dünki menümle başlayım
sabah
bir ince dilim ekmek
haşlama yumurta
biraz peynir
5 zeytin
domates,salatalık,yeşil sivribiber
akşam
bir parça tavuk haşlama
yogurt
salata
suyum 1,5 lt spor yok ama 1-2 saat ev işleri yaptım
canım ben beğendim afiyet bal şeker olsunmerhaba kızlar nasılsınız geçmişi okumaya başladım ama çok birikmiş yarın büroda okuyup alıntılamak daha mantikli sanırım. pazar iniz nasıl geçiyor. ben bugün niyetliyim. biraz temizlik yaptım erzak dolabımi düzenledim . oğlan da babası ile parka gitti size bir bakmak istedim. gelmişken dünkü menümü de yazayim
sabah 9.15
1peynirli sandviç
ara 10.30
1nescafe şekersiz
akşam 17 30
1tabak kuru fasulye
1dilim kepekli ekmek
su 2.5 litre
yürüyüş sabah 15 dk
akşam
25dk
yine uzun süre aç kaldım malesef ama kaçamak yapmadim hiç.
kızlar ben hala ofisteyim... artık çıkmak üzereyiz ama .. maks 1 saate çıkarım.. fırsat bulamazsam diye şimdiden yazıyorum.. ok dedikleri anda çıkıcam çünkü fenayım artık
eve gidip uyurum artık... öpüyoruuummm
merhaba ben yeni üye oldum ve 13 takıma gelmek istiyorum ne yapmam gerekiyor.. siteyi kurcaladım ama çözemedim:)
Dünkü menüm
03:00
Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay
20:10
1 içli köfte
1 kase cacık
2 litre su
Egzersizler
20 dakika yürüdüm
Kızlar biz hazırlandık birazdan bizi almaya gelicekler bugun daha gelemem herhalde.. Yarın gorusuruz insallah, oruclu olanların oruclarını Allah kabul etsin:)
Hayırlı iftarlaaarrr
ismim sevgi boyum 1.65 şu anki kilom 89 hedefim 60 yarın bir hafta olucak sıkı bir diyete başladım:) ayrıca 13 takm kurallarını okudum ve kabul ediyorum yarın itibariyle günlük ne yediğimi burda sizinle paylaşıcam birde benim gibi 29 kilo fazlası olupda verenler varmı
MENÜM
1 fincan şekersiz sütlü nescafe (00:30)
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir, 5 tane siyah zeytin
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:22)
2 tane hurma
1 tane kızarmış çipura (Yağda kızarmış) Sadece böyle sevdiğim için kızarttım. Ama ben diyette yağı kısmıyorum zaten
Bol salata
2,5 litre su
Yaklaşık 3 saatten fazla Konya' daki bütün alışveriş merkezlerini gezdik. Eve geldiğimde ölüyorum sandım O derece spor yapmış oldum. Resmen ayaklarıma kara sular indi. Oruç oruç imkanı yok ben bir daha dışarı çıkmam. Çıkınca da boş durmuyorsun ki dünya bir para harcıyorsun.
Teşekkürler canım. İlk cezam balıktı. Hemen hallettim. Sıra geldi leslie teyzeyle yürümeye ama bugün öyle bir yürüdüm ki sorma gitsin. Sanırım ben bu cuma 1 kilodan fazla gidecek inşallah.afiyet olsun kaptiş efsane dönüşünü yaptın valla
Ben yeniyim canım buralarda ama muhakkak vardır. Sen de verirsin. Birbirimize destek olacağız güzelce. Tekrar hoşgeldin 13. takıma.ismim sevgi boyum 1.65 şu anki kilom 89 hedefim 60 yarın bir hafta olucak sıkı bir diyete başladım:) ayrıca 13 takm kurallarını okudum ve kabul ediyorum yarın itibariyle günlük ne yediğimi burda sizinle paylaşıcam birde benim gibi 29 kilo fazlası olupda verenler varmı
Ben de teşekkür ederim kaptan.Hoş geldin canım. Sana kuralları yazayım diyecektim ki Ayşenur yazmış zaten. Zamanla çözersin siteyi. Merak etme.
Banu' cum oruç tutmadığın halde öğle yemeklerini geçiştiriyorsun. Öğün atlaman iyi bişey değil. Menün çok güzel ama mümkün olduğunca öğün atlamamaya çalış. Diyet yaptığın sürece sabahları erken kalk ki metabolizman erken çalışmaya başlasın ve güne üç öğün sığsın. Su konusunu söylemişsin zaten. Mutlaka artırman lazım. En az 2 litre. Ev işi yapmak bu sıcakta en iyi spor. Tavsiye ederim herkeseBide mesajlara cevap verirken dikkatimi çekti tek tek yazıyorsun. Sanırım yeni olduğun için çoklu alıntıyı yapamıyorsun. Bir ara anlatayım çünkü alıntısız yaptığın yorumlar tam anlaşılmıyor.
Aynen canım tam bir İzmir aşığıyım. Egenin her şeyini çok seviyorum.
