Hoş geldin canım. Sanırım telefondan geliyorsun zor oluyordur. Menün gayet güzel. Sandviçi nasıl yapıyorsun? Hangi ekmekle? İçinde ne var? Kolay gelsin bu arada. Benimde iş yapmam gerekiyor ama şuan bütün ev halkı uyuyor. Sessiz yapabileceğim bir iş bulamadımmerhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama çok birikmiş yarın büroda okuyup alıntılamak daha mantikli sanırım. pazar iniz nasıl geçiyor. ben bugün niyetliyim. biraz temizlik yaptım erzak dolabımi düzenledim . oğlan da babası ile parka gitti size bir bakmak istedim. gelmişken dünkü menümü de yazayim
sabah 9.15
1peynirli sandviç
ara 10.30
1nescafe şekersiz
akşam 17 30
1tabak kuru fasulye
1dilim kepekli ekmek
su 2.5 litre
yürüyüş sabah 15 dk
akşam
25dk
yine uzun süre aç kaldım malesef ama kaçamak yapmadim hiç.
bu arada yemekten sonra da 3-4tane ceviz yedim.
kızlar bu akşam iftara lahmacun yaptıralim diyor bizimkiler. sizce yiyebilir mıyım, kaç tane? yada kendime başka bişeyler mi ayarlayim çorba salata falan idare ederim
Aynen canım telefondan girmeyi bende sevmiyorum. Dert etme okursun yarın. Ama çok birikti geçmiş. Bizim gibi geveze hatunlar bir araya gelince böyle oluyorkaptan Tlf dan girdim oğlan babası ile parkta da fırsattan gptgdaddd bakayım dedim ama geçmiş çok birikmiş yarın bürodan okurum artık böyle karınca yazısı gibi zor oluyor
Önemli olan ekmek zaten. Nasıl ekmek tüketmemiz gerektiğini sen bilirsin. Sorun yok o zaman.sadece peynir kaptan. aslında domates de koyuyorum ama büroya gidene kadar sulamiyor . o gün annemlerde ne ekmek varsa ondan yapıyorum kaptan genelde esmer yuvarlak ekmek alıyorlar
Ne güzel. Eşimin haftada bir gün tatili var. Uyusun istedim biraz rahatsız olmasın diye. O da rahatsız olmaz ama kıyamadım işteeşim supurge sesinden rahatsız olmuyor allahtan. oğlum da 6buçukta kalkiyor. birlikte yaptık temizliği de
Bence olmaz. Çorbadan sonra ye bitane. Nefsin körelsin. Abartmaburadakiler orta boy yuvarlak. öyleyse 1lahmacun ayran salata öncesinde de çorba yiyeyim. çorba yerine 2tane yesem olmaz ol acaba
Tamam canım. Kaçamak yok söz verdin. Ama kilo vermek istiyorsan yememen lazım. Ona göre dikkat et kendine. İyi dinlenmeler. Bende kaçıyorum şimdi. Şu işlerimi bitireyim.neyse belkide hiç yaptırmazlar belli olmaz akşam a çok var daha. 1tane ile kalamam diye korkuyorum da inşallah vazgeçerlerben yine ugramaya calisirim oğlan gelene kadar biraz şekerleme yapacağım 6buçuktan beri ayaktayım da inşallah akşam a kaçamak yok kızlar söz size
Bak bunu bilmiyordum canım. Ezan okunduktan sonra hiç bişey yiyip içmiyorum. Ezan erken mi okunuyor?
Bunu anlamadım canım yaaa ne demek istedin?
Az yemişsin ama kaçamak yapmadığın için kutluyorum seni.Menünü yazmamışsın.
Afiyet olsun canım. Gayet güzel bir menü.İnşallah bu hafta senden güzel bir sonuç gelecek.
Ben normalde de aralarda çok su içerim canım. Yemeğe başlarken mutlaka bir bardak içerim. Yemek arasında sonrasında su içmeden duramam.Bende zararlı olduğunu duydum ama öyle istiyor bünyem bende zorlamıyorum.
Bence menün gayet güzel canım. Nerelisin bu arada? Yağ konusuna karşı değilim bence istenildiği kadar tüketilebilir. Hele ki zeytinyağı. Sanırım ekmeği de annen yaptı. Afiyet olsun. Ben beğendim menünü.
Afiyet olsun kaptan cacıkla ayran çok yakışmıştır birbirine.Benimde misafirlerim geldi. İftardan sonra çaya. Yeni gittiler. Ortalığı toparladım size bakayım dedim. Hemen menümü yazayım.
Menüm
Sahur (03:45)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birazcık peynir
1-2 tane zeytin
Domates, salatalık
2 tane hurma
Şekersiz bir fincan çay
Yarı uyur durumda olduğum için ne yediğimi tam hatırlamıyorum ama sabah uyandığımda tabağımdakilerin çoğunun durduğunu gördüm. Ezan okunmasına 5 dk olduğu için apar topar atıştırdım.
İftar (20:22)
2 tane hurma
2 servis kaşığı tavuk sote
1 kase cacık
Yarım bardak ayran (cacığın yanına hangi akla hizmet ayran yaptığımı bilmiyorum)
3 fincan çay
1 fincan sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su. Spor yok.
