Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dünki menümle başlayım
sabah
bir ince dilim ekmek
haşlama yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates,salatalık,yeşil sivribiber
akşam
bir parça tavuk haşlama
yogurt
salata
suyum 1,5 lt spor yok ama 1-2 saat ev işleri yaptım
 
Kaptan o zaman yarı egeli sayılırsın. Zaten zeytinyağını da oradan aldıysan vücudunda bizim oraların havasından, suyundan, toprağından bir şeyler var artık.
Tebrik ederim canım. Su konusunda gayet iyi gidiyorsun. Ama paylaşımların çok az Ayşenur' cum. Biraz daha çoğalsın istiyorum.
Peki Kaptan!

Afiyet olsun canım. Öğle yemeği yememişsin. Su az olmuş. (Bunu söyleyebileceğim bir gün olacağını hiç beklemezdim. Ama su konusunda çok yol katettim. )
 
merhaba ben yeni üye oldum ve 13 takıma gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.. siteyi kurcaladım ama çözemedim:)

Merhaba, hoşgeldin. Ben Ayşenur. Bir haftadır bu takımdayım.
Aşağıdakiler takım kurallarımız canım. Dikkatle okuduktan sonra okuyup, kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu da mesajına yaz ki kaptan not alabilsin. Bu arada LaydLine bizim kaptanımız oluyor.

13.TAKIM KURALLARIMIZ


1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.


5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

[/I][/COLOR]

Kaptan buralardaydım boş boş durmayayım diye kuralları yazdım (kopyaladım)
 

aynı heyecan bende de var ben de yarın başlayacagım inşallah.kaçamak yok arkadaşlar
 
Tebrik ederim canım. Su konusunda gayet iyi gidiyorsun. Ama paylaşımların çok az Ayşenur' cum. Biraz daha çoğalsın istiyorum.

kaptancım ezan okununca yenmez diye bir şart yok.ezan 03,35 de okunuyor.ingiliz tuzuna gelince ben araştırdım gerçek tı adlı bir kitap var yazarı dr.aidin salih isimli bayan orda diyorki o kan grupları hergün kullanmamalı diger kan grupları her gün kullanabilir diyor bir sakıncası yokmuş ayrıca safra ksesi taşınada iyi geliyormuş
 
 
Dünkü menüm

03:00
Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay

20:10
1 içli köfte
1 kase cacık

2 litre su


Egzersizler

20 dakika yürüdüm
 
Son düzenleme:
sagol canım geç kahvaltı yatım biliyorum suyun az oldugunu ama bu su benim için en çokları suyu günde en fazla 1-2 bardak içerdim çoğaltmaya çalışıyorum uyarın için teşekkürler
 
O kitap çok güzel. Biraz incelemiş, başlarını okumuştum. Aslında bahsetmen iyi oldu aklımdan çıkmış. Ablamda vardı o kitap. Ödünç alayım da okuyayım güzelce. Bir yılımı alır onu okumam sanırım.

Dünkü menüm

03:00
Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay

20:10
1 içli köfte
1 kase cacık

2 litre su


Egzersizler

20 dakika yürüdüm
Menün güzel olmuş canım. İçli köfte haşlama değil mi? Kızartma değildir inşallah.

sagol canım geç kahvaltı yatım biliyorum suyun az oldugunu ama bu su benim için en çokları suyu günde en fazla 1-2 bardak içerdim çoğaltmaya çalışıyorum uyarın için teşekkürler
Sen de benim gibiymişsin. İki üç hafta su içmediğimi bilirim. Takıma girdiğimden beri (1 hafta ) Su konusunda çok uğraşıyorum. Zamanla toparlarız umarım ikimiz de.
 
Kızlar kusurabakmayın rahatsızdım saat 10 gibi bebişle uyumusum 1.5ta telefon sesine uyandım.misafirimde var suanda:-/ kardeşim saçlarına keratin yaptırıyor.
dünkü mesajlarımıda sayamadım.:-/ bir bakim telefondan sayabilirsem..
 

inşallah canım kitap konusuna gelince hemen hemen hepsini okudum kitap okumayı severim bir yıl sürmez korkma ayrıca bir günlük açlık ta yaptım ama devam edemedim ramazandan sonra yine açlıga başlıyacagın kitap bende var çok yararı oluyor
 

Geçmiş olsun canım umarım iyisindir şimdi. Keratini evde mi yaptırıyor nasıl oluyor ki o?
 

geçmiş olsun canım umarım kötü birşey yoktur
 
Geçmiş olsun canım umarım iyisindir şimdi. Keratini evde mi yaptırıyor nasıl oluyor ki o?

geçmiş olsun canım umarım kötü birşey yoktur

cuma gecesi uykusuz kaldim sanırım,dunde gec geldik eve.baş ağrısı ve halsizlikle uyandım bu sabah.sağolun kızlar yine var agrım ama daha iyiyim;-)

Evet balkonda yapıyorlar ben suan içerdeyim.fırsatım varken size yazmak istedim.:-D

Bu arada evet köfte kızartma.1 tane yedim zaten küçük.çeşit vardı ama yiyesim gelmedi.:-/
 

İnşallah yakında tamamen düzelirsin. Biliyorsun canım kızartma çok sağlıksız.
 
