Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyiyzz kuzucummm

canım sahura kadar oturmadığım içi suyum az oldu yoksa rahat 3 olurdu. bugün 3 4 5 olur kesin dışarılara gidicem çnkü

hayır canım mor lahana değil kara lahanaya biz pancar deriz. şeker pancarına benzer aynı

http://intfarming.com/image/data/St...mu, lahana yetiştiriciliği, lahana tohumu.jpg

biz beyaz lahanaya kelem dioruz canım kara lahana bizde pancarrr

afiyet olsun cnm

canım lahmacuna karatay izin verio ama çok ince ve normalden küçük olmak şartıyla ama afiyet olsun geneli iyi bir menü

ahahah kronometre mi internet daha mantıklı oluyor canım spor aletleri konusunda

banucum kahvaltın gayet iyi öğleyi yıne atlamışsın akşam sadece makarna var ve çok az. su ve spor yazmıyor. menülerin saaatleri de yazmıyor. istersen menüleri biraz daha düzenli yaz canım. böyle çok iç içe girmiş yazdıkların
brovo tubacım yakında alışırsın iyice spora.
Ay bu arada duştan sonra tartıldım 70 in altına dusmusum cok sukur.. 69.5 filan...

Sabah bende de aynısı oldu ama tartılırsam heralde daha da fazla çıkıp kafayı yerim :)))) Sana da tebrikler yarın daha da eksi görürsün inşallah :)
kızlar her gün tartılmayın yaw insanın psikolojısı bozulur öyle
kaptancım ben aylık iğne vurunuyorum korunmak için onun için gittim bir sorun yok.benim 2 tane oğlum var biri 5,5 digeri 3 yaşında
banucum ben şuan yasmin kullnıyorum ama aslında iğneyi ben de düşünüyorum. sen memnunmusun? sağlıkçı arkadaşlar siz tavsiye ediyormusunuz aylık iğneyi?? kılo yapma iştah arttırma gibi yan etkileri oluyor mu?
dolmayı pişirdim kızlar iftara hazır bi kendi yemeğim ve salata kaldı ama bugün çok çalıştım sanırım çok susadım
ellerine sağlık
kızlar ya ramazanda kolay kilo verilir diyen insanlara katılmıyorum ben aksine kendimi çooook yemiş gibi hissediyorum peki sizlerrr
ben de öyle hissediyorum. birde yüklenince şişiyo insan haliyle
iftarda hem çorba hem süt mü içecekmişisz? bence bunla rçok. yanı ben bunlardan daha az yıyorum ama patlayacak gibi oluyorum.
benim çok alışkanlığım yoktur ama iftardan sonra kaçamak yapmamak için zor tutuyorum kendimi o nedenle bi meyve yiyebilirim tabi eve meyve alırlarsa bugün
ben tatlı için zor tutuyorum. ama ramazan başından beri tatlı olarak sadece güllaç yedim
ben gittim aldım kaptiş çünkü bizimkiler eve tatlı almışlar babamla konuştum dedim bei katmayın kendinize göre alı meyve aldım kendime bende
iradeye bak yaa
Suya doyamıyorum canım zaten.. Hele bugün acaip susadım. Bide şunu okuyun bakalım. Ben korktum şimdi. :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/oruc-zayiflama-yontemi-veya-diyet-degildir-47221.html
ramazanda kilo almamak öncelikli hedefim. çünkü ben her ramazan mutlaka kilo alırım. bu ramazan istisna olacak
afiyet olsun canım güzel olmuş
canım valla o turşu hakkında yorum yapamayacağım :44:
menü gayet iyi. cacıkla ayran da süper olmuş
allah kabul etsin canım. balkon keyfi güzel olur.
kesinlikle düşünce gücüne çok inanıyorum. ama benimki hep olumsuz yönde oluyor karamsarım azcık
hurmaya da fındığa da bayılırım
eşim de yürüyen dev mertebesine yaklaşıyor. o nasıl yemek yemektir ya. kardeşim dün takılıyor enişte bir de oruçlu olsaymişsın hiç durduramıyacakmısız seni diye
kolay gelsin canım ya
kahvaltıda nescafe mi içtin :44: kola da var menüde ve akşam çok az olmuş
iyi gezmeler sana kaçamak olmayacağına eminiz zaten
mehaba canım önce çorba yersen biraz tutar bir tanede lahmacun tersen birşeycikler olmaz
1,5 yedim
su çok az olmuş banucum . öğle yine yok
ben de ezan okununca yemeği bırakırım. hatta ezan okunduğunda uyandım diye 2 gün oruç tutamadım
Dünkü menüm

03:00
Tereyağlı 2 yumurta
1 domates
1 salatalık
Bir parça peynir
Bir parça ekmek
Çay