Oyyy kuzum benim çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık çok iyi etmişsin. İşte bizim takımada senin gibi üyeler lazım. Çok hoşuma gitti bu davranışın.
Şimdi anladım canım. Ama ben hep normal yollardan ve sağlıklı bir şekilde giden kilolardan yanayım. Safra taşına iyi gelmesi de bana biraz zor gibi göründü canım. Çünkü safra taşı ilginç bişey. Önemli olan kanala düşmemesi. Ama dene bakalım belki sende güzel bir etki yapar. Ezan konusunda da biz öyle gördük canım ne bileyim çocukluğumdan beri hep ezandan sonrasında hiç bişey yemedim içmedim. Alışkanlık sanırım. Peki neden bu kadar erken okuyorlar ezanı?
Özlem' cim demek oruk yemişsinOruk diyorlardı dimi :44: Çok lezzetli bişey yemeseydin keşke ama yemişsin. Su az olmuş. Yürüyüşlerde azaldı. Bu hafta birinciliği kaptırmayasın. Bu aralar görünmez oldun canım. Nerelerdesin? Bu kadar boşlama artık burayı. Gözümüz yollarda kalıyor.
Yukarıda da yazdım. Suyu mutlaka çoğaltmanız lazım. Çünkü su çok önemli.
Geçmiş olsun canım ya. Umarım şimdi daha iyisindir. Yarın sayarsın sorun yok mesajlarını. Kendine iyi bak meraklandırma bizi. Topkeklere bi cevap vermedin hala? Yedin mi?
Sevgi' cim yeniden hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Ben daha önceki mezuniyetimde 24 kiloya yakın verdim. Eminim sende gerçekten istersen verirsin. Şimdi yine burdayım çünkü hedefe ulaştıktan sonra hamile kaldım. Şuan 3 aylık bir bebişim var. Ve yeni aldığım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum. Umarım bu seni biraz daha hırslandırır, motive eder.
MENÜM
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay
2 tane hurma
1 tane kızarmış çipura (Yağda kızarmış) Sadece böyle sevdiğim için kızarttım. Ama ben diyette yağı kısmıyorum zaten
Bol salata
2,5 litre su
Yaklaşık 3 saatten fazla Konya' daki bütün alışveriş merkezlerini gezdik. Eve geldiğimde ölüyorum sandım O derece spor yapmış oldum. Resmen ayaklarıma kara sular indi. Oruç oruç imkanı yok ben bir daha dışarı çıkmam. Çıkınca da boş durmuyorsun ki dünya bir para harcıyorsun.
Teşekkürler canım. İlk cezam balıktı. Hemen hallettim. Sıra geldi leslie teyzeyle yürümeye ama bugün öyle bir yürüdüm ki sorma gitsin. Sanırım ben bu cuma 1 kilodan fazla gidecek inşallah.
Umarım pazar gününüz iyi geçmiştir.Tüm gün evde, odama kapandım öyle dolandım durdum. Baktım vakit geçmiş. Menümü yazayım.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek
iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
1 bardak ayran
2 hurma
22:30
1 bardak çay ve tane kuru kayısı
Su konusunda bugün rekorumu kırdım. 3.5 litre!!
Gitsin kaptan gitsin.Teşekkürler canım. İlk cezam balıktı. Hemen hallettim. Sıra geldi leslie teyzeyle yürümeye ama bugün öyle bir yürüdüm ki sorma gitsin. Sanırım ben bu cuma 1 kilodan fazla gidecek inşallah.
Afiyet olsun canım.sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği kızarmış
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı
iftar(20:30)
1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 su bardağı kadar mercimek çorba
1 bardak ayran
salata
ara(22:00)
3 tane kayısı
2 lt su
regl oldum spor yok kızlar
ehehe idolüm böyle söyleyince daha bi mutlu oldum.afiyet olsun canım menün harikaaaaaaaaaa
Gitsin kaptan gitsin.Ama kaptan balıktan ceza mı olur?
Afiyet olsun canım.
ehehe idolüm böyle söyleyince daha bi mutlu oldum.
Geçmiş olsun kuzucum. Kötü oldu bu çalışma sana. Neden böyle tuhaf bir zaman seçtiler ki anlamadım. :44:
sahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı
1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 bardak ayran
salata
3 tane kayısı
2 lt su
Umarım pazar gününüz iyi geçmiştir.Tüm gün evde, odama kapandım öyle dolandım durdum. Baktım vakit geçmiş. Menümü yazayım.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek
iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
roka, reyhan, salatalık >>> yazmayı unutmuşum sonradan ekledim.
