kızlar son duruma açıklık getireyim. Tuba, Ceren, Özlem ve Ben hangimizi ilk önce 65 e ulaşırsak o birinci olacak. 4 kişi yarışıyoruz. Ben geriden başladım ama olsun
Sen böyle düşünmekle beynini olumsuz etkiliyorsun Ceren cim. Yavaş kilo veriyorum diye düşünme. Aslında istesen daha hızlı verebilirsin. Ben bu hafta cumaya tartıda şu sonucu görsem diye düşünmüştüm. Gramı gramına düşündüğümü gördüm. Daha çok düşünseydim eğer eminim onu da görecektim. Olumsuz düşünmeyin kızlar. Düşünce gücü çok önemli.
Hayır canım. Hamileydim. Doğum yaptım. Şuan bebişim 3 aylık. Darısı da sana inşallah.
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyi çıkar MR sonuçları. Bu arada neyi vardı annenin? Bide sen onu bekliyorsun yaaa ondan olmuyordur. Bence takma kafana kendiliğinden düzelir. Düşündükçe daha kötü edersin.
Gayet güzel bir menü olmuş. Afiyet olsun. Keşke sporda olsaymış.
Bir porsiyon kısır yiyebilirsin canım. Abartmadan. Ramazan içinde aynen bu şekilde devam edeceğiz. Yemememiz gereken şeyleri yemediğimiz zaman sorun yok. Yine detaylı olarak konuşuruz. Neler yapabileceğimizi.
Özlem cim pide ekmek ve bisküviler olmamış canım. Onun yerine akşam daha sağlıklı ve doyurucu bişeyler yeseydin yaaa. Hem çok erken yemişsin. Nasıl dayandın bu kadar az yemeyle?
İnanır mısın Zeliş cim senin menünü bu ilk beğenişim olacak sanırım. Ekmek çok gibi görünüyor ama senin kilonda birisi için gayet normal. Ayrıca saat 16:00 da yemişsin. Tebrik ediyorum. Bir yıl geçti ama düzelme var menülerinde. Aferin sana
Bugün mutlaka gel ki kızmayayım sanaKolay gelsin bu arada. Bu aralar temizlik çok büyüyor benim gözümde. Bu arada hedefini 57 ye çekmişsin gözümden kaçtı sanma.
Hadi bakalım canım. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah. Güzel sonuçlarla gelirsin
Gayet güzel bir yüzde Burcu 'cum tebrik ederim seni. Haftaya senden 62 yi bekliyorum.
Neyi bu haftadan mı bildirmen gerekiyor? Gayet güzel gitmiş ama keşke hiç almasaymışın o kiloları. Ayrıca haftaya daha çok vermeye çalış ki yüzden kötü çıkmasın. Çünkü daha +500 desin.
Tatlım simit, neskafedeki şeker ve dondurma olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Dondurma diyette yasak. Sebebi malum. Yürüyüşlerin güzel. İnşallah menülerinde daha düzenli olacak zamanla. Bu arada hep baba hesabı yapmışsın. Dikkatimi çekti
Tamam canım o zaman başlangıç kilonu 62,1 olarak alalım. Bu arada deneme süresinde verdiğin kilolarda önemli çünkü takıma girerken bölünecek vermiş olduğun kilo. Ne kadar çok kilo verirsen o kadar güzel bir yüzdeyle girersin takıma.
Hadi bakalım kolay gelsin sana. Bugün cuma. Erken gelmeye çalış![]()
Bende bildirimimi yapayım.
Geçen hafta : 73.7
Bu hafta : 70.9
Fark : 2.8
Yüzde : % 3.80![]()
Kızlar niye kimse yokŞerife ve Tuba bildirim yapacaklar mı? Tuba yaparım demişti ama umarım geç kalmaz. Bugün cuma olmasına rağmen kimsede bi heyecan görmüyorum.
![]()
Gecen hafta 72
Bu hafta 70.100
Yüzde 2.638
Kızlar uyuyakalmışım hemen kılo bıldırımı yapıyorum
Bu hfta
59.4
Gecen hafta
60.2
Fark
800gr
Yuzde
1.33
4 e bölünecek derken? Benim yüzde bölünmeyecek canım. Geçen hafta geldim. Bu hafta girdim listeye. O nedenle yüzdem bu şekilde. Bende sevmiyorum telefondan bağlanmayı. Ama mecbur kalınca işe yarıyor. 69,8 meselesi de arka arkaya çok tartılmandan kaynaklanıyordur.Kaptan senin oran 4"emi bölünecek?
Aslinda tartinin fotografini çekmiştim telefondan yazdim diye eklenmiyor.
Demek kabızlıgım olmasa daha guzel bir rakam çıkardı tartıda.
Birde sabah bir ara 69.8 çıktı belki arka arkaya defalarca tartıldım diye tartı kafayı yedi.
Eger öyleyse önümüzdeki günlerde görürüz.
Az olsun saglam olsunn.
Kızlar bir sure cevap yazamayabilirim.geçmişi müsait olduğumda okurum.
Ay telefondan yazmak iskence gibi :-D
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
Hoşçakalın..
Afiyet olsun canım.Kızlar gec olmadan kahvaltımı yapıp geleyım![]()
İnşallah canım. Belli olmuyor bazen yüzdeler coşuyorSüpersin kaptiiişş, bireyselde birinci olabilirsin heee.. ben bi kere olmuştum , çok güzeldiiiii
heyecanlıyız kaptiiişş yaa aşkolsun, ama çalışıyoruz yaa, ofiste her zaman giremiyoruz ondan
![]()
Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun.dünkü menüm: (ben her şeyi şekersiz içerim kızlar, ek bilgi)
Sabah07:50)
menemen+2dilim kepek ekmeği+çay
Öğlen13:00)
ızgara et + salata + 1 dilim kepek ekmeği
akşam19:30)
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt
2,7 Lt su
yeşil çay ve spor yok (öğlen yemeği sonrası 40dk yürüdüm ama hafif tempo)
Hadi bakalım hayırlısı. Annenin doktoru kim Zeliş? Tıp fakültesine mi gidiyor muayeneye? Ev işini ne yaptınız, bulabildiniz mi? Hangi semte taşınıyorsunuz? Amma soru sordum bendeGünaydın kızlar bu gün ilk bildirimm olacak 99.6
ve dün annem doktoruyla konuştu acil taşınma kararı aldık 2 hafta içinde konyaya taşınıyoruz
Teşekkürler. Tuba ya selamlarTuğba'nın kilo bildirimini yapıyorum.Geçen hafta 70,6 bu hafta 69,9
Hakkınızda hayırlısı olsun Zeliş'cim. Görüşürüz inşallah Konya ya geldiğinde. İnşallah annende biran önce sağlığına kavuşur.Kızlar bu günden itibaren evi topluyoruz çok ani oldu bu karar
ebru abla hiç bi bilgim yok konyadaki akrabalar ev bulacak semt falan belli değil annemin doktoru ankarada aslında ama devlet hastanesinde çalışmasına rağmen gizlice para almadan muayene bile etmiyor doktoru değiştircek sor tabi ebru abla sonuçta aynı şehirde olucaz![]()