Kızlar biz hazırlandık birazdan bizi almaya gelicekler bugun daha gelemem herhalde.. Yarın gorusuruz insallah, oruclu olanların oruclarını Allah kabul etsin:)
Hayırlı iftarlaaarrr
 
ismim sevgi boyum 1.65 şu anki kilom 89 hedefim 60 yarın bir hafta olucak sıkı bir diyete başladım:) ayrıca 13 takm kurallarını okudum ve kabul ediyorum yarın itibariyle günlük ne yediğimi burda sizinle paylaşıcam birde benim gibi 29 kilo fazlası olupda verenler varmı
 
merhaba ben yeni üye oldum ve 13 takıma gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.. siteyi kurcaladım ama çözemedim:)
Hoş geldin canım. Sana kuralları yazayım diyecektim ki Ayşenur yazmış zaten. Zamanla çözersin siteyi. Merak etme.

Banu' cum oruç tutmadığın halde öğle yemeklerini geçiştiriyorsun. Öğün atlaman iyi bişey değil. Menün çok güzel ama mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalış. Diyet yaptığın sürece sabahları erken kalk ki metabolizman erken çalışmaya başlasın ve güne üç öğün sığsın. Su konusunu söylemişsin zaten. Mutlaka artırman lazım. En az 2 litre. Ev işi yapmak bu sıcakta en iyi spor. Tavsiye ederim herkese Bide mesajlara cevap verirken dikkatimi çekti tek tek yazıyorsun. Sanırım yeni olduğun için çoklu alıntıyı yapamıyorsun. Bir ara anlatayım çünkü alıntısız yaptığın yorumlar tam anlaşılmıyor.

Aynen canım tam bir İzmir aşığıyım. Egenin her şeyini çok seviyorum.

Oyyy kuzum benim çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık çok iyi etmişsin. İşte bizim takımada senin gibi üyeler lazım. Çok hoşuma gitti bu davranışın.

Şimdi anladım canım. Ama ben hep normal yollardan ve sağlıklı bir şekilde giden kilolardan yanayım. Safra taşına iyi gelmesi de bana biraz zor gibi göründü canım. Çünkü safra taşı ilginç bişey. Önemli olan kanala düşmemesi. Ama dene bakalım belki sende güzel bir etki yapar. Ezan konusunda da biz öyle gördük canım ne bileyim çocukluğumdan beri hep ezandan sonrasında hiç bişey yemedim içmedim. Alışkanlık sanırım. Peki neden bu kadar erken okuyorlar ezanı?

Dünkü menüm

03:00
Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay

20:10
1 içli köfte
1 kase cacık

2 litre su


Egzersizler

20 dakika yürüdüm
Özlem' cim demek oruk yemişsin Oruk diyorlardı dimi :44: Çok lezzetli bişey yemeseydin keşke ama yemişsin. Su az olmuş. Yürüyüşlerde azaldı. Bu hafta birinciliği kaptırmayasın. Bu aralar görünmez oldun canım. Nerelerdesin? Bu kadar boşlama artık burayı. Gözümüz yollarda kalıyor.

sagol canım geç kahvaltı yatım biliyorum suyun az oldugunu ama bu su benim için en çokları suyu günde en fazla 1-2 bardak içerdim çoğaltmaya çalışıyorum uyarın için teşekkürler
Yukarıda da yazdım. Suyu mutlaka çoğaltmanız lazım. Çünkü su çok önemli.

Geçmiş olsun canım ya. Umarım şimdi daha iyisindir. Yarın sayarsın sorun yok mesajlarını. Kendine iyi bak meraklandırma bizi. Topkeklere bi cevap vermedin hala? Yedin mi?

Sevgi' cim yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Ben daha önceki mezuniyetimde 24 kiloya yakın verdim. Eminim sende gerçekten istersen verirsin. Şimdi yine burdayım çünkü hedefe ulaştıktan sonra hamile kaldım. Şuan 3 aylık bir bebişim var. Ve yeni aldığım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. Umarım bu seni biraz daha hırslandırır, motive eder.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…