Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

spor ve yaşının gençliği etkisiyle süper bir ivme yakalamışsın. aynen devam et cnm
hiç bozma

öğlen daha sağlıklı olabilir ama güzel menü afiyet olsun

insan gerçekten alışıyor tuba'cım haklısın

harika

kızlar ben çıkarım az sonra hoşçakalın

görüşürüz cnm

semiz demeyin bana yaaaaa bayılırım kaptiş özleme leslie verelimmmm

kaptiş nerde yaptırırsan yaptır farketmez ama mutlaka aşı kartına işle

kaptiş iyi olursa bende yaparım öle

canım yoğurt çorbasıyla ekmek olmamış. şehriyeyle pilav olmamış yani hep k.hiidrat olmuş bugün

canım hoşgeldin ben burcu 21 yaşıdayım hemşirelik son sınıf öğrencisiyim sözlüyüm 13 marttan beri burdayım 13 kilo verdim 4 kilo çok güzel vermişsin yağlarına sağlık emin ol çok keyifle kilo verceksin biz kocaman bir aileyiz çünküüüüüüüü

kızlarrr, bugün ve yrn mesaj sayıları bana gönderiliyor, unutmayınn

düşünmem lazım

canım labne biraz yağlı olabilir fazla tüketme afiyet olsun bugün güzel

ne çektin be tubi bu telefondan sen

dukkan olmuş güzel olmş

kızlar ben çıkarım az sonra hoşçakalın

görşürüz canımmm

Ok pirinc ve sehriyede yasak bundan sonra peki karpuzu bir dilim yedim ama onuda cikariyimmi

canım karpuz kavun en şekerli meyvelerdir su oranı fazla diye knma kan şekerini aniden fırlatır bu nedenle öğlen 15:00 a kadar ye sonra yeme

güzeller ben de çıkıyorum işten...

akşama evden yazışırııızzz.. byeee

görüşürüz minnoşum
:13:

umarımmm bozmamm yaaaa :97: bıkmaktan çoookkk korkuyorum :18: sizinle birlikte şevklenirim birlikte veririz bu kiloları

bozmayaksın bozdurmam uleynnnnnnnnnnnnn
hep birlikte kilo vercez hop 1 2 3

sabah(10:00)
2 kayısı
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına peynirli yağsız tost
domates
3 zeytin
şekersiz çay

öğle(14:00)
1 şeftali

akşam(18:15)
1 kayısı
5 -6 yemek kaşığı taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt

3.5 litre su
300 ml yeşilçay
spor yok

öğleyi geçiştirdiğimi biliyorum ama ananemlerde oruç olanlar vardı pek bişi istemedi canım

Son düzenleme:
kızlar bugün hastaneye gittim hastamın odası boştu sevindim izolasyonu kalktı diye hemen hemşirenin yanına gittim öldü dedi çok üzüldüm bi yandan sevindim kurtuldu diye ama ne bilim içim bi buruk oldu ananemlere gittim kuzenim 347 puan almış anadolu lisesi tutmuyor meslek lisesi yapamaz sıkılıyor bende dedim düz liseye gitsin dil kursuna yazdırtcam bide hem aktifleşip açılsın hemde dil öğrensin istedim. bana şu an mesleki ingilizcem yetiyor ama dil şart ya

Kesinlikle dil sart ve cocuklarimizi cok erken yasta yonlendirmeliyiz kizim 1 yasinda ben uc yasinda baslamayi dusunuyorum dil egitimine 0

ay bugunden beri dikişlerle ugrasıyorum, kendime bi pantolon diktim kızlar, ilk denememe gore cok cok guzel oldu:)

Ya bana gonderilen mesaj sayılarını yazıcam ama ipadi ufaklıga kaptırdım, ondan bi alayım kenfi messjlarımı da sayıp yollicam insallah

