Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım. Sanırım telefondan geliyorsun zor oluyordur. Menün gayet güzel. Sandviçi nasıl yapıyorsun? Hangi ekmekle? İçinde ne var? Kolay gelsin bu arada. Benimde iş yapmam gerekiyor ama şuan bütün ev halkı uyuyor. Sessiz yapabileceğim bir iş bulamadım

kaptan Tlf dan girdim oğlan babası ile parkta da fırsattan gptgdaddd bakayım dedim ama geçmiş çok birikmiş yarın bürodan okurum artık böyle karınca yazısı gibi zor oluyor

sadece peynir kaptan. aslında domates de koyuyorum ama büroya gidene kadar sulamiyor . o gün annemlerde ne ekmek varsa ondan yapıyorum kaptan genelde esmer yuvarlak ekmek alıyorlar

bu arada yemekten sonra da 3-4tane ceviz yedim.
kızlar bu akşam iftara lahmacun yaptıralim diyor bizimkiler. sizce yiyebilir mıyım, kaç tane? yada kendime başka bişeyler mi ayarlayim çorba salata falan idare ederim

Aslında hiç yemesen iyi olur ama oruç oruç canı çeker insanın. Tam hatırlamıyorum ama diyetin bir tanesi bir tane lahmacuna izin veriyor. Sanırım Karatay' dı yanlış hatırlamıyorsam. Lahmacun fındık lahmacun mu? Eğer büyükse yarısını, orta boysa bir tanesini yok fındık lahmacunsa iki tane yiyebilirsin. Yanında bol yeşillik ve ayran iyi gider. İstersen 1 kasede çorba olabilir.

eşim supurge sesinden rahatsız olmuyor allahtan. oğlum da 6buçukta kalkiyor. birlikte yaptık temizliği de

buradakiler orta boy yuvarlak. öyleyse 1lahmacun ayran salata öncesinde de çorba yiyeyim. çorba yerine 2tane yesem olmaz ol acaba

kaptan Tlf dan girdim oğlan babası ile parkta da fırsattan gptgdaddd bakayım dedim ama geçmiş çok birikmiş yarın bürodan okurum artık böyle karınca yazısı gibi zor oluyor
Aynen canım telefondan girmeyi bende sevmiyorum. Dert etme okursun yarın. Ama çok birikti geçmiş. Bizim gibi geveze hatunlar bir araya gelince böyle oluyor

sadece peynir kaptan. aslında domates de koyuyorum ama büroya gidene kadar sulamiyor . o gün annemlerde ne ekmek varsa ondan yapıyorum kaptan genelde esmer yuvarlak ekmek alıyorlar
Önemli olan ekmek zaten. Nasıl ekmek tüketmemiz gerektiğini sen bilirsin. Sorun yok o zaman.

eşim supurge sesinden rahatsız olmuyor allahtan. oğlum da 6buçukta kalkiyor. birlikte yaptık temizliği de
Ne güzel. Eşimin haftada bir gün tatili var. Uyusun istedim biraz rahatsız olmasın diye. O da rahatsız olmaz ama kıyamadım işte

neyse belkide hiç yaptırmazlar belli olmaz akşam a çok var daha. 1tane ile kalamam diye korkuyorum da inşallah vazgeçerler ben yine ugramaya calisirim oğlan gelene kadar biraz şekerleme yapacağım 6buçuktan beri ayaktayım da inşallahakşam a kaçamak yok kızlar söz size

yok kaptan uzun süredir beyaz ekmek tüketimi yorum yani diyete başladıktan sonra. uzun süre dediğim. annemler in karsida fırın var. envaiçeşit ekmek çıkıyor o açıdan babam in hangi ekmeği alacağı belli olmuyor

Tamam canım. Kaçamak yok söz verdin. Ama kilo vermek istiyorsan yememen lazım. Ona göre dikkat et kendine. İyi dinlenmeler. Bende kaçıyorum şimdi. Şu işlerimi bitireyim.

kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık

eve gidip uyurum artık... öpüyoruuummm

Aydınlıyım Kaptan.Aydın'da yaşamıyoruz kaptan ama zeytinyağımız oradan geliyor. ^^ Zeytinyağını herşeyde tüketen, ilaç diye yaralara sürenlerin memleketi. Yara konusunda ciddiyim kaptan babaannem kekikli zeytinyağını yaralara sürer. Dezenfekte ediyor sanırım.
Evet kaptan ekmeği de annem yaptı. Kilo vermek istiyor olmasam ekmeğin yarısını yiyebilirdim.
Afiyet olsun kaptan cacıkla ayran çok yakışmıştır birbirine.

Allah kabul etsin canım. eminim ilk oruç günün güzel geçecek. Yemek konusunu da zaten söylemişler zaten. ^_^

benimde hep aklımdan 1 kilo vermek geçio kaptiş bu hafta inşallah vercem kabız olmazsam ki olmamak için ne var ne yok yiyorum acı biber kayısı filan
İşe yarıyor mu burcu??
Afiyet olsun canım.

Peki canım afiyet olsun.

Afiyet olsun canım.Normalde o etiformlar pek iyi değil ama sen öğleyin yemeğini yiyememiştin.

bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9
Tartılmayı sevenlerin takımı 13. takım!! Tebrikler canım.

Herhalde artık işten çıkmışsındır canım. Çok uzamış.

Kızlar orucumun işk gunu suan iyi gidiyor:) aksam tartılıcam:)
Hakikaten tartılmayı sevenlerin takımı burası.

Dünkü mesaj sayım:
13 temmuz: 6

Dün suyu 2.5 litreye tamamladım. ^^ Bugün hedefim 3 lt. Ama sonraki gün azalır. Pzt çalışacağım için sahura kadar oturamam bugün. Suyu da ancak sahura kadar oturursam içebiliyorum.

Geçmiş olsun kuzucum. Kötü oldu bu çalışma sana. Neden böyle tuhaf bir zaman seçtiler ki anlamadım. :44:

Kızlar orucumun işk gunu suan iyi gidiyor:) aksam tartılıcam:)
Allahım yaa tartılmasan olmaz dimi. Ben perşembe iftara kadar tartılmayacağım. Sonrada tartıda çok iyi bir rakam göreceğim. Bugün nedense benim midem bir tuhaf. Bulanıyor. Başım dönüyor. İnşallah akşamı ederim. :26:Etmek zorundayım zaten

Bu yıl benim zeytinyağımda Aydın' dan. Burda çok yakın bir arkadaşım var. Aydınlı. Annesi yapmış zeytinyağını sağolsun ondan aldım. Gerçekten müthiş bir tadı var. Benim eşimde İzmir Tire' li. Kayınvalidem yapıyor ekmeği. O yüzden sordum anladım Ege li olduğunu. Afiyet olsun canım. Az yemekle iyi etmişsin. Ayranla cacık konusunu hiç sorma, açlık insana neler yaptırıyor

Tebrik ederim canım. Su konusunda gayet iyi gidiyorsun. Ama paylaşımların çok az Ayşenur' cum. Biraz daha çoğalsın istiyorum.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
beril77
Nasil ama

merhaba ben yeni üye oldum ve 13 takıma gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.. siteyi kurcaladım ama çözemedim:)

mehaba canım önce çorba yersen biraz tutar bir tanede lahmacun tersen birşeycikler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…