Hoş geldin canım. Bende sahurumu yaptım tam yatacakken bi bakayım dedim. İlginç olmuş senin bu saatte çalışman
Afiyet olsun canım. Kola ve etiformlar olmamış canım. Onun haricinde güzel bir menü. Suyunda dediğin gibi az olmuş. Unutma bu hafta mutlaka - kilo bekliyorum senden. Menüler ona göre olsun.dünkü menüm:
sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı
3 yumurtalı beyazpeynir ve kaşarlı omletin 3te1i. (kalanı eşime)
1/2kk beyaz peynir
250ml sütlü neskafe
öğlen(17:00)
ızgara tavuklu salata (çok çok azını yedim.)
1 şişe light kola
akşam(20:40)
1 ananaslı activia
3 dilim etiform biskuvi (1 paketin 4te 1i gibi, pakette 10 biskuvi var ya)
spor yok ama kuzenlerle 1 saatten fazla dolandık..
su az oldu 2 lt
Kolay gelsin canım sana. Uyku tutmadı bugün beni nedense. Dolanıp duruyorum buralarda.evet kaptişşdaha yeni başladık walla...
sana da afiyet olsun, allah kabul etsin kaptişş..
Günaydın kızlar iyi kaynatmışsınız.:-D ceren iyi çalışmalar.umarım çalışman bitmiştir.:-/
Minnoşuma kahvaltı hazırlayacam görüşürüz..;-)
bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9
Tebrikleeeeerrrrrrrr ceeeeerreeennn supersinnn:))
Saat 5 te uyudum canım. Anca geldim. Senin işte çok uzamış.kimsecikler yok tabibiz devam ediyoruz..
gece kalkıp buraya gelince, saat 03:30da 200ml light sütlü nesfit yedim kızlar, 5 gibi de 1 şeftali.. başka bir şey yemeceğim.. 1 saate falan biterse, eve gidersem, uyurum artık.. ama acıkmaya başladım, inşallah biter
Günaydın canımGünaydın kızlar iyi kaynatmışsınız.:-D ceren iyi çalışmalar.umarım çalışman bitmiştir.:-/
Süpersin. İnşallah bu cuma bende görürüm 6 lı rakamlarıbu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9
Geldim Geldim 8 den beri ayaktayım toplasam iki saat ancak uyumuşumdurAaaaa hadi ama kızlaaarr , saat 9 kimse yok, olmuo hee
Saat 5 te uyudum canım. Anca geldim. Senin işte çok uzamış.
Günaydın canım
Süpersin. İnşallah bu cuma bende görürüm 6 lı rakamları
Geldim Geldim 8 den beri ayaktayım toplasam iki saat ancak uyumuşumdur
selam kızlaaarr,
kimse var mı bakayım? ben işe geldimbugün biraz değişik geçecek.. heralde siz kalktığınızda ben eve giderim.. bakalım zaman ne gösterecek?
hadi size iyi uykulaarrr, ben buralardayım içiniz rahat olsun
evet cnm ama geç geldim ya, yemek yemek istemedim, bir activia yanında 3 etiform yedim.. birazdan menümü yazarım kızlar...
afiyet olsun kaptiş, çok güzel olmuş
hadi Burcu, süşünce gücü hııııımmmmmmm
cnm pilav ve az da olsa tatlı vardaha iyilerini bekliyoruz
ay duurr, ben dünü göndercem...
hahhaa, bak ben geldim ama yoksunuz
görüşürüz cnm...
dünkü menüm:
sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı
3 yumurtalı beyazpeynir ve kaşarlı omletin 3te1i. (kalanı eşime)
1/2kk beyaz peynir
250ml sütlü neskafe
öğlen(17:00)
ızgara tavuklu salata (çok çok azını yedim.)
1 şişe light kola
akşam(20:40)
1 ananaslı activia
3 dilim etiform biskuvi (1 paketin 4te 1i gibi, pakette 10 biskuvi var ya)
spor yok ama kuzenlerle 1 saatten fazla dolandık..
su az oldu 2 lt
Günaydın kızlar iyi kaynatmışsınız.:-D ceren iyi çalışmalar.umarım çalışman bitmiştir.:-/
bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9
Allah kolaylık versin canım. Bende minişi uyuttum az önce hemen işlerime koyulayım. Artık ne yaparsam o uyuduktan sonra yapabiliyorum.sorma kaptiş, daha da en az 1 saat daha varyoruldum artık yaa..
Gunaydın kızlar, bugun az kalırili guzel bir gun olsun:) cerencim kolay gelsin yaa sana da...
Sana iyi eğlenceler canım. Güveniyorum kaçamak yapmayacağına.günaydın canlaren 1 saate filan çıkcam akşama geç gelicem malumm gencay ın son izin günü bugünbi kaç ziyaret gerçekleştirmemiz gerekio adam durdu durdu son güne bıraktı ya neyse akşamda bi arkadaşına iftara davetliyiz merak etmeyin kaçamak yokkkkkk olmıcak ben zaten bide herkesin yemeğini beğenmem 1 yıllık evliler ilk evlendiklerinde bi çigköfte partisi için gitmiştik kızz ne bilim beğemedim bea yemekleri tatlıları filannn
Gunaydın kızlar, bugun az kalırili guzel bir gun olsun:) cerencim kolay gelsin yaa sana da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?