Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünkü menüm:

sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı
3 yumurtalı beyazpeynir ve kaşarlı omletin 3te1i. (kalanı eşime )
1/2kk beyaz peynir
250ml sütlü neskafe

öğlen(17:00)
ızgara tavuklu salata (çok çok azını yedim.)
1 şişe light kola

akşam(20:40)
1 ananaslı activia
3 dilim etiform biskuvi (1 paketin 4te 1i gibi, pakette 10 biskuvi var ya)

spor yok ama kuzenlerle 1 saatten fazla dolandık..
su az oldu 2 lt

Afiyet olsun canım. Kola ve etiformlar olmamış canım. Onun haricinde güzel bir menü. Suyunda dediğin gibi az olmuş. Unutma bu hafta mutlaka - kilo bekliyorum senden. Menüler ona göre olsun.

evet kaptişş daha yeni başladık walla...
sana da afiyet olsun, allah kabul etsin kaptişş..
Kolay gelsin canım sana. Uyku tutmadı bugün beni nedense. Dolanıp duruyorum buralarda.

kimsecikler yok tabi biz devam ediyoruz..

gece kalkıp buraya gelince, saat 03:30da 200ml light sütlü nesfit yedim kızlar, 5 gibi de 1 şeftali.. başka bir şey yemeceğim.. 1 saate falan biterse, eve gidersem, uyurum artık.. ama acıkmaya başladım, inşallah biter

Günaydın kızlar iyi kaynatmışsınız.:-D ceren iyi çalışmalar.umarım çalışman bitmiştir.:-/
Minnoşuma kahvaltı hazırlayacam görüşürüz..;-)

Saat 5 te uyudum canım. Anca geldim. Senin işte çok uzamış.

Günaydın kızlar iyi kaynatmışsınız.:-D ceren iyi çalışmalar.umarım çalışman bitmiştir.:-/
Günaydın canım

bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9
Süpersin. İnşallah bu cuma bende görürüm 6 lı rakamları

Aaaaa hadi ama kızlaaarr , saat 9 kimse yok, olmuo hee
Geldim Geldim 8 den beri ayaktayım toplasam iki saat ancak uyumuşumdur

kızzzz ne işi gece gece

yogaya mı başlasam cerennn ommmmmmmmmmmmm kilo vercem ommmmmmm bi kilo vercem

kuzum kola ve etiformlar olmamışşş

günaydın cnm

bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9

hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın canlar en 1 saate filan çıkcam akşama geç gelicem malumm gencay ın son izin günü bugünbi kaç ziyaret gerçekleştirmemiz gerekio adam durdu durdu son güne bıraktı ya neyse akşamda bi arkadaşına iftara davetliyiz merak etmeyin kaçamak yokkkkkk olmıcak ben zaten bide herkesin yemeğini beğenmem 1 yıllık evliler ilk evlendiklerinde bi çigköfte partisi için gitmiştik kızz ne bilim beğemedim bea yemekleri tatlıları filannn

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar, bugun az kalırili guzel bir gun olsun:) cerencim kolay gelsin yaa sana da...

Sana iyi eğlenceler canım. Güveniyorum kaçamak yapmayacağına.

Gunaydın kızlar, bugun az kalırili guzel bir gun olsun:) cerencim kolay gelsin yaa sana da...

Günaydın Tuba'cım. Aşağıda Burcu'yu görüyorum dayanamamış. Pazar pazar ne işin var canım senin buralarda

merhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama çok birikmiş yarın büroda okuyup alıntılamak daha mantikli sanırım. pazar iniz nasıl geçiyor. ben bugün niyetliyim. biraz temizlik yaptım erzak dolabımi düzenledim . oğlan da babası ile parka gitti size bir bakmak istedim. gelmişken dünkü menümü de yazayim

sabah 9.15
1peynirli sandviç

ara 10.30
1nescafe şekersiz

akşam 17 30
1tabak kuru fasulye
1dilim kepekli ekmek

su 2.5 litre
yürüyüş sabah 15 dk
akşam
25dk

yine uzun süre aç kaldım malesef ama kaçamak yapmadim hiç.

bu arada yemekten sonra da 3-4tane ceviz yedim.
kızlar bu akşam iftara lahmacun yaptıralim diyor bizimkiler. sizce yiyebilir mıyım, kaç tane? yada kendime başka bişeyler mi ayarlayim çorba salata falan idare ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…