günaydın kızlaaarr...
dün 1e doğru eve gittim, biraz oturup yattım, 2-3saat uyudum, kalktım , tabi sersem gibiydim.. duş falan aldım ama bir türlü toparlanamadım.. dün öğleden sonra yazamadım size o yüzden...
nasılsınız bakalım?
iyiyzz kuzucummm
kaptiş bizde bütün değişiklikler gece yapılıyor.. bir çok teknoloji şirketinde böyle aslında.. bir sorun olursa müşteriler en az şekilde etkilensin diye..
süper tatlım, proteinin de bol.. suyu sanki biraz artırabilirsin.. regl de olduysan şişlik varsa inecektir...
süpersin cnm, su için ayrıca tebrik ediyorum, gözümedn kaçmadı, harika bir ilerleme kaydettin
canım sahura kadar oturmadığım içi suyum az oldu yoksa rahat 3 olurdu. bugün 3 4 5 olur kesin dışarılara gidicem çnkü
Kızlar tekrar alıntı yapıyordum bu defa bağlantım gitti..:-(((
Aklımda kalanları telefondan cevaplayim ve menümü paylaşım..
Size yazdığım gece top kekleri yemedim.ama ama cumartesi günü. eve geç gelmiştik.oturduğum yerde uyuya kalmışım.eşim uyandırdı beni bende odama gideceğime mutfağa gitmişim.top kekleri yemişim.poşetlerinide tezgahta bırakmışım..:-D
Dün gecede biraz yulaflı bisküvi yedim ve şişenin dibinde bir kaç yudum kola vardı onu içtim..:-/
Ama nedense pismanlık duymadım ve kendimi çok hafif hissediyorum.belkide akşamları çok az yiyebildim bugünlerde ondandır bu hafiflik bilmiyorum artık.
Evet kaptan oruk adı.1 tane yedim küçüklerdi zaten başka birşey yiyemedim..inşallah kaptırmam birinciliği kaptan.:-D
Burcuuu senin şu karalahana sarmasını merak ettim.bildiğimiz mor lahanadan mı?
hayır canım mor lahana değil kara lahanaya biz pancar deriz. şeker pancarına benzer aynı
http://intfarming.com/image/data/St...mu, lahana yetiştiriciliği, lahana tohumu.jpg
geçmiş olsun özlemcim
hoşgeldin sevgi. ben burcu 27 yaşındayım 18 aylık bir bebeğpim var. eskişehirde yaşıyorum. 2 haftadır takımdyım. 29 kılo verenler hatta daha çok verenler bile vardır. başarı hıkayelerini okumanı tavsiye ederim
afiyet olsun kaptan gayet iyi.
evet ilk cezayı yerine getirmişsin
güzel menü canım afiyet olsun su az olmuş azcık. yanı normalde 3,5 4 lt içerdin ya ondan dedim
aaa ben bu bilgiyi bilmiyordum.
menülerin süper gelişme kaydetti canım. özellikle de sudakı artış konusunda tebrik ediyorum
biz iyiyiz sen nasılsın ?
kayınvalıdem harika yaparkaralahana sarması bursada çok meşhurdur. kelem de derler
biz beyaz lahanaya kelem dioruz canım kara lahana bizde pancarrr
Dünkü menüm
03:00
1 kase nesfit+süt
08:10
Sucuklu,kaşarlı yumurta
(3 yumurta yapmıstım 3 kişi bitiremedik.)
Bir parça helva
Bir parça ekmek
2 fincan şekersiz çay
21:00
2 sade soda
23:00
Bikarbonatlı sade soda
2,5 litre su
Egzersizler
21:30
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
afiyet olsun cnm
merhaba arkadaşlar. düntelefondan biraz yazınca geçmiş son yazdığım mesajdan başladı. daha geriye dönüp alıntılamam lazım şimdi. önce menümü yazayım sonra okumaya başlayayım.
sahur(2.30)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı kadar tereyağ
1 dilim beyaz peynir
2 küp kaşar
1 bardak ılık süt(kızlar sahurda süt içmem zaralı mı?)
iftar(20.35)
1,5 lahmacun(diğer yarısı oğluma)
bol salata
2 bardak ayran
1 kepçe domates çorbası
iftarda annemlerdeydik. oraya giderken eve eve dönerken yürüdüm.
giderken 15 dk(yokuş aşağıve bebek arabası ile)
gelirken 25 dk (yokuş yukarı ve bebek arabası ile)
suyu saymamışım ama 2,5 litreyı geçmiştir.
canım lahmacuna karatay izin verio ama çok ince ve normalden küçük olmak şartıyla ama afiyet olsun geneli iyi bir menü
bu arada tüm temizlik yaptım oldukça uzun sürdü.
birde cumartesi günü adım sayar aldım. dükkan dükkan gezdim kaç yere sordum.en sonunda buldum bi tane. ama hatun beni keklemiş adımsayar diye kronometre vermiş. bende geri iade ettim. zaten 15 tl vermiştim. aynı paraya netten sipariş vereceğim kargosuyla aynı hesaba geliyor.
ahahah kronometre mi internet daha mantıklı oluyor canım spor aletleri konusunda