1 bardak ayran
2 hurma
1 bardak çay ve 2tane kuru kayısı >>buna da 2 tane yazmayı unutmuşum
geçmiş olsun özlemcimcuma gecesi uykusuz kaldim sanırım,dunde gec geldik eve.baş ağrısı ve halsizlikle uyandım bu sabah.sağolun kızlar yine var agrım ama daha iyiyim;-)
Evet balkonda yapıyorlar ben suan içerdeyim.fırsatım varken size yazmak istedim.:-D
Bu arada evet köfte kızartma.1 tane yedim zaten küçük.çeşit vardı ama yiyesim gelmedi.:-/
hoşgeldin sevgi. ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir bebeğpim var. eskişehirde yaşıyorum. 2 haftadır takımdyım. 29 kılo verenler hatta daha çok verenler bile vardır. başarı hıkayelerini okumanı tavsiye ederimismim sevgi boyum 1.65 şu anki kilom 89 hedefim 60 yarın bir hafta olucak sıkı bir diyete başladım:) ayrıca 13 takm kurallarını okudum ve kabul ediyorum yarın itibariyle günlük ne yediğimi burda sizinle paylaşıcam birde benim gibi 29 kilo fazlası olupda verenler varmı
afiyet olsun kaptan gayet iyi.MENÜM
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 fincan şekersiz çay
2 tane hurma
Bol salata
2,5 litre su
evet ilk cezayı yerine getirmişsinTeşekkürler canım. İlk cezam balıktı. Hemen hallettim. Sıra geldi leslie teyzeyle yürümeye ama bugün öyle bir yürüdüm ki sorma gitsin. Sanırım ben bu cuma 1 kilodan fazla gidecek inşallah.
güzel menü canım afiyet olsun su az olmuş azcık. yanı normalde 3,5 4 lt içerdin ya ondan dedimsahur(02:30)
1 haşlanmış yumurta
domates ,yeşillik
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tereyag
2 kayısı
1 ızgara gögüs ızgara
2 tane köfte ızgara
1 bardak ayran
salata
3 tane kayısı
2 lt su
aaa ben bu bilgiyi bilmiyordum.Ben yeniyim canım buralarda ama muhakkak vardır. Sen de verirsin. Birbirimize destek olacağız güzelce. Tekrar hoşgeldin 13. takıma.
Ben de teşekkür ederim kaptan.
Kaptan kısmen izmirli sayılabileceğimi söylemiş miydim?Doğum yerim orası, sekiz yıl önce oradan ayrıldık.
Afiyet olsun Kaptan. Normalde kızartmalar sağlıksız ama balık için farklı bir durum var. Eğer kullanılan yağ zeytinyağı ise omega-3 almış oluyoruz. Başka yağlarla kızartma yapınca omega-3 diye bir şey olmuyor.
En iyi spor alışveriş kaptan.
menülerin süper gelişme kaydetti canım. özellikle de sudakı artış konusunda tebrik ediyorumUmarım pazar gününüz iyi geçmiştir.Tüm gün evde, odama kapandım öyle dolandım durdum. Baktım vakit geçmiş. Menümü yazayım.
Sahur:
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 tane erik kurusu
1 dilim ekmek
iftar:
1 kase domates çorbası
2 köfte
roka, reyhan, salatalık >>> yazmayı unutmuşum sonradan ekledim.
1 bardak ayran
2 hurma
1 bardak çay ve 2tane kuru kayısı >>buna da 2 tane yazmayı unutmuşum
biz iyiyiz sen nasılsın ?günaydın kızlaaarr...
dün 1e doğru eve gittim, biraz oturup yattım, 2-3saat uyudum, kalktım , tabi sersem gibiydim.. duş falan aldım ama bir türlü toparlanamadım.. dün öğleden sonra yazamadım size o yüzden...
nasılsınız bakalım?
Kızlar tekrar alıntı yapıyordum bu defa bağlantım gitti..:-(((
Aklımda kalanları telefondan cevaplayim ve menümü paylaşım..
Size yazdığım gece top kekleri yemedim.ama ama cumartesi günü. eve geç gelmiştik.oturduğum yerde uyuya kalmışım.eşim uyandırdı beni bende odama gideceğime mutfağa gitmişim.top kekleri yemişim.poşetlerinide tezgahta bırakmışım..:-D
Dün gecede biraz yulaflı bisküvi yedim ve şişenin dibinde bir kaç yudum kola vardı onu içtim..:-/
Ama nedense pismanlık duymadım ve kendimi çok hafif hissediyorum.belkide akşamları çok az yiyebildim bugünlerde ondandır bu hafiflik bilmiyorum artık.
Evet kaptan oruk adı.1 tane yedim küçüklerdi zaten başka birşey yiyemedim..inşallah kaptırmam birinciliği kaptan.:-D
Burcuuu senin şu karalahana sarmasını merak ettim.bildiğimiz mor lahanadan mı?
merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.
sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar
1 bardak ılık süt(kızlar sahurda süt içmem zaralı mı?)
iftar(20.35)
1,5 lahmacun(diğer yarısı oğluma)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası
iftarda annemlerdeydik. oraya giderken eve eve dönerken yürüdüm.
giderken 15 dk(yokuş aşağıve bebek arabası ile)
gelirken 25 dk (yokuş yukarı ve bebek arabası ile)
suyu saymamışım ama 2,5 litreyı geçmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?