Afiyet olsun cnm.hurmalar biraz fazla olmuş sanki..:44::44:Menümü yazayım.
Sahur:
1 yumurta
salatalık
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 hurma
İftar:
1 kase zerdeçal bilmem bir şey çorbası
5 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 hurma
1 şişe maden suyu
şuanda da çay içiyorum. Annem kek yapmış. Az önce bir çatal alıp tadına baktım.
Su bugün çok az. 2ltÇok uzun süre aç kalınca iftarda biraz coştum.
Menümü yazayım.
Sahur:
1 yumurta
salatalık
1 dilim ekmek
2 kk peynir
3 hurma
İftar:
1 kase zerdeçal bilmem bir şey çorbası
5 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
4 hurma
1 şişe maden suyu
şuanda da çay içiyorum. Annem kek yapmış. Az önce bir çatal alıp tadına baktım.
Su bugün çok az. 2ltÇok uzun süre aç kalınca iftarda biraz coştum.
Bugünkü menüm
03:00
1 parça ekmek arası peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay
20:10
1.5 domates,2 biber,çok az peynir ve 1 yumurtadan oluşan menemen
(hepsini yiyemedim.)
1 parça ekmek
1 fincan şekersiz çay
2,5 litre su
1 soda
EGZERSİZLER
22:00
1 saat 10 dakika sahilde tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım.Bugünkü menüm
03:00
1 parça ekmek arası peynir
1 domates
1 fincan şekersiz çay
20:10
1.5 domates,2 biber,çok az peynir ve 1 yumurtadan oluşan menemen
(hepsini yiyemedim.)
1 parça ekmek
1 fincan şekersiz çay
2,5 litre su
1 soda
EGZERSİZLER
22:00
1 saat 10 dakika sahilde tempolu yürüyüş
Evet canım öyle oldu. Ben de farkettim.Afiyet olsun cnm.hurmalar biraz fazla olmuş sanki..:44::44:
Evet canım geçen gün hurma konusu konuşulmuştu hatırlıyorum. Bugün iftarda gözüm dönmüştü, bu kadar frenleyebildim kendimi. Önüme bütün bir inek getirselerdi tek başıma bitirebilirdim o kadar gözüm dönmüştü. Hala kendime tam gelebilmiş değilim. Nasıl kendime geleceğimi de hiç bilmiyorum.canım zerdeçal çorbası çok faydalıymş geçen bi gazetede okumuştum ama hurmalar çok fazla olmuş 2 hurma 1 porsiyon meyve yani 2 hurma yerie bi orta boy şeftali 2 3 erik filan yiyeblirsin
baya hafif geçmiş bgün özlem afiyet olsun
özlem zaten sporunu yapıyor kaptan cumaya 3 gün var özlem 2 gün leslie 2 mil yapsın veya 2 gün zilli jilian yapsın
tubaya gelince şu an 3 gü full 1 saat spor yapmalı şimdi eğer kilo artışı varsa jillian yapmasın kasları şişer o yüzden 3 gün leslie 5 mil yapsın
benim fikrim böle
Ama benim fazlam yok eksiğim varrr.normalde üşenmem burcucum biliyorsun 1 günde 4 defa jillian yaptığım bile vardır.ama iftardan sonra çok geç oluyor.Minnoşu uyutması,eşimin evde olması:44:
ayy Özlem, çok güldüm, öyle bir yazmışsın ki, sanki kekleri bilincin yerinde değilken yemişsin gibi
neyse,yedin madem afiyet olsun, ama bir daha yeme bence
Afiyet olsun canım.
Evet canım öyle oldu. Ben de farkettim.
Evet canım geçen gün hurma konusu konuşulmuştu hatırlıyorum. Bugün iftarda gözüm dönmüştü, bu kadar frenleyebildim kendimi. Önüme bütün bir inek getirselerdi tek başıma bitirebilirdim o kadar gözüm dönmüştü. Hala kendime tam gelebilmiş değilim. Nasıl kendime geleceğimi de hiç bilmiyorum.
Ama benim fazlam yok eksiğim varrr.normalde üşenmem burcucum biliyorsun 1 günde 4 defa jillian yaptığım bile vardır.ama iftardan sonra çok geç oluyor.Minnoşu uyutması,eşimin evde olması:44:
Canım 1 kez yapmak bile çok zor 4 kez nasıl yaptın? Spor yaparken çektiğin acı hoşuna gidiyor değil mi? İtiraf et.
kuzum zaten yürüyüş yapıosun ama kaptiş illa ceza dedi sana yarım saat leslie koymaz bea
Evett itiraf ediyorum
Eksik günüm vardı sırf zamanında bitirmek için sabah 2 defa akşamda 2 defa yapıyordum..