Allah kabul etsin canım. eminim ilk oruç günün güzel geçecek.Kızlarrrrrr
Yarın oruca baslıyoruuummm, cok heyecanlı ve cok mutluyuuuummmm
Simdi sahura kadar uyumayayım dedim , blkona oturdum Kuran okuyorum, bi hatim indireyim ramazanda... Bakalım ilk oruc gunum masıl gecicek...
Yarın kayınvalidem bizi bi restorana goturcekmiiş, ne yapıcam?
İşe yarıyor mu burcu??benimde hep aklımdan 1 kilo vermek geçio kaptiş bu hafta inşallah vercem kabız olmazsam ki olmamak için ne var ne yok yiyorum acı biber kayısı filan
Afiyet olsun canım.Bugunku menum
Sabah 10:00
Yarım yumurta (tereyaglı, kızımın artan yumurtası)
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
oglen 14:30
1 kase Patlıcan kebabı , kofteli( kızartma filan degil)
Bir kac catal semizotu salatası
17:00
10 tane fındık
1 kuru incir
18:30
2 hurma
Aksam 20:40
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
3 yemek kadıgı sebzeli tavuk yemegi
1 y kasıgı fasulye
Salata
3 y kasıgı yogurtlu kabak
Kızımın kalan ceyrek dilim tatlısı
Su
2 lt
Spor
25 dk jillian
1 saat park gezintisi cocuklarla
Peki canım afiyet olsun.evet cnm ama geç geldim ya, yemek yemek istemedim, bir activia yanında 3 etiform yedim.. birazdan menümü yazarım kızlar...
afiyet olsun kaptiş, çok güzel olmuş
hadi Burcu, süşünce gücü hııııımmmmmmm
cnm pilav ve az da olsa tatlı vardaha iyilerini bekliyoruz
ay duurr, ben dünü göndercem...
hahhaa, bak ben geldim ama yoksunuz
görüşürüz cnm...
Afiyet olsun canım.Normalde o etiformlar pek iyi değil ama sen öğleyin yemeğini yiyememiştin.dünkü menüm:
sabah(11:00)
2 dilim tam tahıllı
3 yumurtalı beyazpeynir ve kaşarlı omletin 3te1i. (kalanı eşime)
1/2kk beyaz peynir
250ml sütlü neskafe
öğlen(17:00)
ızgara tavuklu salata (çok çok azını yedim.)
1 şişe light kola
akşam(20:40)
1 ananaslı activia
3 dilim etiform biskuvi (1 paketin 4te 1i gibi, pakette 10 biskuvi var ya)
spor yok ama kuzenlerle 1 saatten fazla dolandık..
su az oldu 2 lt
Tartılmayı sevenlerin takımı 13. takım!!bu sabah (sabah sayılır mı 02:40'ta) tartıldım veeee 69,9
kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık
eve gidip uyurum artık... öpüyoruuummm
Hakikaten tartılmayı sevenlerin takımı burası.Kızlar orucumun işk gunu suan iyi gidiyor:) aksam tartılıcam:)
Geçmiş olsun kuzucum. Kötü oldu bu çalışma sana. Neden böyle tuhaf bir zaman seçtiler ki anlamadım. :44:kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık
eve gidip uyurum artık... öpüyoruuummm
Allahım yaa tartılmasan olmaz dimi. Ben perşembe iftara kadar tartılmayacağım. Sonrada tartıda çok iyi bir rakam göreceğim.Kızlar orucumun işk gunu suan iyi gidiyor:) aksam tartılıcam:)
Bu yıl benim zeytinyağımda Aydın' dan. Burda çok yakın bir arkadaşım var. Aydınlı. Annesi yapmış zeytinyağını sağolsun ondan aldım. Gerçekten müthiş bir tadı var. Benim eşimde İzmir Tire' li. Kayınvalidem yapıyor ekmeği. O yüzden sordum anladım Ege li olduğunu. Afiyet olsun canım. Az yemekle iyi etmişsin.Aydınlıyım Kaptan.Aydın'da yaşamıyoruz kaptan ama zeytinyağımız oradan geliyor. ^^ Zeytinyağını herşeyde tüketen, ilaç diye yaralara sürenlerin memleketi.Yara konusunda ciddiyim kaptan babaannem kekikli zeytinyağını yaralara sürer. Dezenfekte ediyor sanırım.
Evet kaptan ekmeği de annem yaptı. Kilo vermek istiyor olmasam ekmeğin yarısını yiyebilirdim.
Afiyet olsun kaptan cacıkla ayran çok yakışmıştır birbirine.
Tebrik ederim canım. Su konusunda gayet iyi gidiyorsun. Ama paylaşımların çok az Ayşenur' cum. Biraz daha çoğalsın istiyorum.Dünkü mesaj sayım:
13 temmuz: 6
Dün suyu 2.5 litreye tamamladım. ^^ Bugün hedefim 3 lt. Ama sonraki gün azalır. Pzt çalışacağım için sahura kadar oturamam bugün. Suyu da ancak sahura kadar oturursam içebiliyorum.
neyse belkide hiç yaptırmazlar belli olmaz akşam a çok var daha. 1tane ile kalamam diye korkuyorum da inşallah vazgeçerlerben yine ugramaya calisirim oğlan gelene kadar biraz şekerleme yapacağım 6buçuktan beri ayaktayım da inşallah akşam a kaçamak yok kızlar söz size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?