20:10
1 içli köfte
1 kase cacık

2 litre su

Egzersizler

20 dakika yürüdüm

akşam içli köfte yemişsin ama bence 1 taneden bişey olmaz zaten başka da bişey yememişsin.

caım valla her gittiğim yerde tatlı zor duruyorum bide regl oldum ki sorma halimi meyvelere sarıyorummmm

. ben de akşamalrı kahvaltı yapmayı çok severim . tahin helvasına bayılırım hatta ama diyette sakıncalı diye daha kutusunu açmadım. yürüyüş de güzel olmuş
aa evet beyaz lahana kelemdi lahmacun azcık fazla oldu ama cidden o kokuya dayanamıyor insan.
evet canım ya kronometre verdi bana adımsayar diye

lahmacuna bende dayanamam ama bayadırda yemedim bak. şu fındık lahmacular var meze olarak filan gelio kebap yediğin yerlerde onlr tam diyetlik işte

oku oku bitmedi ya 22 sayfa okudum

baya kaynatılmış o zamannnn

kızlar ben gidiyorummm önce araştırmam için hastaneye gitcem daha sonra kuzenimle sbs için tercih yapcaz

lahmacuna bende dayanamam ama bayadırda yemedim bak. şu fındık lahmacular var meze olarak filan gelio kebap yediğin yerlerde onlr tam diyetlik işte

baya kaynatılmış o zamannnn
ben onlarla doymam ki
kızlar ben gidiyorummm önce araştırmam için hastaneye gitcem daha sonra kuzenimle sbs için tercih yapcaz

kolay gelsin canım görüşürüz

Su az olmuş ama açıklamasını yapmışsın. Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü.

Aslında en iyi omega 3 kaynağı semiz otu kızlar. Balıktaki omega üç derinlerde yaşayan ve yosunla beslenen balıklarda daha çok oluyor. Yani balıkta sandığımız kadar omega 3 yok. Omega 3 için bol bol semizotu yemek lazım. Ben bayılırım.

Süpersin canım. Hem menün hem suyun harika. Spor göremedim ama

Biz iyiyiz asıl sen nasılsın canım?

Hımm şimdi anladım. Zor o zaman işiniz. Allah kolaylık versin.

Özlemmmmmmmm Özlemmmmmmmm noldu sana. Yoldan çıktın iyice kendine gel. Kızıcam artık sana bide pişman değilim diyor. Kızlar Özlem' in cezasını size bırakıyorum. İsteyen istediği cezayı verebilir. Bundan sonra yenmemesi gereken yiyeceklerde bu ceza sistemini uygulayacağız. Bende işe yaradı eminim takıma yararı olacaktır.

Çok az ve sağlıksız beslenmişsin. Oruçta tutuyorsun sonra hasta olma sakın. Ben beğenmedim menünü. Hem sucuk hem kaşar. Oooooo coştu bizim Özlem

Kızlar menülerde kaşar görmek istemiyorum artık. Hiç bir yararı olmayan + diyete zararı olan bir yiyecek. Lahmacunun yarısını fazladan götürmüşsün. Onun haricinde güzel bir menü. Bence süt içmende bir sakınca yok ama Burcu geçen gün onunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Laktozun direkt depo edildiği hakkında. İçmezsen sanki daha iyi olur gibi. :26:

Allahım yaaaa ayırt edememiştir adımsayarla kronometreyi. Bende alacağım en kısa zamanda bir adımsayar.

Hadi bakalım kolay gelsin sana. İnşallah kuzeninde istediği okul gelir.

herkez nerdeee??? hadi gelin artık
Ben geldim canım ama bende birazdan çıkarım. Saat 14:00 de minişimin doktor randevusu var. Kızlar bu arada bebeği olanlar rota virüsü aşısı yaptırdı mı? Biz bugün yaptıracağız. Önce bir ilaç deposundan bulduk bir tanıdık vasıtasıyla uygun fiyata 115 lira, sonra bizim doktor bizim hastanede de yapılıyor biz yapalım demiş. Aşının ücreti 120 lira hastanede. Ama birde muayene ücreti çıkarttılar. Her gittiğimizde 32 tl veriyoruz. Sizce aşıyı alıp sağlık ocağında mı yaptırmalıyım yoksa doktoruna mı yaptırmalıyım? Kararsız kaldım. :26:

ben de severim semizotunu. ama aldığın gibi yapmak lazım yoksa pörsüyo hemen benim dolapta. yoğurtlu semizotu alatası süper olur. da o yaprakları tek tek ayıklamak zor siz saplarını da yıyormusunuz?

