Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcu'cum listeyi kontrol eder misin? Paylaştım ama hata varsa 18:30'dan önce düzeltelim.
kaptişşşş son bildirim saati 18:00 değil mi? püsküüt genelde 18:00 de bildirim kapanmış yazıoda ondan dedim
hangi takım hazırlıcaksa genelde 20:00 da filan hazırlanmış oluooo![]()
Haklısın canım en son bildirim saati 18:00, hatta bu saati oylamaya ben sunmuştum. Ama yanlış kalmış aklımda. Bu hafta 8. takımda sıra onların hazırlaması uzun sürebilir. Belki ben hazırlarım listeyi minik canı müsaade ederse![]()
inşallah böyle kilo vermeye devam ederimsanki bazen duraksayacak ve hiç veremeyeceğim gibi geliyor
![]()
Günaydın kızlar bu gün ilk bildirimm olacak 99.6
ve dün annem doktoruyla konuştu acil taşınma kararı aldık 2 hafta içinde konyaya taşınıyoruz
Tuğba'nın kilo bildirimini yapıyorum.Geçen hafta 70,6 bu hafta 69,9
İnşallah canım. Belli olmuyor bazen yüzdeler coşuyorHer defasında üstüne alınıyorsun. İyi oluyor aslında aklın hep burda oluyordur.
Gayet güzel bir menü olmuş afiyet olsun.
Görüşürüz Burcu'cum iyi akşamlar şimdiden.
Kızlar saat nerdeyse 5 oldu. Şerife'nin geleceği yok sanırım. Geçmişe baktım geçen haftada zaten + bildirimde bulunmuş. Bu nedenden dolayı onu bu hafta izinli olarak yazıyorum. Çünkü haftaya ne olacağı hakkında bir fikrim yok. Yine bildirim yapmazsa eğer listemizi kötü etkilemiş olacak. Zaten tedavi süresinde de diyet yapabileceğini sanmıyorum. Hamile kalırsa zaten bırakacak diyeti. Farklı bir düşüncesi olan varsa eğer yazsın. Yoksa birazdan listemizi paylaşacağım.
kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyorum![]()
***13. TAKIM 316. ETAP ***
burcugncy (63.8/63/0.8/%1.25)
highchemist (62.3/62.3/0/%0) Bildirim yapmadı. Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe (73.7/70.9/2.8/%3.80) Mezun olan üye geri döndü. Hedef kilo : 60
limonlubrokoli (60.2/59.4/0.8/%1.33)
mavera87 (70.6/69.9/0.7/%0.99)
0zlem (72/70.1/1.9/%2.64)
13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.67
Kızlar listemizi bu şekilde yayınlıyorum. Şuan ki duruma göre büyük ihtimal bu hafta birinciyiz.![]()
aklına getirme, secret secretinşallah böyle kilo vermeye devam ederimsanki bazen duraksayacak ve hiç veremeyeceğim gibi geliyor
![]()
tamam kaptancım
canım böle stres yapma bende her hafta kabız olcam diye stres yaptığım için kabız oluorum ya
kızlar ben çıkıyorum.minnoşu hazırlayacam.
Ve bol bol yürüyüş.![]()
hayırlısı olsun Zeliş'çim..
nasıl yani diyecektim , sonra mesajını okuyunca anladım annen olduğunu , süpermiş
yok kaptişim, hep üzerime almıyorum ama hani burdayız mesajı veriyorum ben de
aklım hep burda walla ne yalan sööliimm
uygundur bence kaptişş, farklı heyecanlar içinde şimdi o
hoşgeldin cnm...
ayy, hadi inşallaaaahhh
aklına getirme, secret secret
ayy Burcu, güldürdün beni..düşünce gücüyle kabız oldum diyorsun yani... doğrudur, olabilir yani ...
kızlar, ben çok kötü bir şey yaptım... 1 dilim pasta yedim.. bana ceza verebilirsiniz...
ince bir dilimdi ve hafif bir pastaydı ama pasta sonuçta.. çok özür dilerim.. sizce nası telafi edebilirim de tartıya yansımaz buuu???