Kızlar ben bugun sahurda sadece su içtim 6 bardak, bi de soda içtim, dunku menumu yazayım ya bu arada.. unutmusum

bebegim sahuru öle atlatma bünyeni yavaşlatma iyice

Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D

• 3 yemek kaşığı haşlanmış makarna, yaklaşık 1 dilim ekmeğe eş değerdir.
  • İftarda patates, pilav, makarna! Bunlari azalttiginizda 1 ay icerisinde kilo verdiginizi fark edecekdiniz...
  • 1. Günlerin uzun olması ile birlikte vücudumuz ramazan ayında en çok suyun yokluğunu hissetmektedir. İftar vaktinin gelmesi ile birlikte suya yüklenip bir anda çok fazla su tüketmenin, ertesi gün çekilen susuzluk problemini aza indireceğini düşüncesi yanlış bir düşünce olup, uzmanlar iftardan sahura kadar azar azar su içerek vücudun ihtiyaç duyduğu su miktarının bölüştürülmesinin vücudumuz için daha yararlı olduğunu savunmaktadırlar. İftar vaktinde bir anda yoğun miktarda alınan su, tıpkı bir anda yenilen yoğun yemek gibi sindirim problemlerine neden olur.

2. Sahurda ne kadar çok yemek yenilirse ertesi gün o kadar az acıkılacağı düşüncesi yanlış bir düşüncedir. Sahurda çok fazla yemek tükettiğiniz zaman ertesi gün hissedilen su ihtiyacı da o kadar fazla olacaktır. Bu yüzden sahur zamanı hafif gıdalar tüketmeye, kızartmalardan ve tuzlu ağır yiyeceklerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.

3. Kahve çay tüketiminin çok fazla olması da ekstra bir susuzluğa neden olmaktadır. Çay ve kahveyi çok sevenler ve fazla tüketenler anlık olarak susuzluklarının geçtiklerini düşünseler de, alınan bu sıvılar aynı hatta daha fazla miktarda sıvının vücuttan atılmasına, bu da vücudumuzun tekrar susuz kalmasına neden olacaktır.

4. Vücudumuz su ihtiyacını sadece su ile karşılamamaktadır. Meyvelerden ve sebzelerden de belli miktarlarda su almaktayız. Bu yüzden iftar ve sahurda tükettiğiniz yiyeceklerin su ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olacak gıdalar ve sulu yemek olmasına dikkat etmelisiniz.

5. Oruçlu kalınan süre zarfında vücudumuzun su sarfiyatına neden olacak ve susuzluk hissetmemizi sağlayacak fiziksel aktivitelerden uzak durmalıyız. Hafif kıyafetler giyinip, serin ortamlarda bulunmakta susuzluğu azaltma da yardımcı olacaktır.
  • KILO KAYBINIZA YARDIMCI OLMAK IÇIN, SOĞUK BIR ŞEYLER IÇIN!

Buzdolabınıza 2 litre doğal mineralli su koyup soğutur ve gün içinde bu suyu içerseniz, sıcaklığı yaklaşık 4 derece olacak. Vücudunuz içtiğiniz bu suyun sıcaklığını 36 derece olarak dengeleyecek. Yani vücudunuz 4 derecedeki suyu ısıtacak ve bu esnada 60 kalori harcayacak. Eğer bu olayı kendiniz deneyip görmek isterseniz üzerinde sıcaklık derecesi bulunan bir soba ya da ısıtıcı üzerine, bir kap içinde soğuk suyu koyun ve ısıyı açın. Bir mutfak derecesi yardımıyla ısıyı ölçün ve 36 derecelik sıcaklığa ne kadar sürede ulaştığını ve ne kadar elektrik tükettiğini not edin. 2 litre suyun 36 derecede ısınması için ne kadar enerji gerektiğini hesaplamak için yapmanız gereken tek şey elektrikli sobanın yaktığı watt cinsinden ısıyla toplam süreyi çarpmak. Bunu bir kez denerseniz emin oldun doğruluğuna ikna olacaksınız bu yöntemi uyguladığınız sürece vücudunuz size teşekkür edecek.

bebegim sahuru öle atlatma bünyeni yavaşlatma iyice
Ay burcumm ya dogru soyluyosun da imkanı yok bir lokma bile koyamazdım agzıma, o kadar doluydu midem

Kızlar akşam yemeğinden hemen önce tartıldım veee 68.300 çıktım...:-D
Waawww özlemm harikasıınn bu super bi haber, hedefe hızla yaklasıyorsunn:) hadi darısı bizeee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…