özlemin cezası da balık olsun

evet ya niye yıyoruz kı o kaşarı. kocam hazırlamıştı sahuru beyaz peynir yerine kaşar koymuş. beyaz peynir istedim onu çıkarana kadr biraz hüpletmişim bu arada bu hafta sahurlar kocişten. ama iftarda evde olamayacak yanlız yapıcam iftarımı

ben yaptrımadım ama daha sonra bizim ocak anneleri grubunda rota virüsü kapan çocuklar oldu yaptırmakta fayda var. bence aşıyı alıp sağlık ocağında yaptır. hem aşı takvimine de işlerler.

Bende geçen gün aldım pazardan. Bir kısmını yedim. Bir kısmını da yıkayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa kaldırdım. İlk defa koyuyorum bakalım çıkarttığımda aynı lezzeti verecek mi? Az önce baktım ilk günkü gibi taze duruyor. Olmazsa yarın denerim. Eğer sonuç güzel olursa yazdan alır atarım dolaba. Çünkü çok lezzetli. Diyette de çok iyi gidiyor.

ben yaptrımadım ama daha sonra bizim ocak anneleri grubunda rota virüsü kapan çocuklar oldu yaptırmakta fayda var. bence aşıyı alıp sağlık ocağında yaptır. hem aşı takvimine de işlerler.
Hallettik canım az önce meseleyi. Özel hastanelerde 10 gün içindeki muayeneler ücretsiz. Ayın 6 sında normal kontrolüne götürmüştüm. Bu gittiğimizde para ödemeyeceğiz. İyi oldu böyle. Kurtulduk 32 liradan Açıkcası doktorun kendisinin yapması daha iyi olur diye düşünmüştüm. O yüzden güvenemedim sağlık ocağına.

Dünkü menum
Sabah 9.00 1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalik
1 dilim beyaz peynir
Ogle 14.00 1 kase yogurt corbasi
1 dilim kepek ekmegi
Aksam 1 kase sehriye corbasi
2 kasik pilav
4 kasik kara lahana salatasi
1 dilim karpuz

Gun icinde 3 litre su ictim 1 tane yesil cay ve sabahlari ac karnima limonlu maydonoz suyu iciyorum

Arkadaslar birde spor salonuna. Yazilicam da yalniz ben ogle 12 ile 2 arasi musait olaolabiliyorum ve o saatte gidicem bazilari illaki sabah yapilmali spor diyor
Bu konuda bilgisi olan varmi

Canım ben eczaneden alıp sağlık ocağında yaptırdım bir problem olmuyor sende öyle yapabilirsin..

merhaba kızlarrr :) davetiniz için çoookkk teşekkür ederim :) bu hafta çookkk istekliyim :) haftaya 74 ile başladım ve 70 ile kapattım inşallah bu haftada öyle olacak :) sizinle birlikte daha çoook ve keyifli kilo vereceğime inanıyorum :) tekrar teşekkür ederim :)

ayy Özlem, çok güldüm, öyle bir yazmışsın ki, sanki kekleri bilincin yerinde değilken yemişsin gibi
neyse, yedin madem afiyet olsun, ama bir daha yeme bence

bu menü pek sağlıklı görünmedi cnm bana yaa...daha dikkat edebilirsin bence...

lahmacun da 1 olaymış süpermiş ama spor yaptın sonrasında madem, kabul ediyoruz afiyet olsun cnm...

kahvaltıda nescafe mi içtin :44: kola da var menüde ve akşam çok az olmuş
ay ben kahvaltıda bayılırım sütlü neskafeye... evet kola da içtim ama dışardaydık aç da kalınca

kolay gelsin Burcu'mm , görüşürüüzzz....

cnm pilav yememelisin diyetteyken.. istersen arada bulgur pilavı olabilir ama beyaz pirinç sakıncalı diyetteyken..
spor yap da nasıl yaparsan yap ama yemekten hemen sonra ve saatlerce aç kaldığında yapmamalıymışsın...
en iyisi yemekten 3-4 saat sonra mesela...

cevabım senin için biraz geç olacak.
Biz yaptırdık cnm zaten ağızdan yapılıyordu bu aşı yanlış hatırlamıyorsam tabi 2 doz şeklinde.Zaten hemşireler yapıyor doktor değil.:44:Sizin orda ne şekilde olur bilemem tabi.:44:
Farkeden birşey yok zaten.Yakın zamanda gitmedinizmi kontrole neden birdaha para istiyorlar.

ilerleyen aylarda su çiçeği aşısıda var.onuda parayla yaptırdık.Şu an devlet karşılıyor olabilir doktorumuz bir kaç ay içinde devlet karşılayacak demişti o zaman.

Son düzenleme:
ben geldim..haftasonu annemlere geçtik yiğenimde geldi iki velet azdılar iyi oldu.Diyetimin dışına çıkmadım.Sıfır kaçamak gönlüm rahat tartıda da 79.4 gördüm çokçaaa mutluyum.Geçmişe biraz bakındım ama çok kaynatmışsınız başım döndü okurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…