yavrmmmm ne yaptınnn sennnnn akşamı hafif mi hafif atlat artık ceza kaptiş gelinceeee belli olur
kızlar ya sıkıntım var belki de tedavim yarın yarım kalacak lütfen dua edinnn!!!!!***13. TAKIM 316. ETAP ***
burcugncy (63.8/63/0.8/%1.25)
highchemist (62.3///%)
LAydLiNe (73.7/70.9/2.8/%3.80) Mezun olan üye geri döndü. Hedef kilo : 60
limonlubrokoli (60.2/59.4/0.8/%1.33)
mavera87 (70.6/69.9/0.7/%0.99)
0zlem (72/70.1/1.9/%2.64)
13.TAKIM ORTALAMASI: %
Kızlar Şerife'den haberi olan var mı? Bi o kaldı.:44:
sabah(08:30)
6 zeytin
2 ince dilim kaşar
1 tam bugday roll ekmek
domates salatalık biber
şekersiz çay
öğle(12:00)
1 kase yayla çorba
fırında patlıcan oturtma
( kabak filanda vardı içinde ya kabak patlıcan yedim)
akşam(18:30)
domates salatası
1 kase yarım yağlı yoğurt
4.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor bilmiyorum belki akşam tv izlerken egzersiz yaparım
(okul yoruyo ya aslında daha çok yol yoruyo)
kızlar ya sıkıntım var belki de tedavim yarın yarım kalacak lütfen dua edinnn!!!!!![]()
İLK ÜÇ DERECE
BİRİNCİ TAKIM : 13:TAKIM
İKİNCİ TAKIM : 4:TAKIM
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 3:TAKIM
BİRİNCİ YARIŞMACI :LAYDLINE / !3. Takım / % 3,80
İKİNCİ YARIŞMACI :topraks / 4.Takım / % 2,74
ÜÇÜNCÜ YARIŞMACILAR : ozlem/ 13. Takım / %2,64
efsane geri döndüüü kızlar hem bireysel hemde genelde birinciyiz hemde bireyselde ilk 3 te 2 kişimiz var tebrikler kaptancımmmmmmmmmmmmmmm tebrikler özlemmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
afiyet olsun kuzum, güzel menü..
ne sıkıntısı cnm, nooldu ki?
dualarımız seninle emin ol...
wuhuuuuu... hem takımıma tebrikler..
hem de özellikle kaptiş ve özlem'e... harikasınız
ben de pasta yemeyeydim iyiydi...![]()
kızlar ya sıkıntım var belki de tedavim yarın yarım kalacak lütfen dua edinnn!!!!!![]()
teşekkürler cnmİLK ÜÇ DERECE
BİRİNCİ TAKIM : 13:TAKIM
İKİNCİ TAKIM : 4:TAKIM
ÜÇÜNCÜ TAKIM : 3:TAKIM
BİRİNCİ YARIŞMACI :LAYDLINE / !3. Takım / % 3,80
İKİNCİ YARIŞMACI :topraks / 4.Takım / % 2,74
ÜÇÜNCÜ YARIŞMACILAR : ozlem/ 13. Takım / %2,64
efsane geri döndüüü kızlar hem bireysel hemde genelde birinciyiz hemde bireyselde ilk 3 te 2 kişimiz var tebrikler kaptancımmmmmmmmmmmmmmm tebrikler özlemmmmmmmmmmmmmmm![]()
![]()
teşekkürler bende seni tebrik ediyorum kaptanKızlar benim internetim mi yavaş yoksa sitemi çok yavaş anlamadım. Başka sitelere rahatlıkla giriyorum. Kadınlar kulübüne girersen sorun çıkıyor. Çok yavaş açıyor. Sizlerde de öylemi.
Bu hafta hepinizi tebrik ediyorum. Takım olarak çok güzel bir sonuç aldık. İnşallah bundan sonrada ilk üçten hiç bir zaman çıkmayız. Özlem'cim senide ayrıca tebrik ediyorum. Yine eski günlerimize dönmeye başlıyoruz![]()