önceki günler ben de böyle yapıyordum ama bugün tam bir çılgındım.canım bak bende ekmekte filan öleydim ailecek yemek yesek bile önüme yiyeceğim kadar alıyorum sofraya oturunca şartlıyorum kendimi bundan başka yemicem diye ramazandada bişi değişmedi bende eskiden suya yemeğe saldırırdım şimdi öle mi suyumu içiyorum hurmamı yiyorum çorbamı içiyorum evin içinde dolanıyorum biraz mesela çorba tenceresini mutfaga götürüyorum akıtıp makineye koyuyorum geliyorum ana yemeğe öle oturuorum o zamana kadar sofra biraz durulmuş oluyor kendimide frenlemiş oluyorum
kuzum zaten yürüyüş yapıosun ama kaptiş illa ceza dedi sana yarım saat leslie koymaz bea
İyi geceler canım.iyi geceler kızlar be kaçar öptüm hepinizi
Kilo vermek istiyorsanız aşağıda saydığımız alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor.
1. Hızlı Yemek
Yapılan araştırmaya göre, tabağındaki yemeği hızlıca yemesi istenin kadınlar yavaş yiyenlere oranla daha çok yemekyiyor. Gerekli olan ise kendini frenlemek.
Bunu dene: Lokmalarını say. Kadınlardan her lokmayı 15-20 kere çiğneyerek yemeleri istendiğinde yavaşlamış ve bir sonraki lokmaya geçmeden durmuşlar.
2. Çalışırken Yemek
Yemeğine odaklan. Yemek sırasında birden fazla işle meşgul olma üzerine çalışırken dikkati dağılmış olanların yüzde 30 ile 50 daha fazla yediğini gözlemlemiş.
Bunu dene: Yemeğin miktarını ölç.insanların tabağın boyutuna odaklandığı zamanne kadar yediğine çok daha fazla dikkat ettiğini belitiliyor.
3. Stresliyken Yemek
Canın sıkkınken yiyeceğin yüksek oranda karbonhidrat içeren sandviçin seni bir anda rahatlatacak bir serotinin salgılamasına neden oluyor.
Bunu dene: Kumbara al. Sandviç almak istediğiniz zaman buna direnin ve o parayı kumbaraya atın.
4. Tabak Sıyırmak
Yemeğin yarısını tabakta bırak. Araştırmalar şunu gösteriyor: Konu atıştırmakolduğu zaman, insanlar, iç etkenlerdense (Cidden aç mıyım?) dış etkenlere odaklanıyor. (Tabakta yemek kaldı mı?)
Bunu dene: Yemeğini sevgilinle paylaş. Küçük porsiyonlarda bir yemek sipariş et. Şunu da deneyebilirsin: Yemeğinin yarısını daha yemeğe başlamadan paket yaptır.
5. Ana Yemek Olarak Hep Et Yemek
Ete garnitür gözüyle bak. Etoburluğunu bir kenara bırakmayı başarırsan kalorileri de azaltmaya başlayabilirsin.
Bunu dene: Marine et, baharat ekle ya da ızgarasını yap. Hepsi mümkün. Biftekyediğin zamanki yan tatları verebilecek şeyleri denersen kendini sebzeyle tatmin edebildiğini görürsün. Haftanın altı günü sebze yemenin karşılığı olaraksadece bir gün ana yemek olarak et yiyerek kendini ödüllendir.
İyi geceler canım.İyi geceler herkese bende çıkıyorum.
Bilgisayar çok ağır 2 saniyelik bir işlem 2 dakika belki daha fazla sürüyor.
hoşçakalın
Ben de katılmak istiyorum, kuralları okudum kabul ediyorum.Merhaba, hoşgeldin. Ben Ayşenur. Bir haftadır bu takımdayım.
Aşağıdakiler takım kurallarımız canım. Dikkatle okuduktan sonra okuyup, kabul ettiğine dair geri bildirim yapman gerekiyor. Ayrıca şuan ki kilonu, boyunu ve hedef kilonu da mesajına yaz ki kaptan not alabilsin. Bu arada LaydLine bizim kaptanımız oluyor.
13.TAKIM KURALLARIMIZ
1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.
7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
[/I][/COLOR]
Kaptan buralardaydım boş boş durmayayım diye kuralları yazdım (kopyaladım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?